kleertjes.com レビュヌ 1,077

TrustScore 5段階評䟡の3

2.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling zou bezorgd zijn, dit was echter niet het geval. Er is ook niemand van DHL in de straat geweest Bij het bellen naar de klantenservice krijg ik een kulverhaal dat ze het pakket al kunnen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Een op de website vermelde korting van 20% werd niet automatisch verrekend in de winkelmand. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice. Daar zei men simpelweg dat ze niet wisten welke kort... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bijna dagelijks laat ik mij verrassen door het aanbod van kleertjes.com. Voor mijn kleindochter kan ik al ruim 7 jaar leuke kleding voor haar vinden. Soms kijkt ze al zelf mee. Ze is altijd blij met h... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Leuke kleding , kwalitatief goed. De belofte vandaag besteld, morgen in huis, is niet waar te maken. Maandag besteld, zaterdag in huis. Verkeerde maat gekregen, dan kun je niet tijdens retourneren aa... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店

圓該䌁業による蚘述

kleertjes.com is de online winkel in nieuwe merkkleding voor baby's en kinderen in de maten 50 t/m 176. U bestelt snel, veilig en makkelijk de mooiste kinderkleding uit nieuwe- en vorige collecties van bekende merken.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Hierbij wil ik een klacht indienen over

Hierbij wil ik een klacht indienen over een bestelling die ik niet heb ontvangen, en over het uitblijven van een passende oplossing vanuit uw kant.

Volgens de verzendinformatie zou het pakket inmiddels geleverd moeten zijn, maar ik heb niets ontvangen. Daarnaast heb ik dit probleem al bij jullie gemeld, maar tot op heden heb ik geen duidelijke reactie of oplossing gekregen. Ook blijft verdere communicatie vanuit jullie kant uit, wat ik als zeer onprofessioneel ervaar.

Het is niet acceptabel dat ik betaal voor een bestelling die niet geleverd is, zonder dat hier opvolging aan wordt gegeven. Ik verwacht dan ook dat dit probleem serieus wordt opgepakt.

2026幎4月1日

Vaste klant

Altijd snel en correct en bij evt retouren altijd snel geld terug. Ook heel goed dat ze een klein bedrag rekenen voor thuisbezorgen en retourneren!
Ook vaak hele mooie kortingen

2026幎2月26日

Geen pakket ontvangen

Ik heb voor 1400 euro aan kleding besteld en niks ontvangen. Ze hebben aan dhl de opdracht gegeven om te onderzoeken waar mijn pakket is gebleven maar op de dag van vandaag nog niks ontvangen en geen geld teruggekregen.

2026幎1月21日
5぀星のうち2の評䟡

Verkeerd artikel tot twee keer toe, niet goed opgelost

Ik kreeg tot twee keer toe het verkeerde product toegestuurd. Foutje kan gebeuren maar had het tof gevonden als ik kosteloos alsnog het juiste product had gekregen. Nu kon allereerst het product niet terug want het was opengemaakt en de tweede keer had ik er werk van. Ik zou een berichtje krijgen als het juiste product weer op orde was maar inmiddels nog steeds niks gehoord.

2026幎2月20日

Pakket is nooit aangekomen

Pakket is nooit aangekomen. Doen vervolgens 3 weken lang over een onderzoek. Daarna geven zij aan geen geld aan mij terug te geven omdat DHL zegt wel het pakket te hebben gestuurd. Ze verwijzen je daarna door naar buren of huisgenoten zonder de factuur te laten vervallen.

2026幎2月26日

Fijne service

Mooie kleding, snelle levering. Klantenservice reageert snel. Mijn retour werd niet verwerkt en dat is netjes opgelost! Fijn dat je contact op kan nemen via whatsapp.

2026幎1月19日
5぀星のうち3の評䟡

Leuke kleding voor elke portemonnee, matig bij bonnen en service

Leuke kleding voor elke portemonnee. Als hetgeen wat je besteld goed is, heb je er een fijne winkel aan. Echter, als je met een kadobon wilt betalen, maar je weet nog niet welke maat je moet hebben ben je f*cked. Met een kadobon kun je namelijk niet achteraf betalen, en als je iets retour stuurt wordt dat eerst teruggestort op je kadobon. Maw je krijgt je kadobon bijna niet ingewisseld. Superirritant, is niet over in gesprek te gaan met ze. maar de workaround is gevonden: eerst bestellen voor de maat, dan alles retour en dan opnieuw bestellen wat je wilt hebben. Kost je een beetje meer (ivm je betaalt voor retouren), maar je krijgt wel je kadobon ingewisseld. Het duurt alleen al met al een maand. En de wetenschap dat deze workaround ook voor het bedrijf veel duurder is (want extra verzenden, handeling in retour, administratie, financieel proces) maakt het alleen maar irritanter. Het blijft een winkel met een goed assortiment en dus veel op 1 plek te krijgen, maar merk dat ik toch steeds vaker bij andere winkels bestel omdat het minder gedoe oplevert.

2026幎1月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス