Glostrup Park Hotel レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ankom 06.03.26, vi har bestilt suite, efter vi kom pÃ¥ vÊrelse opdagede jeg med det samme noget i sofaen, lÞfter puden op og der ligger hundemad og popkorn, tager billede og gÃ¥r i reception og viser de... もっず芋る

Vi holdt vores sÞlvbryllup i orangeriet den 2.9 Hold nu op en fest - 75 gÊster, lÊkreste mad, lÊkreste vine Fantastisk service af Mathias vedr hele planlÊgningen. God kommunikation og service... もっず芋る

Katastrofe hotel Meget gammelt og beskidt vÊrelser, telefonen hylder vÊre 2. Time Toilettet render med vand SÊbedispenser virker ikke Bodylotion er sÃ¥ gammelt at det stinker af rode... もっず芋る

䌁業が回答したした

Godt hotel, fine vÊrelser og god morgenmad. Dog blev vi slemt skuffede over restaurant La Cocotte. Vi havde pÃ¥ hjemmesiden set en virkelig fin menu, med gourmet mad og havde derfor bestilt bord... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. フランス料理店
  5. ホテル
  6. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Glostrup Park Hotel er den ideelle kombination af et luksuriÞst 4-stjernet miljÞbevist hotel for turister og et moderne konferencehotel for forretningsrejsende.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

SÊrdeles dÃ¥rlig oplevelse pÃ¥ Glostrup

SÊrdeles dårlig oplevelse på Glostrup Park Hotel.

D. 2.10.21, skulle vi fejre min mors 72 års fÞdselsdag. Et par uger forinden, ringede jeg til hotellet, for spÞrge ind til bordbestilling, da vi gerne ville fejre dagen med en frokost på restauranten. Jeg fik at vide, at det ikke var nÞdvendigt med bordbestilling. Vi skulle bare dukke op, og der ville vÊre et bord til os. Vi ankom til restauranten kl ca. 12 og mÞder en af de restaurantsansatte ude foran. Hun fortÊller, at der grundet selskaber ikke er plads til os, hvis ikke vi har bestilt bord.

Så der står vi. 4 voksne, et sultent barn på 4 år og en baby som skulle have sovet sin lur i barnevognen foran restauranten. Min mor er handicappet og sidder i kÞrestol og bruger mange krÊfter på at komme ud og ind af sin bil. Vi kÞrte rundt i ca. et par timer for at finde et nyt spisested med det resultat, at vi fÞrst kom til at spise frokost 14.30.

Jeg forstår ikke hvordan man som 4-stjernet hotel kan behandle gÊster på den måde. Ovenstående er sendt til hotellet, som har valgt ikke at kommentere på det.

2021幎10月7日

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales.
Vi booket igennem Hotels.com og da vi kom til vÊrelset var det meget varmt. Vinduet kunne kun Ã¥bnes 1 cm og der var ingen luft anlÊg kun en radiator (som vi ikke havde bruge for) vi nÃ¥ede den konklusionen at vi fik et dÃ¥rligt vÊrelse pga bookning igennem Hotels.com og ikke direkte hos dem. Sengene var *redt*lidt slÞset og min mand trÃ¥dt pÃ¥ noget skarp pÃ¥ gulvet. Han troede det var et stykke glas og da jeg kigget omkring kunne jeg se at gulvet ikke havde vÊret stÞvsuget. Der lÃ¥ sÃ¥ mange ting, trÃ¥d, fnuller fra strÞmper osv. pÃ¥ gulvet. Jeg gik i badevÊrelset og kunne se at der var brÊk ned af dÞren. SÃ¥ ringet jeg til receptionen og der var ikke et sekund stilhed da jeg nÊvnte alle de ting, som om man ikke var overrasket. Vi fik et nyt vÊrelset. Da vi checket ud blev der sagt ”det var godt du kontaktede os ang. vÊrelset fordi vi kan ikke kontrollere alt”!! Er det ikke deres ansvar at sÞrge for at gÊsterne fik et vÊrelset der ikke var brugte og var rengjort?? Endnu mere vigitg i corona tider. Det betÞd at selvom vi fik et nyt vÊrelse kunne man ikke lad vÊre med at undre os om at den var blevet rengjort ordentligt. Ophold var ikke god og afslappende. Til morgenmad fik vi en bolle der var sÃ¥ tÞrt med et hel centimeter hÃ¥rd omkring kanten, ikke frisk. Resten af mad til morgenmad var godt.

