Pandekagebilen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ved ikke om det er samme dej de bruger i bÃ¥de madpandekagerne og dessertpandekagerne. Men havde glÊdet mig til dessertpandekagerne fordi jeg virkelig ELSKER dessert pandekager! Men blev faktisk r... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde pandekagebilen til at komme og lave mad til vores fest d. 12. Juni, og alt gik over forventning. PÃ¥ trods af at vejret ikke viste sig fra sin bedste side, sÃ¥ oplevede vi at John (medarbe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft fornÞjelsen af dette lÊkre koncept til bÃ¥de runde fÞdselsdage samt sÞlvbryllup. GÊsterne har kun haft positive tilbagemeldinger pÃ¥ menuen, og fedt det er lidt anderledes end traditionelle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde pandekagebilen forbi til et firma arrangement. Vi kan kun give 5 stjerner - Alt var som aftalt, professionelt set-up, lÊkker mad og masser af det. SÞde og smilene folk. Der var pÃ¥ intet tids... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Pandekagebilen - Pandekager til bryllup, barnedåb, konfirmation, fÞdselsdag, studentergilde, firmafest, forretningsåbning eller noget helt andet.

ほが満足

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

Var i weekenden til et arrangement hvor

Var i weekenden til et arrangement hvor pandekagebilen stod for hovedret og dessert. Hovedretten var lige til, der var 2 muligheder. Kylling og OksekÞd med valgfri dressing. Fint. No Problem.....
Hvor kÊden ligesom falder af for mig, er at da vi nÃ¥r til desserten, havde de sat en menu op hvor man sÃ¥dan set kunne vÊlge det man ville, og der var mange valgmuligheder. Nu troede jeg sÃ¥, at her havde man chancen for at lave den "Ultimative" pandekage, hvor jeg godt kunne tÊnke med ALT hvad de kunne tilbyde. Men ÆV ÆV, det kunne sÃ¥ ikke lade sig gÞre. Kokken nÊgtede tilsyneladende at lave en dessert pandekage med det "hele", da han efter sin mening ikke ville smage godt. Nu, var jeg jo pÊnt ligeglad med hvad han synes jeg skulle have i min pandekage, men lige lidt hjalp det, han nÊgtede at lave den Þnskede padekage, og bestemte sÃ¥ derefter hvordan min pandekage skulle vÊre. Troede I blev betalt til at lave det gÊsterne gerne ville have, og ikke betalt efter hvad I selv ville stÃ¥ at lave. SÃ¥ skal I jo ikke tilbyde ALT, men derimod lave et menukort som I VILLE lave til jeres kunder. ÆV ÆV. Det er sgu en ommer......

2021幎7月12日

Hej Frank,

Jeg tror måske, at du har fat i den forkerte "pandekagebil", da vi ikke har valgfri dressing til vores hovedret og vi har endvidere heller ikke en "menu sat op" til desserten. Vi vejleder alene gÊsterne mundtligt til deres valg - og har således intet skriftligt, som de kan gå ud fra.

Vi har endvidere haft kontakt til vÊrten af det eneste selskab i den pågÊldende weekend, hvor der ikke blev serveret forret - og han havde ingen "Frank Matthiesen" blandt sine gÊster.

Så på baggrund af ovenstående er jeg overbevist om, at det ikke er Pandekagebilen, som du er blevet serviceret af - og beder dig derfor venligst flytte din anmeldelse over på den korrekte virksomhed.

De bedste hilsner,
Pandekagebilen

Tina Sindberg Nielsen

Effektivt koncept

Effektivt koncept, nybagte pandekager, ok lÊkkert tilbehÞr, venligt/humoristisk service minded personale, godt humÞr. Individuelle pandekager, som mange nÞd at få lavet, samtidig meget effektivt eksekveret, så vores gÊster ikke brugte tiden i kÞ.

Kan også dÊkke sÊrlige behov, som vegetar, glutenfri og fedtfri, men havde desvÊrre glemt den del af min bestilling til vores netop afholdte studenterfest.

Har siden modtaget stor undskyldning, og gÊsterne blev betjent på anden vis til festen, så de alligevel blev mÊtte og glade.

De kunne godt have fået den sidste stjerne, hvis det hele havde vÊret med som aftalt. Generelt synes jeg at de gÞr det godt indenfor det koncept pandekagebil er. God kvalitet til pengene.

