Primera レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Vanochtend bij Primera Maastricht Caberg . Er was mij door een klant gevraagd diverse postpakketten op de post te doen ,we kwamen uit bij Primera Caberg Maastricht. De aanwezige dame was er er niet bl... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Voor de tweede keer voor een dichte deur gestaan. Vanwege omstandigheden zijn we vandaag gesloten, begrijpelijk maar op de website van Primera Neptunusplein Amersfoort De Paperclip staat duidelijk,... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Primera Makado te beek kent erg onvriendelijk personeel. Worden ook al acties opgezet om bepaalde afspraken met Post NL te omzeilen. Mevrouw vond niet dat haar adres als pakketpunt gebruikt mag worden... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Pure diefstal: 2 maanden geleden kreeg je nog 3 spaarpunten bij aankoop 1/5 staatslot. Nú krijg je nog maar 1 spaarpunten, DÚS het duurt nu 3x zolang om hetzelfde aantal punten te sparen 😡. Prim... もっと見る

企業が回答しました

5. ファッション アクセサリー店
  6. 菓子屋
  7. 書店

当該企業による記述

Gemakswinkel voor o.a. tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten en tickets. Bestel je cadeau online of in één van de ruim 490 winkels.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 116件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Primera Noord Scharwoude pasfoto's voor…

Primera Noord Scharwoude pasfoto's voor familie van 3 laten maken, 2 sets worden afgewezen. Om toch paspoorten te kunnen laten maken, bij fotograaf in de stad laten maken. Bij Primera verzoek om geld teruggaaf gedaan. Enige garantie die zij geven, is nieuwe pasfoto's met risico dat ze weer worden afgewezen, echt niet... vertrouwn ben ik kwijt. Helaas krijg ik ook mijn geld niet terug. Wat een slechte winkel...

2026年6月3日
5つ星のうち5の評価

Tyrsa ! Superklantenswrvice

Via de website lukt het één en ander niet om de keuze cadeaukaarten in te wisselen. Klantservice gebeld en toen kreeg ik de uiterst vriendelijke en behulpzame Tyrsa aan de lijn. Ze heeft me vriendelijk, behulpzaam en geduldig te woord gestaan en zelfs naderhand nog teruggebeld om te verifiëren dat alles gelukt was. Tyrsa is een TOPPER! Primera wees zuinig op zulke medewerkers!!!!

2026年6月4日

Reinkenstraat, Den Haag

Reinkenstraat, Den-Haag. Ik kom er met tegenzin om een pakketje op te halen. Vroeger kocht ik er sigaren, nu niet meer. De eigenaar of uitbater laat het nooit na om me te kleineren en te beledigen.

2026年6月4日
5つ星のうち1の評価

Trage levering - slechte service!

Ik bestelde op 28 mei een cadeaubon die als verjaardagscadeau voor 2 juni bedoeld was. Uiteindelijk is de bon pas op 2 juni zelf op de deurmat gevallen in een klein miezerig envelopje. Ik had geluk dat de post vroeg kwam, anders was ik het waarschijnlijk misgelopen. Dit alles zorgde voor onnodige onzekerheid, omdat ik tot het laatste moment niet wist of het cadeau op tijd binnen zou zijn.

“Voor 19:00 besteld, vandaag verzonden?” Prima, maar dat heeft weinig zin als de bestelling niet netjes de volgende werkdag wordt geleverd. Bestel hier vooral niets als je iets op tijd nodig hebt, want die belofte wordt absoluut niet waargemaakt. Bied dan op z’n minst standaard verzending met track & trace aan, zodat je kunt achterhalen waar je bestelling is. Maar nee, daarvoor moet je extra betalen, terwijl je al €1,95 aan verzendkosten kwijt bent.

Voor een cadeau dat je voor een speciale gelegenheid nodig hebt, verwacht je meer betrouwbaarheid en betere communicatie. Voor mij was dit de eerste maar zeker ook de laatste keer dat ik hier bestel. Geen prettige ervaring!

Update:
Na over en weer mailen met de klantenservice over deze ervaring konden ze uiteindelijk niks voor mij betekenen. Ze schuiven de schuld af op de vervoerder en nemen geen enkele verantwoordelijkheid. Kortom: een klantenservice die vooral goed is in verantwoordelijkheid afschuiven. Te dom om échte service te bieden. Deze mensen zijn liever lui dan moe! Geen oplossing. Geen tegemoetkoming. Niks. Bespaar jezelf de ellende en blijf hier weg!

2026年6月2日

Onbeschofte service

Onbeschofte service. Om 10 voor 5 sta ik met mijn bejaarde moeder in een rustige Primera op winkelcentrum Heksenwiel in Breda om pasfoto's voor haar ID kaart te laten maken. De medewerkster weigert ons te helpen want "we gaan zo dicht en mijn collega moet nog de kaartencarrousel voor de winkel binnen halen". Ook na mijn verbaasde uiting van onbegrip, hoezo gaat een carrousel voor een klant, blijft ze weigeren.

2026年5月23日

Waardeloos

Waardeloos, Post afhaalpunt De Bus in Helmond. Ik heb voor het eerst een pakket naar hen laten versturen wat ik keurig heb kunnen volgen bij PostNL. Pakket werd door medewerker Primera geweigerd en gelijk retour afzender gestuurd omdat de verzender mijn postcode blijkbaar niet heeft gemeld. Ze hadden op zijn minst kunnen wachten tot ik het op kwam halen. Alle gegevens kloppen verder, het gaat nergens over. Kost mij twee keer pakketpost en lang wachten op levering. Heb het pakket nog niet in huis! Bedankt!

2026年5月15日
5つ星のうち1の評価

Vreselijke werknemer in de primera in oost Souburg

Deze opmerking is bedoeld voor mensen die in zeeland wonen en naar de primera in Oost-Souburg gaan. Ongeveer het hele dorp en omstreken weet het al maar wat een ongelooflijk vreselijk mens werkt hier. Iedere keer zeg ik ook ik kom niet terug maar probeer het dan maar weer totdat ik vanochtend weer een onaangename situatie had. Mevrouw flipte m volledig over een pakket en riep toen ik de winkel uitliep tegen een klant nou die jeugd van tegenwoordig, ik ben helemaal geen jeugd meer en gewoon een volwassene, helemaal klaar met deze vrouw. Ik adviseer iedereen om lekker naar de primera in dauwendaele te gaan, die mensen zijn daar zo vriendelijk en tenminste menselijk

2026年5月22日
5つ星のうち1の評価

Het Leidend personeel Primera in…

Het Leidend personeel Primera in Oostsouburg te Vlissingen is vaak kort aangebonden met antwoorden, kijkt je nooit aan, vaak onvriendelijke opmerkingen ! Ik ga er altijd met tegenzin heen en omdat ik geen auto heb om elders te gaan en het dichter bij me huis is. Begrijp niet dat zo iemand met dit werk doorgaat!

2026年5月1日

Geen vriendelijk personeel

Daar ik daar afgelopen maandag een aansteker kocht van 19.95 vroeg ik aan de dame heb je pasje gescand ja zei ze.bij thuiskomst kijkt mijn vrouw maar de punten stonden er niet bij . Vandaag terug gegaan en gevraagd het personeel keek mijn aan alsof ze water zagen branden .met veel pijn en moeite 4 punten gekregen. Slecht personeel niet vriendelijk .

2026年5月4日
5つ星のうち1の評価

Onvoldoende kennis van de geldende verzendregels.

Op dinsdag 5 mei 2026 om 11:19 uur heb ik de Primera-vestiging in Leidschendam bezocht om een pakket op te sturen naar de Verenigde Staten. Ik had hiervoor vooraf een verzendlabel aangeschaft voor een klein pakket, conform de geldende afmetingen: maximale omtrek 90 cm en langste zijde maximaal 60 cm.
Mijn pakket had de volgende afmetingen: lengte 57 cm, breedte 15 cm en hoogte 10 cm. Dit valt ruimschoots binnen de toegestane maximale afmetingen voor een klein pakket. Desondanks deelde de medewerkster mij mede dat mijn pakket “te lang” zou zijn en dat ik zou moeten bijbetalen.
Ter ondersteuning van haar bewering toonde de medewerkster een schoendoos als referentie voor de afmeting van een “kleien pakket”. Dit is feitelijk onjuist en getuigt van onvoldoende kennis van de geldende verzendregels.
Bovendien gaf de medewerkster aan het pakket te zullen versturen, maar zich uitdrukkelijk niet verantwoordelijk te stellen voor de verzending. Dit is een zorgwekkende uitspraak. Op het verzendlabel staan mijn gegevens als afzender vermeld, niet die van de medewerkster. Als de verzendkosten ontoereikend zouden zijn, zou ik als klant achteraf een factuur ontvangen. De verantwoordelijkheid voor een correcte afhandeling ligt echter bij de Primera-vestiging als servicepunt, niet bij de consument.

2026年5月5日

Primera Plein 40-45, Amsterdam: Ongepast gedrag van personeel

Bij mijn bezoeken aan deze Primera heb ik meerdere keren onvriendelijk gedrag ervaren van het kassapersoneel. Ondanks dat ik altijd beleefd binnenkwam, werd ik kortaf behandeld.

