En pris pÃ¥ Google reklamen, betydelig hÞjere pris pÃ¥ hjemmesiden, utrovÊrdigt. Pris pÃ¥ hjemmesiden er faktisk dyrere pr. stk end ved Miele, hvis man tager 12 Mieleâs pris er endda normalpris... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores fryser ophÞrte med at fungere. K. Berntsen leverede en lÃ¥nefryser efter fÃ¥ timer og reddede vores frysevarer fra optÞning mens vi afventede en ny fra deres fjernlager. En ikke forudset vending... ãã£ãšèŠã
Levering til dÞren indenfor et dÞgn, to gange i streg. Sidste levering var endda med en tilfÞjelse til mit kÞb om formiddagen, som nÃ¥ede med i leveringen samme eftermiddag. God service ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kai Berntsen aps lever ikke op til forpligtelser i henhold til kÞbeloven. En Gram ovn, der gÃ¥r i stykker efter 1 1/2 Ã¥r er dÊkket af garantien. Der har nu vÊret 3 besÞg (henover nÊsten fire uger) af... ãã£ãšèŠã
Ãstergade 27, 9460, Brovst, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg har vÊret godt tilfreds med den måde jeg er blevet behandlet på i forlÞbet. Jeg var tilfreds med forsendelsestiden, men jeg studsede over, at der ikke var et alternativ til post Danmark, så gebyret ikke ville blive nÊr stort.
Har handlet der en enkelt gang - og der var ikke nogle problemer. Bestil, få tilsendt, fÊrdig... Der ville jeg sagtens kunne se mig selv handle igen.
Varen kom super hurtigt.
Intet at klage over.
Jeg skulle bare klikke af hvilken vare jeg Þnskede og hvordan jeg Þnskede den leveret, altså incl. opstilling og fjernelse af det gamle skab. Det eneste minus var at jeg ikke kunne lÊse hvornår jeg kunne forvente levering, og da det var vigtigt for at jeg var hjemme, var jeg nÞdsaget til at ringe til Kai Berntsen.
Bestilte en vÊgt fredag aften. Varen blev afsendt lÞrdag og jeg havde den tirsdag - perfekt.
Jeg vil anbefale dig at kÞbe hos Kai Berntsen da det både er nemt og hurtigt og der er ingen unÞdvendig ventetid
Hilsen Frank Petersen
Jeg bestilte en badevÊgt og pakken kom dagen efter! Jeg havde sÞgt lidt rundt for at tjekke priser på div. hjemmesider.
Selv med fragt var den billigere hos Kai end den nÊste i rÊkken UDEN fragt!
SÃ¥ bliver det ikke bedre :)
Se ovenstående. Pakken var lidt beskadiget, men indholdet vat OK.
det var nÊsten lige så hurtigt, som hvis jeg var gået i en butik og kÞbt varen - og så endda billigere
Vi bestilte en OBH quadro silver badevÊgt og allerede nÊste dag blev den leveret. DET kalder jeg service.
der er hurtig og perfekt levering, ingen problemer overhovedet
Kai Berntsen kan varmt anbefales. Gode priser, og super hurtig levering!!
Der er hurtig levering, de holder hvad de lover.
De giver besked undervejs i forbindelse med levering og jeg handler gerne med dem igen
Fandt hvad jeg sÞgte til en rigtig god pris. Ved transporten var varen godt sikret må man sige, og ja hurtigere og billigere kan det vist ikke gÞres. Havde et enkelt spÞrgsmål over mail fÞr kÞb, og der kom hurtigt svar.
Kan klart anbefales at handle her.
Har kÞbt en Miele emhÊtte udstillingsmodel til en super god pris som blev fremsendt fra jylland til sjÊlland og leveret hurtig og effektivt. Gerne igen!
Alt var tip top i orden.
God og hurtig ekspedition. Indpakningen. osv.
Jeg er meget tilfreds med varen. Den lever op til mine forventninger. SÃ¥ alt i alt perfekt.
Det er et firma, jeg vil anbefale at handle med.
Gode priser, hurtig forsendelse, god kommunikation.
god service og gode priser