レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god tilbagemelding på fejl ved produkt som uden problem blev ombyttet - professionelt ... tak

5つ星のうち5の評価

Skulle til rund fødselsdag og ledte efter de flotteste små prosecco flasker der kunne matche en stor Aperol. Fandt de allerflotteste hos Pindhus - små guldflasker indeholdende noget af den bedste... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイン店
  2. 衣料品店

当該企業による記述

Velkommen til Pindhus. Vi er en lille, passioneret livsstilsbutik med både webshop og fysisk butik i hjertet af Silkeborg. Hos os finder du nøje udvalgte varer til hjemmet, gaver og særlige øjeblikke – altid med fokus på kvalitet, æstetik og hygge. Vi elsker den personlige kontakt og håber, du vil dele din Pindhus-oplevelse med andre her på Trustpilot. Din feedback – både ris og ros – hjælper os med at blive endnu bedre. Kom gerne forbi butikken hvor du kan se, dufte og mærke varerne, eller besøg os online for at handle i ro og mag. Har du spørgsmål til varer, levering eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – vi hjælper hjertens gerne.

4.5

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Sen levering og reklamation bliver ignoreret

Modtog mine varer i juli måned 2012 efter 14 dages leveringstid. Har reklameret over en defekt vare (metalpotte leveret med stor bule) fire gange pr. mail (med billeder og beskrivelse af skaden) og en gang pr. telefon. Det er nu fem måneder siden jeg kontaktede pindhus.dk første gang, og intet er sket.
Jeg finder det uacceptabelt, at de kan ignorere gentagende henvendelser, og som kunde føler jeg mig dårlig behandlet og godt og grundigt røvrendt.
Jeg kan absolut ikke anbefale handel hos dem.

2012年12月10日

Pindhus / www.pindhus.dk からの回答

(har omgående ringet til Mette for at få opklaret misforståelsen)
Mailkorrespondancen fra september måned er fundet frem - der er sendt en mail vedr. 50% refundering af skaden på varen, da den på det tidspunkt ikke kunne ombyttes(varen var udsolgt). Vi afventede svar tilbage, da der iflg. din mail var en vare mere du ville sende retur, før vi skulle gøre regnskabet op og refunderer beløbet for den beskadigede vare og returvaren.
Vi fik ikke noget svar, derfor er sagen trukket ud. Beklager hvis vi skulle have fuldt op på, om du havde modtaget mailen..
Er sikker på vi efter at have talt sammen i tlf. idag finder en god løsning.
Vh Christina

5つ星のうち1の評価

No customer service at all!

I ordered a nice lamp from Pindhus.dk on September. The delivery was quick, but unfortunately the lamp was broken because it was so poorly packaged without its own thick cardboard box in a large soft, weak box!! I sent it back at my own expense and waited.. I sent several e-mails but no answers! Now a couple of months have passed and I still wait the product or my money back. Very disappointed! This is my worst online shopping experience ever!

2012年11月22日

Hi Sari,
In our last correspondance and receipt of the returned item, I was sure the amount automatically was subsequently transferred. It is not often that we do returns from foreign customers and i am sorry if it has not happened automatically.
Because of the delay we can´t return on your credit card payment, so please write me an email with your account no., if possible IBAN and swift information.

Best regards
Pindhus

TotAl god service 😃

Love it 😍TotAl god service 😀 har handlet i webshoppen flere gange og har nu også besøgt den lækre nye autentiske butik i Silkeborg . Kan kun anbefale og gi top karakter. Fantastisk personale. Malene

2012年10月25日

Perfekt service

Jeg bestilte en gave i sidste øjeblik og de havde ikke nok hjemme af varen til at den kunne komme til tiden. jeg var i telefonisk kontakt med dem, hvor jeg fik at vide de ville få dem hjem, så de lige kunne sende dem, så jeg fik dem den lørdag, hvor jeg skulle bruge dem. De holdte hvad de lovede.

2012年7月2日

Fin service

Jeg har bestilt to Noa Noa tasker fra Pindhus. Bekræftelsen på min ordre kom straks, og dagen efter fik jeg en e-mail med orientering om forsendelsen. Leveringen var hurtig, godt kommunikation og ikke mindst fine varer.

2012年6月12日
5つ星のうち4の評価

Jeg havde bestilt nogle forskellige små ting fra siden, og fik samme dag en mail om at en af de gældende vare ikke længere var på lager men om jeg ønskede det samme produkt bare med et andet udssende. Jeg svarede ja og fik en mail tilbage at det var ordnet.
3 dage efter modtog jeg mine vare der som en lille bonus var pakket fint ind. Syntes det var en god behandling og hurtig information til kunden

2012年6月7日

Værste support 2

Bestilte en Wild Life Garden postkasse mm 11. april med en levering på 1-3 dage!! Postkassen er åbenbart udsolgt men det bliver jeg ikke informeret om. 17 april skriver jeg til Pindhus for at høre om den fine postkasse er på vej - får svar om, at den pt er udsolgt men på lager om en lille uge beklager at jeg ikke var blevet orienteret... - helt ok er mit svar, det kan jo ske :) Nå - desværre slutter handlen ikke der - jeg må igen skrive til Christina 24 april for at høre om den nu er ved at være på trapperne... desværre får jeg intet svar tilbage!!! I dag 30 april ringer jeg til Christina for at høre hvor min postkasse nu er... svaret er, som for 20 dage siden, at den er bestilt og forventes på lager i løbet af en lille uge!!!!! Og her slap min tålmodighed så op... en i k k e vanedannende oplevelse

2012年4月30日

Værste support!

