Var på G&T cruise på Silkeborgsøerne. Sejlturen og konceptet er super, men det virker mere som et forsøg på at skabe maksimalt profit frem for at give kunderne en oplevelse. Der blev stuvet så mange g... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Blev kontaktet da det viste sig, at nogle af mine bestillinger desværre var udsolgt. Fin service - meget tilfreds👍
Vi havde en fantastisk oplevelse lørdag d. 10. juli, hvor vi deltog i Gin Cruise - arrangeret af Mr. Booze. Vi fik serveret og blev præsenteret for 3 forskellige slags velsmagende Gin og en godtepo... もっと見る
Gin&Tonic Cruise | Fantastisk tur og gæstfrie værter Oliver & Tina Udover selve fantastisk ide at sejle og opleve Aalborg fra vandet med tre smagsfulde gins, vil jeg gerne fremhæve at oplevelsen... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hos Mr. Gin er vores mål klart: at udbyde unikke gin & ginoplevelser. Vores webshop er fyldt med et omfattende udvalg af gin af fra hele verden, nøje udvalgt for deres kvalitet og karakter. Vi tror på, at gin er mere end blot en alkoholisk drik; det er en historie, en kultur og en passion. Derfor skaber vi også unikke ginevents i hele Danmark, hvor vi deler vores ekspertise og kærlighed til gin med ligesindede.
Vingårdsgade 15A, 9000, Aalborg, デンマーク
- Kontakt@mrgin.dk
- www.mrgin.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mer end god service!
Ved mit køb hos Mr.Booze stod jeg og skulle bruge en Rom til julegave.
Jeg fik leveret min sidste julegave, på min adresse samme dag som jeg bestilte min vare
Ikke sidste gang jeg køber Booze hos dem.
GODKENDT!
Købte en kasse sportscola til en pris…
Købte en kasse sportscola til en pris lavere end andres tilbudspris!
God oplevelse med Mr Booze
God oplevelse med Mr Booze
Bestilte en filur pakke og en Volbeat rom. Fantastisk kundeservice og skarpe priser 👍
Super god oplevelse
Super god oplevelse med Mr. Booze! Bestilte en flaske gin i weekend og modtog den allerede om mandagen. Helt klart ikke sidste gang 🍸🍾
Hurtig levering og god service
Fantastisk oplevelse hos Mr
Fantastisk oplevelse hos Mr. Booze. Hurtig levering, kanon kundeservice og klasse produkter til en skarp pris.
Kan helt klart anbefales.
God oplevelse og gode priser
Om aftenen bestilte jeg gin, tonic, sodavand og sirup ved Mrbooze.
Jeg bestilte med afhentning på deres lager og kunne hente mine vare dagen efter. En god oplevelse og helt sikkert noget jeg vil gøre igen og anbefale til andre. 5 stjerner.
Stort udvalg af lækre sager!
Stort udvalg af lækre sager!
Jeg blev lokket til at købe en 'Pina Colada'-pakke, da jeg kunne se, at de har den helt rigtige kokoscreme i deres sortiment.
Jeg bestilte med afhentning, og det gik som smurt.
Alt i alt meget indbydende, det bliver ikke sidste gang, jeg besøger Mr. Boozes hjemmeside.
Hurtig og sikker levering til skarpe priser
Igennem en af mine bekendte, fik jeg lov til at teste Mr. Booze og dets koncept et par dage før lancering.
Jeg bestilte en flaske gin og dertilhørende lemon mandag aften (med almindelig forsendelse). Allerede onsdag middag kunne jeg hente varerne i min pakkeshop. Derudover er priserne helt vildt skarpe på alle Mr. Boozes produkter.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg benytter dem.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。