4.2

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Lige fra starten var de utrolig hjÊlpsomme, både John(Spanien) og Dennis(Danmark) . Da jeg skulle have bil transporteret til Hedensted(den skulle videre til Spanien) Fredag eftermiddag, ville den ikke starte og jeg måtte have autohjÊlp, (jeg ringede til Dennis og forklarede situationen. Han var helt rolig og beroligede mig med at han nok skulle vÊre der) da den var kommet igang, var der utrolig mÊngde regn, så det gik meget langsomt på motorvejen (jeg ringede igen til Dennis, men han var stadig rolig), så kom jeg selvfÞlgelig i kÞ på motorvejen, og var mere end 1 time forsinket, og da jeg ikke havde nogen der kunne fÞlge med mig (og kÞre mig tilbage til Esbjerg), tilbÞd Dennis at kÞre mig til stationen. Da vi ikke kunne nå toget fra Hedensted, kÞrte han mig til Vejle station, da han ikke synes jeg skulle stå på "trinbrÊttet" i Hedensted og vente i 1 time. SjÊldent at mÞde så service minded og meget venlig virksomhed (personer). Bilen ankom til Spanien som aftalt, og afhentning blev aftalt med John, og alt var fuldstÊndig som det skulle vÊre.Jeg kan varmt anbefale KB Transport & SÞn A/S.

2025幎8月1日
5぀星のうち5の評䟡

Steffan har vÊret helt fantastisk at

Steffan har vÊret helt fantastisk at kommunikere med ang afhentning i KBH og transporten til deres lager. Venlig, fleksibel og lÞsningsorienteret. Specielt da mit lÊs var afhentet og jeg 3 dage fÞr lastbilen skulle kÞre fra Danmark, spurgte om det var muligt de kunne opbevare mit lÊs til september i Danmark. Det var intet problem, selvom mit lÊs på det tidspunkt var i lastbilen. Opbevaring vil koste mig 750 kr for pr måned og det er jo virkelig billigt.
Afhentningen i KBH var hurtig og chauffÞrerne var professionelle og venlige.
KAN KUN ANBEFALE DETTE FIRMA til andre og 1000 tak til Steffan

2024幎6月15日

KÊmpe anbefaling herfra til KBuch

Vil give en stor anbefaling til KBuch nu hvor de ingen har, skulle have 7 flyttekasser flyttet fra Danmark til Spanien.

Valgte at selv levere mine flyttekasser til lageret i Hedensted, fik en nÞglekode og lukkede mig selv ind og afleverede kasserne.

LÊssede kasserne af i weekenden og de var klar til afhentning weekenden efter i Fuengirola.

Hele processen har vÊret rar og man kunne nem komme i kontakt med Stefan via sms/telefon.

KÊmpe anbefaling her fra. Vi vil bruge jer igen!

2023幎11月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス