PÃ¥mind  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hade ett avtal med ett svartlistat elbolag som jag var bunden till i 60 mÃ¥nader. Nu har pÃ¥mind hjÀlpt mig att bli fri frÃ¥n dom och dessutom ett billigare avtal med ett annat elbolag utan bindningstid.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Blev uppringd av PÃ¥mind gÀllande mitt elavtal med EON för nÃ¥n mÃ¥nad sedan. Blev uppringd av Adam Pauli, han gick igenom förmÃ¥nerna med att byta och gav mig tid att lÀsa igenom sjÀlv dÃ¥ jag alltid Àr v... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

NÀr jag landat efter telesamtal ( var helt nyvaken efter en i princip sömnlös natt nÀr ni ringde) och fick bekrÀftelse pÃ¥ att ni bytt abonnemang Ã¥t mig, till ett mkt billigare...SÃ¥ kom jag pÃ¥ att ni i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Pratade med en riktigt trevlig kille pÃ¥ PÃ¥mind som svarade pÃ¥ allt jag undrade över kring bytet till ny elupphandlare. Kunnig och lugn i sitt sÀtt, förklarade utan att krÃ¥ngla till det. Min bror har d... もっず芋る

䌁業情報

1. 非銀行系金融サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjÀnar - bÀttre avtalspriser, lÀgre rÀntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 66ä»¶

レビュヌを曞く

Superbra tjÀnst

Superbra tjÀnst. Rekommenderas!
Har anvÀnt Påmind sedan några år. TjÀnsten har sparat många tusenlappar på mina olika avtal. Nu senast efter årsskiftet gÀllde det elavtalet. Påmind skickade förslag på nytt avtal som (återigen!) innebar tusenlappar i besparingar på elen. Det enda jag behövde göra var en knapptryckning och så var saken klar. Mycket smidigt och bra. Påmind Àr verkligen en toppentjÀnst som flera gånger sÀnkt mina kostnader. Dessutom gratis!

2024幎2月15日

Påmind からの回答

Tack för ditt fina betyg! Vi blir jÀtteglada över att höra att vi har kunnat hjÀlpa dig till lÀgre månadskostnader!

Riktigt B

Riktigt B! Inget funkar

2024幎2月14日

Påmind からの回答

Hej! Vad trÃ¥kigt att du inte Àr nöjd med PÃ¥mind. Om du har haft problem med vÃ¥r tjÀnst fÃ¥r du gÀrna höra av dig pÃ¥ feedback@pamind.se, sÃ¥ att vi kan fÃ¥ en chans att kika igenom problemet 🙏 Tack!

5぀星のうち1の評䟡

Dyra försÀkringar? Nej tack!

Det enda avtalet som Påmind hjÀlpte mig att "omförhandla" var mina privata försÀkringar. Detta genom att jag blev uppringd av ett företag som flaggas online som lurendrejeri, och det Àr precis vad dem försökte göra, lura på mig dyra försÀkringar som jag inte behöver.

2023幎12月12日

Påmind からの回答

Hej! Vad trÃ¥kigt att du upplever det sÃ¥, vi försöker absolut inte att "lura pÃ¥" vÃ¥ra kunder dyrare försÀkringar. Det skulle ingen tjÀna pÃ¥. Vi kÀmpar för att hjÀlpa vÃ¥ra anvÀndare att hitta billigare försÀkringar om man har en leverantör som vÀljer att inte belöna sina lojala kunder. Du fÃ¥r gÀrna höra av dig till oss sÃ¥ att vi kan förklara mer gÀllande hur PÃ¥mind fungerar 🙏 Du nÃ¥r oss pÃ¥ help@pamind.se eller pÃ¥ telefon 08-540 605 70.

Usla

Usla.

Få ner priser Àr vad påmind ska göra. TyvÀrr så Àr det inte alltid så.

Har ett tele2 abonnemang som ska förhandlas ner nu. Det har man inte lyckats med. DÀremot så ringde jag tele2 och frågade sjÀlv om det gick att sÀnka priset och naturligtvis gick det.

Sen har min fru två bilförsÀkringar som man har lyckats förhandla upp istÀllet för ner priset.

I detta fallet har man rekommenderat ett byte till Ica försÀkringar.

Jag börjar genast tvivla på att man vill kunderna vÀl och man får bilden att påmind Àr köpt av sina leverantörer.

2023幎12月18日

Påmind からの回答

Hej! Vad tråkigt att höra att Tele2 inte lÀmnade en rabatt via oss. TyvÀrr Àr det inget vi kan garantera, det Àr Àven dÀrför vi kan behålla vår tjÀnst gratis för våra anvÀndare.

NÀr det gÀller din frus bilförsÀkringar låter det verkligen konstigt, vi vill absolut inte skicka ut erbjudanden som innebÀr dyrare avtal för våra kunder. Det Àr inget vi skulle tjÀna på i lÀngden heller, vi vill ju att man ska spara pengar med Påmind! Du eller din fru får gÀrna höra av er till oss på help@pamind.se eller på telefon 08-540 605 70 så att vi kan kika nÀrmare på ert Àrende. Vi beklagar återigen om ni har haft en tråkigt upplevelse hos oss!

Riktigt vÀrdelösa

Riktigt vÀrdelösa! Enda erbjudandet som var vÀrt att acceptera som de skickat var från Telia. Det aktiverades aldrig och nÀr jag kontaktade dom för att fråga om detta fick jag till svar att kontakta Telia, vilket enligt mig var hela syftet att skriva upp mig hos påmind, att slippa! Sen fick jag veta att erbjudandet jag fått inte existerade, det var med andra ord påhittat av påmind! Skriv inte upp er, ni blir bara uppringda av en massa sÀljare!

2023幎12月13日

Påmind からの回答

Hej Melica! Vad trÃ¥kigt att höra! SÃ¥ vill vi absolut inte att det ska gÃ¥ till. VÃ¥ra erbjudanden Àr inte pÃ¥hittade sÃ¥ det verkar ha skett nÃ¥gon miss i just ditt Àrende. Jag beklagar verkligen det. Jag har skickat vidare din synpunkt internt, och kommer be vÃ¥rt support team att se över ditt Àrende. Om du har tagit bort ditt konto kan vi dessvÀrre inte se ditt tidigare erbjudande, isÃ¥fall fÃ¥r du gÀrna Ã¥terkomma till oss pÃ¥ help@pamind.se eller pÃ¥ telefon 08-540 605 70 sÃ¥ att vi kan hjÀlpa dig 🙏 /Ebba pÃ¥ PÃ¥mind

TjÀnsten fungerar förvånansvÀrt bra

TjÀnsten fungerar förvånansvÀrt bra, inga krångligheter, enkla steg och man kan spara rejÀla pengar. Då jag behövde ytterligare lite hjÀlp, ringde man till kundtjÀnsten och inte nog med att man bemöts på ett vÀldigt trevligt sÀtt, men kundansvarige var riktigt snabb på att avhjÀlpa mitt problem. 5 stjÀrnor av 5 helt klart. VÀldigt nöjd.

2023幎11月10日

Påmind からの回答

Stort tack för ditt betyg, vad kul att höra att vi har kunnat hjÀlpa dig på ett bra sÀtt och att du Àr nöjd! Tack!

5぀星のうち5の評䟡

Enkel och bra service som Àr lÀtt att

Enkel och bra service som Àr lÀtt att förstå sig på och smidigt att vÀlja mellan alternativen med avtalen.

2023幎10月3日

Påmind からの回答

Stort tack för ditt betyg Markus! Vi blir jÀtteglada över att höra att du tycker om vÃ¥r tjÀnst 😀

Tycker det var supersmidigt

Tycker det var supersmidigt, dem fixar allting åt dig. Har bytt både bilförsÀkring och elavtal, så finns mycket pengar att spara.

2023幎9月29日

Påmind からの回答

Hej Samuel! Stort tack för ditt betyg! Vad kul att höra att vi har kunnat hjÀlpa dig att spara pengar bÃ¥de pÃ¥ din bilförsÀkring och ditt elavtal 🙌

5぀星のうち5の評䟡

Leo = mitt bÀsta spartips!

Leo - min privata ekonom!
Två gånger har jag nu blivit uppringd av Leo som hjÀlpt mig att spara pengar genom ett litet knapptryck. Att sitta och jÀmföra elavtal eller rÀntor på privatlån Àr det tråkigaste jag vet (och dÀrför blir det tyvÀrr inte av i den utstrÀckning det borde). Men vad gör vÀl det nÀr man har påmind (och Leo) som löser saken åt en?

Tacksam!!! ❀

2023幎9月27日

Påmind からの回答

Stort tack för din recension Tilda! 😍 Vad kul att höra att du har fÃ¥tt hjÀlp av Leo att spara pengar! 👏

5぀星のうち1の評䟡

Företaget lyckades ju inte med något

Företaget lyckades ju inte med något? Jag registrerade mig och skickade in om både mobilabonnemang, elavtal och bredband. På alla dessa tre fick jag bara svar att de inte kunde göra något men kunde hjÀlpa mig byta abonnemang till annat företag.

2023幎8月31日

Påmind からの回答

Hej Konrad! Vad tråkigt att höra att du inte Àr nöjd med Påmind! Vi kan dock inte garantera att du får ett erbjudande från din befintliga leverantör, då det Àr upp till leverantören i slutÀndan. Det Àr också en av anledningarna till att vi kan behålla Påmind gratis för våra anvÀndare. Det Àr då man som kund kan få ett konkurrerande erbjudande, som jag ser att du har fått genom bl.a. en besparing på ditt elavtal.

Vi kÀmpar sjÀlvklart för att alla leverantörer ska förstÃ¥ vÀrdet av att belöna sina kunder. DÃ¥ vi Àr en relativt nystartad tjÀnst med en ny idé om att lojalitet ska belönas Àr dock inte alla leverantörer med pÃ¥ tÃ¥get Ànnu. Men det hoppas vi kunna förÀndra! 💪

5぀星のうち5の評䟡

Har fått full koll på mina

Har fått full koll på mina försÀkringar. Enkelt att se vilka man har och dessutom får man kom på om man tjÀnar på att byta bolag

Har pratat med en av deras medarbetare vid fler Àn ett tillfÀlle och fått bra råd av en riktigt trevlig mÀnniska

2023幎5月11日

Påmind からの回答

Stort tack för ditt betyg! Vad kul att höra att du Àr nöjd med vÃ¥r tjÀnst, och att du har fÃ¥tt ett bra bemötande frÃ¥n oss. Ha en fin helg! ☀

5぀星のうち5の評䟡

SuverÀn service inkl gott tålamod

SuverÀn service inkl gott tålamod, kunskap och vÀnlighet. Lycka till framöver!

2023幎3月31日

Påmind からの回答

Hej Robert! Stort tack för ditt betyg! Vad kul att höra att du har fått ett så bra bemötande av oss. Vi blir superglada 😀

5぀星のうち1の評䟡

Registrerade mig i hopp om att få ett

Registrerade mig i hopp om att få ett billigare bredband. Påmind lyckades till synes inte ordna ett billigare avtal, detta var inget besked som de behagade återkomma till mig med, det var något jag fick ta reda på sjÀlv genom att logga in hos dem.
Antar att de enbart tycker att det Àr lÀmpligt att återkomma nÀr de har positiva besked...

2023幎3月22日

Påmind からの回答

Hej Christoffer! Vad trÃ¥kigt att du har haft den upplevelsen och ger oss det betyget. Vi kan dock inte sÀnka kostnaden pÃ¥ bredband om man exempelvis bor i ett hus dÀr man redan har en bestÀmd bredbandsleverantör. Kan det stÀmma i ditt fall? Även om man inte fÃ¥r ett erbjudande försöker vi nÀmligen alltid skicka ut ett billigare alternativ, men om man har bredband och bor i exempelvis "Telia-hus" sÃ¥ kan vi dessvÀrre inte hjÀlpa till. Ledsen om du kÀnner att du fick dÃ¥lig kommunikation kring det. Jag har skickat vidare din synpunkt internt och vi kommer ha den i Ã¥tanke nÀr vi utvecklar produkten framöver. Önskar dig en fin dag!

Funkar bra

Fick reklam om påmind på instagram.
Påminde mig om att jag behövde kolla över mina försÀkringar.
Fyllde i en e-blankett som ny kund hos mitt nuvarande försÀkringsbolag och såg att jag betalde mer Àn alternativen som kom upp fast Àn jag Àr kund sedan 6 år.
Ringde sjÀlv och sÀnkte mina försÀkringar med 1000kr/år.
Vet inte hur appen fungerar men blev påmind att ta tag i det, tack så mycket!

2023幎1月17日

Påmind からの回答

Stort tack för ditt betyg Jakob! SÃ¥ kul att höra att du lyckades sÀnka din försÀkring bara genom att bli pÃ¥mind via vÃ¥r annons 😊💪

5぀星のうち1の評䟡

I samtal med PÃ¥mind sÃ¥ berÀttade deras

I samtal med Påmind så berÀttade deras representant att det elbolag vi hade inte var bra och Àven dyrt. Vi borde byta till Greenely som Àr bÀttre och billigare. Jag accepterade. Det visade sig att Greenely var dyrare Àn det bolag vi hade innan. NÀr jag kollar upp relationen mellan Greenely och Påmind ser jag att båda har (nu hade) kontor på Luntmakargatan 26 i Stockholm. Påmind Àr inte objektiva i sina rekommendationer utan Àr ett klassiskt sÀljföretag som sÀljer den produkt som ger mest kickback. Avråder starkt från att anvÀnda sig av Påmind, går inte att lita på.

2022幎10月19日

Hej Dan!

Vad trÃ¥kigt att du valt att ge oss ett sÃ¥ lÃ¥gt betyg. Vi vill absolut inte föreslÃ¥ bolag som Àr dyrare Àn det du redan har. Det skulle bara skada oss i lÀngden om vi hade den strategin. Vi kÀmpar för en schysstare marknad och det Àr viktigt att vÃ¥ra anvÀndare kan lita pÃ¥ oss. Om det nu skulle vara fallet sÃ¥ Àr det en miss frÃ¥n vÃ¥r sida, och jag har tagit upp detta med ansvarig hos oss sÃ¥ att det inte sker igen. VÃ¥ra samarbeten har inget heller att göra med vilka vi delar kontor med, det rÃ¥kar vara en tillfÀllighet att vi har suttit i samma kontorshotell. Det Àr mÃ¥nga bolag andra bolag som ocksÃ¥ sitter/har suttit hÀr 😊

Jag ser att vi har haft mailkontakt med er, men inte fått någon återkoppling. DÀr meddelande bl.a. er att ni kunde sÀga upp ert avtal hos Greenely eftersom att ni hade 14 dagars ångerrÀtt.

Men jag ska ta med dina synpunkter hÀr internt. Det Àr viktigt för oss att våra anvÀndare Àr nöjda med vår tjÀnst! Så jag beklagar din upplevelse.

5぀星のうち5の評䟡

Jag vill bara ha nån som låtsas lyssna

Jag vill bara ha nån som låtsas lyssna på mig nÀr jag pratar om mina extremt nischade intressen

2022幎11月23日

Påmind からの回答

Hej Emil! Stort tack för ditt betyg! HÀrligt, ja sÃ¥ lÀnge det handlar om hushÃ¥llsavtal som el, bredband, mobil, försÀkring och lÃ¥n finns vi dÀr för att lyssna pÃ¥ dig 🙏😉 Ha en fin helg!

5぀星のうち5の評䟡

Grym bra service och snabb

Grym bra service och snabb . Ville oxÃ¥ tacka vÀldigt mycket till Leo Ernström hos er som verkligen vet hur man tar hand om sina kunder 5 starka StjÀrnor till dig . Ännu en gÃ¥ng tusen tack

Med vÀnlig hÀlsning, Alex

2022幎10月26日

Påmind からの回答

Hej Alex! Stort tack för ditt fina betyg! 🙏 Vi blir superglada över att höra att du Àr nöjd med din upplevelse hos oss! 😍

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。