Thomas and his team always make a move completely stress-free. I'm a repeat customer. Everything was fixed-price, very reasonable and clearly agreed in advance. Cheker was the guy in charge on the day... ãã£ãšèŠã
Havde frygtet den store flyttedag, efter 10 Ã¥r i huset pÃ¥ over 700m2 og med 6 garager godt fyldt, tÊnkte vi at det blev et sandt mareridt. men mÃ¥ bare sige at 2 smÃ¥ liftbiler med 2 flinke og stÊrke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wow for en totaloplevelse fra Nemovo! Fra fÞrste kontakt var kommunikationen professionel og venlig. Flytte opgaven gik over al forventning. André og Ivan mÞdte frem til den aftalte tid -og hil... ãã£ãšèŠã
Jeg valgte Nemovo til at slibe min terrasse, dels pga. en fornuftig pris men primÊrt pga. de gode anmeldelser pÃ¥ Trustpilot. Nemovo lever fuldt ud op til de gode anmeldelser, og fÃ¥r ogsÃ¥ ubetinget 5 f... ãã£ãšèŠã
- åŒè¶ãã»å庫ä¿ç®¡æ¥
- 倧工
- æž æå¡
- ãã©ããããã¯çµã¿ç«ãŠ
- ãããŒãªã³ã°æœå·¥è«è² æ¥è
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Nemovo har vi specialiseret os i alle typer opgaver i forbindelse med flytteservice og istandsÊttelse. Overlad trygt ansvaret til os, og lad os hjÊlpe dig med: - Flytning - Gulvservice - Malerarbejde - RengÞring. Nemovo - Din garanti for et godt resultat
Ejby Industrivej 30, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
- kontakt@nemovo.dk
- www.nemovo.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Absolut anbefalelsesvÊrdige!
Mathias, Jakob, Kenneth og de andre vi har vÊret i kontakt med hos Nemovo, har ydet fremragende service i form af yderst behagelig og klar kommunikation, samt ubeklageligt håndvÊrk til de rigtige priser. Vi brugte dem til både flytning og gulvarbejde samt hjÊlp med diverse andre småydelser, og alt blev udfÞrt i topklasse, til tiden og uden ubehagelige overraskelser. Jeg anbefaler dem varmt til alle! De bedste hilsener, Sune
Smart koncept!
I forbindelse indflytning i vores nye hus havde vi behov for en generel istandsÊttelse - gulve og vÊgge skulle slibes og males, et walk-in-closet skulle opfÞres i sovevÊrelset, og sidst skulle alle vores mÞbler naturligvis flyttes ind. Nemovo håndterede hele processen. Det er smart! Vi fik tildelt én kontaktperson, hvilket gjorde det så nemt for os ellers stressede nye husejere :)
Vi brugte Nemovo
Vi brugte Nemovo, da vi fik anbefalet dem gennem venner. Kanon service! Prisen er også super fair. NÊste gang vi skal have flyttet eller slebet gulve igen, så har i en sikker tilbagevendende kunde. :-)
Tak!
Venlig hilsen
Nicolai & Sandra
Meget behagelige og hjÊlpsomme drenge
Meget behagelige og hjÊlpsomme drenge. Jeg fik en god pris på at få malet og slebet gulve i min gamle lejlighed ved fraflytning, samt flytning af de store mÞbler jeg ikke selv kunne flytte. Resultatet blev super godt. Kan kun anbefale Nemovo.
Genialt koncept
Vi brugte Nemovo til både afslibning af gulve i min nye lejlighed og flytningen fra den gamle. Det gik som smurt og de håndterede opgaven meget professionelt! Klart 5 stjerner fra min kÊreste og jeg.