Hotel SÞpark レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vidunderligt ophold pÃ¥ alle parametre 😊 I slutningen af juni 26 var jeg sammen med 28 andre pÃ¥ en fantastisk rejse til SydhavsÞerne. Rejsen var isÊr vellykket, fordi vi havde booket 3 overna... もっず芋る

Udsigten flot meeeen. Havde booket 2 nÊtter pÃ¥ Superior-dobbeltvÊrelse med sÞudsigt og ekstra plads, men det fÞrste der mÞder os er to store klodsede gÊstesenge stablet op ad den ene vÊg med senge... もっず芋る

SkÞn udsigt fra vÊrelset, der desvÊrre var nusset og lidt nedslidt. Altanen var ikke rengjort. Sengene var ubehagelig blÞde Man skal ikke komme til sent til aften buffeten, da maden var kold og... もっず芋る

En grÃ¥ og trist periode i midten af december kan vÊre noget af en udfordring. IsÊr nÃ¥r man beskÊftiger sig med turister ol. Maribo var som by og turistmÃ¥l stÊrkt udfordret i disse dage. Men Hotel... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. 䌚議宀レンタル サヌビス
  3. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hotel SÞpark har den mest fantastiske belligenhed. Med direkte adgang til Naturpark Maribo SÞerne og som nabo til den historiske klosterby og domkirken, er man alligevel kun et Þjeblik fra jernbane og motorvej. En unik placering - uanset hvilke oplevelser du Þnsker

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Smukke omgivelser

Vi havde kun en overnatning. Stille og roligt hotel med meget god og varieret morgenmad der manglede ikke noget vi vil bestemt komme igen.

Goddag Mogens
Dejligt at lÊse at i har haft et godt ophold her hos os. Vi håber at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang her på Hotel Maribo SÞpark.

Bookingchef

God og venlig betjening i utroligt flotte omgivelser

VÊrelset så en smule slidt ud men ser man bort fra det blev vi mÞdt med smil og venlighed på et hotel der ligger super godt med udsigt fra vÊrelset til sÞen. Morgenbordet levede fint op til forventningen og vi fik en god nattesÞvn. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

en god oplevelse

ved ankomsten fik vi en meget fin service i informationen.Da min hustru ikke er god til trapper blev der taget hensyn til det ved valg af vÊrelse.En posetiv oplevelse,et dejligt område med en skÞn udsigt.
Men ingen roser uden torne,vi fik bestilt en meny,henholdsvis kalvefileet,som var perfekt og min hustru fik hanebryst som var meget kedelig,den burde Êndres eller tages af menukortet.

Goddag Henning
Mange tak for din tilbagemelding. Jeg vil giv jeres dårlig oplevelse med unghanebrystet videre til kÞkkenchefen og håber at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang her på Hotel Maribo SÞpark.

Bookingchef

Dejligt hotel med en fin service og god restaurant

Vi kan anbefale Hotel Maribo SÞpark til alle, der Þnsker at
bo i naturskÞnne omgivelser med en flot service. Restauranten
giver en rigtig god betjening og fremfor alt en meget velsmagende og lÊkker mad.

Goddag Bente

Bookingchef

Perfekt sted at tilbringe en mini ferie eller forlÊnget weekend.

Kanon serice selvom der er stÞrre selskaber samtidig.
Naturen omkring sÞen skal man opleve og nÊste gang vi slår et smut forbi skal vi ud og sejle.

Goddag
Mange tak for din tilbagemelding og håber at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang her på Hotel Maribo SÞpark.

Den herligste udsigt

HEJ MED JER! I ligger jo skÞnt med den herligste udsigt. Maden var dejlig. Der var stille og roligt. Men, nu kommer det, jeres madrasser er alt for blÞde, når man selv er vant til en halvhård madras er de blÞde ikke til at klare. Vi er halvgamle mennesker, som har svÊrt ved at komme op af for lave og blÞde mÞbler. Blot et lille hjertesuk. Ellers var vi glade for vores ophold og kommer gerne igen. Mange solhilsener her fra det varme
Kokkedal. Iver & Merete Kjems.

Goddag Merete
Mange tak for din tilbagemelding. Jeg vil giv jeres Þnske om ikke alt for blÞde madrasser videre og håber at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang her på Hotel Maribo SÞpark.

Dejlig WEEK-END på Hotel Maribo SÞpark

Det var et super week -end ophold, med en fantastisk udsigt fra vÊrelse nr.305 som også var rigtig dejligt med stor stue og et lÊkkert badevÊrelse.

