MOKKAHOUSE レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tak til Gabriela fra Mokkahouse. TransportÞren lavede en fejl, og det blev lÞst pÃ¥ bedste vis. Istedet for at bede os afvente, gik Gabriela ind og lÞste problemet ved at sende varen med et andet fr... もっず芋る

Jeg var pÃ¥ udkig efter en ny espressomaskine og fandt frem til Lasse fra Mokkahouse. Jeg faldt for en Sage Barista Touch, som jeg fik leveret et par dage efter. Den pÃ¥gÊldende maskine havde en uhensi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi fik en virkelig god rÃ¥dgivning og service, da vi kÞbte vores nye espressomaskine og grinder hos Mokkahouse. Vi endte med at kÞbe en Ascaso Baby T plus og en Eureka Mignon Specializa til en god pris... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte min nye espressomaskine herfra og blev ikke skuffet. Maskinen ankom, som man jo forventer disse dage, indenfor et par dage efter bestillingen, men i pakken lÃ¥ der foruden det nye bÊst ogs... もっず芋る

䌁業情報

1. コヌヒヌ店
  2. コヌヒヌメヌカヌ提䟛業者
  3. コヌヒヌ焙煎機

圓該䌁業による蚘述

MokkaHouse er en webshop og eget risteri. Vi henvender os til alle jer der elsker god kaffe!

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Fine glas til god pris

Da jeg så den samlet score og enkelte ret dårlige anmeldelser blev jeg i tvivl om jeg skulle bestille herfra, men da jeg lÊste anmeldelserne igennem var det tydeligt at problemet i langt de fleste tilfÊlde ikke lå hos Mokkahouse, men derimod primÊrt hos de få kunder. På trods af lidt lÊngere levering end vanligt, så fik jeg fat i en flink medarbejder som hurtigt kunne fortÊlle at min pakke var på vej. Jeg har modtaget virkelig fine glas til en god pris og er glad for at jeg bestilte herfra.

2023幎3月21日

Hej Rikke,

Vi er oprigtigt taknemmelige for at du har taget dig tiden til at lÊse de "brodne kar" på Trustpilot og derefter gå med din egen mavefornemmelse.

Tak for din anmeldelse og rigtig god dag!

Ingen kontakt til dem

Bestilte for 1 uge siden. Har intet hÞrt fra dem. Sender en mail i sÞndags, for at hÞre hvornår de forventer at sende. Der stod nemlig intet om lÊngere levering da jeg bestilte varen, kun de normale 1-3 hverdage. HÞrer ikke noget fra dem. Ringer til dem tirsdag, hvor telefonen er lukket pga. vinterferie og at man kan sende en mail - som de jo åbenbart heller ikke svarer på. Skulle bruge den til fÞdselsdagsgave på fredag, så virkelig trÊls, når jeg har bestilt i god tid.
Kommer ikke til at bestille her fra igen. Nu må jeg vente og se om jeg modtager min vare.

2023幎2月6日

Hej Manja.

Jeg er ked af at hÞre at du har taget forgÊves kontakt.

Vores risteri og telefon holder lukket her i uge 7, men vi er på mailen.

Hvilken mail har du skrevet til?
Vi har ikke noget liggende i indbakken fra i sÞndags, så måske du har sendt til en forkert mailadresse?

Hvis ikke din pakke allerede er på vej til dig, burde du have hÞrt fra os.

Vil du ikke lige tage fat i mig på info@mokkahouse.dk - Send gerne dit ordrenummer. Så kan jeg hjÊlpe dig med det samme.

Partner, MokkaHouse

God kaffe /skidt service i 1. omgang / Godt reddet i 2. omgang :)

KÊre MokkaHouse
---
Opdateret 23/8-2022
Tak for jeres Êrlige - og hurtige - svar i denne omgang. Det er menneskeligt at fejle og jeg "tilgiver" jer.
Tak for respons og god dag til Jer også.
/Karl

----

Jeg har mailet til jer 3 gange - siden 6 juli hvor jeg bestilte kaffe og tilbehÞr hos jer.
Kaffen er fantastisk, varerne kom hurtigt og kun en enkelt ting var i rest og den ville lande ugen efter.
So far so good

Siden har jeg intet hÞrt og ingen svar fået på mine mails - udover det er dårlig stil, så er det også ualmindelig dårlig service.

