レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

fik en professionel vejledning om stof til vores hynder til vores sofa.flot flot arbejde til en god pris.kan klart anbefales!!!!!!

䌁業が回答したした

Som passioneret hÃ¥ndvÊrker selv er det altid fantastisk at mÞde en ligesindet dygtig hÃ¥ndvÊrker selv. Intet er umuligt og alle ideer er velkomne. Ahmed fordyber sig i mit projekt og laver de flottest... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

HyndeskrÊdderen blev etableret 1963. Vi er specialiseret inden for udskÊring af skum efter mål på eget skumskÊreri. Vi fremstiller madrasser i alle stÞrrelser og til alle formål i mange forskellige kvaliteter. Vi ombetrÊkker mÞbler og hynder på eget vÊrksted og leverer hyndesÊt til klassiske mÞbler af BÞrge Mogensen, Hans J. Wegner, Arne Jacobsen og mange andre arkitekttegnede mÞbler.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

137件のレビュヌ

fik en professionel vejledning om stof

2025幎11月11日

Hej Ditte
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe jer og står med glÊde til rådighed en anden gang.

Grundig og behagelig vejledning

Grundig og behagelig vejledning. Meget serviceminded. Vi fik lavet hynder og puder til en snedkerlavet sofa.

2025幎4月14日

Hej Christian og Julie
Tusind tak for jeres tilbagemelding. Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe jer.
Mvh HyndeskrÊdderen

Smukt og proffesionelt udfÞrt.

Jeg fik god rådgiving om relevante stof typer. En tålmodig og serviceminded betjening, uanset hvem der ekspederede. De 4 nye hynder fremstår smukke og proffesionelt udfÞrt. Vores sofa er som ny.

2024幎10月24日

Hej Nina,

Tusind tak for dine rosende ord, dem vÊrdsÊtter vi meget!
Hvor var det skÞnt, at du viste os billeder af din sofa med de nye hynder i. Vi er helt enige i, at sofaen står smukt med dem i.

HyndeskrÊdderen

Jeg har fået lavet nye skum puder

Jeg har fået lavet nye skum puder til min sofa og endelig har jeg fået en sofa der er god at sidde i. Den er som ny eller faktisk bedre. Meget fin betjening i butikken og hurtigt, professionelt arbejde udfÞrt af Ahmed. Kan varmt anbefale denne butik på Godthåbsvej 61a. Jeg glÊder mig til at min 4 år gamle sofa endelig er blevet vÊrd at sidde i. Tak for godt arbejde med at give de gamle lÊder hynder nyt indhold.

2024幎8月11日

Hej Bibi

Vi er så glade for at hÞre, at vores vejledning og arbejde har resulteret i et tilfredsstillende resultat og at du nu nyder at sidde i din sofa :-)

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

HyndeskrÊdderen

Som passioneret hÃ¥ndvÊrker selv er det

Som passioneret håndvÊrker selv er det altid fantastisk at mÞde en ligesindet dygtig håndvÊrker selv. Intet er umuligt og alle ideer er velkomne. Ahmed fordyber sig i mit projekt og laver de flotteste resultater. Vejledning og valg af stoffer er fuldstÊndig ud over det sÊdvanlige. Aldrig skuffet når jeg går derfra. Jeg fÞler at jeg har fundet en ny ven! KAN KUN ANBEFALE HyndeskrÊdderen.
Bh Mike

2024幎8月9日

Hej Mike

Vi bliver altid glade, når der kommer nye og spÊndende ideer ind ad dÞren og Ahmed nyder at bryde sin hjerne med lÞsninger og sparringssamtaler om nye designs.

Du ved, hvor du kan finde os og vi glÊder os til at hjÊlpe med dit nÊste projekt!

HyndeskrÊdderen

Perfekt udfÞrt arbejde fra hyndeskrÊderen

Tusinde tak for de nye skum hynder, og din fine beskrivelse som var vedlagt😊 Vi fik ikke brug for at skÊre eller klippe eller andet for de passede 100% og helt perfekt, og det har hjulpet helt enormt med sÊde komforten med de nye skum hynder. Til din orientering tog det mindre end 5 minutter at skifte sÃ¥ dem kan du godt reklamere med at du/I er professionelle med at skifte Stressless stole/sofaer.

Endnu engang mange tak for jeres hjÊlp, og skal vores skumme i Stressless sofaen skiftes vender vi gerne tilbage😊
Anne Andersen

2024幎6月21日

ForfÊrdelig service

ForfÊrdelig service

Vi har for en måned siden, spurgt om priser på at få udarbejdet 2 vasketÞjsposer. HyndeskrÊdderen vendte retur og spurgte efter mål på poserne. Mål er sendt til dem. Efter at have rykket for svar flere gange, og at vi igen i dag ringede for at få en ca. pris på vasketÞjsposerne, er udmeldingen fra HyndeskrÊdderen at de ikke kan sy en pose. De kan åbenbart ikke overskue en så simpel opgave. En måneds ventetid er spildt. HyndeskrÊdderen virker ret ukompetent og uprofessionel. Fair nok hvis ens evner ikke rÊkker til at sy en pose på mål, men hvorfor informere man så ikke bare om det med det samme. Det virker en smule dumt at HyndeskrÊdderen bruger en måned på at sige at de ikke kan sy en vasketÞjspose. Jeg troede ellers de var skrÊddere.
Efter den udmelding ringede vi til et andet firma, som på få min. oplyste en ca. pris og var meget mere imÞdekommende.

2024幎4月25日

Hej Camillo
Vi er utrolig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi tilkendegiver, at vi den sidste tid har haft ekstraordinÊrt travlt. Ved henvendelse på mail oplyser vi, at der kan vÊre en svartid på op til 5 dage, men at man er velkommen til at ringe for hurtigere svar.
Vi tilbÞd, at du kunne komme forbi vores butik, så du kunne tale med vores syerske om designet, Þnsker til materialer m.v., men det afslog du.
Vi har en lidt anden oplevelse af forlÞbet end den, du fremlÊgger. Vi efterspurgte ad flere omgange nogle mål/tegninger på poserne og hvilke specifikke egenskaber disse skulle have, så vi kunne regne et tilbud til dig, som var retvisende. Vi har dårlige erfaringer med at give tilbud på uspecifikke oplysninger, da det oftest ikke holder og vi skal bruge ekstra tid på at regne flere tilbud på den samme forespÞrgsel, hvilket også ville have vÊret tilfÊldet her, da den oprindelige forespÞrgsel viste sig at vÊre noget helt andet end det, der rent faktisk skulle laves.
Vi håber, du har forståelse for vores forklaring.

De laver kvalitetsarbejde

Vi har brugt HyndeskrÊdderen to gange. For nogle Ã¥r siden fik vi lavet sÊder til et “voksensÊde” til vores ladcykel og lige for nylig fik vi renoveret en hvilestol fra 70’erne (“stÃ¥lrÞr og kanvastiden”). Begge dele blev rigtig flotte. Den bedste anbefaling her fra.

2023幎4月21日

HyndeskrÊdderen からの回答

Tak for den fine anbefaling.

Bedste anbefaling!

Virkelig en god oplevelse. Rigtig god kundeservice og godt håndvÊrk. Jeg har fået ombetrukket 2 stole og jeg er 100% tilfreds med arbejdet. Pris og kvalitet hÊnger sammen. Bedste anbefaling herfra.

2023幎4月24日

HyndeskrÊdderen からの回答

Tak for den fine anbefaling, dejligt at du er glad for dine stole.

Super flot arbejde og hurtigt fÞrst og

Super flot arbejde og hurtigt fÞrst og fremmest. Men også jeres udarbejdelse af regningen ved tilbud anskueliggÞr processen og prisen tydeligt for mig som kunde.
Jeg er meget tilfreds med min flotte nye ombetrukne madras til min daybed.

2022幎11月2日

HyndeskrÊdderen からの回答

Tak for den fine anmeldelse, dejligt at du er glad for din hynde.

Virkelig flot arbejde

Virkelig flot arbejde. Meget god og behagelig service.HyndeskrÊdderen skal have alle de stjerner og roser man kan give. Kan absolut anbefales. Vi er yderst tilfredse.
Vibeke og Peter.

2022幎9月22日

HyndeskrÊdderen からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse, det er dejligt at lÞse opgaven tilfredsstillende.

Nyt liv til gamle lÊnestole

Vi fik ny bund og nye hynder i 2 gamle Hans OlsenlÊderstole (model 800). Både vejledning og service var i top og det endelige resultat er så flot. Stolene havde fået lÊderfedt og fremstår som nye. De kommer til at holde i mange, mange år. Vi er meget tilfredse og vil bruge HyndeskrÊdderen nÊste gang vi skal have ombetrukket/nye hynder m.m.

2022幎9月9日

HyndeskrÊdderen からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。