Vi var klar til Cirkusrevy kl. 20.00 og skulle sammen med venner spise fÞrst. Valget faldt pÃ¥ Hvide Hest. Det var et dumt valg. Alt for travle personaler, lang ventetid og maden VIRKELIG dÃ¥rlig. Jeg s... ãã£ãšèŠã
Fantastisk oplevelse fra start til slut. Personalet havde en imponerende forstÃ¥else for, hvad god service indebÊrer, og niveauet var helt i top. Maden blev serveret samtidig til hele bordet, var dejli... ãã£ãšèŠã
Min mand havde overrasket med en hyggelig aften med mad og Dodo der spillede pÃ¥ scenen. Vi ankom kl. 18.10, der gik nÊsten 20 minutter efter vi havde fÃ¥et vores bord til det kom en tjener, fik best... ãã£ãšèŠã
Rigtig god corona-tilpasset frokost buffet. Flot anrettet. SmÃ¥ separate portioner - en slags nordisk tapas med udgangspunkt i klassisk smÞrrebrÞd. Helt ok kvalitet. Lune og kolde retter, smÃ¥ skÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Absolut vÊrste resturant
Absolut vÊrste resturant, jeg nogensinde har vÊret på.
Jeg spiser ofte ude, og gerne kÞd. Jeg vil gå så langt at sige, at "Den Hvide Hest" er den ABSOLUT vÊrste resturant jeg har vÊret på, ud af de mange mange hundrede resturanter jeg har spist på. MÊrkelige substanser på tallerkenen, fuldstÊndig ude-af-sÊson garniture, sejt uspiseligt kÞd, pomfritterne usaltede.
Jeg ved ikke hvilken "dum-i-arbejde" kok denne resturant har, men jeg ville seriÞst overveje at finde en anden.
Var der i gÃ¥r til frokost med enâŠ
Var der i går til frokost med en veninde, fÞr vi skulle i revyen.
Absolut -trods lidt misforståelser med bestillingen af smÞrrebrÞd :-) et par dejlige timer i restauranten.. Perfekte håndpillede rejer, skÞn hÞnsesalat og ikke mindst en perfekt RoseŽ dertil.`
Super frisk tjener ved bordet.. En stur femtal fra mig ;-D
Fandens til madspild skal man ledeâŠ
Fandens til madspild skal man lede lÊnge efter.
Seje Argentingse RibeyeâŠ
Den 15/6 bestilte og spise 3 gange Argentings Ribeye og en Wienerschnitsel.
Vi har aldrig fået så dårlige A.Ribeye, seje og mÊrkelig smag. De har garanteret aldrig vÊret fra Argentina. Wienerschnitselen var tÞr og de brasede kartofler var blÞde og smattede.
Aldrig mere.
God betjening
God betjening, Den stegte flÊsk elendig, TÞrt sejt, kedeligt, Fik byttet vor fÞrste portion, Den anden"lidt"bedre, Stadig tÞrt og sejt, man skal have gode tÊnder, Vores sidste besÞg til stegt flÊsk.
HILSEN Bent Rasmussen
Hvide Hest er stedet!!
Hvide Hest er stedet!!!
Hold da op en god service vi fik. Maden var perfekt. Har spist mange steder i mit lange liv, men aldrig så god en betjening!
Vi var 20 personer og alle fik maden som smagte fantastisk.
Ps. Vores tjener Falit er en oplevelse, fuld af energi og et humÞr der vil noget. Tak for en gode behandling!
Vi ses nÊste år :)
Stegt Gravballemand med vanddÞdeâŠ
Stegt Gravballemand med vanddÞde kartofler og noget, som lå en rumrejse fra basal opbagt sovs. Persilledrysset var friskt. Det var så den Hvide Hests version af en dansk klassiker.
Et godt råd er, at I undlader at putte flÊskeskiver i hed olie, og 'nÞjes' med at stege dem - i ovn forståes.
Til 1 trekvart hundredekroneseddel er det for stÊrkt.
