Anmeldte en punktering Mandag d 18-5 pÃ¥ mail, efter lukke tid, ringede for en sikkerheds skyld og fulgte op Tirsdag d 19-5 og der var allerede kigget pÃ¥ den og montÞren stod hos mig 8,30 klokken 9,15... ãã£ãšèŠã
Verdensklasse service!! SjÊldent har jeg oplevet sÃ¥ god service og ordentlighed! Sebo kommer samme morgen jeg kontaktede ham - fiksede mit dÊk, men da det begyndte at sive og jeg kontaktede... ãã£ãšèŠã
Der er total meget ventetid. Har ringet ind 3 gange for at bestille tid og ventet i over 30 minutter plus hvergang, hvor der stadig ikke har vÊret betjening. Det er simpelthen for dårligt.
Jeg var kÞrt over et metalspyd, som havde sat sig fast i mit dÊk. Ingen andre autovÊrksteder kunne hjÊlpe mig, indtil jeg fik fat i Sebo. Han stod klar 30-40 min efter jeg kontaktede ham, og de... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Mobil DÊkservice, i KÞbenhavn, tager kundernes tid og sikkerhed alvorligt â med vores mobile dÊkservice behÞver du ikke lÊngere finde en tom plads i kalenderen til dit nÊste vÊrkstedsbesÞg. FÃ¥ en nem lÞsning med Mobil DÊkservice. Vi kommer nemlig ud til dig, uanset om det er pÃ¥ din private adresse eller ved din arbejdsplads. Vores besÞg kan blandt andet indbefatte:
Enghavevej 76, 1674, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
- 71 99 49 99
- info@mobil-daekservice.dk
- www.mobil-daekservice.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Mobil buledoktor
De vil ikke anerkende at de har lavet en bule i min bil efter punktering - meget mystisk at det lige prÊcis er samme sted som de har lÞftet min bil og den var der ikke sÞndag morgen

Som ALTID
Som ALTID, leverer Sebo & Crew know how, top professionel, passioneret service og guidance.
Kan varmt anbefale dette firma og selvsagt, Sebo.
ð
Super service, venlig, tip top!
Var så uheldig at få en skrue i mit baghjul, kontakter Mobil dÊkservice for at hÞre om, de kan hjÊlpe mig.
Snakker med Sebo som beder mig sende et billede af hvor skruen sidder da den ikke må sidde for yderligt da lappen så ikke holder.
Jeg sender et billede, Sebo ringer tilbage og siger âdesvÊrreâ den kan ikke lappes. Han undersÞger med div. nye dÊk og vi, bliver enige om at skifte det. Aftaler at jeg bliver kontaktet 10. min. fÞr, de er der da jeg ikke holder ved min egen bopÊl.
Bliver som aftalt kontaktet, mit hjul bliver taget af, dÊk skiftet og afbalanceret og så er jeg kÞrende igen.
En super god service, venlig medarbejder og tip top arbejde.
Tak for hjÊlpen idag!
DÃ¥rlig service og ubehÞvlet medarbejderâŠ
Dårlig service og ubehÞvlet medarbejder kan bestemt IKKE anbefale dette firma.

Super service
Jeg kan ikke give lavere scoreâŠ
Jeg kan ikke give lavere score desvÊrre.
Jeg havde en punktering og de kom og lappede den, tog hjulet af og fixet det , omkring slut December.
I midt januar opdager vi at der mangler en hjulbolt, vi tÊnker ikke mere over det da den skulle til service 2feb.
Vi så så vores vÊrksted ikke havde gjort noget ved det, så vi kÞrer ned til dem og får en mekaniker til at kigge på det. Vi bliver så fortalt af mekanikeren at der ikke er noget gevind i bremse trommlen, altså den er helt KvÊrner vÊk. (Som der skal en lufttryk skruemaskine til for at kunne)
Vi kontakter mobil dÊkservice og fortÊller dem de har lavet en skade på vores bil, da de jo er de eneste der har haft noget at gÞre med det dÊk. Trods der var gået 2,5md siden de fixede dÊkket.
Aldrig i mit liv har jeg mÞdt en ansvarsfralÊggelse der kom så hurtigt og i vores 3 telefon samtaler kan jeg ikke sige andet end mere uforskammet service har jeg ikke mÞdt.
De nÊgter de er dem der overhovedet har kunne lave en fejl, og det nok er vores vÊrksted der har gjort det (trods de bare prÞvede at sÊtte en bolt i, der gled helt ind og ud med Fingerkraft)
Vi har valgt at droppe kommunikationen med dem da de prÞver at gÞre alt for at vi ikke har lyst til at få dem til at reparere den skade de har gjort.
Lapningen holder, intet problem med den.
Men håb for guds skyld i ikke har et problem med dem da de tilsyneladende vil skyde skylden på alle andre end at tage ansvar for sine handlinger.

Mobil DÊkservice ããã®åç
Super flinke og overholder aftale ogâŠ
Super flinke og overholder aftale og pris. Fik lappet et dÊk uden at vÊre tilstede. Det kan man også sagtens arrangere. Fem gode stjerner til Mobil DÊkservice.
Super hurtig betjening
Super hurtig betjening, tekniker ankom på adressen forud for aftalte tid, og satte ihÊrdigt igang med arbejdet. Godt arbejde.
Super godt
Mega godt hurtig levering og rigtig fin kvalitet og fin pris
Mit panzerglass kom dagen efter jegâŠ
Mit panzerglass kom dagen efter jeg havde bestilt det som der stod på websiden at det ville. Det fungere super godt og var let at sÊtte på. Kan klart anbefales
Super hurtig service
Super hurtig service. Nemt at returnere fejlbestilling.
God tillid men priserne på grÊnsen.
Firmaet lander hÞjt på sÞgning, med hÞj rating. Men jeg kÞbte dÊk og fÊlge, monteret, og hentede dem selv, hvor dÊk avancen var forskellen fra ca. 400 - 450 , op til 663,- kr. pr. dÊk. Havde de taget 500 - 550 pr dÊk var der 5, nu kun 3.Håber de lÊrer at grådighed ikke betaler sig, for alt andet var godt nok.

Mobil DÊkservice ããã®åç
Super hurtig levering og nemt at findeâŠ
Super hurtig levering og nemt at finde rundt pÃ¥ siden ikke sidste gang jeg handler der super lÊkkert cover ð
Ringede til Mobil DÊkservice onsdagâŠ
Ringede til Mobil DÊkservice onsdag morgen kl 08:30
Kl 09:30 ankom Sebo og havde lappet dÊkket på 15 minutter - Perfekt service.
Super effektivt
Super effektivt - ringede lÞrdag morgen og kl. 11 var vores dÊk lappet. Prisen var 599 kr. som jeg synes er yderst rimeligt.
Super service - kan klart anbefales
Super service, hurtig assistance til lapning et dÊk med en skrue i.
Det var fÞrste brug af Mobil dÊkservice - ganske enkelt imponerende service man får.
Det er bestemt ikke sidste gang vi bruge Mobil DÊkservice, når uheldet er ude :-)
Fantastisk service
Fantastisk service, kom indenfor 1 time, lapning af dÊk 15 min = 375 kr og rigtig flink medarbejder. Kan varmt anbefalesð
God service af min bil
Aller fÞrst en kÊmpe tak,
Aller fÞrst en kÊmpe tak,
Super god service ogsÃ¥ selv om jeg ikke forstod regningen. SÃ¥ blev den fortalt uden sure mine. ðâºïž Kan kun anbefale dem pÃ¥ det varmeste. Bruge dem 100% fremover.