fik en professionel vejledning om stof til vores hynder til vores sofa.flot flot arbejde til en god pris.kan klart anbefales!!!!!!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Som passioneret hÃ¥ndvÊrker selv er det altid fantastisk at mÞde en ligesindet dygtig hÃ¥ndvÊrker selv. Intet er umuligt og alle ideer er velkomne. Ahmed fordyber sig i mit projekt og laver de flottest... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HyndeskrÊdderen blev etableret 1963. Vi er specialiseret inden for udskÊring af skum efter mål på eget skumskÊreri. Vi fremstiller madrasser i alle stÞrrelser og til alle formål i mange forskellige kvaliteter. Vi ombetrÊkker mÞbler og hynder på eget vÊrksted og leverer hyndesÊt til klassiske mÞbler af BÞrge Mogensen, Hans J. Wegner, Arne Jacobsen og mange andre arkitekttegnede mÞbler.
GodthÃ¥bsvej 61A, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Grundig og behagelig vejledning. Meget serviceminded. Vi fik lavet hynder og puder til en snedkerlavet sofa.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Jeg fik god rådgiving om relevante stof typer. En tålmodig og serviceminded betjening, uanset hvem der ekspederede. De 4 nye hynder fremstår smukke og proffesionelt udfÞrt. Vores sofa er som ny.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Jeg har fået lavet nye skum puder til min sofa og endelig har jeg fået en sofa der er god at sidde i. Den er som ny eller faktisk bedre. Meget fin betjening i butikken og hurtigt, professionelt arbejde udfÞrt af Ahmed. Kan varmt anbefale denne butik på Godthåbsvej 61a. Jeg glÊder mig til at min 4 år gamle sofa endelig er blevet vÊrd at sidde i. Tak for godt arbejde med at give de gamle lÊder hynder nyt indhold.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Som passioneret håndvÊrker selv er det altid fantastisk at mÞde en ligesindet dygtig håndvÊrker selv. Intet er umuligt og alle ideer er velkomne. Ahmed fordyber sig i mit projekt og laver de flotteste resultater. Vejledning og valg af stoffer er fuldstÊndig ud over det sÊdvanlige. Aldrig skuffet når jeg går derfra. Jeg fÞler at jeg har fundet en ny ven! KAN KUN ANBEFALE HyndeskrÊdderen.
Bh Mike

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Tusinde tak for de nye skum hynder, og din fine beskrivelse som var vedlagtð Vi fik ikke brug for at skÊre eller klippe eller andet for de passede 100% og helt perfekt, og det har hjulpet helt enormt med sÊde komforten med de nye skum hynder. Til din orientering tog det mindre end 5 minutter at skifte sÃ¥ dem kan du godt reklamere med at du/I er professionelle med at skifte Stressless stole/sofaer.
Endnu engang mange tak for jeres hjÊlp, og skal vores skumme i Stressless sofaen skiftes vender vi gerne tilbageð
Anne Andersen
Fantastisk service, flinke folk og godt håndvÊrk.
ForfÊrdelig service
Vi har for en måned siden, spurgt om priser på at få udarbejdet 2 vasketÞjsposer. HyndeskrÊdderen vendte retur og spurgte efter mål på poserne. Mål er sendt til dem. Efter at have rykket for svar flere gange, og at vi igen i dag ringede for at få en ca. pris på vasketÞjsposerne, er udmeldingen fra HyndeskrÊdderen at de ikke kan sy en pose. De kan åbenbart ikke overskue en så simpel opgave. En måneds ventetid er spildt. HyndeskrÊdderen virker ret ukompetent og uprofessionel. Fair nok hvis ens evner ikke rÊkker til at sy en pose på mål, men hvorfor informere man så ikke bare om det med det samme. Det virker en smule dumt at HyndeskrÊdderen bruger en måned på at sige at de ikke kan sy en vasketÞjspose. Jeg troede ellers de var skrÊddere.
Efter den udmelding ringede vi til et andet firma, som på få min. oplyste en ca. pris og var meget mere imÞdekommende.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Virkelig fornem service af Ahmed. Fik skåret skum og polstret samme dag - og i det fineste uld. Kommer helt sikkert igen nÊste gang vi får brug for det!
Kvalitetsarbejde og virkelig god service.
Fantastisk service og resultatet af arbejdet var perfekt. Der gik ikke mere end en uge fra, at jeg havde indleveret mine spisebordsstole til de var fÊrdige. Stedet kan klart anbefales.
Vi har brugt HyndeskrÊdderen to gange. For nogle Ã¥r siden fik vi lavet sÊder til et âvoksensÊdeâ til vores ladcykel og lige for nylig fik vi renoveret en hvilestol fra 70âerne (âstÃ¥lrÞr og kanvastidenâ). Begge dele blev rigtig flotte. Den bedste anbefaling her fra.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Virkelig en god oplevelse. Rigtig god kundeservice og godt håndvÊrk. Jeg har fået ombetrukket 2 stole og jeg er 100% tilfreds med arbejdet. Pris og kvalitet hÊnger sammen. Bedste anbefaling herfra.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Super god og venlig service, til absolut fair priser ð
Kan varmt anbefale dem ð
Super flot arbejde og hurtigt fÞrst og fremmest. Men også jeres udarbejdelse af regningen ved tilbud anskueliggÞr processen og prisen tydeligt for mig som kunde.
Jeg er meget tilfreds med min flotte nye ombetrukne madras til min daybed.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Virkelig flot arbejde. Meget god og behagelig service.HyndeskrÊdderen skal have alle de stjerner og roser man kan give. Kan absolut anbefales. Vi er yderst tilfredse.
Vibeke og Peter.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Vi fik ny bund og nye hynder i 2 gamle Hans OlsenlÊderstole (model 800). Både vejledning og service var i top og det endelige resultat er så flot. Stolene havde fået lÊderfedt og fremstår som nye. De kommer til at holde i mange, mange år. Vi er meget tilfredse og vil bruge HyndeskrÊdderen nÊste gang vi skal have ombetrukket/nye hynder m.m.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Rigtig god service og nogle meget fine priser
Den bedste service jeg nogensinde har oplevet, vil klart anbefale dette sted. 5/5

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã