Var pÃ¥ G&T cruise pÃ¥ SilkeborgsÞerne. Sejlturen og konceptet er super, men det virker mere som et forsÞg pÃ¥ at skabe maksimalt profit frem for at give kunderne en oplevelse. Der blev stuvet sÃ¥ mange g... ãã£ãšèŠã
Blev kontaktet da det viste sig, at nogle af mine bestillinger desvÊrre var udsolgt. Fin service - meget tilfredsð
Vi havde en fantastisk oplevelse lÞrdag d. 10. juli, hvor vi deltog i Gin Cruise - arrangeret af Mr. Booze. Vi fik serveret og blev prÊsenteret for 3 forskellige slags velsmagende Gin og en godtepo... ãã£ãšèŠã
Gin&Tonic Cruise | Fantastisk tur og gÊstfrie vÊrter Oliver & Tina Udover selve fantastisk ide at sejle og opleve Aalborg fra vandet med tre smagsfulde gins, vil jeg gerne fremhÊve at oplevelsen... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Mr. Gin er vores mål klart: at udbyde unikke gin & ginoplevelser. Vores webshop er fyldt med et omfattende udvalg af gin af fra hele verden, nÞje udvalgt for deres kvalitet og karakter. Vi tror på, at gin er mere end blot en alkoholisk drik; det er en historie, en kultur og en passion. Derfor skaber vi også unikke ginevents i hele Danmark, hvor vi deler vores ekspertise og kÊrlighed til gin med ligesindede.
VingÃ¥rdsgade 15A, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- Kontakt@mrgin.dk
- www.mrgin.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super pris og hurtig levering
God og hurtig service
Godt udvalg af kvalitets gin med godeâŠ
Godt udvalg af kvalitets gin med gode tilbud der siger spar to! Hurtig levering et stort plus !
Fantastisk service
Havde lÊnge sÞgt efter Le Tribute Tonic Water. Men kun udenlandske leverandÞrer kunne vÊre behjÊlpelige indtil jeg forespurgte ved Mr. Booze.
For det fÞrste til en langt bedre pris og så sparede jeg også en del i levering!
Er super tilfreds!
Rigtig god service og hurtig levering!
Rigtig god service og hurtig levering!
Kan helt klart anbefales! ððŸ
Har pt bestilt 2 gange og der har vÊretâŠ
Har pt bestilt 2 gange og der har vÊret fuld service.
Meget tilfreds.
Service i verdensklasse!
Service i verdensklasse!
Varmeste anbefalinger herfra - bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos mr. Booze!
Billig, hurtig levering og all Over god service
Mr. Booze har et kÊmpe udvalg af Gin og Vodka samt suverÊne drinkspakker. Har kÞbt hos dem flere gange og altid god service og hurtig levering. Kan kun anbefale at handle hos dem.. ð
Bestilte torsdag aften kl 21.30 - Modtog lÞrdag middag kl 14.20
Bestilte torsdag aften kl 21.30 - Modtog lÞrdag middag kl 14.20. Super hurtig ekspeditionstid hos både MrBooze og PostNord. De varmeste anbefalinger herfra!
Yderst god service
Yderst god service, kÞbte en drinks pakke med de lÊkreste vare ðª kan klart anbefales ðð»
Attraktive varer til super priser
Attraktive varer til super priser. Fantastisk kundeservice, da levering fra Postnord udeblev. De fulgte ordren hele vejen og leverede erstatningsvare for den manglende levering som absolut ikke var deres skyld. Stor tumbs up og klart en butik jeg vil bruge fremadrettet.
Super service
Super service.
Hentede selv og der var ingen problemer
Super service
Super tilbud, super service. Hurtig levering og har skrevet et par gange på chatten og der er svar med det samme. Absolut et sted jeg fortsÊtter med at handle :-)
Skrev til ham og du får svar!
Skrev til ham og du fÃ¥r svar inden for meget kort tid!!! ðªðªðª god service
Skarpe priser og kundeservice!
Skarpe priser og kundeservice i absolut topklasse!
Rigtig god service