Wat ik het meest ongepast vond: personeel dat openlijk roddelt over klanten achter de toonbank. Dit is zeer onprofessioneel en hoort niet thuis in een winkelomgeving.

Ik kom hier niet meer terug.

2026年5月1日
5つ星のうち5の評価

De Dames bij primera in het…

De Dames bij primera in het winkelcentrum de brink in amstelveen zijn z.n aardige mensen ze helpen je bij alles zelf ben ik niet zo handig maar als ik wat vraag helpen ze voor de 110 % en dat mag ook wel eens gezegd worden M.V.G.Bart

2026年4月29日
5つ星のうち1の評価

Ik ben erg teleurgesteld over mijn…

Ik ben erg teleurgesteld over mijn ervaring met de pasfoto-service bij Primera Westermarkt in Tilburg. De pasfoto die daar is gemaakt, bleek bij de gemeente niet te voldoen aan de eisen. Omdat ik al een afspraak had staan en vanwege een geplande vakantie mijn paspoort met spoed moest aanvragen, had ik geen andere keuze dan direct bij een andere fotograaf nieuwe pasfoto’s te laten maken.

Wat ik vooral kwalijk vind, is dat Primera geen enkele verantwoordelijkheid wilde nemen. Ondanks mijn uitleg én bewijs van de gemeente dat de foto niet goed was, werd mijn verzoek om een terugbetaling afgewezen. Er werd totaal niet meegedacht, terwijl het duidelijk was dat de fout niet bij mij lag.

Door de tijdsdruk en de extra kosten die ik heb moeten maken, vind ik dit een zeer slechte service. Jammer dat er zo met klanten wordt omgegaan. Voor mij is dit reden om hier nooit meer iets te kopen.

P.S. Wat ik daarnaast erg jammer vond, is de manier waarop het personeel met de situatie omging. Er werd op een onvriendelijke toon gesproken en zelfs hard door de winkel geroepen, wat ik als onprofessioneel en onprettig heb ervaren. Er was weinig tot geen begrip voor mijn situatie. Ondanks dit alles heb ik het gesprek netjes afgesloten en haar een fijne dag gewenst.

2026年4月17日

Cadeaukaart online inwisselen misleidend

Ik heb recent geprobeerd een cadeaukaart van €75 in te wisselen via de website van Primera, maar dit proces is ontzettend onduidelijk en misleidend. Tijdens het inwisselen leek het alsof het tegoed zou worden omgezet naar een andere cadeaukaart (in mijn geval bol.com), maar uiteindelijk werd ik doorgestuurd naar een betaalpagina.
Daar moest ik opnieuw een betaalmethode kiezen, waarna er €75 van mijn bankrekening is afgeschreven, terwijl ik juist verwachtte dat dit bedrag van mijn cadeaukaart zou worden gebruikt. In plaats daarvan ontving ik een “Primera Keuze Cadeaukaart” per mail, wat totaal niet mijn bedoeling was.
Na contact met de klantenservice kreeg ik meerdere keren dezelfde uitleg dat er sprake was van een “miscommunicatie”, maar er werd geen enkele concrete oplossing geboden.
Kortom: onduidelijke website, verwarrend bestelproces en geen klantgerichte oplossing. Zeer teleurstellende ervaring.

2026年4月7日
5つ星のうち1の評価

Profiel niet geclaimd? Dat zegt genoeg!

Ik heb nu 2 reviews geplaatst, maar kan ze nergens terugvinden. Bovendien heeft Primera het profiel niet geclaimd om overduidelijke redenen. Ze zullen dan ook nergens op reageren. Het maakt ze niet uit hoe de klant ze vindt. Dan kom je maar gewoon niet meer.
Het valt me op dat dat soort zaken niet best uit de verf komen.

2026年4月2日
5つ星のうち1の評価

zou gisteren 2 parketten op kunnen…

zou gisteren 2 parketten op kunnen halen , maar kreeg kort ervoor mail, ophaalautomaat zat vol ,dus morgen , ben gaan kijken want ze hebben helemaal geen automaat, maar ja wat maakt het uit dat klanten door zon gedrag in de problemen komen , maakt hun toch niks uit, ben even goed uit me dak gegaan en denk maar niet dat ik vandaag een ophaalbericht heb gekregen , nee , deze dame denk dat ze god is. stop dan met het ophaalpunt als je er te lui voor bent.Ik kom niet meer in de Primera!

2026年3月31日

Very unprofessional

Very unprofessional, I'll never go back again: took passport pics and ask them to take them again as they were horrible....they laughed at me and mocked me all the way! Primera at Kinkerstraat is not a good shop!

2026年3月23日

Trustpilot エクスペリエンス