Jeg havde en dejlig dag i Jylland Park Zoo bÃ¥de i gÃ¥r, og da jeg var der hvor det regnede nÊrmest hele tiden. Dyrene var ude begge gange og personalet vÊldig flinke og servicemindet. Der er et lil... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
God oplevelse, fin park med massere af dyr og gode legepladser. Men et minus er at nogle af medarbejderne virker ret sure, specielt de 2 unge piger, der stod ved ponyerne i dag.
Dette mÃ¥ vÊre den tristeste dyreparken vi har vÊrt I. Dyrene hadde sÃ¥ liten plass til Ã¥ bevege seg,og burene var smÃ¥ mÞkkete.SÃ¥ mye betong overalt. Slitt..Dyrene virket sÃ¥ apatisk og triste.Vi var... ãã£ãšèŠã
Et fantastisk sted, der har alt hvad hjertet kan begÊre, af mange oaser, hvor den madbragte mad kan spises, fine dyr der kan bringe smilet frem fra bÃ¥de store og smÃ¥ .Samt et utal af forlystelser . De... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jyllands Park Zoo har alt for hele familien, kom og se vores dyr og oplev de mange forlystelser rundt om i parken.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rigtig fin tur til Park Zoo med heleâŠ
Rigtig fin tur til Park Zoo med hele familien.
Alle hyggede sig pÃ¥ trods af lidt regnvejr. Dog var ungerne skuffede over de manglende giraffer, samt at de havde glemt at sÊtte toget til opladningð -det var ikke helt smart..
Fantastisk tur med familien i JyllandsâŠ
Fantastisk tur med familien i Jyllands park zoo, kan varmt anbefales til bÞrnefamilier og tag også bedsteforÊldrene med de vil også nyde det.
Alletiders og sjov sted for familien.
En rigtig hyggelig sted at komme
En rigtig hyggelig sted at komme, dog skuffende over der ikke er giraffer.
Synes der er alt for mange geder flere steder.
GlÊden ved at giv...
Jeg har de sidste 10 år kÞrt med streamer for Jyllands Park Zoo igennem sponserer car. Dette forsÊtter jeg med, så lÊnge jeg kan.
Mine bÞrn er teenager, og har de sidste 4 år ikke Þnsket at komme i parken. Vi har inden da haft rigtig meget glÊde af parken. De sidste 4 år har jeg valgt at give de sponserer billetter til nogle familier som ellers ikke ville komme af sted. Det har vÊret super dejligt, at se den glÊde det har givet disse familier.
Så tak for jeg må kÞre med reklame for jer og giv billetterne til nogle som pt får mere glÊde af dem.
Det var mega hyggeligt og dejligt sted
Jyllands Park zoo, den bedste zoo
Jyllands Park zoo, er den mest bÞrnevenlige og hyggelige zoo vi har vÊret i, vores datter pÃ¥ 3 Ã¥r, elsker bÃ¥de dyr og legepladser, dem er der ogsÃ¥ rigelige af ð€
Et paradis
Jylland park zoo er et sted jeg husker fra jeg var barn. Vi havde mange gode stunder der. Alfredo var en af de stÞrste oplevelser, selv om han trak mig i håret. Tigeren som vi kunne klappe og hundehvalpene.
Tingene har Êndret sig meget. Jeg vil gerne at min sÞn får de store oplevelser der. Det fik han fuld ud og han husker stadig de mange gode og sjove timer vi har haft. Mange af de store oplevelser er dyrene. Det er meget bÞrnevenligt og stadig en oplevelse for os forÊldre og for bedsteforÊldre.
Det lever stadig helt op til mine forventninger. Vi vil stadig vende tilbage hvert år
God familie zoo
Hyggelig mindre zoo med gode legepladser og lille tivoli.
Hyggeligt sted for hele familien
Hyggeligt sted for hele familien. Og personalet er altid sÞde og venlige.
Super hyggelig sted for hele familienâŠ
Super hyggelig sted for hele familien og man kommer tÊt på dyrene
Har vÊret besÞgende hos jer siden jegâŠ
Har vÊret besÞgende hos jer siden jeg var ganske lille, er nu 40, og elsker at komme hos jer med mine bÞrnððð»
Super hyggeligt
Super hyggeligt! Der er noget til alle aldre. Og det var lidt lige som et mini Tivoli men med dyr! Hvilket var hvad min datter sagde.
Rigtig godt for bÞrnene uanset om detâŠ
Rigtig godt for bÞrnene uanset om det er mine egne eller ej men det var en god oplevelse
bÞrnenes paradis
et fantastisk sted for både bÞrn og voksne
Den bedste park
Den bedste park for bÞrn og voksne ikke så overfyldt
Dejligt og hyggeligt sted at komme
Haunstrup Zoo er et fantastisk sted
Haunstrup Zoo er et fantastisk sted, at besÞge med sine nÊrmeste, hvad enten det er familie, venner eller kollegaer.
Det er et rigtigt familie venligt sted, hvor der både er tÊnkt på bÞrn og også de voksne, det er dejligt at der er plads til at man kan ha sin egen mad med, og man kan endda låne grill, og ved indgangen er der mulighed for at leje trÊk vogne, hvad enten det er til bÞrnene eller tasker, og så må man ha sin hund med, jeg kan klart anbefale et besÞg i Haunstrup Zoo
Vi anbefalet at alle familier tager enâŠ
Vi anbefalet at alle familier tager en tur på besÞg hos jer .vi er kommet der minds 1 gang om året i de sidste 27 år .
Og nyder stadig at komme hos jet
Hyggeligt og gode legepladser.
Vi har besÞgt Jyllands park zoo de sidste 4-5 Ã¥r og vi er fint tilfreds med stedet. Vi plejer at have madpakker med og sÃ¥ tager vi det stille og roligt, og fÃ¥r set og prÞvet det hele. Det plejer altid at vÊre en hyggelig dag med vores bÞrnðððŒ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã