レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god tilbagemelding på fejl ved produkt som uden problem blev ombyttet - professionelt ... tak

5つ星のうち5の評価

Skulle til rund fødselsdag og ledte efter de flotteste små prosecco flasker der kunne matche en stor Aperol. Fandt de allerflotteste hos Pindhus - små guldflasker indeholdende noget af den bedste... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg elsker at komme i Pindhus lille hyggelige gårdbutik, og forsøger altid at komme forbi lørdag formiddag når jeg er i Silkeborg. Finder altid masser af søde og lækre gaver - alt fra tøj til badesal... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Fik 2 stk. Medusa nisser bestilt hos Pindhus. Nisserne er meget skrøbelige, og var blot pakket ned i en alt for stor kasse uden yderligere papir stoppet omkring. De lå og raslede rundt i den store kas... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイン店
  2. 衣料品店

当該企業による記述

Velkommen til Pindhus. Vi er en lille, passioneret livsstilsbutik med både webshop og fysisk butik i hjertet af Silkeborg. Hos os finder du nøje udvalgte varer til hjemmet, gaver og særlige øjeblikke – altid med fokus på kvalitet, æstetik og hygge. Vi elsker den personlige kontakt og håber, du vil dele din Pindhus-oplevelse med andre her på Trustpilot. Din feedback – både ris og ros – hjælper os med at blive endnu bedre. Kom gerne forbi butikken hvor du kan se, dufte og mærke varerne, eller besøg os online for at handle i ro og mag. Har du spørgsmål til varer, levering eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – vi hjælper hjertens gerne.

4.5

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Ikke imponerende service

Købt skærebræt som viser sig at vippe en del- kontakter butikken vedr dette som vil undersøge om de har et som ikke vipper... 7 dage er gået uden respons trods rykker for svar- ikke godt nok! Skal give det i gave og fortryder mit køb her!
Vil gøre mine netindkøb et andet sted fremover.

2015年11月23日

Tip-top

Overskuelig hjemmeside, velfungerende bestillingsside og hurtig levering - bedre kan det ikke gøres.

2015年7月21日

Hurtig

En fornøjelse at handle. Ville dog gerne have haft en status på min ordre, da den stod som udsolgt og pludselig fik jeg en mail med at den var afsendt.

2015年5月26日
5つ星のうち5の評価

Gode produkter & Super kundeservice! :)

Jeg har handlet her et par gange, og hver eneste gang er min pakke ankommet til tiden :) Der var lige en enkelt gang hvor jeg havde brug for lidt rådgivning, så jeg greb telefonen og ringede til dem.. Den flinke kvinde derindefra brugte 10-15 minutter på telefonen, for at hjælpe mig med at finde produktet...! :) - Det er sgu godkendt...

2014年6月18日

Tilfreds kunde

Fandt hvad jeg søgte på jeres hjemmeside. Hurtig, nemt og fin handel fra bestilling, til ordrebekræftelse, til levering hos lokal GLS (Shell) depot. På få dage fra ide til realitet. Fuglehus hænger i mit træ. ;0) Jeg kan varmt anbefale Pindhus også for at tænke på naturen i deres varesortiment.

2014年6月13日
5つ星のうち5の評価

Der bliver ved med at være skønne ting man bare ikke kan leve foruden - heldigvis C(:o)

Det er altid hyggeligt at kigge mailen fra Pindhus.dk. Servicen er helt i top og der går ikke mange minutter fra ordrebekræftelsen er modtaget til varerne er afsendt... Så skal man kun sove 1 gang før GLS-manden kommer med pakken! Skønt skønt!

2014年3月10日

Pindhus / www.pindhus.dk からの回答

Af hjertet tak for din anmeldelse - det varmer her bag skærmen :o)

5つ星のうち1の評価

Dyr forsendelse

varen var udsolgt selvom den stod til at være på lager i webshop. synes det er alt for dyrt at betale 59 kr i fragt for at få leveret en let og enkel vare.
vil ikke handle her igen

2013年12月3日

Hej Rikke,

Der kan desværre være ordrer der krydser hinanden, så varen bliver udsolgt. Men jeg er ret sikker på, du er blevet kontaktet inden vi har afsendt resten af din ordre, for at være sikre på du stadig ville have resten, det er normal procedure hos os.
Ved ikke hvad det er du har fået leveret, men for at både du og jeg er sikre på, at varen når frem uden at blive beskadiget, sender vi alle ordrer som pakker, da det er mest forsvarligt og pakken er samtidig forsikret.
Håber på din forståelse..
Mvh Christina - Pindhus.dk

Pindhus leverer varen :)

Det er ikke sidste gang vi shopper her. Det er en god hjemmeside med et bredt sortiment, hurtig levering og kvaliteten er tip top.
Rigtig fint at man kan bestille til en GLS butik nær sig selv. Så behøver man ikke at være hjemme for at vente på posten.

2013年10月30日

Super kundeservice

Jeg kan kun give pindhus.dk mine bedste anbefalinger. Jeg havde bestilt 4 frokosttallerkener, som var en gave til min søster. Da hun pakker dem op, er den ene desværre kløvet midt over. Jeg skriver til Pindhus, og der er ingen beklagelser - de afsender en ny med det samme :-). Det er god service!

2013年10月22日

Altid god service

Always a pleasure, product is in stock, same day sent, better service with GLS pickup locally, and a very happy customer. You couldn't ask for a more customer friendly business.

Vicki Greve

2013年8月6日
5つ星のうち3の評価

Forkert vare

Jeg havde bestilt to ens fyrfadsstager (med teksten 'live laugh love') som en gave til min datter. Jeg pakkede kun den ene ud af bobleplasten inden de blev pakket som gave og finder først ud af, at jeg har modtaget to forskellige da gaven er givet. ØV.

2013年5月10日

Hej Mette,

Vi beklager selvfølgelig pakkefejlen og ombytter også gerne stagen for dig, hvis du er interreseret i det.
Vh Christina

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service. Jeg havde bestilt to produkter, hvor det ene var i restordre. Men fik tilsendt det ene produkt gratis, og det andet da det var kommet på lager. Den ene produkt var desværre beskadiget, men jeg fik hurtigt tilsendt et nyt produkt med returlabel til det beskadiget.
Super service og med meget venligt personale :-)

2013年4月23日
5つ星のうち4の評価

Fin og hurtig service

Desværre var noget af det jeg havde bestilt udsolgt da der skulle pakkes :( - men så skal der roses! - jeg blev med det samme kontaktet om jeg ville have noget andet lignende med, eller om linien skulle slettes i ordren. Thumbs up!!

2013年1月2日

Super kundeservice

Jeg kan kun varmt anbefale at handle hos pindhus.dk - mailede dem søndag med et spørgsmål om en vare og fik svar et par timer senere :) Og ovenikøbet et svar jeg kunne bruge ;)
Jeg vil hel sikkert købe mere :)

2012年12月17日

Trustpilot エクスペリエンス