Maden var veltilberedt og der var nok af den , også god vin

Betjeningen var opmÊrksom og meget venlig og hÞflig

Goddag Preben

alletiders hotel

rigtig gogt hotel, gode vÊrelser og sengene er gode, personalet er meget sÞde og er der altid hvis man mangler noget, så ta til maribo sÞpark og få en rigtig god oplevelse

Bookingchef

altan med en skÞn udsigt over sÞen

et venligt personale dejlig rent og et skÞnt morgen bord, altid fyldte fade og frisk frugt

vi mangler en legeplads til vores barnebarn

Goddag Keld
Mange tak for din tilbagemelding. Jeg vil giv jeres Þnske om en legeplads videre og håber at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang her på Hotel Maribo SÞpark.

DÃ¥rligt handicaptoilet

Kritik af handicaptoilet. Toilettet for lavt og håndtagene sidder for hÞjt i forhold til toilettet. RådfÞr jer med eksperter på dette område. Det gÞr oplevelsen dårlig og farver opholdet negativt og det er Êrgerligt. Ellers får man hvad man betaler for.

Goddag Jette
Mange tak for din tilbagemelding. Jeg beklager Deres dårlig oplevelse, men kan informere at vi har undersÞgt kravene til toiletterne og håndtagene på vores handicapvÊrelser. Jeg vil dog sÞrge for at der vil tjekkes op en ekstra gang. Samtidig håber vi at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang her på Hotel Maribo SÞpark.

Noget slidt hotel

Maden var ok men ALT for lidt til to små kvinder der endda havde forudbestilt overnatning og mad.
Vi ventede i 3 kvarter på service fra personale og blev ikke spurgt om vi kunne tÊnke os mere at spise evt tilbudt dessert eller kaffe. Êrgerligt. Vi gjorde opmÊrksom på dette da vi endeligt fik kontakt til et personale der tog af bordet men han undskylde sig med at RYNKEBY holdet havde vÊret forsinket..... :-(

Goddag
Mange tak for din tilbagemelding. Jeg beklager ventetiden ved middagen og håber at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang her på Hotel Maribo SÞpark.

flot sÞudsigt

Det var en lise for sjÊlen at sidde på altanen og nyde freden og udsigten, derudover var det en helt ok morgenmadbuffet.

2013幎7月11日

Anbefalelses vÊrdigt ophold

Kan kun tÊnke tilbage på en virkelig god oplevelse i nogle fantastisk skÞnne omgivelser.
Et rigtigt lÊkkert hotelvÊrelse med super skÞn udsigt fra altanen.
LÊkkert mad i hyggelig restaurant med god betjening, og generelt god betjening hele vejen igennem.
En lille smutter var dog, at vi ikke var kommet på gÊstelisten ved middagen, trods vi pr. mail, efter anmodning fra hotellet, havde fremfÞrt vore Þnsker om såvel tidspunkt som plads.

Goddag
Mange tak for din fine tilbagemelding. Jeg beklager fejlen mht. middagen og håber at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang her på Hotel Maribo SÞpark.

Bookingchef

Super lÊkkert hotel med de smukkeste omgivelser lÊnge set

Mig og min kÊreste boede på Hotel Maribo SÞpark fra d. 5/7-7/7, og hvor har det dog oversteget alle vores forventninger.. Super fint hotel med de lÊkreste omgivelser, dejlig mad, fine vÊrelser og utrolig venligt og hjÊlpsomt personale! Alt i alt en helt perfekt oplevelse, som selvfÞlgelig fortjener 5 stjerner

Goddag Henriette
Mange tak for din fine tilbagemelding. Jeg er glad at i har nydt jeres ophold her hos os og håber at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang her på Hotel Maribo SÞpark.

Bookingchef

Bra vistelse, mindre bra med biljard

Slitet defekt biljardbord ( vi spelar mycket biljard) - synd på en annan mycket trevlig vistelse.

Goddag Lars
Mange tak for din tilbagemelding. Jeg er ked af at vores billard bord er af Êldre dato, men håber at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang her på Hotel Maribo SÞpark.

Fantastisk ophold !

Vi havde en fantastisk ferie hos jer, vi mÞdte stor imÞdekommendehed og venlighed hele vejen rundt, lige fra vi bestilte til vi betalte regningen.TAK for det !

(Hvis vi lige skal komme med en lille anmÊrkning, så vil nye hovedpuder på vÊrelse 209 vÊre en god ideŽ,)

Goddag Arne
Mange tak for din fine tilbagemelding. Jeg sÞrger for at hovedpuderne på vÊrelse 209 tjekkes.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。