fik en professionel vejledning om stof til vores hynder til vores sofa.flot flot arbejde til en god pris.kan klart anbefales!!!!!!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Som passioneret hÃ¥ndvÊrker selv er det altid fantastisk at mÞde en ligesindet dygtig hÃ¥ndvÊrker selv. Intet er umuligt og alle ideer er velkomne. Ahmed fordyber sig i mit projekt og laver de flottest... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tusinde tak for de nye skum hynder, og din fine beskrivelse som var vedlagtð Vi fik ikke brug for at skÊre eller klippe eller andet for de passede 100% og helt perfekt, og det har hjulpet helt eno... ãã£ãšèŠã
Vi har brugt HyndeskrÊdderen to gange. For nogle Ã¥r siden fik vi lavet sÊder til et âvoksensÊdeâ til vores ladcykel og lige for nylig fik vi renoveret en hvilestol fra 70âerne (âstÃ¥lrÞr og kanvastiden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HyndeskrÊdderen blev etableret 1963. Vi er specialiseret inden for udskÊring af skum efter mål på eget skumskÊreri. Vi fremstiller madrasser i alle stÞrrelser og til alle formål i mange forskellige kvaliteter. Vi ombetrÊkker mÞbler og hynder på eget vÊrksted og leverer hyndesÊt til klassiske mÞbler af BÞrge Mogensen, Hans J. Wegner, Arne Jacobsen og mange andre arkitekttegnede mÞbler.
GodthÃ¥bsvej 61A, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Madrassen, en lille baby madras, blev som lovet afleveret aften ved vores dÞr, så vi kunne få den med i sommerhus nÊste morgen til vores datter.
---- og i det rigtige mål!

HyndeskrÊdderen ããã®åç
KÞbte en siddekile og den er jeg meget tilfreds med - prisen var god og den kom rimeligt hurtigt så et godt kÞb.

Fremragende service.
Hurtig levering i god kvalitet.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Jeg modtog det, jeg havde bestilt, på den lovede tid. Absolut tilfredsstillende.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Fin betjening -bÃ¥de pÃ¥ tlf og nettet ð
LÊkker kvalitet pÃ¥ stof og hurtig Og venlig betjening - ikke sidste gang jeg handler her ð€

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Fint produkt, men lidt Êrgerligt at gå og afvente en uge, for så at skrive en mail uden svar og til sidst selv at ringe om minde dem om ordren, som åbenbart var blevet glemt.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Nemt at bestille. Smart koncept, og så får man lige prÊcis hvad man har bruge for.
UdmÊrket materiale, passede perfekt efter opgivne mål dog rimelig lang fremsendelsestid.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Meget tilfreds. Nu ved jeg, hvor jeg trygt kan handle alt i skum og hynder. Kan absolut anbefales.

Har ikke fÃ¥et varen. Selvom det er godt 14 dage siden jeg har bestilt. ðð

Fin service og imÞdekommenhed
Steen Randal Jacobsen

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Er altid tilfreds med mine ordre herfra, og levering er altid hurtig og problem fri. Kan anbefale.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Hurtig ekspedition af ordren- men den var så heller ikke fÊrdig. Manglede tricot, som var bestilt og betalt. Blev ordnet ved afhentningen, men det forsinkede mig.

HyndeskrÊdderen ããã®åç
Jeg synes, at lev.omk + fragt på 75kr på kÞb af en plaid er i overkanten, ellers ok