Tusind tak for en god oplevelse sÞdtâŠ
Tusind tak for en god oplevelse sÞdt personale ðog lÊkkert mad ððvar pÃ¥ skovtur d. 17/5 2022.kommer gerne igen ð€ð€
En god betjening
En god betjening, en dejlig mÞrbrad og hvidlÞgsrejer.
Men aldrig fÞr har vi fået så kedelig stegt flÊsk og så til den pris.
Hårdt og sejt. Det var lavet af slaget eller ribbenstegen på grisen og ikke af stegestykket.
Tak for dejlig omsorg til vores "lille" hund *****
Elendig mad og ligegyldig betjening
NÊrmest overflÞdigt at skrive en anmeldelse, gid jeg havde checket Trustpilot fÞrst, så havde jeg sparet den dårlige oplevelse med elendig, halvlunken mad og en betjening der er ligeså ringe.
Hvor er stoltheden for at give jeres gÊster en god oplevelse?!
Jul på Bakken
Jul på Bakken...hyggeligt, så vi skulle da ind og have Êbleskiver/pandekager.....det skulle vi ALDRIG have gjort.
Ãbleskiverne var halvkolde, brÊndte og smagte absolut ikke som Êbleskiver skal smage.
Pandekagerne var 2 triste dejklumper, der ikke var fÊrdigbagte med et par bÊr og en klat is....og så til 89 kr......
Det var bestemt ikke en god oplevelse og den blev ikke bedre af, at tjeneren overhovedet ikke tog vores utilfredshed med ovenstående, alvorligt...hun var nÊrmest ligeglad.
Nå, men de skal nok ikke regne med at se os derinde til Jul på Bakken 2022 eller på noget andet tidspunkt for den sags skyld....
DÃ¥rligt
DÃ¥rligt
Vi spiste idag på den hvide hest. Vi fik alle 6 stegt flÊsk. Det var så tÞrt. Min bror fik plastik i sin sovs, da vi sagde det til tjeneren, virkede de ligeglad han fik en ny tallerken med stegt flÊsk, men havde mistet appetitten.
Min gamle far på 75 gled på trappen ned til toilettet, da der var vand og glat, min sÞster havde forinden nÊsvist dette. Igen var de ligeglade. Så vi vil ALDRIG anbefale dette sted.
Halvlunken oplevelse
Umotiverede tjenere. Kedelig madoplevelse. Man ved godt at man ikke skal forvente sublim kogekunst - men den ene fik en halvkedelig rÞdspÊtte, den anden flÊskesteg hvor svÊren ikke var sprÞd. Den tredje fik hakkebÞffen, hvor det hele var hslvlunkent, kartoflerne overkogte og sovsen total kÞnslÞs.
At påpege det til tjeneren var ikke nogen god oplevelse. Han blev tydeligt irriteret.
Det var svÊrt at få kontakt til tjenerne for at få lov til at bestille. Vi overvejede at gå - bare vi dog havde gjort det
Vi vÊlger gerne at spise her igen
Vi valgte at spise her igen, da vi altid har vÊre meget tilfredse. Vi bestilte bord over nettet, og det var godt, for selv en tirsdag aften var der fyldt op.
Den gode betjening var venlig og kunne anbefale rÞdspÊttefilet og selvfÞlgelig deres stegte flÊsk. Jeg valgte fisken og min partner den stegte flÊsk. Vi valgte en Rose vin, som passede til begge dele. Der blev serveret en flaske vand til vinen, uopfordret. Det var dejligt.
Maden kom samtidigt, og var sÊrdeles velsmagende. Og der var rigeligt. Prisen var rimelig for kvaliteten. Vi takker, og kommer gerne igen.
Det er som om de dårlige anmeldelser ikke er fra Den Hvide Hest, men en anden restaurant, for så stor forskel kan der umuligt vÊre.