2021幎6月25日

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse, dine roser samt helt berettigede kritik.

Vi arbejder virkelig på, at få alle ting med ud til alle arrangementer med afkrydsningslister og kontroltjek - men alligevel ser vi en sjÊlden gang, at det glipper,- og må således sÞge en lÞsning på stedet, som vi også gjorde hos jer.
Men Êrgerligt er det hver gang det sker, at vi faktisk har tilberedt til de sÊrlige behov, der skal tages hensyn til - og så se det efterladt i vores kÞlerum.

Vi håber, at se dig som kunde hos os ved en anden lejlighed.

Dbh Tina, Pandekagebilen

DÃ¥rlig stil

Vi er som mange andre blevet nÞdt til at aflyse vores arrangement grundet COVID.
Her var Pandekagebilen ikke ligeså forstående som så mange andre parter vi har indgået aftaler med og har valgt at beholde vores depositum.

Har deltaget i arrangementer hvor de har serveret 4 gange og synes at deres mad og servering er god. Hvilket gjorde at vi valgte at bestille dem.
Havde dog ikke lige set den her komme.

Svar til Pandekagebilen:
Det i glemmer at nÊvne er at vores aftale var et arrangement d. 8/5 som vi overvejede at få flyttet til senere på året. Efter vi spurge om den nye dato var ledig hos jer har vi ikke bekrÊftiget flytningen. Herefter gik vores flytning ikke op og vi er blevet nÞdt til at aflyse. Jeg takker for jeres tilbud og vender tilbage hvis restriktionerne stadig er gÊldende d. 8/5.

2021幎3月30日

KÊre Aron,
Vi har ganske rigtigt i dag den 30/3-21 modtaget jeres aflysning af det bestilte arrangement den 11/9-21 med begrundelse i Sundhedsmyndighedernes restriktioner omkring Covid-19.

Som jeg ligeledes har skrevet til dig idag, så har vi forhåbentligt ingen restriktioner til den tid, da alle gerne skulle vÊre tilbudt vaccination på dette tidspunkt, og jeres aflysning anses derfor som en helt normal aflysning jf. de tilsendte forretningsbetingelser.

Skulle der mod forventning stadig vÊre gÊldende restriktioner den 11/9-21, er I naturligvis meget velkommen til at vende tilbage og få jeres depositum på 1.000kr tilbagebetalt.
Dbh Tina, Pandekagebilen

RIGTIG DÅRLIG STIL!

Vi er af regeringen blevet pålagt at udvise samfundssind og aflyse/udsÊtte arrangementer pga Coronakrisen. Derfor har vi måttet aflyse vores arrangement med jer. I har, udover muligheden for at sÞge diverse hjÊlpepakker fra regeringens side, valgt at beholde vores depositum. Vi ved, at flere andre i samme situation, som noget helt naturligt har fået tilbagebetalt depositum fra andre leverandÞrer/spisesteder. Vi havde glÊdet os til festen og desvÊrre har vi ikke mulighed for at flytte datoen. Ellers ville vi naturligvis have flyttet vores arrangement.
Jeres tilgang er efter vores mening både usmagelig, egoistisk og RIGTIG DÅRLIG STIL.

2020幎4月6日

Pandekagebilen からの回答

Hej Else-Marie, vi er rigtig kede af, at I den 25/3 har valgt at aflyse jeres arrangement, der var planlagt til 20/6 - og samtidig valgt ikke at flytte jeres fest til en ny dato i 2020 - hvor vi netop tilbÞd at flytte jeres depositum på 1.000 kr. med til den nye dato.

Det er helt korrekt, at nogle virksomheder kan sÞge hjÊlp fra de hjÊlpe pakker, som regeringen har tilbudt. Men hvorvidt dette er en mulighed for Pandekagebilen eller vi vil modtage hjÊlp herfra, er i skrivende stund endnu uvist.

Og hvordan situationen bliver den 20/6 omkring Covid-19, og hvilke forholdsregler vi som borgere bliver bedt om at forholde os til på det tidspunkt - og det gÞr vi naturligvis - men her tre måneder inden kan ingen vel forudsige, hvad der kommer til at ske.

Super fin lÞsning til vores 90’er

Super fin lÞsning til vores 90’er fest..
De mÞdte op i god tid og intet skulle hastes igennem.. Super professionelt og klar anbefaling herfra!