Skulle varen fortsat vÊre udsolgt, eller pludselig sygdom indtruffet - så kan man stadig hurtigt trykke på svar knappen og sige:
"Beklager, der er lige lidt udfordringer"

Så jeg ved ikke hvad jeg skal gÞre nÊste gang - og det er lidt drastisk og over dramatisk at mÞde op på adressen, så jeg håber I lÊser med her ?

Udover det så hav en god sÞndag - og kom så lige op i omdrejninger, tak

2022幎8月21日

Hej Karl,

Der er intet andet svar end et stort, uforbeholdent UNDSKYLD herfra.

Din mails var markeret som håndteret. Min makker Simon har sendt varen afsted plus en stor pose kaffe som et lille plaster på såret.

Rigtig god dag til dig også!

Har ikke modtaget hele min bestilling.

Har ikke modtaget hele min bestilling.

Nu har jeg modtaget svar men venter stadig på min bestilling.
Ændre selvfÞlgelig min rating nÃ¥r jeg fÃ¥r mine ting

2022幎2月15日

Hej Danni,

Tak for din besked - Tjek din indbakke!
Vores telefonnummer står nederst på hjemmesiden og skulle gerne virke.

Jeg sidder ihvertfald klar til at tage imod dit opkald :-)

Rigtig god dag!

Mvh.

Efter 9 måneder uden levering eller en

Efter 9 måneder uden levering eller en eneste besked fra Mokkahouse med status på min ordre har jeg bredt om annullering.

Mokkahouse har ikke villet tage ansvar en eneste gang og har nu i 9 måneder brugt Corona som undskyldning.

Hold jer vÊk.

2022幎1月18日

Hej "A",

MokkaHouse gik konkurs i september, hvilket desvÊrre formentligt har vÊret årsagen til at der ikke er taget hånd om din ordre.

Jeg kan ikke se noget fra dig i indbakken (nu ved jeg desvÊrre heller ikke hvad du hedder), men vi har ingen anmodede ordreannulleringer.

Vil du ikke give mig et kald på vores hovednummer, for det skal vi da have lÞst hurtigst muligt.

Mvh.

Langsomt levering

Det plejer at vÊre super god kaffe der fra, dog tager det 100 år for dem at sende den afsted. Jeg bestilte i sÞndags, og i dag, torsdag, er det stadig ikke sendt afsted - og sådan var det også sidste gang. Det er lidt Êrgerligt når du kaffen er så god og billig som det er.

2022幎1月6日

Hej Anton,

Vi holdte julelukket og var derfor fÞrst tilbage i risteriet mandag d. 3.

Der lå selvsagt en del kaffe i kÞ til rist og derfor har du muligvis oplevet en dags ekstra ventetid.

Det beklager vi naturligvis.

Gode varer til gode priser. Flinke folk.

Super fedt varersortiment. kvalitet til fordelagtige priser.
Jeg havde dog problemer med at få fat i dem, efter jeg havde lagt min ordrer.
TilgengÊld, da jeg hentede min ordrer var det super god kundeservice og en rigtig hyggelig snak. Jeg fik en forklaring om travlhed og overtagelse af konkursbo. Så det er klart man lÞber stÊrkt i en lille virksomhed, når man overtager en anden og ligepludselig har lidt pladsmangel.
Min anbefaling til Mokkahouse vil dog vÊre at holde Þje med telefon / e-mail, til trods.
Jeg vil helt klart gerne handle hos mokkahouse / Nord Roastery, igen.

2022幎1月6日
自発的なレビュヌ

Forbedret service efter ny ejer

Virksomheden gik konkurs under mit forlÞb og de nye ejere har sendt en ny base, og svaret fint på mail og telefon.

Tak for hjÊlpen

~ -ANGÅENDE TIDLIGERE EJER - ~

Har kÞbt en elkoger af dem.
Efter et par måneder bliver displayet nÊrmest umuligt at se hvad der står på det.

Skriver en mail og vedhÊfter billedere af fejlen, ingen svar i godt og vel 3 måneder trods flere henvendelser.

Efter endeligt svar for vi aftalt at sende varen afsted hvor de vil reparere eller erstatte den.

Efter sendt pakke har jeg nu ikke hÞrt noget i 3 måneder igen! Trods flere henvendelser.... Jeg kunne sende utal af mails og chats afsted men det er simpelthen for uprofessionelt at der ikke kan svares på en mail!

