Hade ett avtal med ett svartlistat elbolag som jag var bunden till i 60 mÃ¥nader. Nu har pÃ¥mind hjÀlpt mig att bli fri frÃ¥n dom och dessutom ett billigare avtal med ett annat elbolag utan bindningstid.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Blev uppringd av PÃ¥mind gÀllande mitt elavtal med EON för nÃ¥n mÃ¥nad sedan. Blev uppringd av Adam Pauli, han gick igenom förmÃ¥nerna med att byta och gav mig tid att lÀsa igenom sjÀlv dÃ¥ jag alltid Àr v... ãã£ãšèŠã
NÀr jag landat efter telesamtal ( var helt nyvaken efter en i princip sömnlös natt nÀr ni ringde) och fick bekrÀftelse pÃ¥ att ni bytt abonnemang Ã¥t mig, till ett mkt billigare...SÃ¥ kom jag pÃ¥ att ni i... ãã£ãšèŠã
Pratade med en riktigt trevlig kille pÃ¥ PÃ¥mind som svarade pÃ¥ allt jag undrade över kring bytet till ny elupphandlare. Kunnig och lugn i sitt sÀtt, förklarade utan att krÃ¥ngla till det. Min bror har d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjÀnar - bÀttre avtalspriser, lÀgre rÀntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Superbra tjÀnst
Superbra tjÀnst. Rekommenderas!
Har anvÀnt Påmind sedan några år. TjÀnsten har sparat många tusenlappar på mina olika avtal. Nu senast efter årsskiftet gÀllde det elavtalet. Påmind skickade förslag på nytt avtal som (återigen!) innebar tusenlappar i besparingar på elen. Det enda jag behövde göra var en knapptryckning och så var saken klar. Mycket smidigt och bra. Påmind Àr verkligen en toppentjÀnst som flera gånger sÀnkt mina kostnader. Dessutom gratis!

PÃ¥mind ããã®åç
Dyra försÀkringar? Nej tack!
Det enda avtalet som Påmind hjÀlpte mig att "omförhandla" var mina privata försÀkringar. Detta genom att jag blev uppringd av ett företag som flaggas online som lurendrejeri, och det Àr precis vad dem försökte göra, lura på mig dyra försÀkringar som jag inte behöver.

Usla
Usla.
Få ner priser Àr vad påmind ska göra. TyvÀrr så Àr det inte alltid så.
Har ett tele2 abonnemang som ska förhandlas ner nu. Det har man inte lyckats med. DÀremot så ringde jag tele2 och frågade sjÀlv om det gick att sÀnka priset och naturligtvis gick det.
Sen har min fru två bilförsÀkringar som man har lyckats förhandla upp istÀllet för ner priset.
I detta fallet har man rekommenderat ett byte till Ica försÀkringar.
Jag börjar genast tvivla på att man vill kunderna vÀl och man får bilden att påmind Àr köpt av sina leverantörer.

Riktigt vÀrdelösa
Riktigt vÀrdelösa! Enda erbjudandet som var vÀrt att acceptera som de skickat var från Telia. Det aktiverades aldrig och nÀr jag kontaktade dom för att fråga om detta fick jag till svar att kontakta Telia, vilket enligt mig var hela syftet att skriva upp mig hos påmind, att slippa! Sen fick jag veta att erbjudandet jag fått inte existerade, det var med andra ord påhittat av påmind! Skriv inte upp er, ni blir bara uppringda av en massa sÀljare!

TjÀnsten fungerar förvånansvÀrt bra
TjÀnsten fungerar förvånansvÀrt bra, inga krångligheter, enkla steg och man kan spara rejÀla pengar. Då jag behövde ytterligare lite hjÀlp, ringde man till kundtjÀnsten och inte nog med att man bemöts på ett vÀldigt trevligt sÀtt, men kundansvarige var riktigt snabb på att avhjÀlpa mitt problem. 5 stjÀrnor av 5 helt klart. VÀldigt nöjd.

PÃ¥mind ããã®åç
Enkel och bra service som Àr lÀtt attâŠ
Enkel och bra service som Àr lÀtt att förstå sig på och smidigt att vÀlja mellan alternativen med avtalen.

Tycker det var supersmidigt
Tycker det var supersmidigt, dem fixar allting åt dig. Har bytt både bilförsÀkring och elavtal, så finns mycket pengar att spara.

PÃ¥mind ããã®åç
Leo = mitt bÀsta spartips!
Leo - min privata ekonom!
Två gånger har jag nu blivit uppringd av Leo som hjÀlpt mig att spara pengar genom ett litet knapptryck. Att sitta och jÀmföra elavtal eller rÀntor på privatlån Àr det tråkigaste jag vet (och dÀrför blir det tyvÀrr inte av i den utstrÀckning det borde). Men vad gör vÀl det nÀr man har påmind (och Leo) som löser saken åt en?
Tacksam!!! â€ïž

PÃ¥mind ããã®åç
Företaget lyckades ju inte med något
Företaget lyckades ju inte med något? Jag registrerade mig och skickade in om både mobilabonnemang, elavtal och bredband. På alla dessa tre fick jag bara svar att de inte kunde göra något men kunde hjÀlpa mig byta abonnemang till annat företag.

PÃ¥mind ããã®åç
Jag som inte Àr sÃ¥ duktig pÃ¥ attâŠ
Jag som inte Àr så duktig på att förhandla så tycker jag denna tjÀnsten Àr supertjÀnst! Tack!

PÃ¥mind ããã®åç
Har fÃ¥tt full koll pÃ¥ minaâŠ
Har fått full koll på mina försÀkringar. Enkelt att se vilka man har och dessutom får man kom på om man tjÀnar på att byta bolag
Har pratat med en av deras medarbetare vid fler Àn ett tillfÀlle och fått bra råd av en riktigt trevlig mÀnniska

PÃ¥mind ããã®åç
SuverÀn service inkl gott tålamod
SuverÀn service inkl gott tålamod, kunskap och vÀnlighet. Lycka till framöver!

PÃ¥mind ããã®åç
Registrerade mig i hopp om att fÃ¥ ettâŠ
Registrerade mig i hopp om att få ett billigare bredband. Påmind lyckades till synes inte ordna ett billigare avtal, detta var inget besked som de behagade återkomma till mig med, det var något jag fick ta reda på sjÀlv genom att logga in hos dem.
Antar att de enbart tycker att det Àr lÀmpligt att återkomma nÀr de har positiva besked...

Funkar bra
Fick reklam om påmind på instagram.
Påminde mig om att jag behövde kolla över mina försÀkringar.
Fyllde i en e-blankett som ny kund hos mitt nuvarande försÀkringsbolag och såg att jag betalde mer Àn alternativen som kom upp fast Àn jag Àr kund sedan 6 år.
Ringde sjÀlv och sÀnkte mina försÀkringar med 1000kr/år.
Vet inte hur appen fungerar men blev påmind att ta tag i det, tack så mycket!

PÃ¥mind ããã®åç
I samtal med PÃ¥mind sÃ¥ berÀttade derasâŠ
I samtal med Påmind så berÀttade deras representant att det elbolag vi hade inte var bra och Àven dyrt. Vi borde byta till Greenely som Àr bÀttre och billigare. Jag accepterade. Det visade sig att Greenely var dyrare Àn det bolag vi hade innan. NÀr jag kollar upp relationen mellan Greenely och Påmind ser jag att båda har (nu hade) kontor på Luntmakargatan 26 i Stockholm. Påmind Àr inte objektiva i sina rekommendationer utan Àr ett klassiskt sÀljföretag som sÀljer den produkt som ger mest kickback. Avråder starkt från att anvÀnda sig av Påmind, går inte att lita på.

PÃ¥mind ããã®åç
Jag vill bara ha nÃ¥n som lÃ¥tsas lyssnaâŠ
Jag vill bara ha nån som låtsas lyssna på mig nÀr jag pratar om mina extremt nischade intressen

PÃ¥mind ããã®åç
Grym bra service och snabb
Grym bra service och snabb . Ville oxÃ¥ tacka vÀldigt mycket till Leo Ernström hos er som verkligen vet hur man tar hand om sina kunder 5 starka StjÀrnor till dig . Ãnnu en gÃ¥ng tusen tack
Med vÀnlig hÀlsning, Alex

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