2020幎2月23日

Pandekagebilen からの回答

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, Andreas - den er vi alle rigtig stolte over :-)

GennemfÞrt

GennemfÞrt og helt igennem god oplevelse. LÊkkert mad, men med ekstra god service, fra den “flade” mand med pandekagerne. Alle gÊsterne elskede maden og den udstrakte service alle fik. Tak fordi I fuldendte vores sÞlvbryllup 🙏🏌

2018幎12月17日

Pandekagebilen からの回答

Tusinde tak for jeres flotte anmeldelse, Heidi & Lars, den er vi overordentlig glade for. Og samtidig Þnskes I en rigtig glÊdelig jul. Dbh Tina & Claus, Pandekagebilen

Vi har brugt pandekagebilen til vores sÞns konfirmation

Vi har brugt pandekagebilen til vores sÞns konfirmation, og vi kan varmt anbefale dem til andre, som gerne vil have god mad og god service.
Der var mere end rigeligt mad, alle fik hvad de kunne spise og mere til, vi var nogle stykker med laktoseintolerant og nogle med sukkersyge det var der også tage hensyn til.
Vi vil gerne sige tak til pandekagebilen.
Og et specielt stort tak til Berit og Johan for god service
Mvh Tom og Berith

2018幎4月28日

Hej Berith og Tom,

Tusinde tak for jeres flotte anmeldelse - den er vi rigtig glade for og stolte af.

Helt fantastisk oplevelse!

Helt fantastisk oplevelse!
Vi havde pandekagebilen ude til vores konfirmation og det har vi bestemt ikke fortrudt!
Fra fÞrste telefonopkald har vi oplevet super service. Og vi havde den sÞdeste, mest smilende og mest bÞrne- og voksenvenlige pige ude der havde total styr på det!
Fantastisk mad, fantastisk service!
Vi kan KUN anbefale det til andre!

2018幎4月23日

Pandekagebilen からの回答

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, Kate - den går lige i hjertet :-)

PrÞv den!! 🙂

Jeg brugte pandekagebilen i forbindelse med min 30 års fÞdselsdag..
Alt fungerede perfekt, virkelig god mad til en fin pris (en enkelt gÊst var vegetar (intet problem.) & sÞdt personale = EN RIGTIG GOD OPLEVELSE, som klart kan anbefales til andre .

2018幎3月6日

Pandekagebilen からの回答

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, Patrick - den er vi virkelig rigtig glad for :-)

Helt fantastisk koncept, super lÊkkert

Helt fantastisk koncept. Vildt lÊkkert. Pandekager for enhver smag. Alle konfirmationsgÊsterne var mÊtte og glade efter 5 timers pandekage duft og bespisning. Verdens sÞdeste bager sÞstre, med hÞjt humÞr og super god service. Intet blev pakket sammen fÞr alle havde fået tilbudt en omgang mere. Ikke sidste gang de skal til Tilst.
Mvh. Dorte

2017幎5月29日

Pandekagebilen からの回答

Tusinde tak for din fine anmeldelse, Dorte - den er vi vildt glade for.

Super service fra Pandekagebilen.

Super service fra bestilling af arrangementet til servering af mad.
Vi havde pandekagebilen ude at lave pandekager til vores datters konfirmation, og har vÊret ovenud glade for det
Alle gÊster var tilfredse, og meget mÊtte.
Specielt pandekager med is og div. TilbehÞr var et hit.
Meget sÞde bagere, der tar alt med et smil, og gir go stemning.
Kan bestemt anbefales.

2017幎4月30日

Pandekagebilen からの回答

Tusinde tak for din fine anmeldelse, Michael - den sÊtter vi stor pris på.

Super

God mad, og masser af det. Maden blev serveret med et smil, og som vÊrter er man i gode hÊnder, og kan koncentrere sig om gÊsterne, for der er styr på kÞkkenet.
Kan kun anbefale Pandekagebilen

2016幎1月11日

Tak for det, Anders :-)

Sjov og fed oplevelse

Jeg er glad for, at jeg havde bestilt Pandekagebilen til mit studentergilde, for det var helt fantastisk! Claus, som var ude ved os, var både humoristisk og rigtig god til at lave lÊkre pandekager. Alle gÊsterne roste maden og manden til skyerne.
Ville helt klart bestille ved dem igen!

2013幎8月28日