I leverede en damedragt i str 40, men jeg bestilte en herredragt i str L Opdate!! Jeg blev kontaktet af One Open Sky efter min ( lidt sure) anmeldelse. Fejlen skyldtes lidt it vanskeligheder ð... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastiske sÞde, imÞdekommende personaler, som gjorde vores oplevelse kÊmpe stor og positiv. Det koster at springe fra 6 km, med fly og instruktÞr/tandem. Bare Êrligt Êrgerlig med prisen pÃ¥ foto og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
One Open Sky i Herning levere en fantastisk kundeservice. Jeg havde en reklamation pÃ¥ et Wingfoil-board hvor jeg fik en ekstraordinÊr god service. Jeg kan kun opfordre til at lÊgge din handel hos... ãã£ãšèŠã
Jeg var i tvivl om, hvilket Isup, jeg skulle kÞbe. Jeg skrev derfor til deres support lÞrdag aften og fik et uddybende svar mandag morgen. Jeg kontaktede dem herefter pÃ¥ telefon og fik yderligere rÃ¥dg... ãã£ãšèŠã
One Open Sky (tidligere Nautic Surf og Ski) er Danmarks stÞrste på vand- og snesport. Vi har et kÊmpe udvalg og de bedste priser inden for ski, snowboard, skitÞj, kitesurfing, windsurfing, SUP, kajak, neopren, tilbehÞr og tasker. Alle One Open Skys medarbejdere er aktive skilÞbere, snowboardere og surfere og har mange års erfaring med de produkter vi sÊlger. Derfor kan vi altid garantere dig den optimale vejledning og de bedste produkter og priser. Vores online butik er spÊkket med over 10.000 produkter fra de mest populÊre brands og udvalget rÊkker bredt. At levere top kvalitet til gode priser er vores hÞjeste prioritet!
Golfvej 10, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Super fin handel. Hurtig ankomst af pakken . Altid god service og nem ombytning hvis det er .
God og sagkyndig hjÊlp til at finde de rette ski og stÞvler...
Hurtig og effektiv levering online, og tilpasning i butikken på Blegdamsvej.
Beslutter mig sent fÞr afrejse, det er slut med at leje udstyr og jeg skal have mit eget. Bestiller sent onsdag aften, kan hente det i pakkeshoppen fredag formiddag og klar til afgang ððŒ
Sindssyg god 2 timers vejledning, fitting og gennemgang af nyt snowboardudstyr til en begynder. Tror det var Andreas B? i KÞbenhavn. KÊmpe anbefaling herfra!
Endelig kunne man finde en butik med tid til kunden og den helt rigtige rådgivning!!
Jeg har i mange år snowboardet og har derfor en okay stor personlig ekspertise og erfaring.
Jeg var i butikken og det fÞrste kunden fÞr mig blev spurgt om var âhvor lÊnge har du stÃ¥et pÃ¥ snowboardâ hans svar â1 ugeâ hvor efter han bliver ledt hen til et par stÞvler op mod 4000kr. LANGT over hvad man har behov for, han blev overrumplet med hvor gode og sikre de var og at det bare var det bedste. Den ansatte udnyttede hans manglende erfaring til er hurtigt (og meget dyrt) salg hvor til han ogsÃ¥ fik ham til at kÞbe bindinger med til overpris. Mit bud lav jeres research inden og ikke fald for deres âerfaringâ og vise ord.
2. ting når de siger de ikke har noget på lager vis det står på deres hjemmeside og så er det lige pludseligt på lager(igen billigere mulighed end den de viste)
SÞde og imÞdekommende mennesker, der kender deres produkter godt. Logistik virker uden problemer.
Super kundeservice - virkelig ud over det sÊdvanlige.
Samtidig god levering og gode priser.