Den hvide hest Bakken
Den hvide hest Bakken. Vi kom i går. Ved,16-30-17 tiden for at få stegt flÊsk. Vi bestilte menu med christriansÞsild og stegt flÊsk. Silden var fin men stegt flÊsk virkede som opvarmning fra frokost + kartofler og sovs var smidt oveni hinanden . Surt sjov der skal vi ikke spise mere
Aldrig har jeg prÞvet noget lignendeâŠ
Aldrig har jeg prÞvet noget lignendeâŠ
For det fÞrste var vi 14 mennesker der blev placeret ved 2 borde⊠vi havde vel og mÊrke bestilt bord 3 uger fÞr sÃ¥ de havde vidst vi kom⊠fair nokâŠ
For det andet, manglede vi 1 vand⊠vi mÃ¥tte vi hive fat i 4 tjenere for at fÃ¥ 1 vandâŠ
For det tredje, bliver der spurgt om der er rucolasalat i deres CÊsarsalat, fÃ¥r at vide der ikke er rucola i, men da salaten kommer er den fuld af rucola og kyllingen smagte af ostâŠ
For det fjerde, havde vi bestilt 2 burgere UDEN lÞg og tomat⊠da burgerne kom var der lÞg og tomat i⊠det bliver pÃ¥peget og vi fÃ¥r at vide at det kunne vi selv pille ud for det havde de ikke tid tilâŠ
Alt i alt en virkelig dÃ¥rlig oplevelse og dÃ¥rlig serviceâŠ
Nok den dÃ¥rligste og en af de dyresteâŠ
Nok den dårligste og en af de dyreste burgere jeg har prÞvet. bÞffen smagte decideret dårligt. Selv en bÞf fra mcD er vÊsentligt bedre.
Min kollega fik steg flÊsk, det var tÞrt og sejt at tygge.
Dyre priser, elendig mad,vdet hÊnger ikke sammen, dårligste anmeldelse herfra: 0 stjerner.
En kedelig oplevelse med tjenerne.
Mandag d. 9/8 var hele familien på Bakken efter bÞrnenes fÞrste skole dag i det nye skole år.
Det er en Ã¥rlig tradition vi har, hvert Ã¥r spiser vi aftens mad pÃ¥ âRestaurant Den Hvide Hestâ, foruden de sÞndags middage vi holder og ikke mindst den Ã¥rlige julefrokost med samling af familie og venner.
Men det er nu sidste gang at vi har sat vores ben på Restaurant Den Hvide Hest.
Vi ankom og tjeneren blev lidt knotten over at vi ikke havde âcorona-passetâ fremme, vi undrede os da vi den sidste uge har spist ind og ude flere gange uden at fremvise noget men undskyldte at vi ikke havde det klar, at Google det viste sig at man stadig skulle bruge âpassetâ indenfor pÃ¥ restauranter, men ikke uden for og ikke pÃ¥ caféer, det er vores fejl.
Vi fik anvist et bord, satte os og ventede, nogle gik pÃ¥ wc og andre fik vasket hÊnder, efter ca. 10-15 minutter kommer en anden tjener, den kvindelige tjener spÞrger om vi vil bestille, vi siger i kor ja tak :-) VI HAR IKKE FÃ
ET MENYKORT!! Hun griner, hoster og finder nogle menykort som bliver smidt på bordet, så vi selv kan dele dem ud.
Efter yderligere 10-15minutter får jeg Þjenkontakt med den mandlige tjener fra indgangen og spÞrger om vi må bestille, det ser meget hårdt ud men han kommer over og tager bestilling, drikkevare samt 2x bÞrneretter, 3x stegt flÊsk, og 2 stk. 3-rettersmenu. Min kone spÞrger til bÞrne spaghetti og kÞdsovs om der kommer ost eller lignende på, tjeneren svare nej, pasta og kÞd sovs.