2021幎9月12日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte et gavekort til mine

Jeg kÞbte et gavekort til mine svigerforÊldre i guldbryllups gave til restaurant Orangeriet. Det blev desvÊrre en stor skuffelse pga maden, som hverken levede op til kvalitet beskrivelse eller pris. Jeg har siden skrevet en mail til hotellet, men har ikke fået nogen respons. Så vi vil ikke anbefale dette sted.

2021幎8月16日

Glostrup Park Hotel からの回答

Tak, fordi du har overnattet hos os. Vi arbejder hårdt for at gÞre vores gÊster tilfredse, og vi sÊtter stor pris på din feedback og tager det til efterretning.
Vi beklager meget.

Havde det mest fantastiske ophold på

Havde det mest fantastiske ophold på Glostrup Park Hotel i uge 28. Vi har vÊret på Glostrup Park Hotel mange gange tidligere, dog var det 3 år siden sidst. Vi glÊdede os til gensynet og var spÊndt på om hotellet kunne leve op til den tidligere standard. Det kunne de og mere til. Dejlige vÊrelser, imÞdekommende personale, flot interiÞr og skÞn morgenmads buffet. Der var rigeligt af al ting, og lÞbende fyldt op og lÞbende ryddet af. Desforuden kunne man nyde morgenmaden udendÞrs med udsigt til parken. Dejligt personale der ganske ubemÊrket og ugenerende yder den bedste service. Hele tiden blev der ryddet brugt service vÊk under morgenbuffeten. Vi havde nogle super dejlige dage og glÊder os allerede til nÊste gang

2021幎8月6日

Glostrup Park Hotel からの回答

Tak, fordi du har overnattet hos os. Vi arbejder hårdt for at gÞre vores gÊster tilfredse, og vi sÊtter stor pris på din feedback!

Standard vÊrelse er ikke for tykke mennesker...

Jeg er lidt splittet i min oplevelse om hotellet vi kommer fredag eftermiddag tÊnker jeg vil snuppe et hurtigt bad inden vi skal ud og spise. Har trods alt kÞrt til 4 timer i bil. Men aldrig har jeg oplevet smaller bruse kabine. Jeg er tyk og kunne simpelthen ikke komme der ind, min mand som ikke er tyk kunne komme ved at gå sidelÊns ind. Jeg får ham til at snakke med respirationen og vi får et andet vÊrelse hvor der er dÞr til der hvor man går i bad, virkelig flot Tak. Da vi logger ud kan jeg ikke lade vÊr med at nÊvne det. Det skulle måske stå at deres bad ikke er for tykke mennesker hvor til hun nÊvner de aldrig har haft samme problem eller hÞrt om det. Jeg er måske bare mere bramfri og siger min mening for nÊgter at tro jeg er den eneste der har haft det problem. At skulle nÊvne det når man booker som vedkommende sagde eller bestille et dyrer vÊrelse burde ikke vÊre nÞdvendigt. Men så ved i det hvis man er tyk skal man bestille dyre vÊrelse..

2021幎8月2日

Glostrup Park Hotel からの回答

KUNNE MAN GIVE MINUS STJERNER, HAVDE VI GJORT DET!!!

VI ANBEFALDER IKKE GLOSTRUP PARK HOTEL!!
For hele beskrivelse om vores skuffende, krÊnkende & BESKIDTE oplevelse på Glostrup Park Hotel! LÊs Facebook anmeldelse fra Melanie Kristensen (mig).
DET ER PÅ INGEN MÅDE PENGENE VÆRD! Kundevenlighed & serviceminded er IKKE tilstedevÊrende!
Rent vÊrelse og rengÞring: NEJ!!

2021幎7月29日

Glostrup Park Hotel からの回答

Vi beklager, at dette ophold ikke levede op til jeres forventninger. Vi tager selvfÞlgelig din feedback til eftertanke og prÞver at imÞdekomme vores gÊsters Þnsker så godt som muligt.

Godt ophold og rigtig god mad

Vi har vÊret her på ferie både i 2020 og 2021. Hyggelige omgivelser, venligt personale og god mad og betjening i restauranten.

2021幎7月17日

Glostrup Park Hotel からの回答

Det glÊder os, at I igen har haft en dejlig ferie. Vi håber ta kunne byde jer velkommen igen snarest.
Mvh. Louise, GPH

Hej Fint hotel

Hej Fint hotel, god beliggenhed.
Vi havde et ophold her på 3 dage den 14-17 juli 2021.
Vi boede på vÊrelse 1111.
I de 3 dage vi var der blev der overhovedet ikke tjekket for Corona pas eller Coronatest hver i reception eller til morgenmaden, på trods af at det stod på et skilt, det hÞrer faktisk ingen steder hjemme. Lige PT er der en stigning i viruset, og derfor burde der blive testet.

Et 4**** hotel skal man da gÞre det bedre.
Vi har boet der flere gange og altid vÊret tilfreds med opholdet, men i dette tilfÊlde er der st meget stort svigt, det var altsÅ ikke kun os der ikke blev testet, det var der faktisk ingen der blev.

2021幎7月17日

Glostrup Park Hotel からの回答

KÊre Finn, det er korrekt, at kravet om tjek af coronapas bÞr overholdes i alle de henseender, regeringen har pålagt Danmark at gÞre det i. Det giver desvÊrre store hoteller, som fx os, udfordringer i ny og nÊ. Derfor kan vi i rush-hour om morgenen, nogle gang vÊre nÞdsaget til at forholde os til det, vi kalder for honor konceptet. Dvs. vi naturligvis stoler på, at vores gÊster enten er vaccinerede eller har en negativ covid test. Derudover sÞrger vi naturligvis får, at både handsker og sprit er tilgÊngeligt ved buffeten. Mvh JO/receptionen.

Det er virkelig gode og prof

Det er virkelig gode og prof mÞdefaciliteter i meget skÞnne grÞnne omgivelser, man bliver nÊrmest overrasket over det fine miljÞ midt i Glostrup.
Frokost til gengÊld virkelig dårlig. SmaglÞs forret og knastÞr fiskehovedret som smagte af fisk på den dårlige måde med fedtet SmÞrkartoffelmos. Jeg måtte lade det hele stå.

2021幎5月29日

Glostrup Park Hotel からの回答

Hej Tina, Tak for din feedback. Det glÊder os, at faciliteterne levede op til din forventning. Vi beklager dog meget, at maden ikke gjorde det. Vi er her naturligvis for at hjÊlpe og vores opgave er altid at finde en lÞsning med vores gÊster. Vi håber, at du gjorde opmÊrksom på problemet. Mvh. Louise, GPH

Dårlig oplevelse på et meget, for meget dyrt, 2 dages ophold ( tors/fredag)

Ankom til hotellet kl ca. 13.30.
VÊrelset var beskidt, som IKKE var KUN ÉN DAGS GAMELT SKIDT.
KL CA 20.00, ville vi bestille en cafelatte ( som ikke var et problem sidst, der var booket). Fik beskeden, at jeg kunne få et brev kaffepulver og selv kunne koge noget vand.
Om morgenen den fÞrste dag, kom jeg ned og ville have morgenmad ( var incl i bookingen) kl. 10.02, stod jeg ved en sÃ¥kaldt Buffé, hvor ALT mad, var fjernet. Fik beskeden, at morgenmaden var KUN til kl. 10.00😲 Efter en heftig diskution, hentede hun noget brÞd i kÞkkenet ( for kunne se, at det stod stadig pÃ¥ rullebord LIGE INDENFOR DØREN. DER KOM EN ANDEN GÆST, imens hun hentede til mig. Han sÃ¥ JEG fik udleveret mad, han fik beskeden, at der VAR LUKKET😢.
Om eftermiddagen bliver der låst op ind til vÊrelset. Det var en dame som troede vÊrelset var tomt. Jeg sagde at vÊrelset var beskidt og det var gammelt skidt. Hun kom ind og kikkede. Og efter 10 min kom en ung dame og stÞvsugede og fik vasket spisebord og natbord af.
Dette var en " dyr " oplevelse.
JEG fik dog af vide, at nÊste morgen var der mad til kl 10.30.
Da jeg er handicappet, kan jeg IKKE gå med ret meget, da jeg KUN har én brugbar hånd.
NÊste morgen valgte jeg, at hente KUN yoghurt og drikkevare.
Da jeg ville ned og hente kaffe , brÞd og wienerbrÞd kl 10.10. DER VAR ALT FJERNET.
GIK til Hotellet buffiesten og udtrykte min utilfredshed. Hun UNDSKYLDTE OG gik i kÞkkenet og kom og berettede, at der ville komme noget morgenmad. Der var INGEN WIENERBRØD (som var oplyst, at ville vÊre en del af konceptet. Da det blev gjort dem bekendt, kom kÞkken pigen med en " LILLE" plastik pose med 2 SMÅKAGER. Det virkede som et Hotel som var lukket ned. Der var beskidt og personalet virkede ikke tilfreds. Jeg glemte min adapter til min mobil. Ringte og sagde jeg km tilbage efter den. Her smiler jeg til den lidt Êldre Buffist og undskylder. Der var INGEN smil/imÞdekommenhed . Jeg forsÞgte med liiiidt small talk. Som det var godt, "det var opdaget i god tid, sÃ¥ jeg ikk skulle ud og bestille en ny adapter" , stadig med et smil. Men ingen reaktion. SÃ¥ opgiver, med et farvel og tak for hjÊlpen, og ha en god dag. Uden nogen respons.
En humÞr daler, vildt efter den oplevelse.

2021幎3月2日

Glostrup Park Hotel からの回答

KÊre Grethe, hold da op! Du har bestemt ikke vÊret glad, det er vi frygtelige kede. Må vi kort lige opsummere: Vi kan ikke finde dig på vores ankomstlisten, hverken under dit fornavn, mellemnavn eller efter navn. Og da du heller ikke nÊvner dato for dit ophold, begrÊnser det utroligt meget, hvad vi kan gÞre. Eller kompensere med.

Når det så er nÊvnt, så ja - du har ret. Hotellet er pt. kÞrende med meget få ressourcer. Der er pandemi i landet, hvilket gÞr, at kun 10% af vores normale standard bliver effektueret. Bl.a. forplejning.

Iflg. regeringen må vi ikke, hverken servere eller lÊgge an til morgenmadsbuffet. Alt skal vÊre under begrebet 2-go eller take-away. Og samme årsag har vi ingen muligheder for pt at servere fx. cafe latte. Vi forsÞger efter bedste efter, med de få midler og ressourcer, regeringen giver os at give vores gÊster bare en lille fornemmelse af det, de er vant til. Og ja, vi savner også vores store og altid velopfyldte morgenmadsbuffet. For igen, vi er nÞdsaget til at begrÊnse både udvalg, åbningstiderne og vores sÊdvanlige konduite.

Du er velkommen til at kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så skal vi gå konkret videre med dine yderligere anker i forbindelse med Housekeeping og personalets adfÊrd på dagene, hvor du iflg denne anmeldelse skulle have vÊret gÊst hos os.

Mvh JO/receptionen

Hej Glostrup Park Hotel

Hej Glostrup Park Hotel

Vi skriver til jer da min forlovede og jeg var på miniferie fra den 6/7 – 8/7 2020 på Glostrup park Hotel.
Der vil vi sige, at vi aldrig nogen sinde har set sÃ¥dan en DÅRLIG rengÞring. Vi gik i receptionen og klagede hvor svaret var at der ville blive gjort rent dagen efter. Da vi dagen efter kommer tilbage til vÊrelset er der kun blevet skiftet hÃ¥ndklÊder og tÞmt skraldespand, ikke engang sengetÞjet er blevet skiftet. SengetÞj og lagner var fyldt med pletter da vi kom. Vi brokkede os gentagende gange over nettet da det heller ikke virkede vi prÞvede gentagende gange at se film pÃ¥ vores medbragte computer men det kunne pÃ¥ ingen mÃ¥de lade sig gÞre. Da vi tjekker ud fÃ¥r vi at vide at nettet har vÊret nede, dette kunne der godt vÊre blevet sagt de gange vi brokkede os. Det var tydeligt at se stÞvet over alt bÃ¥de under sengene, pÃ¥ tv’et, sengeavlen, borde og gulvet.
Da vi tjekkede ud fik vi 500 kr. tilbage, hvor han sagde i receptionen at vi kunne glemme det. Dette fÞltes for det fÞrste som bestikkelse for ikke at klage og tie stille, samtidig med det er hele vores tur som skulle vÊre en afslappende getaway for os i den travle hverdag blevet Þdelagt og stressende hvor vi på ingen måde fÞlte os velkommende eller tilpasse i disse Corona tider med sådan et klamt vÊrelse. Dette er på ingen måder okay eller acceptabelt.

Venlig hilsen to MEGET utilpasse gÊster.

2020幎7月12日

KÊre Rasmus

Tak for din mail og billeder.

Vi er kede af at hÞre, at I ikke fik den afslapning, som I havde planlagt fra den travle hverdag.

SelvfÞlgelig skal alt vÊre i orden, når man kommer på et hotel vÊrelse. Vi er kede af, at rengÞringen ikke var, som forventet.

Vores rengÞring afdeling er underrettet og de kommer til at arbejde hård for at rette op på det.

Vi takker for jeres feedback for at give os vÊrktÞj til at forbedre vores service.

