Et grundsalg, der endelig lykkedes – tak til Henrik og Place2live! Vi havde haft vores to grunde i Tisvilde til salg hos en anden ejendomsmægler i et helt år uden held. Derfor var det en stor g... もっと見る
企業が回答しました
Salget af vores mors hus i Nødebo er netop afsluttet. Vi måtte stå for salget af huset og træffe beslutninger omkring salget, da hun ikke selv var i stand til at være med i processen. Det f... もっと見る
Vi har købt ejendom igennem Marianne place 2 live Helsinge …. Og hun er intet mindre end den mest rummelige , dygtige , forstående ejendomsmægler Hun formåede at være både os køber og sælgers man... もっと見る
企業が回答しました
Hvis vi kunne give 10 stjerner gjorde vi det! Hele processen har været over alt forventning, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Alle tre mæglere der dybt kompetente og formåede at sælge v... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Place2Live overtog vores hussalg fra anden mægler, det blev en meget positiv oplevelse.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
God kommunikation med mægler Kristian og et fint forløb overordnet set.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Kunne ikke få en bedre til at sælge mit hus. Tak Place2Live for fantastisk service, rådgivning og vejledning.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Fremragende, professionelt og en helt igennem god og rar oplevelse at være kunde hos Place2Live i Hillerød, hvor Kristian styrede salget af vores forældres bolig på absolut bedste vis fra start til et hurtigt endeligt salg.
Stor tak fra meget tilfredse kunder, som sender varmeste anbefalinger mod Place2Live i Hillerød.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Vi har været glade for samarbejdet med både Henrik og Marianne. Solgt på forventet tid. Fin rådgivning og styr på løbende opfølgning. Tak for hjælpen!

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Den aktuelle mægler, var 100% opmærksom fra første øjeblik, jeg trådte ind ad døren.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Selvfølgelig er det dejligt at få solgt sin lejlighed, men det er også superdejligt at støde på et menneske, der er dedikeret og ikke mindst står ved og holder sine ord samt endda "leverer" over forventning.
Efter 6 måneder hos en anden ejendomsmægler, hvor alt groft sejlede, og det mest føltes som om min lejlighed var blevet lagt til skuffesalg, vendte Kristian Monrad Aagaard fuldstændig den tilgang, fra dag ét efter at han overtog salget af min lejlighed.
Allerede den første uge føltes det som at der var flere fremvisninger end i de 6 foregående måneder. Det var en fornøjelse at høre, hvordan Kristian kendte lejligheden, bolig- og nærområdet og satte den viden i spil i sin salgsindsats.
Alt, fra annonce til god og grundig tilbagemelding, der inkluderede næste skridt, blev eksekveret knivskarpt, hvilket også tyder på et kontor, der ligeledes var effektivt. Dette blev også bekræftet ved, at bolden ikke blev tabt, selvom Kristian holdt en uges ferie.
Efter 6 måneder hos anden mægler solgte Kristian den på en 1 måned, hvor han var på ferie den ene uge.
Helt igennem en god oplevelse. Jeg er super, supertilfreds med Kristians evne til at holde mig som kunde informeret og inkluderet hele vejen igennem – virkelig et godt stykke professionelt arbejde. Og havde den ikke været solgt nu, ville jeg helt klart fortsat have følt, at jeg var i gode og potentielle hænder.
Kun én fejl i processen – jeg skulle have valgt Kristian som ejendomsmægler i første omgang.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Place2live har hjulpet mig med at sælge min bolig. Fantastisk service og engagement fra mæglerne. Altid Søde, smilende og imødekommende og klar til at svare på spørgsmål både om køb og salg.
De får mine varmeste anbefalinger!

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Kristian har en vidende erfaring, med go vejledning, godt kendskab til området og alle de fordele der dermed kan fremhæves. Har altid været god til at informere og har aldrig været svær at få fat på. TAK

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
God behandling samt oplysende så der ikke blev nogen tvivl fra min side og kunne stille spørgsmål som blev besvaret fyldets gørende.
Super professionel service med skarpe priser. Vil så absolut anvende place2live hvis jeg skulle handle ejendom i Hillerød igen.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Mit kendskab til virksomheden gennem rigtig mange år, hvor jeg både har købt, solgt og udlejet mange ejendomme.
Troværdig, kvalificeret og imødekommende og flere dygtige mæglere.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Fin service og information. God pris i forhold til de andre ejendomsmæglere.
Place2live gennemførte et seriøst og effektivt salg af vores ejendom og - meget vigtigt - sørgede for at holde os orienteret under hele forløbet om hvad der skete. Da købsaftalen var underskrevet, sikrede Place2live ligeledes en god efterbehandling af salget. Vi er meget tilfredse.
Place2live Helsinge har været gode til at informerer mig om mulige købere efter fremvisninger.
Jeg har i det hele taget følt mig godt informeret gennem hele forløbet
Vi havde en fantastisk oplevelse med hussalg via Place2live. En meget personlig rådgivning og sparring. Meget ærlig og tillidsfuld. Alt igennem en meget positiv oplevelse og vi vil varmt anbefale Place2live.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Fantastisk service og opfølgning hele vejen igennem. Top professionelt og ville til hver en tid bruge dem igen.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Glimrende kommunikation, fin oprigtighed, og man kan stole på, at tingene bliver udført efter bedste evne.
Meget engagerede mæglere/ansatte. Vi har anvendt dem før og var ikke i tvivl om at skulle bruge dem igen.
Vi var også enige om prisen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。