Hurtig levering og god tilbagemelding på fejl ved produkt som uden problem blev ombyttet - professionelt ... tak
レビュアーのコメントを見てみましょう
Skulle til rund fødselsdag og ledte efter de flotteste små prosecco flasker der kunne matche en stor Aperol. Fandt de allerflotteste hos Pindhus - små guldflasker indeholdende noget af den bedste... もっと見る
Jeg elsker at komme i Pindhus lille hyggelige gårdbutik, og forsøger altid at komme forbi lørdag formiddag når jeg er i Silkeborg. Finder altid masser af søde og lækre gaver - alt fra tøj til badesal... もっと見る
Fik 2 stk. Medusa nisser bestilt hos Pindhus. Nisserne er meget skrøbelige, og var blot pakket ned i en alt for stor kasse uden yderligere papir stoppet omkring. De lå og raslede rundt i den store kas... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Velkommen til Pindhus. Vi er en lille, passioneret livsstilsbutik med både webshop og fysisk butik i hjertet af Silkeborg. Hos os finder du nøje udvalgte varer til hjemmet, gaver og særlige øjeblikke – altid med fokus på kvalitet, æstetik og hygge. Vi elsker den personlige kontakt og håber, du vil dele din Pindhus-oplevelse med andre her på Trustpilot. Din feedback – både ris og ros – hjælper os med at blive endnu bedre. Kom gerne forbi butikken hvor du kan se, dufte og mærke varerne, eller besøg os online for at handle i ro og mag. Har du spørgsmål til varer, levering eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – vi hjælper hjertens gerne.
Nygade 24, 8600, Silkeborg, デンマーク
- mail@pindhus.dk
- www.pindhus.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hyggelig butik med nærværende og hjælpsomt personale. Yderst tilfreds
En virkelig hyggelig butik med en varm og indbydende atmosfære. Udvalget er stort, og der er mange fine produkter at vælge imellem. Man kan tydeligt mærke personalets gode engagement, da de er hjælpsomme, imødekommende og virker oprigtigt interesserede i at sikre en god oplevelse. 😁
Jeg har handlet her flere gange, både fysisk i butikken og online, og hver gang har jeg haft gode oplevelser uden udfordringer. Kan klart anbefales! 😁

Pindhus / www.pindhus.dk からの回答
Så fin butik og super sødt personale
Så fin butik og super sødt personale! Elsker at komme ind i den fysiske butik eftersom den har en helt fantastisk atmosfære. De har helt vildt mange søde ting og man kan mærke de virkelig gør noget ud af oplevelsen, vil bestemt blive ved med at handle derinde!

Meget tilfreds
Helt igennem fantastisk oplevelse hver gang! Har handlet hos Pindhus flere gange og gør det med glæde igen!
Kan varmt anbefale og besøge butikken, dejligt at der stadig er den slags special butikker i Silkeborg🤩🤩🤩

Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Sendte forkert pakke og fik intet undskyld.

Pindhus / www.pindhus.dk からの回答
Sikke en service ☺️ fik ny uro tilsendt
Sikke en service ☺️ fik ny uro tilsendt, da den første uro begyndte at se noget knækket ud, har ingen ide om hvordan/hvorfor og Pindhus havde ikke oplevet det før! Men fik en ny uro inden for kort tid. Fantastisk SERVICE.
Tusind tak Pindhus 🤗

Var lige forbi Pindhus i Silkeborg
Var lige forbi Pindhus i Silkeborg, ny, størrer og flottere butik. Pigerne giver altid den bedste service, gode råd og smil.
De nye dressinger var perfekte!

Dårlig service/intet svar
Jeg har, siden d. 11/1/25, forsøgt at få byttet et Hollie-krus, da dette gik i stykker efter få ganges brug og nu er udgået, til et andet produkt, men jeg har kun modtaget ét svar om pengene retur og derefter intet. Jeg har desuden skrevet en mail ang. en anden ordre (en julegave, jeg fik dobbelt af), hvilken jeg slet ikke har hørt tilbage på.
Jeg har udfyldt kontaktformularen på hjemmesiden flere gange, skrevet direkte til mailadressen angivet på hjemmesiden, og jeg har forsøgt at kontakte Pindhus via Instagram.
Det er rigtig ærgerlig service fra en side, som ellers har nogle fine produkter. Min tiltro til dem er ualmindeligt lav pt.
OPD.: Instagram var blot et sidste forsøg på at få skriftligt svar. Jeg er klar over, I har et telefonnummer, man kan ringe til, men det burde ikke være nødvendigt, når I også har en kontaktformular, man kan udfylde, og en mail, man kan skrive direkte til - hvilket begge dele var, hvad jeg, som sagt, havde gjort flere gange.
Jeg har modtaget jeres mail og sendt svar retur. Jeg har dog ikke modtaget svar ang. den anden (separate) mail, jeg har sendt, hvori jeg beder om hjælp til retur af et salt- og peberkværnssæt.

De varmeste anbefalinger herfra
Super hurtig levering og virkelig fine produkter.
Jeg bestilte Gry & Sif filtede sukkerstokke, som nu kan pynte her op til jul.
Tak for den gode oplevelse❤️

Pindhus / www.pindhus.dk からの回答
Bestilte sko en mandag - havde dem tirsdag.
Meget fin service. Jeg kommer tilbage som kunde
Bestilte en køkkenvægt og havde den 2 dage efter. Kan klart anbefales.
Så pæn service med *Lyn hurti* …
Så pæn service med *Lyn hurti* levering, så vi nåede at få den med Sverige som julegave. Selv om at vi var lidt sene med at bestille.
1000 tak
Kommer helt sikkert at bestille igen!

5 Stjerner
Super lækre kvalitets støvler og sandaler, fantastisk service både før og efter køb, hurtig levering, og følelsen af et rigtigt godt køb.
Positiv købsoplevelse
Ekstrem hurtig ekspedition og forsendelse.
Og så er jeg vild med, at I sender i “genbrugskasser”! Tak for det.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Jeg modtog vare der var beskadiget under fragt. Straks sender de en ny vare uden problemer. Kan helt klart anbefales.
Fin og hyggelig lille butik
Fin og hyggelig lille butik. Man får lyst til at købe det hele. Fik rigtig god service og hjælp af det søde personale. Tak for en god shopping oplevelse. De bedste anbefalinger herfra.
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice, jeg har aldrig oplevet at få så hurtig afklaring, på en reklamation, jeg vil fortsat bruge PINDHUS når jeg skal købe sko, nu uden min skepsis for at handle på nettet.
Tusind tak for hurtig og let kundeservice.
Jeg købte 2 par Tim og Simonsen sandaler hos Pindhus.
Normalt orker jeg ikke at handle på nettet, da jeg synes en eventuel reklamation er nærmest uoverskuelig.
Skæbnen ville så at den ene sandal, desværre gik i stykker efter et par ganges brug.
Jeg skrev en mail til Pindhus, uden nogen forventning om hjælp, men hold nu op en kundeservice.
Mvh Maibritt Kulavig
Hurtigste levering nogensinde ved…
Hurtigste levering nogensinde ved nethandel for mit vedkommende. Mindre end 24 timer.
Produkt godt og sikkert emballeret.
Langsom ekspedering
Langsom ekspedering. Jeg bestilte i fredags. Tirsdag bekræftede de ordren. Tirsdag sagde de at den var på vej. Her onsdag har jeg endnu ikke modtaget pakken.
Køb på hjemmesiden
Købte produkt igennem deres hjemmeside- produktet var godt pakket ind og leveringen gik hurtig (pakkeshop)
Kan varmt anbefale at handle hos pindhus.dk
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。