Når det er så sagt, så er der bare et par ting, vi gerne vil gÞre jer opmÊrksomme.

Vores receptionist har ikke sagt, at internettet var nede. Der blev sagt, hvis I havde oplevet problemer med nettet, så var det måske hele husets net var nede.

Vi har skiftet vores net leverandÞr for halvandet år siden og vi har ikke haft nogen problemer/klager siden. Hvis man får problemer med nettet, så er det leverandÞrens side det var tÊnkt.

Angående 500 kr., som I fik tilbage.

Vi er kede af, at I fik det indtryk som bestikkelse. Det er på ingen måde vores intention. Det var bare plaster på såret.

Vi ved også, at vores receptionist har bedt jer om at sende billeder af vÊrelset. Hvis det var bestikkelse, ville det ikke blive spurgt om billeder.

Vi takker mange gange for jeres feedback igen, som er blevet taget til efterretning.

Ubrugeligt hotel

Ubrugeligt hotel. Dyrt, dårlige vÊrelser og ikke rengjort b.la affÞring i toilettet, dårligt redt seng. Bespisning, dårligt tilberedt. Personalet, sure, og meget lidt forstående over for ens problem. Alt i alt en meget dårlig oplevelse, som ikke kan anbefales

2019幎9月16日

Glostrup Park Hotel からの回答

KÊre Erik Rounborg, må vi fÞrst spÞrge, hvornår du har besÞgt hotellet? For vi kan nemlig ikke finde din reservation (under dit navn) i vores historik. DernÊst er vi selvfÞlgelig kede af, at din opfattelse af vores hotel er så ringe. Det er langt fra normen hos os at have så mange anker. Og på så mange områder. Et kan vi dog forsikre dig om, at vores personale er ved Front Desk 24/7. Vi er her for at hjÊlpe dig. Og vi er her for at sÞrge for din comfort. Og vi lÞser alt, hvad vi kan onsite. Og mens vores gÊster stadig er på besÞg. Mvh JO/receptionen.

Not good, to expensive

One night at this hotel was okey, but I will not recommend this hotel for fx a vacation stay. Staff is okey and restaurant as Well.
The room was not clean, it was low standard room and much to expensive. Terrible smell from the bathroom and almost no water from the shower.
Sorry for this review, but hope you will use it constructive.

2019幎2月20日
自発的なレビュヌ

En af de dårligste hoteloplevelser i

En af de dårligste hoteloplevelser i prisklassen. VÊrelset var beskidt, der hang svampestrenge ud af udluftningen på badevÊrelset, bruseren var så forkalket at der ingen vand kom ud. Morgenmaden var i bedste fald kedelig og udvalget i den skrabede ende. Men vÊrst af alt var personalets ligegyldige attitude - service er ikke en del af uddannelsen. En vÊrelsespris på 1700kr, er det eneste man kan kalde high-end ved dette sted.

2018幎9月12日
自発的なレビュヌ

Tropenat på Glostrup Parkhotel...

Der var ingen udluftning pÃ¥ badevÊrelset, sÃ¥ da vi vendte tilbage til hotellet efter at have set Cirkusrevyen, var temperaturen pÃ¥ badevÊrelset over 40 grader og det lugtede mildest talt ikke godt. KÞleskabet virkede heller ikke, hvilket var lidt af en katastrofe, da min kone tager noget medicin, som skal opbevares ved kÞleskabstemperatur. Da vi tjekkede ud nÊste morgen, fik vi en utrolig dÃ¥rlig behandling af en arrogant og nedladende receptionist: “ Ja, det er en varm sommer” var hendes kommentar. Ingen hjÊlp at hente her, endsige et lille smil. Til gengÊld fik vi lov til at betale fuld pris. Bortset fra det, ligger hotellet godt, priserne er ok og morgenmaden er virkelig god.

2018幎8月2日
自発的なレビュヌ

SuperlÊkkert ophold i dejligt lyst

SuperlÊkkert ophold i dejligt lyst vÊrelse... med plads til at bevÊge sig på ... SkÞnt område omkring selve hotellet.. dejlig park og have ... og maden var helt super... og det kommer fra os som tager meget rundt .... Dette er nok et af de bedste hoteller vi har vÊret på ... og personalet var sÞde og smilende ... altid hjÊlpsom... hvis jeg skulle sÊtte spÞrgsmål ved noget var de badevÊrelset ... det var lidt småt ... men det er vores egen skyld ... vi kunne bare have opgraderet det til den nÊste stÞrrelse ... Vi kommer helt sikkert igen
Benny Jensen
Mona JÞrgensen