Der går små 5 minutter så står de 3x stegt flÊsk på borden, bÞrneretterne kommer også på bordet, men bÞrne spaghettien har persille strÞet ud over det hele :-(
Da de er ved at vÊre fÊrdige med deres portioner kommer vores 2 forretter pÃ¥ bordet, vi spiser dem hurtigt og jeg henvender mig til den kvindelige tjener i baren og spÞrger om vi kan fÃ¥ vores hovedretter lidt hurtigt sÃ¥ vi kan spise hovedretter sammen med de andre som har fÃ¥et deres âhovedretterâ hun forstÃ¥r ikke hvad jeg mener og mÃ¥ forklare tre gange at vi Þnsker vores hovedretter NU sÃ¥ vi kan spise sammen med vores familier.
Samtidig beder jeg om vores drikkevare som vi stadig ikke har fået ned på bordet.
Så kommer drikkevarerne og kort tid efter kommer vores hovedretter (oksemÞrbraden), hvor på den mandlige tjener siger smart til mig, at nÊste gang kan jeg jo bare få alle tre retter på en gang, jeg fortÊller at vi selvfÞlgelig gerne vil spise hovedretterne sammen, hvor på han siger at det ikke er normalt, så burde jeg have bedt om dette, jeg svare at han som tjener nok burde have fortalt hvis der var flere muligheder, han går meget fornÊrmet fra bordet igen, de andre 5 familie medlemmer er fÊrdige med deres mad.
Da vi har spist vores mad, går de fleste familie medlemmer ud på bakken, de kan nÊste ikke vÊre i den dårlige stemning som tjeneren har skabt.
Vi får vores dessert sat hårdt i bordet, og tjeneren går igen.
Vi spiser fÊrdigt og jeg går op i baren og spÞrger den kvindelige tjener om vi må betale, hun Þnsker os en god aften, jeg siger at det nok bliver svÊrt, hun spÞrger hvorfor og jeg siger blot at det var en kedelig oplevelse vi havde med den mandelige tjener, hvorpå hun svare nå.
Da vi går på vej ud af Restauranten spÞrger den mandlige tjener, den kvindlige tjener hvad det var jeg sagde og hun fortÊller at jeg sagde at vi havde en kedelig oplevelse med ham, hvorpå han griner hÞjt og siger at vi var de dummeste kunder han nogensinde har haft.
Tjeneren fik fingeren og vi forlod restauranten.
Min kone og min fÞrste middags mÞde var pÃ¥ âRestaurant Den Hvide Hestâ vi er altid kommet der og altid fÃ¥et god mad, men den oplevelse vi havde overgÃ¥r alt jeg og vi har oplevet. Det er sÃ¥ skammeligt, jeg kan slet ikke forstÃ¥ det, at tjeneren kan opfÞre sig sÃ¥dan, og kollegaer ikke griber ind, han ÞdelÊgger alt pÃ¥ sin vej med sin vÊremÃ¥de, attitude.
Vi er så Êrgelig over dette.
Så tak for alle de gode minder vi har hos jer, vi må få nogle nye et andet sted.
Rasmus Chr. Knudsen.
P.s. Maden er spiselig, men ikke som for 10år og slet ikke som for 15 år siden.
P.p.s. Det udkogte store brune stykke som lå ved grÞntsagerne undre jeg mig stadig over?
Var det knoldselleri ?
Havde jeg kunne give 0 stjerne havde iâŠ
Havde jeg kunne give 0 stjerne havde i fået det.
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så ringe kundeservice!
Vi bestiller wienerschnitzel og den er direkte rå. Uspiselig!
Da vi beder tjeneren kigge på den, siger han at han ikke vil give os en ny fordi vi har skåret i den. Hvad er det for en opfÞrsel? Og man bliver sku da nÞd til at skÊre i den for at spise. Jeg rystet over den opfÞrsel
Og jeg sÊtter aldrig mine ben hos jer igen. Hilsen en yderst utilfreds kunde!
Vi spiste stegt flÊsk
Vi spiste stegt flÊsk, desvÊrre kedelige kartofler og sovs men udmÊrket flÊsk. Og når det er ad litium forventer man at man bliver spurgt om man kan spise mere men det skete ikke. Og ligegyldig betjening og ikke sÊrlig imÞdekommende. Har spist der tidligere men kan ikke anbefale stedet mere - desvÊrre