レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Vanochtend bij Primera Maastricht Caberg . Er was mij door een klant gevraagd diverse postpakketten op de post te doen ,we kwamen uit bij Primera Caberg Maastricht. De aanwezige dame was er er niet bl... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Voor de tweede keer voor een dichte deur gestaan. Vanwege omstandigheden zijn we vandaag gesloten, begrijpelijk maar op de website van Primera Neptunusplein Amersfoort De Paperclip staat duidelijk,... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Primera Makado te beek kent erg onvriendelijk personeel. Worden ook al acties opgezet om bepaalde afspraken met Post NL te omzeilen. Mevrouw vond niet dat haar adres als pakketpunt gebruikt mag worden... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Pure diefstal: 2 maanden geleden kreeg je nog 3 spaarpunten bij aankoop 1/5 staatslot. Nú krijg je nog maar 1 spaarpunten, DÚS het duurt nu 3x zolang om hetzelfde aantal punten te sparen 😡. Prim... もっず芋る

䌁業が回答したした

5. ファッション アクセサリヌ店
  6. 菓子屋
  7. 曞店

圓該䌁業による蚘述

Gemakswinkel voor o.a. tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten en tickets. Bestel je cadeau online of in één van de ruim 490 winkels.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 117ä»¶

レビュヌを曞く

Uitermate klantvriendelijk!

Mijn bestelling is niet bezorgd door DHL. Dit lag niet aan Primera. Zij hebben mij toch heel goed geholpen zodat de aankoop alsnog bezorgd is. Zeer klantvriendelijk 👌. Mijn volgende bestelling is al geplaatst!

2025幎9月10日
5぀星のうち1の評䟡

Ik ben besodemieterd bij Primera in

Ik ben besodemieterd bij Primera in Rosmalen. Ik wilde cartridges kopen voor mijn printer. Deze waren helaas niet voorradig. Maar de verkoopster wist zeker dat ze cartridges had die ook pasten. Er zat zelfs meer toner in. Bij het verwisselen van de toners, bleken deze niet te passen. Terug naar de winkel, maar geen bon en verpakking geopend, “Wij kunnen niets voor u betekenen.” Geen excuses, niet mee zoeken waar ik ze wel kon kopen. Wij kunnen niets voor u betekenen.
Ik wil nooit meer iets te maken hebben met deze klantonvriendelijke winkel!!!!!!

2025幎9月8日
5぀星のうち1の評䟡

Asociale Primera Mosveld Amsterdam!!

Asociale Primera Mosveld Amsterdam!!

Primera heeft normaliter veel leuke medewerkers in dienst. Maar dit filiaal aan de Mosveld/Mosplein te Amsterdam-Noord, en in het bijzonder een kleine kale gast en een heks van een oude vrouw (blond haar, grijze lokken).

Nemen nooit Postnl pakketjes aan, zelfs Postnl heeft hen hierop aangesproken dat het not done is!

Enfin, ze zijn hondsbrutaal, onvriendelijk, denken het beter te weten en de meest verschrikkelijke ''service'' is daar te vinden!

Ga er vooral niet heen als je geen ziekte wilt!

2025幎9月2日

Online bij Primera besteld

Online bij Primera besteld. Supersnelle verzending. Het pakket kon ik in eerste instantie niet vinden op de afgesproken plek dus ik bel naar Primera en werd zeer vriendelijk en goed geholpen door Tygo. Hij regelde meteen dat ik de glazen opnieuw toegestuurd zou krijgen. Echt top zeer te spreken over deze klantenservice en zijn medewerkers een voorbeeld voor andere bedrijven.

2025幎9月2日

super plus

super plus ! jammergenoeg de naam van het vriendelijke meisje vergeten: net mee gebeld, ik had iets verkeerd gedaan met omboeken van mijn cadokaart, ze begreep het meteen en gaf geduldig heldere uitleg waar ik de fout inging, vervolgens in 'no time' voor mij opgelost, dankjewel ,
vr gr miranda

2025幎8月14日
5぀星のうち1の評䟡

We zijn heel onaardig behandeld door de

We zijn heel onaardig behandeld door de eigenaar en de winkelbediende van de Primera Leerdam. We hadden iets gekocht wat meteen kapot ging. Dus we gingen direct terug om dit te laten zien. Ze konden niks doen voor ons: het product was nog "heel" toen we de winkel verlieten, dus ...
Ze lachten ons uit en deden heel cynisch. Het interesseerde de eigenaar niks als we er een zaak van zouden maken, hij vertrok toch binnen 2 maanden van dit filiaal. Heel vervelende ervaring en zeer klantonvriendelijk.

