Ved ikke om det er samme dej de bruger i bÃ¥de madpandekagerne og dessertpandekagerne. Men havde glÊdet mig til dessertpandekagerne fordi jeg virkelig ELSKER dessert pandekager! Men blev faktisk r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde pandekagebilen til at komme og lave mad til vores fest d. 12. Juni, og alt gik over forventning. PÃ¥ trods af at vejret ikke viste sig fra sin bedste side, sÃ¥ oplevede vi at John (medarbe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft fornÞjelsen af dette lÊkre koncept til bÃ¥de runde fÞdselsdage samt sÞlvbryllup. GÊsterne har kun haft positive tilbagemeldinger pÃ¥ menuen, og fedt det er lidt anderledes end traditionelle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde pandekagebilen forbi til et firma arrangement. Vi kan kun give 5 stjerner - Alt var som aftalt, professionelt set-up, lÊkker mad og masser af det. SÞde og smilene folk. Der var pÃ¥ intet tids... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Pandekagebilen - Pandekager til bryllup, barnedåb, konfirmation, fÞdselsdag, studentergilde, firmafest, forretningsåbning eller noget helt andet.
AlrÞvej 66, 8300, Odder, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 25ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Var i weekenden til et arrangement hvor pandekagebilen stod for hovedret og dessert. Hovedretten var lige til, der var 2 muligheder. Kylling og OksekÞd med valgfri dressing. Fint. No Problem.....
Hvor kÊden ligesom falder af for mig, er at da vi nÃ¥r til desserten, havde de sat en menu op hvor man sÃ¥dan set kunne vÊlge det man ville, og der var mange valgmuligheder. Nu troede jeg sÃ¥, at her havde man chancen for at lave den "Ultimative" pandekage, hvor jeg godt kunne tÊnke med ALT hvad de kunne tilbyde. Men ÃV ÃV, det kunne sÃ¥ ikke lade sig gÞre. Kokken nÊgtede tilsyneladende at lave en dessert pandekage med det "hele", da han efter sin mening ikke ville smage godt. Nu, var jeg jo pÊnt ligeglad med hvad han synes jeg skulle have i min pandekage, men lige lidt hjalp det, han nÊgtede at lave den Þnskede padekage, og bestemte sÃ¥ derefter hvordan min pandekage skulle vÊre. Troede I blev betalt til at lave det gÊsterne gerne ville have, og ikke betalt efter hvad I selv ville stÃ¥ at lave. SÃ¥ skal I jo ikke tilbyde ALT, men derimod lave et menukort som I VILLE lave til jeres kunder. ÃV ÃV. Det er sgu en ommer......

Pandekagebilen ããã®åç
Effektivt koncept, nybagte pandekager, ok lÊkkert tilbehÞr, venligt/humoristisk service minded personale, godt humÞr. Individuelle pandekager, som mange nÞd at få lavet, samtidig meget effektivt eksekveret, så vores gÊster ikke brugte tiden i kÞ.
Kan også dÊkke sÊrlige behov, som vegetar, glutenfri og fedtfri, men havde desvÊrre glemt den del af min bestilling til vores netop afholdte studenterfest.
Har siden modtaget stor undskyldning, og gÊsterne blev betjent på anden vis til festen, så de alligevel blev mÊtte og glade.
De kunne godt have fået den sidste stjerne, hvis det hele havde vÊret med som aftalt. Generelt synes jeg at de gÞr det godt indenfor det koncept pandekagebil er. God kvalitet til pengene.

Pandekagebilen ããã®åç
Vi er som mange andre blevet nÞdt til at aflyse vores arrangement grundet COVID.
Her var Pandekagebilen ikke ligeså forstående som så mange andre parter vi har indgået aftaler med og har valgt at beholde vores depositum.
Har deltaget i arrangementer hvor de har serveret 4 gange og synes at deres mad og servering er god. Hvilket gjorde at vi valgte at bestille dem.
Havde dog ikke lige set den her komme.
Svar til Pandekagebilen:
Det i glemmer at nÊvne er at vores aftale var et arrangement d. 8/5 som vi overvejede at få flyttet til senere på året. Efter vi spurge om den nye dato var ledig hos jer har vi ikke bekrÊftiget flytningen. Herefter gik vores flytning ikke op og vi er blevet nÞdt til at aflyse. Jeg takker for jeres tilbud og vender tilbage hvis restriktionerne stadig er gÊldende d. 8/5.

Pandekagebilen ããã®åç
Vi er af regeringen blevet pålagt at udvise samfundssind og aflyse/udsÊtte arrangementer pga Coronakrisen. Derfor har vi måttet aflyse vores arrangement med jer. I har, udover muligheden for at sÞge diverse hjÊlpepakker fra regeringens side, valgt at beholde vores depositum. Vi ved, at flere andre i samme situation, som noget helt naturligt har fået tilbagebetalt depositum fra andre leverandÞrer/spisesteder. Vi havde glÊdet os til festen og desvÊrre har vi ikke mulighed for at flytte datoen. Ellers ville vi naturligvis have flyttet vores arrangement.
Jeres tilgang er efter vores mening bÃ¥de usmagelig, egoistisk og RIGTIG DÃ
RLIG STIL.

Pandekagebilen ããã®åç
Super fin lÞsning til vores 90âer fest..
De mÞdte op i god tid og intet skulle hastes igennem.. Super professionelt og klar anbefaling herfra!

Pandekagebilen ããã®åç
GennemfÞrt og helt igennem god oplevelse. LÊkkert mad, men med ekstra god service, fra den âfladeâ mand med pandekagerne. Alle gÊsterne elskede maden og den udstrakte service alle fik. Tak fordi I fuldendte vores sÞlvbryllup ððŒ

Pandekagebilen ããã®åç
Der bliver holdt hvad han lover og der er mad nok ðð

Pandekagebilen ããã®åç
Vi har brugt pandekagebilen til vores sÞns konfirmation, og vi kan varmt anbefale dem til andre, som gerne vil have god mad og god service.
Der var mere end rigeligt mad, alle fik hvad de kunne spise og mere til, vi var nogle stykker med laktoseintolerant og nogle med sukkersyge det var der også tage hensyn til.
Vi vil gerne sige tak til pandekagebilen.
Og et specielt stort tak til Berit og Johan for god service
Mvh Tom og Berith

Helt fantastisk oplevelse!
Vi havde pandekagebilen ude til vores konfirmation og det har vi bestemt ikke fortrudt!
Fra fÞrste telefonopkald har vi oplevet super service. Og vi havde den sÞdeste, mest smilende og mest bÞrne- og voksenvenlige pige ude der havde total styr på det!
Fantastisk mad, fantastisk service!
Vi kan KUN anbefale det til andre!

Pandekagebilen ããã®åç
Jeg brugte pandekagebilen i forbindelse med min 30 års fÞdselsdag..
Alt fungerede perfekt, virkelig god mad til en fin pris (en enkelt gÊst var vegetar (intet problem.) & sÞdt personale = EN RIGTIG GOD OPLEVELSE, som klart kan anbefales til andre .

Pandekagebilen ããã®åç
LÊkre fyldte pandekager serveret af et sÞdt fleksibelt personale som i hÞj grad bidrager til den gode stemning til vores fest.

Pandekagebilen ããã®åç
Helt fantastisk koncept. Vildt lÊkkert. Pandekager for enhver smag. Alle konfirmationsgÊsterne var mÊtte og glade efter 5 timers pandekage duft og bespisning. Verdens sÞdeste bager sÞstre, med hÞjt humÞr og super god service. Intet blev pakket sammen fÞr alle havde fået tilbudt en omgang mere. Ikke sidste gang de skal til Tilst.
Mvh. Dorte

Pandekagebilen ããã®åç
Super service fra bestilling af arrangementet til servering af mad.
Vi havde pandekagebilen ude at lave pandekager til vores datters konfirmation, og har vÊret ovenud glade for det
Alle gÊster var tilfredse, og meget mÊtte.
Specielt pandekager med is og div. TilbehÞr var et hit.
Meget sÞde bagere, der tar alt med et smil, og gir go stemning.
Kan bestemt anbefales.

Pandekagebilen ããã®åç
Super god service og kommunikation fra start til slut.
Maden var så god og alle vores gÊster kunne trille hjem! Kan kun anbefale dem.
God mad, og masser af det. Maden blev serveret med et smil, og som vÊrter er man i gode hÊnder, og kan koncentrere sig om gÊsterne, for der er styr på kÞkkenet.
Kan kun anbefale Pandekagebilen

Pandekagebilen ããã®åç
Jeg er glad for, at jeg havde bestilt Pandekagebilen til mit studentergilde, for det var helt fantastisk! Claus, som var ude ved os, var både humoristisk og rigtig god til at lave lÊkre pandekager. Alle gÊsterne roste maden og manden til skyerne.
Ville helt klart bestille ved dem igen!