Jeg er godt trÊt af at koge vand i en gryde! Svar på jeres mails og send en erstatning tilbage, det er ikke lovligt at bruge uendelig tid på en "reparation"!

2021幎11月28日

Hej Martin,

Som jeg nÊvnte på telefonen, da vi talte sammen, er vi rigtig kede af at du har haft en dårlig oplevelse med de tidligere ejere af MokkaHouse.

Med det samme vi fik kendskab til sagen, rykkede vi leverandÞren for en lÞsning og fik det lÞst.

Lasse

God service når tingene går galt

Jeg synes anmeldelser, skal afspejle hvordan firmaet håndterer tingene, når tingene ikke går helt som smurt. Deraf denne anmeldelse.

Jeg bestilte en elkedel, og fÞrste hverdag fik jeg en mail om, at de desvÊrre var udsolgt - Og at de heller ikke kunne skaffe den fra deres leverandÞr (jeg tÊnker at det nok har noget at gÞre med pressede forsyningslinjer under en pandemi). I samme ombÊring, blev jeg tilbudt en tilsvarende elkedel, som dog normalt sÊlger for lidt mere.

Efter at vi havde afklaret det, blev ordren klargjort hurtigt efter, og sendt til mig.

Fremadrettet vil jeg helt bestemt undersÞge om mokkahouse har det, når jeg skal have mit nÊste stykke kaffeudstyr.

2021幎11月1日
自発的なレビュヌ

Mokkahouse er hacket - pas på mails fra dem

Hej alle.
Pas på - Mokkahouse er blevet hacket og der sendes mails ud til tidligere kunder med en vedhÊftning, der forsÞger at overtage adgange til din mail-konto (ved at forsÞge at lokke dig til at taste din kode en ekstra gang - koden bliver i stedet sendt til hackerne, som så kan logge ind som dig).

Jeg har forsÞgt at kontakte Mokkahouse, men de reagerer ikke.

Hjemmesiden ser også hacket ud. Der kÞrer i hvert fald noget ret upassende baggrundsmusik på den ...

2021幎10月12日

Hej Kristian,

Tak for din besked på Facebook. Og naturligvis din heads-up her.
Vi har vÊret forsÞgt hacket tidligere i dag. Vi har vÊret i dialog med Microsoft og har situationen under kontrol.

For en sikkerheds skyld bÞr du, såfremt du har klikket på den vedhÊftede fil i mailen, skifte password - Blot for en sikkerheds skyld.

Jeg ved ikke hvor du har forsÞgt at kontakte os - udover Facebook, hvor vi har svaret dig.

Jeg er nysgerrig på hvorfor du mener hjemmesiden ser hacket ud?
PS. Den "upassende" baggrundsmusik er Per Vers med Black Power (en hyldestsang til kaffe). Er det upassende på en kaffehjemmeside?

Slutteligt har jeg et spÞrgsmål til dig; Var det for at komme i kontakt med os at du gav os 1 stjerne eller hvad skyldes dette?

Eftersom du ikke har modtaget noget fra os, de nye ejere af MokkaHouse, virker det specielt at du giver os en anmeldelse.

Vi ser frem til at hÞre fra dig.

Havde bestilt nogle varer

Havde bestilt nogle varer, som ikke kunne lade sig gÞre at leverer grundet sommerferie.

Fair nok, får en bekrÊftelse på annullering af ordren.

Dagen efter fÃ¥r jeg en frisk ordrebekrÊftelse, og tracking nummer pÃ¥ at varerne nu er afstedt, samt pengene er trukket. Øv.

Nu er varerne så retur hos Mokkahouse, og jeg må rykke dem, for at få mine penge retur.

Alt i alt en meget uheldig kunderoplevelse.

2021幎8月25日

MOKKAHOUSE からの回答

DesvÊrre har vi grundet corona haft en utrolig usikker leveringssituation fra stort set alle leverandÞrer. Derfor har det også vÊret svÊrt at kunne give et trovÊrdigt udsagn omkring leveringstiden. Varerne kommer, som vinden blÊser. Vi er utroligt kede af denne situation og vi beklager den dårlige oplevelse du har haft. BelÞbet returnerer vi lige så snart varen er returneret ihh til vores interne retningslinjer.