Et grundsalg, der endelig lykkedes – tak til Henrik og Place2live! Vi havde haft vores to grunde i Tisvilde til salg hos en anden ejendomsmægler i et helt år uden held. Derfor var det en stor g... もっと見る
企業が回答しました
Salget af vores mors hus i Nødebo er netop afsluttet. Vi måtte stå for salget af huset og træffe beslutninger omkring salget, da hun ikke selv var i stand til at være med i processen. Det f... もっと見る
Vi har købt ejendom igennem Marianne place 2 live Helsinge …. Og hun er intet mindre end den mest rummelige , dygtige , forstående ejendomsmægler Hun formåede at være både os køber og sælgers man... もっと見る
企業が回答しました
Hvis vi kunne give 10 stjerner gjorde vi det! Hele processen har været over alt forventning, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Alle tre mæglere der dybt kompetente og formåede at sælge v... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Meget professionelt udført arbejde. Altid god kommunikation og en mægler der er til at få fat i. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Vil helt klart anbefale place2live til andre.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Det har været en helt igennem god og tryg oplevelse at lade Kristian fra Place2live i Hillerød, varetage salget af mit hus. Jeg har oplevet respekt, ordentlighed og pålidelighed fra start til slut og kan kun anbefale at vælge dem ved hussalg
Place2live har levet fuldstændig op til vores forventninger. Vi har haft et godt samarbejde med de meget dygtige og kompetente ejendomsmæglere.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Jakob sørgede for et hurtigt salg, som var vigtigt for os. Hele vejen igennem har der været rigtig god kommunikation og gennemsigtighed. Kan helt sikkert anbefale place2live 👍😊

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Et engageret, venligt og kompetent personale. At huset blev solgt til en god pris trækker jo heller ikke ned. Særdeles tilfredse med dette ejendomsmæglerfirma.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Place2live Hillerød har kæmpet en brav kamp for at få handlen af vores drømmebolig i hus. Således lykkedes de både med salg af vores bolig OG køb af vores nye hjem i samme ombæring. Vi er glade!!

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Jeg kan varmt anbefale Place2live Helsinge, hvis boligen skal sælges. Vi havde et super godt samarbejde omkring salget af mit hus. Professionelle folk, realistiske og altid klar med tilbagemeldinger på alle henvendelser jeg havde under forløbet.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Place2Live stod både for vores køb og nu salget af vores hus, her to år efter.
Place2Live har fra dag ét til slut, været en super positiv oplevelse. De har været fantastiske i købs og salgs processerne, men har samtidig været yderst imødekommende når vi har ringet eller mødt op i deres butik. Derudover har de været helt suveræne i forhold til at give os gode råd i forhold til vores fremtidige proces, så vi er klædt så godt på som muligt. Dette kan man naturligvis ikke forvente, men oplevelsen med dem har været fantastisk!
Vil vi gerne give 3 ekstra stjerner!
Én for Henrik
Én for Marianne
Én for Mathilde

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Venlig og kompetent kommunikation. Stort engagement fra samtlige ansatte i Helsinge-afdelingen. Alle aftaler blev overholdt, og der var altid god tid til diverse informationsarrangementer og spørgsmål, der dukkede op hen ad vejen. “ Min side” - systemet fungerede rigtig godt, så man kunne følge med gennem hele forløbet.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Jeg vil gerne give min største ros til Place2live, Helsinge.
De yder en fantastisk kundeservice, især det at man hele tiden er orienteret pr. telefon og via deres app.
De har formået at sælge vores hus hurtigere end forventet og til en god pris, på en super kompetent måde.
Jeg vil til enhver tid anbefale Place2live til min omgangskreds.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Med netop overstået salg har vi nu haft fornøjelsen af både at købe og sælge med place2live Hillerød, og begge gange har været en virkelig god og positiv oplevelse. Alt er foregået i god ro og orden fra start til slut, og der har været høj service, styr på sagerne, og en rigtig god kommunikation i øjenhøjde hele vejen. Top oplevelse herfra.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
God rådgivning og masser af hjælp undervejs i processen!
I det hele taget trygt at være kunde her og RIGTIG GOD service hele vejen igennem.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Vi kan kun være tilfredse med både vores salg og køb af hus. Henrik og Marianne har været meget professionelle hele vejen igennem og har været gode til at følge op igennem hele processen. Vi kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
Mvh Pia & Jesper

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Jeg er glad for at kunne dele vores positive oplevelse med Place2Live, som vores ejendomsmægler. Deres kommunikation var fantastisk, og de holdt os informeret gennem hele processen. Vi kan varmt anbefale Place2Live til alle, der søger en pålidelig og professionel ejendomsmægler. Tak for en problemfri salgsoplevelse!

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
God kommunikation fra mægler, vedr. processen fra start til slut, løbende opdateringer, problemfri overlevering fra mægler til mægler internt hos Place2live (alle var sat ind i vores hus.)
Samtidig altid tilgængelig i forventet åbningstid og styr på aftaler ift. os, fremvisninger og ved åbenthus.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Meget hjælpsomme og nemt tilgængelige, især for en førstegangskøber der ikke aner hvad de laver.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Vi solgte hurtigt og med en god pris. Jakob Nissen lavede en realistisk og god vurdering af vores hus, og efter ca. 30 dage var vores hus solgt. Gennem hele processen har vi følt os trygge og godt behandlet, og vi vil til enhver tid vælge Place2live og Jakob Nissen igen.

Ejendomsmæglerfirmaet place2live からの回答
Super salg igen af Place2Live i Helsinge!
Vi har lige solgt vores hus i Esbønderup og det er anden gang Marianne Nielsen står i spidsen for et salg for os. Det fungere bare perfekt og altid super service fra hele Place2live teamet.
Venlig hilsen Gitte og David

vedr Place2live, Helsinge.
Vi indhentede tilbud fra 3 lokale ejd.mæglere, og valgte derefter Place2live. Alle 3 mæglere vurderede en realistisk pris næsten ens, men vi valgte Place2live pga mulighederne i deres køberkartotek. Huset nåede aldrig at komme på nettet, der var 4 fremvisninger ialt, hvoraf køber var der to gange. Det blev solgt meget hurtigt og til prisen. Vi har været meget tilfredse med Place2live, og de har fuldt ud levet op til vores forventninger. Kommunikationen var hurtig og professionel.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。