Mobil DÊkservice レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Anmeldte en punktering Mandag d 18-5 pÃ¥ mail, efter lukke tid, ringede for en sikkerheds skyld og fulgte op Tirsdag d 19-5 og der var allerede kigget pÃ¥ den og montÞren stod hos mig 8,30 klokken 9,15... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Verdensklasse service!! SjÊldent har jeg oplevet sÃ¥ god service og ordentlighed! Sebo kommer samme morgen jeg kontaktede ham - fiksede mit dÊk, men da det begyndte at sive og jeg kontaktede... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Der er total meget ventetid. Har ringet ind 3 gange for at bestille tid og ventet i over 30 minutter plus hvergang, hvor der stadig ikke har vÊret betjening. Det er simpelthen for dårligt.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg var kÞrt over et metalspyd, som havde sat sig fast i mit dÊk. Ingen andre autovÊrksteder kunne hjÊlpe mig, indtil jeg fik fat i Sebo. Han stod klar 30-40 min efter jeg kontaktede ham, og de... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Mobil DÊkservice, i KÞbenhavn, tager kundernes tid og sikkerhed alvorligt – med vores mobile dÊkservice behÞver du ikke lÊngere finde en tom plads i kalenderen til dit nÊste vÊrkstedsbesÞg. FÃ¥ en nem lÞsning med Mobil DÊkservice. Vi kommer nemlig ud til dig, uanset om det er pÃ¥ din private adresse eller ved din arbejdsplads. Vores besÞg kan blandt andet indbefatte:

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rlig service og misvejledning

Jeg ringede til Mobil DÊkservice pga. en punktering på et af bagdÊkkene. Jeg oplyste jeg ikke vidste hvor hullet sad, men der var en flÊnge på siden men jeg kunne ikke se hvor dyb den var. Mekanikeren sagde at det var et nyt dÊk, hvis det sad på siden -han ville dog gerne komme forbi. Han kommer ud og konstaterer at det er hullet på siden og det er et nyt dÊk. Alle jeg har snakket med efterfÞlgende siger at det med 99% sikkerhed kunne konstateres over telefonen, at det var det hul og der skulle have vÊret guidet over telefonen med dÊkskifte og ikke lapning. Han nÊvnte tre spÞrgsmål de altid skulle stille og der havde han gjort og der burde ikke vÊre noget at tage fejl af.
Jeg betaler så 599,- og får derudover et tilbud på et nyt dÊk på 599,- på ny montering plus 850 for nyt dÊk. Vi kommer altså op i små 2100,- for et nyt bagdÊk. Man kunne tÊnke scenariet at han havde taget et nyt dÊk med ud fra oplysninger. Den ene stjerne gives utrolig ringe service og et setup der lugter langt vÊk af hurtige penge. Jeg tog til et vÊrksted fik et nyt hÞjkvalitetsdÊk på og betalte 675,- inklusiv montering, en glad og servicemindet mekanikker og en god kundeoplevelse. Når man ikke giver service, tilmed afbryder og ikke vil lytte til kunden og tager en kÊmpe overpris, så kan denne service ikke tilbydes til nogen.

2022幎4月13日
5぀星のうち2の評䟡

En lunken oplevelse fra start til slut

En lunken oplevelse fra start til slut. Da jeg skulle bestille en lapning, var kundeservicemedarbejderen uoplagt og uinteresseret. Da selve lapningen så skal finde sted er den pågÊldende medarbejder sur, uhÞflig og uoplagt fra start til slut. Hans attitude var prÊget af, at han tydeligvis ikke gad vÊre der. Det er sidste gang jeg benytter det firma.

2022幎4月11日

Dagen reddet!

Jeg var så uheldig at mit dÊk begyndte at tabe luft sÞndag aften. Jeg ringede til dem kl. 7 mandag morgen, og 1,5 time senere var mit dÊk lappet og jeg kunne kÞre videre. MontÞren var professionel, og havde helt styr på hvad han lavede.

2022幎1月31日
5぀星のうち1の評䟡

Havde den vÊrst tÊnkelige oplevelse af

Havde den vÊrst tÊnkelige oplevelse af inkompetence og dårlig opfÞrsel. Havde aftalt tidsrum hvor jeg skulle vÊre på anden adresse, hvor bilen stod og skulle lappes. Venter i 2,5 time uden at hÞre noget. Dette efter aftale ift. tidsrummet. Hvorefter jeg ringer flere gange uden at såkaldte Sebo tager telefonen. Jeg får fat i en kollega, som heller ikke kan få fat i Sebo. Endelig får jeg ham i tale, hvorefter han nÊgter at have taget fejl og begynder at vÊre direkte flabet. Yderst inkompetent og uprofessionel tilgang, isÊr udnÊvnt attitude problem. Vil ikke anbefale at bruge dette firma og specifikt give personalet en oplÊring i hvorledes man behandler og tiltaler sine kunder

2021幎12月14日
5぀星のうち1の評䟡

Ringede angående jeg skulle have lappet

Ringede angående jeg skulle have lappet mit dÊk endda i vasbygade lige hvor de holder til, kunne ikke helt forstå hvad ham i telefonen sagde og da jeg så fandt ud af det var han mega irriteret og pludselig var alt optaget lige i det område jeg var i. Fanme dårlig service .

2021幎12月13日
Mobil DÊkservice ロゎ

Mobil DÊkservice からの回答

Hej Mathias.

Jeg beklager at du havde en dårlig oplevelse hos os.

Med hensyn til, at vi pludselig var booket. Der vil jeg bare lige understrege, at vi er fuldt booket og har desvÊrre ikke ledige tider, hverken i dag eller frem - fÞrst i det nye år.

Hvis du har tastet 1 for akut lapning, så vil du altid blive stillet videre direkte til montÞren, som er ude og arbejde. Her vil man typisk opleve lidt baggrundsstÞj.

Hvis du kan vende tilbage med et telefonnummer, så kan jeg se om jeg kan finde samtalen frem og lytte med.

Endnu en gang beklager jeg får din oplevelse.

Med venlig hilsen
Mobil DÊkservice

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig og effektiv assistance ved

Hurtig og effektiv assistance ved punktering!

Havde igennem en uge forsÞgt, at få lappet mit venstre baghjul hos Euromaster, Point S m.fl., og havde endda booket online tider til lapningen, men blev brÊndt af flere gange.

Jeg ringede Mobil DÊkservice omkring ved 9-tiden og samme dag kl. 11 var de fremme og 20 minutter senere var lapningen afsluttet og dÊkket atter monteret.

Jeg skulle istedet have ringet til Mobil DÊkservice fÞrst, og det vil jeg helt sikkert fremover altid gÞre!

Kan klart anbefale Mobil DÊkservice!

2021幎12月6日

Super service

Super service og kan klar anbefale dem. Jeg fik et sÞm fast i mit dÊk og de var lynhurtige til at hjÊlpe på stedet. Derudover var de super flinke og hjalp til, da det var et akut problem på en sÞndag.

2021幎6月13日

Great service

Got my tyres changed a couples of weeks ago in Roskilde. Excellent service, very competitive price, professional staff, kind people. I can only recommend.

2021幎6月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス