Pandekagebilen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tak til Pandekagebilen!! Endnu en gang har vi haft fornÞjelse af jeres fantastiske koncept med de lÊkreste pandekager. Det var virkelig lÊkkert og god servering med et smil pÃ¥ lÊben. Alle var glade -... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde pandekagebilen til at komme og lave mad til vores fest d. 12. Juni, og alt gik over forventning. PÃ¥ trods af at vejret ikke viste sig fra sin bedste side, sÃ¥ oplevede vi at John (medarbe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft fornÞjelsen af dette lÊkre koncept til bÃ¥de runde fÞdselsdage samt sÞlvbryllup. GÊsterne har kun haft positive tilbagemeldinger pÃ¥ menuen, og fedt det er lidt anderledes end traditionelle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Brugte pandekagebilen til en nonfirmation DÃ¥rlig service fra adm. Utrolig uhÞflig medarbejder som bÃ¥de grinte og slet ikke var fair Da vi ikke kunne nÃ¥ at afmelde mÃ¥tte vi bruge dem, desvÊrre.... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Pandekagebilen - Pandekager til bryllup, barnedåb, konfirmation, fÞdselsdag, studentergilde, firmafest, forretningsåbning eller noget helt andet.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

Holdt 60 Ã¥rs fÞdselsdag og blev

Holdt 60 års fÞdselsdag og blev serviceret af Pandekagebilen med lÊkre pandekager.
Kan helt klart anbefales.

2025幎5月25日

KÊre Dorthe,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi er utroligt glade for at lÊse.

De bedste hilsner, Tina - Pandekagebilen

Rigtig god mad og super service

Vi havde pandekagebilen til mine sÞnners konfirmation. Det var rigtig lÊkker mad og super god service.
Kan varmt anbefale dem 👍

2025幎5月17日

KÊre Jeanette,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi er ovenud lykkelige for.

Fantastisk mad og service

Jeg holdt min 70 Ã¥rs fÞdselsdag, og bestilte Pandekagebilen. Det var den bedste beslutning jeg tog🀗fantastiske pandekager og en super service, bÃ¥de ved bestilling og pÃ¥ selve dagen. Kan kun anbefale til alle at bestille Pandekagebilen😊

2025幎4月19日

KÊre Jytte,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi er SÅ glade og taknemmelige for.

Dejlig oplevelse ved min fars 90 år

Dejlig oplevelse ved min fars 90 år fÞdselsdag. SÞd og venlig medarbejder (Jonahtan?) der var god og omhyggelig med sit arbejde. Da ha forlod lokalet var alt ryddet op.
Fantastiske pandekager der varmt vil blive anbefalet.

2025幎3月1日

Hej Helle,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Vi er utroligt glade for, at I har haft en dejlig oplevelse.

sjov oplevelse

Randers d. 7/6 2024
Her til aften har HounÞ A/S haft besÞg af pandekagebilen til vores firma sommerfest. en stor tak til Gitte og Kamilla for den gode og rare betjening,
vi kan varmt anbefale denne pandekagebilen til stÞrre arrangementer
Leif Andreasen
HounÞ A/S

2024幎6月7日

LÊkker mad - fedt koncept

SÞndag den 21. april serverede pandekagebagerne Helle og Dagmar fra Pandekagebilen de lÊkreste pandekager til vores 50 gÊster til min sÞns konfirmation. Både vi og vores gÊster var vilde med maden og konceptet. Maden blev prÊsenteret og serveret med smil og glimt i Þjet, og ingen lange ventetider. Alt spillede. De kom til tiden og ryddede pÊnt op efter sig. Kontakten med firmaet op til festen var også i top. Altid hurtigt svar på mine mails, og opringning i ugen op til festen, hvor det hele lige blev afstemt.
De varmeste anbefalinger herfra og det hele vÊrd at få maden leveret hele vejen fra Jylland til SjÊlland. :-)

2024幎4月21日

Pandekagebilen からの回答

Tusinde tak for de flotte ord, Jeanette - de varmer helt ind og gÞr os virkelig glade.

Top service til bryllup

Vi havde hyggeligt besÞg af Pandekagebilen til vores bryllup den 21/10-23.
Lige fra starten har Pandekagebilen vÊret nemme at få fat i, har svaret på alle spÞrgsmål og har haft styr på alle detaljerne. Det har vÊret et overskueligt og nemt forlÞb, plus det var så lÊkkert ikke at skulle tÊnke på oprydning efter maden.
Pandekagebagerne var super dygtige, venlige og jokede rundt med vores gÊster. Vi har kun fået positiv feedback fra gÊsterne, og dette gÊlder også på smagen af maden - fordi det var godt nok lÊkkert. På trods af at den ene pandekagebager var ny, så fik de hurtigt og effektivt lavet pandekagerne, og det sociale i en lille kÞ til maden fungerer super godt for en fest også.
Vi er meget tilfredse!

2023幎10月21日

KÊre Emma,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse - den er vi uendeligt glade for.

60 års fÞdselsdag

Vi havde pandekage
bilen ude og lave mad til min 60 års fÞdselsdag, rigtig god service og gÊsterne var super godt tilfreds med maden, og dejlig afslapning på dagen hvor det hele kom bare ind af dÞren lidt fÞr gÊsterne kom, det kan godt anbefales.
Kh. Tove Pedersen

2023幎9月23日

KÊre Tove,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse – det varmer virkelig meget 😊
De bedste hilsner, Tina

Helt i top

Har haft en rigtig god oplevelse med pandekagebilen hele vejen igennem. Fra fÞrste kontakt til at alt var pakket i bilen igen og festen var slut, har alt vÊret nemt og ligetil med god service og dejlig mad. Det var også et stort emne blandt gÊsterne på dagen og efterfÞlgende hvor lÊkker maden og konceptet er. Dejlig stressfri måde at vÊre vÊrt på.

2023幎9月10日

Pandekagebilen からの回答

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, Louise - den er vi både ydmyge og taknemmelige over :-)

Fuldt ud top oplevelse.

Fuldt ud top oplevelse.
Til Sommerfest med 60 gÊste i sommerhus var der fuld tilfredshed fra alle (voksne & bÞrn). Godt koncept med kombinerede for-/hovedret tilbehÞr og desert. Alt var velsmagende og lÊkkert. Perfekt timing med ankomst, opstilling og forberedelse af de 2 sÞde piger, der dukkede op. bedste anmeldelser herfra!

2023幎6月17日

Pandekagebilen からの回答

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, Bo - den er vi så glade og taknemmelige for :-)

Vi havde pandekagebilen ude til en

Vi havde pandekagebilen ude til en konfirmation. Der var super god service og virkelig gode pandekager. Det vil vi bestemt anbefale til andre.

2023幎4月16日

Pandekagebilen からの回答

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, Lone - den er vi virkelig rigtig glade for.

Brugte pandekagebilen til en

Brugte pandekagebilen til en nonfirmation
Dårlig service fra adm. Utrolig uhÞflig medarbejder som både grinte og slet ikke var fair
Da vi ikke kunne nå at afmelde måtte vi bruge dem, desvÊrre.
Forretten var meget kedelig og uden smag
Hovedretten var nogenlunde
Desserten kunne en hver have lavet, der var stort set ingen valg af topping kun sovse, ikke sÊrlig bÞrnevenligt
Vil dog sige de to som lavede maden var helt ok, godt humÞr og god service med det de nu havde
Vil på ingen måde anbefalde dem

2022幎8月21日

Dejlig smag

Vi var gÊster et sted, hvor de havde hentet jer. Vil blot fortÊlle, at det var helt fantastisk. :-)

2022幎6月23日

Pandekagebilen からの回答

Tusinde tak, Sebastian - de flotte ord og din anmeldelse betyder meget mere end du tror :-)

Wauw en succes

Wauw en succes! Vi havde pandekagebilen til studenterfest med 40 gÊster. Det hele smagte fantastisk og sÞde, sjove, effektive og professionelle Kamilla fik det hele til at gÃ¥ som smurt. Alle gÊster - unge som gamle - var vildt begejstrede. KÆMPE anbefaling fra os

2022幎6月21日

KÊre Mette Marie,
Tusinde tak for de flotte ord ... vi er nÊrmest blÊst helt bagover af begejstring.
Vi er rigtig glade for, at vi måtte servere til jeres datters studenterfest.

Haveforeningen Humlehaven havde

Haveforeningen Humlehaven havde pandekagebilen ude til jubilÊumsfest d.18.06.2022. Vi var superglade for at vi valgte Pandekagebilen til vores arrangement. Super lÊkker mad der var rigeligt af og 2 meget dygtige og sÞde pandekagebagere. alt gik som smurt selvom vi var ca. 72 mennesker, der alle som en gav udtryk for deres tilfredshed efterfÞlgende. Vi kan varmt anbefale Pandekagebilen, 5 stjerner herfra. Hilsen Haveforeningen Humlehaven, Aarhus nord

2022幎6月20日

Hej Maria Johanne,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi er så glade og taknemmelige for.

Det er så dejligt for os at hÞre, at alt er gået som forventet til jeres jubilÊumsfest, og vi vil med stor glÊde servere hos jer ved en anden lejlighed.

De bedste hilsner,
Pandekagebilen

Tina Sindberg Nielsen

Har lige afholdt en 60 års

Har lige afholdt en 60 Ã¥rs fÞdselsdagsfest. Har kun roser fra mig selv og gÊsterne. Tusind tak til de 3 piger, som var i lÞgumkloster. I gjorde et fantastisk stykke arbejde. HÃ¥ber i vil bringe denne videre til de unge piger. Det var rigtig hyggeligt, de havde humÞr og havde fuld tjek pÃ¥ det. Tak for det 😊 5 stjerner til jer og pandekage bilen

2021幎11月21日

Pandekagebilen からの回答

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, Gerda - den er vi virkelig rigtig glade for.

De bedste hilsner,
Tina, Pandekagebilen

TAK TAK, I formår at gÞre det rette!

I mÊttede knap 60 mennesker til min 30 års fÞdselsdag i lÞrdags - og jeg kan kun sige TAK. og det er både på min egne og mine gÊsters vegne. Jeg er ikke fÊrdig med at bestille fra Jer :) I gav smil på lÊben, man fÞlte sig hÞrt og i opfyldte mine Þnsker til maden. Julie og Per som var pandekage bagerne denne aften - i gjorde sådan et godt stykke arbejde!

2021幎10月5日

Pandekagebilen からの回答

KÊre Laura, tusinde tak for din flotte anmeldelse - det er virkelig noget der varmer.

Konfirmation til over 60 mennesker

KÊre Michael og Co.
Tusinde tak for dejlig pandekager til Matildes konfirmation i går. Jeres arrangement og humor, var helt i top. Gode pandekager både til forret, hovedret og ikke mindste til desserten, var der var frit valg på hylde 1.
I var vÊrd at vente på i 1 1/2 år pga. Covid-19.
HÃ¥ber, vi ses en anden gang.
Familien Marshall og Co.

2021幎9月19日
自発的なレビュヌ

Jeg havde glÊden af pandekagebilen til
studentergilde

Jeg havde glÊden af pandekagebilen til studenter fest sÞndag d11/7.Det var en super oplevelse.30 glade studenter der bare syntes det var det fedeste de havde fået.Vi fik kylling og oksekÞd og dessert. Virkelig effetiv kok der havde styr på det.Jeg kan kun gi min varmeste anbefallinger til pandekagebilen. Vil også sige at Frank Matthiesen ikke var gÊst hos mig.Så mon ikke det kunne vÊre en anden pandekage bager han har haft fat i.Kunne jeg gi 6 stjerner havde de fået det. Mvh.Lars Toft Pedersen

2021幎7月13日

Pandekagebilen からの回答

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, Lars - den er vi rigtig glade for - allesammen 😊