Jeg havde en dejlig dag i Jylland Park Zoo bÃ¥de i gÃ¥r, og da jeg var der hvor det regnede nÊrmest hele tiden. Dyrene var ude begge gange og personalet vÊldig flinke og servicemindet. Der er et lil... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
God oplevelse, fin park med massere af dyr og gode legepladser. Men et minus er at nogle af medarbejderne virker ret sure, specielt de 2 unge piger, der stod ved ponyerne i dag.
Dette mÃ¥ vÊre den tristeste dyreparken vi har vÊrt I. Dyrene hadde sÃ¥ liten plass til Ã¥ bevege seg,og burene var smÃ¥ mÞkkete.SÃ¥ mye betong overalt. Slitt..Dyrene virket sÃ¥ apatisk og triste.Vi var... ãã£ãšèŠã
Et fantastisk sted, der har alt hvad hjertet kan begÊre, af mange oaser, hvor den madbragte mad kan spises, fine dyr der kan bringe smilet frem fra bÃ¥de store og smÃ¥ .Samt et utal af forlystelser . De... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jyllands Park Zoo har alt for hele familien, kom og se vores dyr og oplev de mange forlystelser rundt om i parken.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi har i 3 Ã¥r kÞrt med streamer forâŠ
Vi har i 3 Ã¥r kÞrt med streamer for Jylland Park Zoo for at stÞtte stedet og nyder hver Ã¥r at komme derop og besÞge parken min datter og jeg .. vores favorit er bÃ¥dene og sÞlÞven. et rigtigt dejlig sted hvor man kan bruge et par hyggelige timer sammen som familie i et rolig tempo ð
Et dejligt sted for bÞrn og barnligeâŠ
Et dejligt sted for bÞrn og barnlige sjÊle, der er rigtig hyggeligt, rent og pÊnt.
Derudover nyder vi at når biletten er betalt - og turkort kÞbt, så behÞver man ikke have pungen frem igen.
Super flot og inspirerende
Flot, ryddelig og inspirerende.
Virkelig inspirerende for bÞrn.
Vi vil til enhver tid anbefale alle at besÞge Jyllandsparkzoo og den kan sagtens besÞges flere gange for der sker noget nyt hver gang
Vi har vÊret hos jer her i juli medâŠ
Vi har vÊret hos jer her i juli med vores barnebarn pÃ¥ 6 Ã¥r, han syntes det var skÞnt at se sÞbjÞrnene blive fodret og var ret glad for legepladsen ð og selvfÞlgelig at se de andre dyr, men vi savnede giraffen
Af en dyrepark st vÊre er der et fintâŠ
Af en dyrepark st vÊre er der et fint udvalg af dyr. Det ser ud til dyrene har det godt der. Vi er kommet der i mange år og de små glÊder sig, så vi er gost tilfredse.
Dog bliver det med madpakke!, betjeningen kvaliteten og generelt service når vi står i kÞ til madbod er så ringe. Vi fil forkert bestilling, kold mad og så var det dyrt.- men det skal ikke afholde os fra at se dyrene.
Hyggeligt sted for bÞrn og voksne viâŠ
Hyggeligt sted for bÞrn og voksne vi nÞd det allesammen
En rigtig hyggelig oplevelse med mangeâŠ
En rigtig hyggelig oplevelse med mange dyr og gode muligheder for at komme tÊt på dyrene. Det er bestemt ikke sidste gang jeg og kÊresten kommer her.
SÞde ansatte
SÞde ansatte, med humÞr og godt humÞr.. bÞrn og voksne hyggede sig Maks og ingen ville hjem ;)
Er kommet i Jyllandsparkzoo i gennemâŠ
Er kommet i Jyllandsparkzoo i gennem flere år med bÞrnebÞrnene og er super glade for at besÞge parken dejligt at spadsere rundt i parken og nyde dyrene tivoliet trÊnger til en fornyelse bÞrnebÞrnene syntes der er for lidt udfordringer til dem nu da de er blevet Êldre men vi nyder familie turen hvert år til parken med gril og spas MVH. John.
Virkelig et hyggeligt sted bÃ¥de med ogâŠ
Virkelig et hyggeligt sted både med og uden voksen. Rolige omgivelser og dyrene har det godt.
Jyllands Zoo er altid et dejligt stedâŠ
Jyllands Zoo er altid et dejligt sted at besÞge fordi der både dyr og gode forlystelse, vi har altid nydt at komme der samt de gode medarbejder der er der.
Den hyggeligste zoo i Danmark!
Altid et hyggeligt sted at komme
Altid et hyggeligt sted at komme. Både med og uden bÞrn.
Super hyggeligt dag
Super hyggeligt sted. Mange dyr og man kommer tÊt på dem. Mangler bare girafferne. Kommer gerne igen.
Altid hyggeligt besÞge jer
Altid hyggeligt besÞge jer, bÞrnebÞrnene er Altid glade efter besÞg hos jer
Min familie nyder at komme der
Min familie nyder at komme der - Ungerne er glade for dyrene og vi bruger mange timer hver gang - FLOT
Som det har vÊret siden 1976 Et perfektâŠ
Som det har vÊret siden 1976 Et perfekt sted til familie trÊf og vi har gennem årene holdt bÞrnd fÞdselsdage til stor glÊde for både bÞrn og voksne.Nu er det turene med bÞrnebÞrn og hver sommer med den norske del på besÞg. Kan kun anbefales til alle aldre.Tak for Jyllandsparkzoo. Else christensen
Dejlig sted med smÃ¥ bÞrn,og dyrene serâŠ
Dejlig sted med små bÞrn,og dyrene ser ud til at trives,og til og betale sig fra, behageligt asmos fÊre
Virkelig hyggeligt sted
Virkelig hyggeligt sted. Dejlig stemning. Gode legepladser og masser af dyr for bÞrnene. Virkelig godt sted for bÞrnene. Dog lidt Êrgerligt at girafferne ikke er der endnu. Men ellers de varmeste anbefalinger.
à relang tradition med bÞrnene
Min sÞster og jeg (+ vores mor) har tradition for at komme i Jyllands Park Zoo (nÊsten) hvert år med vores bÞrn, på trods af at vi kommer helt oppe fra henholdsvis Aalborg og Frederikshavn. Vi er kommet der siden vores store bÞrn var omkring 3 år, og de er nu 13-14 år, og er stadig glade for at vÊre med. De små sÞskende på 3-5 år havde virkelig en fest igen i år, hvor både dyr og legepladserne var et hit.
Det er så hyggeligt og idyllisk et sted, og vi elsker at man kan komme helt tÊt på mange af dyrene. Med undtagelse af kaninerne, som vi dog hvert år har oplevet var meget sky, så det giver ikke rigtig mening at bÞrnene kan gå ind til dem, da kaninerne gemmer sig i husene hver gang. Derudover er det eneste minus faktisk, at mange af de unge mennesker der står for tivoli forlystelserne ofte se noget mutte/triste ud, og sådan har det faktisk vÊret alle årene. Ved ikke om de er utilfredse med deres arbejdsforhold, eller bare ikke er blevet oplÊrt i at "arbejde med bÞrn", men det ville hjÊlpe gevaldigt, hvis de ville smile lidt til bÞrnene ved forlystelserne.
Der er alligevel mange ting der vejer op for de få minuser, så derfor efterlader jeg stadig 5 stjerner, og vi kommer helt sikkert igen nÊste år.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã