レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Thomas and his team always make a move completely stress-free. I'm a repeat customer. Everything was fixed-price, very reasonable and clearly agreed in advance. Cheker was the guy in charge on the day... もっず芋る

Havde frygtet den store flyttedag, efter 10 Ã¥r i huset pÃ¥ over 700m2 og med 6 garager godt fyldt, tÊnkte vi at det blev et sandt mareridt. men mÃ¥ bare sige at 2 smÃ¥ liftbiler med 2 flinke og stÊrke... もっず芋る

䌁業が回答したした

Wow for en totaloplevelse fra Nemovo! Fra fÞrste kontakt var kommunikationen professionel og venlig. Flytte opgaven gik over al forventning. André og Ivan mÞdte frem til den aftalte tid -og hil... もっず芋る

Jeg valgte Nemovo til at slibe min terrasse, dels pga. en fornuftig pris men primÊrt pga. de gode anmeldelser pÃ¥ Trustpilot. Nemovo lever fuldt ud op til de gode anmeldelser, og fÃ¥r ogsÃ¥ ubetinget 5 f... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕越し・倉庫保管業
  2. 倧工
  3. 枅掃員
  4. フラットパック組み立お
  5. フロヌリング斜工請負業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Nemovo har vi specialiseret os i alle typer opgaver i forbindelse med flytteservice og istandsÊttelse. Overlad trygt ansvaret til os, og lad os hjÊlpe dig med: - Flytning - Gulvservice - Malerarbejde - RengÞring. Nemovo - Din garanti for et godt resultat

4.4

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Kompetent flytning

Vi flyttede fra hus til lejlighed på 3.sal
Det var vigtigt for os at vores dejlige flygel
Kom sikkert i mål.
Det gjorde det sammen med Þvrigt
Indbo med Nemovo.
Kompetent og professionel flytning
Venlige flyttefolk
Nemovo kan varmt anbefales ved din
NÊste flytning.
Venlig hilsen Thomas HÞjrup Andreasen

2019幎12月21日
自発的なレビュヌ

Kyndig og pålidelig hjÊlp hver gang!

Fik anbefalet Nemovo af en ven, da vi blev brÊndt af et flyttefirma dagen fÞr flytningen! Jeg har nu benyttet mig af deres ydelser flere gange. Både til flytninger, opbevaring af mÞbler og diverse Handyman opgaver. De stiller op hver gang, med kort varsel og kyndig samt venlig hjÊlp - hver eneste gang! Kan varmt anbefale alle deres ydelser.

2019幎12月11日
自発的なレビュヌ

God dialog og hurtig respons fra start til slut

God dialog og hurtig respons fra start til slut. Havde brug for gulvslibning og lakering, brugte on-line kontakt formular og blev ringet dagen med opfÞlgende spÞrgsmål og og vejledning til valg af efterbehandling. Fik tilbud og accepterede. God service da jeg var nÞd til at Êndre på opgave beskrivelsen efter overtagelsen af huset. Gulvmand kom som aftalt og leverede et flot stykke arbejde på 2 dage som lovet. Ville vÊlge Nemovo til gulvarbejde igen.

2019幎8月7日

At flytte...

...er - i hvert fald for mig - en temmelig traumatisk oplevelse. Ud over de juridiske aspekter, såsom opsigelse, evt. kÞb af ny lejlighed, af- og tilmelding af el, vand og TV/bredbånd og nyt lÊgevalg, skal der tages stilling til renovering af den nye lejlighed, nedpakning, selve flytningen, oprydning og rengÞring. Og flyttesyn. Et utal af kontaktpersoner og telefonnumre. Puh...

Heldigvis fandt jeg Nemovo - helt tilfÊldigt i forbindelse med en sÞgning på nettet efter et traditionelt flyttefirma. Deres koncept så spÊndende og anderledes ud. Både gulvslibning, nedpakning, flytning, montering af skabe og mÞbler samt rengÞring af den gamle lejlighed så de ud til at kunne klare for mig.

Jeg ringede til dem og fik fat i Jakob BjÞrn, den ene af indehaverne. Han lÞd til at have styr på tingene, og vi aftalte, han skulle komme forbi for at vurdere opgavens omfang. Efter et behageligt besÞg gav han mig det berÞmte tilbud, jeg ikke kunne afslå.

Vi filede lidt på detaljerne, nÞglerne blev afleveret og så gik Nemovo ellers i gang. Gulvene i den nye lejlighed blev taget under kyndig behandling af Hans og Zakarias med deres vÊldige maskiner og skrabejern. Også et par bedagede kÞkkenborde kunne de klare med slibning og oliering. Og de kom helt(lÊs: helt) ud i hjÞrner og kroge uden at ÞdelÊgge panelerne... Et yderst tilfredsstillende og flot resultat for både gulve og borde!

På den aftalte dag og tid for flytningen dukkede Emil og Kenneth op med en stor kassevogn. To flinke 'drenge', der virkelig kunne tage fat. I lÞbet af kun fem timer havde de tÞmt lejligheden, kÞrt mit nedpakkede ragelse til den nye lejlighed og slÊbt det op på 1. sal. Ingen elevator - det skulle jo ikke vÊre for nemt for dem! En vaskemaskine flyttede de lige frem og tilbage et par gange i lejligheden uden brok. Det så nÊsten ud, som om den svÊvede i luften mellem deres stÊrke hÊnder.

Den fraflyttede lejlighed blev herefter gjort så fint rent af Yvonne, at vicevÊrten til flyttesynet sagde, han aldrig havde set en så flot afleveret lejlighed fÞr. Og han kunne da ellers nok fortÊlle et par historier om lejere, der ikke havde gjort rent....

Jakob havde også givet tilbud på maling af den gamle lejlighed, men det blev ikke nÞdvendigt. Vi mÞdtes igen i den nye lejlighed, da han skulle aflevere nÞglerne og lige skulle vÊre sikker på, at de originale (og skÊvt opsatte) overskabe i kÞkkenet sad ordentlig fast. Det gjorde de, men ellers havde han da også kontakt til en tÞmrer, der kunne tage sig af en reparation til en fornuftig pris.

Under hele forlÞbet kom Jakob med lÞbende information om, hvad der skulle ske hvornår, så jeg var aldrig i tvivl om noget. Det var en stor lettelse kun at have én kontaktperson, der hele tiden havde overblik over processen i alle detaljer.

Takket vÊre Nemovos geniale koncept og hÞje serviceniveau blev en for mig uoverskuelig opgave Êndret til en fantastisk god oplevelse. En stor tak til alle de involverede!

Jeg giver Nemovo min varmeste anbefaling og vil ikke tÞve med at ringe til 'BjÞrnen' igen, hvis en flytning eller renovering igen skulle blive aktuel. 😊

2019幎7月29日

Kan varmt anbefales👍

En god oplevelse fra start til slut. En super venlig og professionel håndtering i hele forlÞbet og ikke mindst er mine terrasser blevet superflotte efter slibning og oliering. Et rigtig pÊnt stykke arbejde.
Det er helt sikkert at i får opgaven hos mig nÊste gang.

2019幎7月18日
自発的なレビュヌ

En helt igennem flot oplevelse.
Allerede fra start blev vi prÊsenteret for en plan for forlÞbet af vores projekt og planen blev overholdt.
God og venlig kundekontakt hele vejen igennem.
Jeg kan klart anbefale dem.

2019幎6月24日
自発的なレビュヌ

super professionelt - og gode priser

Jeg havde fÃ¥et anbefalet Nemovo, og det har jeg IKKE fortrudt. Ved mit fÞrste mÞde fik jeg en samlet pris pÃ¥ flytning, maling og gulvslibning, som jeg kunne forholde mig til. De klarede det hele..... Koordinerede hÃ¥ndvÊrkere og fik alt klaret - som lovet - til aftalt tid. Det kan vÊre en udfordring selv at fÃ¥ det hele til at gÃ¥ op i en hÞjere enhed, men HOLD DA OP..... 5 stjerner 👍

2019幎6月4日
自発的なレビュヌ

SÞde, behjÊlpelige og hårdtarbejdende til en god pris.

Jeg har flyttet mange gange i mit liv. Det er en blandet oplevelse af have med flyttefolk at gÞre, men Nemovo var en rigtig god en af slagsen. 2 sÞde, behjÊlpelige og hårdtarbejdende fyre sÞrgede for at det hele gik som det skulle. Samtidig til en rigtig god pris. Vil bestemt bruge dem igen og anbefale dem.

2019幎5月6日
自発的なレビュヌ

Skulle have flytte nogle antikke tunge

Skulle have flytte nogle antikke tunge arvestykker, sådan nogle man måske nok er lidt nervÞs for tager skade ved flytning.

Efter aftale med Nemovo, som gav en fair fast pris aftalte vi dato/ tid og sted for afhentning. Der kom to mand, prÊcis til tiden og de var utrolige venlige, selvom det var en lidt besvÊrlig opgave, da mÞblerne ( bla. et meget gammelt klaver) ikke helt kunne flyttes med de seler som var taget med. Alt blev pakket pÊnt og kÞrt til den nye adresse. TÊpper blev lagt ud over gulvene, så de ikke lavede mÊrker osv. da de flyttede det ind. En virkelig god oplevelse, meget venlige og smilende folk, virkelig god service. Kan kun anbefales.

2019幎4月26日
自発的なレビュヌ

Min kÊreste og jeg kontaktede nemovo da

Min kÊreste og jeg kontaktede nemovo da vi skulle flytte fra ét lejemÃ¥l, til et andet. Vi havde egentlig tÊnkt vi bare skulle have flyttet vores ting, men vi fik et super skarpt tilbud pÃ¥ gulvslibning og maling af den lejlighed vi skulle fraflytte, hvilket vi benyttede os af. Alt er gÃ¥et efter planen og maler, gulvsliber og flyttefolkene har vÊret sÞde, professionelle og hurtige. De varmeste anbefalinger herfra 😊.

2019幎4月10日
自発的なレビュヌ

Tak for et godt stykke arbejde

Tak for et godt stykke arbejde! Min kÊreste og jeg brugte nemovo til en omgang gulvslibning og maling i vores nye andelslejlighed. Sammentidig kunne de hjÊlpe med indflytningen, da den stod fÊrdig kort tid efter. Vi fik et super tilbud og hele processen virkede dejligt overskueligt!
Kan helt klart anbefales!
Jakob og Isabella

2019幎2月25日