God kvalitet til ganske fornuftige priser. Dog er deres forsendelses muligheder lidt tricky og man skal holde tungen lige i munden nÃ¥r man bestiller, sÃ¥ man ikke bestiller forkert. Det kostede mig 600... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft en rigtig fin oplevelse med Plisseart, hvor vi bestilte gardiner pÃ¥ mÃ¥l. Bestillingen var by nem at lave, og gardinerne kom i de rigtige mÃ¥l. De passer perfekt til vinduerne og var meg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super fin service til fornuftige priser. Vi fik gennemgÃ¥et lÞsningerne godt inden valg. Ved opsÊtningen identificerede montÞr selv fejl fra fabrikken allerede inden opsÊtning. Dette tog ca. to uger at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god kunde service. Kvalitet til en rigtig god pris ð Er super glad for bÃ¥de lamel- og rullegardiner. Fejl i 2 lameller, som blev skiftet lynhurtigt og uden problemer. Kan kun give de bedste anb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Plissegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, rullegardiner-duo, stofgardiner, markiser , glasplader med print, glasplader i god kvalitet og rimelige priser.
TvÊrager 93, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

Plisseart ããã®åç
Super service og hurtig levering.
Fik monteret 6 gardiner efter opmåling. Alt fungerede fint og må sige det er god kvalitet til prisen. Også god dialog med Bolek da de blev monteret. Kan varmt anbefale dem

Plisseart ããã®åç
2. gang vi benytter PlisseArt og denne gang oplevede vi igen grundig vejledning, prÊcis opmåling, hurtig levering og professionel montering. Desuden mener vi at priserne er helt fair ift. markedet.

Plisseart ããã®åç
Mega flot arbejde. Absolut fair pris. God service med fin opmåling samt montering af den dygtige Bolek. Vi er super tilfredse.

Plisseart ããã®åç
Leveringstiden var lang, men produktet var vÊrd at vente pÃ¥. Gardinet passede perfekt og kvaliteten er i top. SÃ¥ fem stjerner fra os ð

Plisseart ããã®åç
Hvis jeg skal give 5 stjerner skulle der have vÊret gjort opmÊrksom på at skinnerne skulle vÊre trukket fra lÊngden på lamellerne og så skulle hele ordren vÊre leveret med en kurer.

Plisseart ããã®åç
Super lÊkre gardiner og passer helt perfekt med de mål man bestiller og de billigere end de fleste med speciale mål, dog en vente tid på 18 dage men det er vÊrd og vente på med deres gode kvalitet, klart god anbefaling herfra

Plisseart ããã®åç
Det er nu anden gang vi handle ved plisse Art, og er blevet godt behandlet, det kan godt anbefalesð

Plisseart ããã®åç
Jeg giver 3 stjerner, da det på mig virker som om der fÞrst kom "gang" i udfÞrelse af ordren da jeg rykkede. Jeg betalte via mobilepay og måske er det ikke registreret. Men der er desvÊrre gået noget lÊngere end jeg forventede. Dog har jeg nu fået melding om ordren skulle vÊre på vej. Så jeg glÊder mig til at kunne skÊrme for solen

Plisseart ããã®åç
Fik en prÞve. Rigtigt flot at man kan gratis få tilsendt en stofprÞve så man kan se farven og kvaliteten der hjemme.

En super oplevelse.
Havde bestilt med opsÊtning.
Da han gik herfra, sad alt perfekt og ryddet op
Efter sig.
Klart anbefales.

Plisseart ããã®åç
Nemt at bestille, og fik varen hurtigt og fik gode beskeder om varens vej til pakkeshoppen. Og varen er som den skal vÊre.

Plisseart ããã®åç
En side der var til at finde rundt på , og da der var lagt i kurv hurtig ekspedition. Helt igennem fantastisk.

Plisseart ããã®åç
Martyna fra PlisseArt udfÞrte et enestående stykke arbejde og tilbÞd konkurrencedygtige priser sammenlignet med konkurrenterne, der fremlagde absurde hÞje priser. Kvaliteten på gardinerne er helt fremragende.

Plisseart ããã®åç
Kvalitet i top , enkel og overskuelig vejledning , både til opmåling og opsÊtning , vi er rigtig glade for vores plisse gardiner , bliver ikke sidste gang vi handler hos jer .