fik en professionel vejledning om stof til vores hynder til vores sofa.flot flot arbejde til en god pris.kan klart anbefales!!!!!!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Som passioneret hÃ¥ndvÊrker selv er det altid fantastisk at mÞde en ligesindet dygtig hÃ¥ndvÊrker selv. Intet er umuligt og alle ideer er velkomne. Ahmed fordyber sig i mit projekt og laver de flottest... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tusinde tak for de nye skum hynder, og din fine beskrivelse som var vedlagtð Vi fik ikke brug for at skÊre eller klippe eller andet for de passede 100% og helt perfekt, og det har hjulpet helt eno... ãã£ãšèŠã
Vi har brugt HyndeskrÊdderen to gange. For nogle Ã¥r siden fik vi lavet sÊder til et âvoksensÊdeâ til vores ladcykel og lige for nylig fik vi renoveret en hvilestol fra 70âerne (âstÃ¥lrÞr og kanvastiden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HyndeskrÊdderen blev etableret 1963. Vi er specialiseret inden for udskÊring af skum efter mål på eget skumskÊreri. Vi fremstiller madrasser i alle stÞrrelser og til alle formål i mange forskellige kvaliteter. Vi ombetrÊkker mÞbler og hynder på eget vÊrksted og leverer hyndesÊt til klassiske mÞbler af BÞrge Mogensen, Hans J. Wegner, Arne Jacobsen og mange andre arkitekttegnede mÞbler.
GodthÃ¥bsvej 61A, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Venlig og korrekt rådgivning.
Hurtig ekspedition ordre.
ImÞdekommende personale ved afhentning.
TAK
Jeg fik det, jeg havde bestilt, og betjeningen var venlig og i,Þdekommende.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Bestilte en kravlegårds skum madras med målene 90x90x12, den er udfÞrt i super kvalitet og leveret på kun en dag! Kan ikke blive andet end en 5+ stjerner!

Nye skumhynder i sofaen.
Kan varmt anbefale hyndeskrÊdderen. Super service, hjÊlpsomme, professionelle. Kunne godt fÃ¥ flere end 5 stjerner ð

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Super flot syet produkt pÃ¥ bestilling. Kan varmt anbefales ð

HyndeskrÊdderen ããã®åç
nem og enkel hjemmeside med stort udvalg af tekstiler, lod mig bestille min hynde uden problemer. hynden er nu ankommet og er simpelthen Sà pÊn og ligger nu i min brede vindueskarm og inviterer til hygge.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Jeg ventede lÊnge i butikken for at få min forudbestilte madras udleveret. Ellers var alt fint - og målene passede

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Det viste sig at min ordre var på vej. Der var lidt misforståelse med ordre. Med de fulgte hurtigt op og gav god, hurtig og personlig behandling. super sÞde!

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Jeg må sige at det meget godt lavet. De kan deres kram... vil helt klart bestille igen.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Det var en god oplevelse så tak til personalet for et godt stykke arbejde

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Meget fin behandling og levering, efter en bestilling på hyndeskrÊderens hjemmeside
der fungerer sÊrdeles fint og hvor det er let at designe special hynder efter mål.
Tak
Ole

HyndeskrÊdderen ããã®åç
fungerede fuldstÊndig problemfrit, nemt og med hurtig ekspedition. Flot syning - HyndeskrÊdderen vil jeg helt klart bruge igen og kan helt klart anbefales ð€