Jeg kan klart anbefale Odense kÞreskole! Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem forlÞbet. Mohammed var super afslappet og det gjorde bÃ¥de teori og kÞretimerne rigtig hyggelige... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har aldrig givet en fem stjernet bedÞmmelse fÞr men Mohammed fortjener den fuldt ud. Havde vÊret en klovn med fÃ¥ mine papirer afsted i god tid,men han klaredede det,selv med en meget tÊt tidslomme og... ãã£ãšèŠã
Efter at have fÊrdiggjort et kÞrekort hos Odense KÞreskole med Mohamed som kÞrelÊrer, kan der kun siges gode ting om forlÞbet. Det hele er gÃ¥et som smurt og uden problemer, sÃ¥ det kan helt bestemt sig... ãã£ãšèŠã
Super god kÞrelÊrer som har styr pÃ¥ sine ting. Teoritimerne gÃ¥r hurtigt og er grundige, sÃ¥ teoriprÞver er sikkert i hus. KÞretimerne starter ud med at vÊre simple, sÃ¥ man lÊrer skridt for skridt. Man... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Odense KÞreskole tilbyder vi kÞrekort til personbil (Kat. B) samt generhvervelse - på både dansk og engelsk. Vi har en hÞj beståelsesprocent og vi vÊgter personlig service hÞjt.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det er en super god og hyggelig oplevelse
Det er en super god oplevelse og Mohamed er mega hygge at kÞre med.
Du vil ikke fortryde det!!!
god kÞreskole, meget fun :D. gode timer. nÞd det meget og havde gode oplevelser med holdet. lockdown var det eneste problem for os som hold da vi nået meget langt. 123
Rigtig god oplevelse hos OdenseâŠ
Rigtig god oplevelse hos Odense kÞreskole. Smilende og udadvendt kÞrelÊrer, med overskud til hver enkelte elev. Kan klart anbefales hvis du skal have et kÞrekort og en god kÞrelÊrer samtidig.
En kÞreskole med masser af smil og mindevÊrdige timer
En kÞreskole med fokus på, at det skal vÊre sjovt at lÊre. Altid godt humÞr og altid en masse grin. Super gode timer jeg har tilbragt hos Odense KÞreskole både til teorien og på vejene. En tid jeg vil huske!
Kan stÊrkt anbefales!
Grrr pow
Nok en af de bedste kÞreskoler med en sjov og god kÞrelÊrer og undervisning. Odense KÞreskole kan helt klart anbefales!
En fantastisk kÞrelÊrer med erfaringerâŠ
En fantastisk kÞrelÊrer med erfaringer og god overblik. Kan helt klart anbefales, da der altid er en god og sjov undervisning!!
Fantastisk og lÊrerig og pedagogiskâŠ
Fantastisk og lÊrerig og pedagogisk forlÞb..
Absolut anbefalelsesvÊrdig !!!
Rigtig dygtig!
Super kÞreskole
Super kÞreskole, med en kÞrerlÊrer som har styr på sine ting! Kan klart anbefales til alle, der vil have en oplevelse for livet og gå derfra som en sikker kÞrer! :)
Jeg kan varmt anbefale OdenseâŠ
Jeg kan varmt anbefale Odense kÞreskole! Jeg var specielt glad for det, da det gik stÊrkt (jeg tog kortet på 2 måneder), og fordi de det var billigt. KÞrelÊren, Mohammed, er utrolig dygtig og god til at lÊre fra sig. Jeg så det som en stor fordel, at han var ung, da forholdet mellem kÞrelÊrer og elev blev mindre distanceret. Vi havde en masse hyggelige kÞretimer, og han var god til at gÞre undervisningen spÊndende og lidt sjovt. (Desuden fik vi ofte pizza til teori). Generelt så jeg mere mit kÞrekorts-forlÞb som en hyggelig periode med masser af grin og lÊring, fremfor noget som bare skulle overstås. Jeg er utrolig glad for, at jeg tog mit kÞrekort ved Odense kÞreskole!
Odenses bedste kÞreskole
Efter at have fÊrdiggjort et kÞrekort hos Odense KÞreskole med Mohamed som kÞrelÊrer, kan der kun siges gode ting om forlÞbet. Det hele er gået som smurt og uden problemer, så det kan helt bestemt siges, at det er solidt sted at starte på sit kÞrekort. Det har vÊret nogle fantastiske timer, som aldrig fÞltes kedelige eller langtrukne. Kan helt klart anbefales!
âïžâïžâïžâïžâïžâïž
Klar anbefaling her fra! Altid sjove teoritimer med plads til jokes og massere af ððð!.. Der er altid styr pÃ¥ tingene, og Mohamed er utrolig fleksibel i forhold til afhentning og kÞretider. Hvilket passer perfekt til arbejde eller studie. Grundet Corona, var der et begrÊnset antal prÞver. Men det var ikke et problem, for vi tog bare teoriprÞven i Esbjerg, og gjorde en tur ud af det. Det viser hvor engageret Mohamed er. SÃ¥ hvis du vil have en kÞreskole/lÊrer hvor det faktisk er underholdende at tage kÞrekort, sÃ¥ vÊlg Odense KÞreskole! âïžâïžâïžâïžâïžâïž
fantastisk forlÞb
fantastisk forlÞb! vil anbefale alle, der skal tage kÞrekort, at gÞre det hos odense kÞreskole. Mohammed er en virkelig god kÞrelÊrer, der hjÊlper eleverne på den bedste måde, til at komme sikkert ud i trafikken.
fantastisk kÞreskole
fantastisk kÞreskole, flexible tider og en oplevelse for livet
God lÊrer og billige priser
Rigtig god kÞreskole, fornuftige priser og Mohamed har styr pÃ¥ sine tingð
Den bedste kÞreskole
Virkelig god kÞreskole, hvor man altid fÞler sig som fÞrste prioritet, og med en kÞrelÊre der gÞr hvad han kan, for at hans elever aldrig er i tvivl om noget. Kan varmt anbefalesâºïž
KÞrekort forlÞb hos Odense KÞreskole
Odense kÞreskole har vÊret det perfekte sted at tage kÞrekort for mig. Hos Mohamed er der både plads til sjov og seriÞsitet, og man er ikke bange for at fejle en gang imellem, når man er på bÞlgelÊngde med Mohamed. Kan kun anbefales :)
Fremragende kÞrelÊrer
Fremragende og kompetent kÞrelÊrer.
Den bedste kÞreskole
Den bedste kÞreskole! Jeg kom med en masse udfordringer og problemer fra en anden kÞreskole, men der var intet Mohammed ikke kunne klare! Bedste kÞreskole og kÞrelÊrer, som helt klart kan anbefales. Virkelig en kÞrelÊrer der kan lÊre fra sig, og tilpasse forlÞbet som eleven har brug forððððð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