2025幎7月1日

Onbeschofte medewerker

Meisje achter de toonbank is zo onbeschoft, het is ongelofelijk. Gaat voor mij langs twee andere klanten helpen en ik sta daar als een idioot. Ben weggegaan. De eerste keer dat ze onbeleefd was, dacht ik: misschien haar dag niet, maar dit is bijna persoonlijk. 50 meter verderop zit ook een sigarenwinkel, dus.......

2025幎8月8日
5぀星のうち5の評䟡

Ik ben uiterst vriendelijk geholpen

Ik ben uiterst vriendelijk geholpen door Tyrsa van Primera klantenservice. Door een fout van mijzelf kwam de bestelling niet aan maar in een paar seconden werd dit opgelost. Waar je normaal bij klantenservices vaak lang moet wachten of meerdere keren doorgestuurd word, was ik bij Primera meteen aan de beurt. Klasse!

2025幎8月7日

Primera maakt slechte pasfoto's

Primera Brusselse poort Maastricht maakt pasfoto's, ECHTER, ze kunnen geen pasfoto's maken van mensen met een bril op hun neus. 62% (bron Google) van de Nederlanders draagt een bril. Door de beperking van hun pasfoto-opties (studio/verlichting/kennis en gebrek aan deze 3) moet dus omdat de overheid geen reflecties in de glazen tolereert (die een vakman er uit kan halen bij de opname) moet "men" de bril afzetten ......... en wordt daarmee zeer lastig herkenbaar. Bij noemen Ún tonen eisen rijks overheid eisen pasfoto's , die voor iedereen te vinden zijn, wordt de "baas" boos en kort en zegt na één vraag: "Der uit". Daarom 1 ster ipv 0 want ik kan niet minder geven. De regio manager zal ze binnenkort bezoeken ..........

2025幎8月4日
5぀星のうち1の評䟡

Scamming you into paying new gift cards

When you have a gift card, you first have to enter all of your gift card information, click on "redeem", and then have the choice of paying with your bank account, or redeem with a gift card (for which you already entered all details, but somehow need to do it all over again like it's not related information)..

If you already put your gift card info, why giving the option to pay with your bank account unless it's made to scam people into accidents?

Spoiler alert : you will not get your money back

2025幎7月30日

Primera Reinkenstraat

The guy who works there (dark skin, black hair) pushed a 55-year-old woman out of his store, kicking her and throwing boxes at her. Just because he didn’t like her.

I asked for an apology.

“F off and f your mother.”

No apology. No remorse. No repentance.

There are rules. And there are consequences.

Some people learn it the easy way and apologize. Others only understand when it’s too late.

The Dutch legal system has long arms. And a long memory. You will meet both. It will have its lawful vengeance, in this life or the next.

Expect us.

2025幎7月30日

Primera klantenservice

Ik heb onlangs contact opgenomen met de klantenservice van Primera over mijn Primera Cadeaukaart en werd geholpen door Tyrsa. Wat een fantastische ervaring! Ik ben nog nooit zo vriendelijk en professioneel geholpen bij een klantenservice. Tyrsa nam de tijd, was ontzettend behulpzaam en zorgde ervoor dat alles duidelijk was. Echt super fijn. Hier kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

2025幎7月28日

Service met hoofdletters

Een Primera cadeaubon besteld voor een jarige en er ook een track & trace code bijgenomen.
PostNL liet, 2 dagen te laat, weten dat het brievenbuspakket bezorgd was. Helaas de jarige had niks ontvangen en ook de buren niet.
Navraag gedaan bij PostNL en er werd een cases van gemaakt, dat bleek een wassen neus. 🀬 Na nogmaals contact opgenomen te hebben lieten ze weten dat het "bezorgd" is. Cases gesloten.
Waar PostNL geen enkele verantwoordelijkheid neemt neemt Primera die wel. Afwachten tot donderdag en is het er na 2 en halve week nog niet sturen ze kosteloos een nieuwe primera cadeaukaart naar de jarige.
Dat noem ik SERVICE.
Super gedaan dames (Carin en Maaike) van de Primera klantenservice.
Hopelijk is het niet nodig en bezorgd PostNL alsnog.

2025幎7月21日
5぀星のうち1の評䟡

bij Primera leeuwerik plein werkt sinds

bij Primera leeuwerik plein werkt sinds enkele maanden een meisje welk zo onbeschoft is dat de honden er geen brood van lusten, kijkt verveeld foute uitstraling alles is haar teveel, heeft sterallures maar mist net dat

verder kwam ik er een lottoformulier laten controleren en de eerste vraag die gesteld werd was heb u dit formulier hier gekocht Was trouwens andere medewerkster

Peter
Purmerend