Jeg havde handlet en vare igennem pindhus i midten af December, som en del af en julegave. Da Julegaven pakkes op, er delen gået i stykker, og et par dage efter kontakter jeg Pindhus, og forklarer dem forløbet. De svarer at jeg selvfølgelig skal have en ny vare og at de vil sende den, samt returemballage så jeg kan sende den skadede vare retur. Dog bliver det først i starten af Januar, da den ønskede vare skal bestilles hjem. Dette er jeg helt ok med, indtil vi når slutningen af Januar hvor jeg begynder at kontakte dem, for at høre hvor den bliver af. De fortæller at de nok skal sende den, og vil lige være sikre på at adressen er den rigtige. Formaliteterne er godkendt, men da jeg 2 uger efter ikke har modtaget nogen vare, kontakter jeg dem igen. Her svares ikke, og yderligere 2 gange har jeg kontaktet dem, uden svar. Handler der aldrig mere, da deres troværdighed er lavere end en politikers...

2012年2月29日

Super

Jeg har købt nogle lækre æsker hos pindhus.dk og jeg fik mine varer utrolig hurtigt og fint pakket ind!
Her handler jeg gerne igen :-)

2012年1月7日

Super service / hurtig levering

Efter diverse bestillinger (tøj) hos dem kan jeg kun anbefale dem.
Det bliver hurtig leveret. Er der sprøgsmål eller problemer kommer der hurtig mails fra dem for at kunne løse problemet. Det tænker også godt med hvad der angår størrelser når man bestiller og måske har ramt forkert :-)

2011年10月6日
5つ星のうち4の評価

God hurtig levering

Bestilte de fine og skrøbelige Lotus stager ved pindhus... De kom ret hurtigt efter - og var pakket forsvarligt og fint.
Mit eneste irritationsmoment er dog hjemmesiden - syntes den er underlig opdelt - og derfor lidt svært og finde ting.
Men GOD kundeservice!!

2011年3月18日

Super hyggelig gårdbutik

Jeg elsker at komme i Pindhus lille hyggelige gårdbutik, og forsøger altid at komme forbi lørdag formiddag når jeg er i Silkeborg. Finder altid masser af søde og lækre gaver - alt fra tøj til badesalt og ansigtsskrub fra Munkholm. Der er altid noget fra Pindhus på min ønskeseddel - tørklæder, hævekurve, badesalt, smykker og meget andet. Måtte godt være lidt større og have endnu flere lækre ting fra House Doctor, Munkholm, Rice osv.

2011年2月5日

Fed oplevelse

Jeg har købt tøj, gaver, sæber, nisser osv. Altid sød og smiliende personal, og et rigtig hyggelig sted at komme. Mangler man en gave kan man altid tager derud og finde en special ting. Tak for en fed oplevelse :-)

2011年2月4日

Intet svar fra kundeservice

Fik 2 stk. Medusa nisser bestilt hos Pindhus. Nisserne er meget skrøbelige, og var blot pakket ned i en alt for stor kasse uden yderligere papir stoppet omkring. De lå og raslede rundt i den store kasse, og den ene var desværre gået i stykker :-( Kontaktede Pindhus midt i december og forelagde dem problemet. Fik besked om at sende fotos af den beskadigede nisse, hvilket jeg straks gjorde. Derefter er intet sket på trods af jeg har rykket flere gange pr. mail. Simpelthen for dårligt, at varerne ikke bliver emballeret godt nok :-( Absolut under al kritik og handler der bestemt ikke igen.

2011年1月10日
5つ星のうち5の評価

Pindhus er lynhurtig i levering og svarede pænt og med god tone på alle de spørgsmål jeg havde om varen....

Kanon kunde service :)
Kan varmt anbefales

2010年10月12日

Ingen svar fra kundeservice

Gennem to måneder har jeg prøvet at føre en dialog med dem men kundeservice er ekstremt dårlige til at svare. Et halvsvar er hvad jeg fik og siden ingenting. Min ordre fra 3 måneder siden er dermed stadig ikke leveret.

2010年2月18日

Pindhus / www.pindhus.dk からの回答

Kundens ordre var afsendt korrekt, dog ikke afh. på posthuset rettidigt og dermed sendt tilbage til os.
Hermed vores svar til anmelder Keld Hjortskov, som er sendt pr. mail

Hej Keld,

Vi har ikke afsendt din pakke 2. gang, da vi iflg. vore betingelser ikke afsender pakker 2. gang fragtfrit, når de ikke er afhentet rettidigt på posthuset, og dermed gået retur til os.
Derfor har vi afventet en indbetaling på portoen fra dig, så pakken kunne komme afsted...
Jeg kan sagtens forstå du ikke vil betale 2 x 70.- i fragt for en vare der kun koster 40.-DKK.
Desværre er det den slags misforståelser der sker, derfor overfører vi selvfølgelig også dine penge, nu når du har givet besked herom.

Mvh Pindhus.dk

Trustpilot エクスペリエンス