レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god tilbagemelding på fejl ved produkt som uden problem blev ombyttet - professionelt ... tak

5つ星のうち5の評価

Skulle til rund fødselsdag og ledte efter de flotteste små prosecco flasker der kunne matche en stor Aperol. Fandt de allerflotteste hos Pindhus - små guldflasker indeholdende noget af den bedste... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg elsker at komme i Pindhus lille hyggelige gårdbutik, og forsøger altid at komme forbi lørdag formiddag når jeg er i Silkeborg. Finder altid masser af søde og lækre gaver - alt fra tøj til badesal... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Fik 2 stk. Medusa nisser bestilt hos Pindhus. Nisserne er meget skrøbelige, og var blot pakket ned i en alt for stor kasse uden yderligere papir stoppet omkring. De lå og raslede rundt i den store kas... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイン店
  2. 衣料品店

当該企業による記述

Velkommen til Pindhus. Vi er en lille, passioneret livsstilsbutik med både webshop og fysisk butik i hjertet af Silkeborg. Hos os finder du nøje udvalgte varer til hjemmet, gaver og særlige øjeblikke – altid med fokus på kvalitet, æstetik og hygge. Vi elsker den personlige kontakt og håber, du vil dele din Pindhus-oplevelse med andre her på Trustpilot. Din feedback – både ris og ros – hjælper os med at blive endnu bedre. Kom gerne forbi butikken hvor du kan se, dufte og mærke varerne, eller besøg os online for at handle i ro og mag. Har du spørgsmål til varer, levering eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – vi hjælper hjertens gerne.

4.5

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bare i orden 👍🏻

Nem at handle med, hurtig levering og da jeg poienterede en fejl på et produkt fra Ecooking, fik jeg straks tilsendt en ny. Så er det en fornøjelse at handle på nettet 👍🏻🙂

2020年6月15日
5つ星のうち5の評価

Super service + super produkt = super glad kunde!

Fandt de allerflotteste hos Pindhus - små guldflasker indeholdende noget af den bedste italienske prosecco!
Afsted med ordre- få dage efter var pakken der!
Men ak - nogle af flaskerne var gået i stykker, og resten af dem søbet ind i den gyldne drik...
En hurtig telefon-opringning (tidlig aften) - Pindhus beklagede og sendte straks en ny (og mere solidt indpakket) omgang små flasker. To dage senere var de der.
Virkelig god og venlig service - og deres produkter er toppen af toppen!

2019年8月19日
5つ星のうち2の評価

Formår ikke at sende en plakat …

Formår ikke at sende en plakat indpakket godt nok til at den når frem uden skader. Efter andet forsøg returneres
købsbeløbet med en skjult hentydning til ens hensigter med reklamationen. Kan ikke anbefale at handle med dette firma, da de ikke kan løse en simpel opgave og spilder ens tid.

2017年6月22日

Perfekt

Bestilte nogle lamper og de kom lynhurtigt frem. Ingen problemer eller slinger i valsen. Kan varmt anbefales.

2016年12月6日
5つ星のうち1の評価

Aldrig igen!

Den 30. juli bestiller jeg 12 vandglas, som skal bruges til en bryllupsgave d. 19. august. Det er ca. 3 uger inden gaven skal bruges, så jeg tænker jeg er i god tid, men det blev ikke tilfældet...

To dage efter (d. 1. august) skriver Pindhus, at de ikke har glasene på lager, men de forventes hjemme igen ugen efter.På det tidspunkt vil der stadig være 2 uger til brylluppet, så jeg tænker god service, og det er ikke noget problem. D. 10. august skriver jeg jeg til Pindhus og forhører mig om glasene, og de skal bruges som gave d. 19. august. De svarer dagen efter ( 11, august), at det ikke er noget problem og jeg vil modtage dem inden brylluppet. Igen tænker jeg fint, så er der ikke noget problem.

D. 17. august har jeg endnu ikke fået besked om, at glasene er blevet afsendt og jeg spørg igen til status og at de skal bruges d. 19. august. Jeg fårførst besked dagen efter d. 18. august, hvor beskeden lyder: " Din pakke bliver sendt afsted i dag! Ønsker dig et godt bryllup". Jeg skynder mig at spørge om de mener jeg har glasene dagen efter, da jeg skal være til bryllup kl 13. Og her får jeg ikke noget svar.

Dagen efter (d. 19. august), venter jeg utålmodigt på at pakken skal ankomme, og ender med at tage afsted uden en gave. Efter vielsen, har jeg fået en mail om, at pakke er leveret. Jeg havde planlagt som bakc up at hæve pengene og give dem det istedet, men vælger at køre hjem efter glasene - en omvej på 86 km. Derudover går jeg glip af receptionen. Men det føltes bare som en rigtig fesen og nem løsning at komme med penge, når de nu havde lavet en ønskeliste.

Efterfølgende skriver jeg en mail til Pindhus og spørg hvordan de vil kompensere for ulejligheden. Jeg mener de har haft MANGE muligheder for at fortælle, at pakken ikke ville nå frem. Mandagen efter brylluppet, bliver jeg ringet p, da de vil høre om jeg har modtaget pakken. Det er venligt, men da jeg spørg hvordan de vil kompenserer for ulejligheden, får jeg at vide de jo ikke kan sige noget om, hvornår pakken bliver leveret på dagen. Det kan jeg godt se, men så burde de have været på forkant med denne oplysning så jeg havde haft en ærlig chance for at finde en anden gave. Vi afslutter opkaldet med, at de vil drøfte en evt. kompensation og vende tilbage. Det er nu 5 dage siden og jeg har ikke hørt noget.

Jeg kan ikke anbefale andre at handle ved dem, hvis man skal bruge produkterne som en gave og har en "deadline". Personalet har været venlig, men ikke på forkant med situationen, og det har endt med jeg har stået i en rigtig ærgerlig situation, hvor jeg hele dagen op til og under vielsen, troede jeg ikke have en ordentlig gave for til sidst at måtte tilbringe eftermiddagen med at køre hjem efter gaven og gå glip af bryllupskagen til festen. Det ødelægger altså oplevelsen....

2016年8月27日

Perfekt handel

Jeg er jævnligt inde i selve butikken, og der er betjeningen altid i top. Denne gang fik jeg brug for at benytte deres onlinebutik, med afhentning i butikken. Alt var, som det skulle være, og mine varer var endda pakket fint ind, som jeg havde bedt om. Fuldt ud tilfreds!

2016年1月22日
5つ星のうち5の評価

Lidt hurlumhej, men det kan jo ske

Efter lidt hurlumhej med en forsvunden mail, er handlen landet rigtig fint. Det er helt tydeligt, at service og tilfredse kunder er af afgørende betydning for butikken! Når jeg tænker over det, så siger det jo især noget om en butik, hvordan den klarer de små fejl, der selvfølgelig må ske.

2015年12月18日

Trustpilot エクスペリエンス