Vanochtend bij Primera Maastricht Caberg . Er was mij door een klant gevraagd diverse postpakketten op de post te doen ,we kwamen uit bij Primera Caberg Maastricht. De aanwezige dame was er er niet bl... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Voor de tweede keer voor een dichte deur gestaan. Vanwege omstandigheden zijn we vandaag gesloten, begrijpelijk maar op de website van Primera Neptunusplein Amersfoort De Paperclip staat duidelijk,... もっと見る
Primera Makado te beek kent erg onvriendelijk personeel. Worden ook al acties opgezet om bepaalde afspraken met Post NL te omzeilen. Mevrouw vond niet dat haar adres als pakketpunt gebruikt mag worden... もっと見る
Pure diefstal: 2 maanden geleden kreeg je nog 3 spaarpunten bij aankoop 1/5 staatslot. Nú krijg je nog maar 1 spaarpunten, DÚS het duurt nu 3x zolang om hetzelfde aantal punten te sparen 😡. Prim... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Gemakswinkel voor o.a. tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten en tickets. Bestel je cadeau online of in één van de ruim 490 winkels.
連絡先
ネガティブなレビューの 3%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De prijs van een pakje oranje rizla…
De prijs van een pakje oranje rizla vloei is 20 cent hoger bij Primera Wiardi Beckmansingel als bij filiaal de Loper, beiden in Vlaardingen.
Hoe kan dit? Ook bij andere tabakswinkels is de prijs 70 cent en niet 90 cent
U bent niet welkom met uw pakket bij de Primera Vathorst
Bij de Primera in Amersfoort Vathorst (Leeghwater 15-17) kom ik regelmatig om pakketjes af te geven, simpelweg omdat er in de buurt geen andere optie is. De dames die er werken zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en nemen de tijd om klanten netjes te helpen – echt een verademing. Helaas wordt die positieve ervaring vaak overschaduwd door een uiterst chagrijnige en onbeleefde man achter de balie. Zijn houding straalt weinig klantvriendelijkheid uit en hij lijkt duidelijk niet op zijn plek in deze functie. Jammer, want door zijn gedrag ga ik nu kijken of ik mijn pakketjes voortaan ergens anders kan afgeven. (en dat raad ik u ook aan om te doen)
supervriendelijk geholpen en een leuk…top gesprek
supervriendelijk geholpen en een leuk gesprek gehad!
Vandaag straatje staatsloterij gekocht
Vandaag straatje staatsloterij gekocht, thuis aangekomen mis ik de eindcijfers 0,1 en 3, terwijl de 4,5 en6 dubbel zijn. Hoe kan dit
Primera Roosendaal
Primera Roosendaal: Ik vroeg een klein stukje plakband om mijn brief naar Australië dicht te plakken omdat het niet goed plakte. Dat kreeg ik niet. Wat een waardeloze service. Jaren gekomen maar ga hier nooit meer heen.
Was een pakketje kwijt
Was een pakketje kwijt, bij primera in het stadshart Zoetermeer werd ik super geholpen.
De dames trokken alles uit de kast om mij te helpen en dat is prima gelukt.
Pakket blijkt in een automaat te liggen waar ik geen code van hebt gekregen.
We hopen dat het alsnog bij Primera aankomt.
De dames zouden er op letten.
Ik kan primera stadshart aanbevelen bij iedereen.
Staan superlui in de winkel.
Ging een pakketje halen bij Primera…
Ging een pakketje halen bij Primera Gouda, vroeg wat aan de medewerkster die gewoon geen antwoord gaf. Keek mij minderwaardig aan en ik vroeg waarom ze geen antwoord gaf. Keek me weer aan als oud vuil en gaf gewoon geen antwoord en deed net of ik niet bestond. Deze ervaring nu voor de 2e gehad vandaar deze recensie. Echt niet klantvriendelijk deze winkel.
Heb een cadeaukaart van 50 euro…
Heb een cadeaukaart van 50 euro ontvangen van mijn werkgever. Pincode moet je openkrassen, maar ook voorzichtig openkrassen leidt tot het volledig verdwijnen van de pincode. Dus je hebt geen zak aan de kaart, want je kunt m niet meer inwisselen. Lekker cadeau. Niet echt, vooral frauduleus gedrag van Primera. Je maakt mij niet wijs dat je dit niet op een goede manier kunt ontwerpen. Zelfs met krasloten kan dit zonder enig probleem, om maar eens wat te noemen. Koop deze kaart niet, oplichterij.
Primera slechte pasfoto’s!
Primera pretendeert pasfoto’s te maken die geschikt zijn voor een paspoort echter worden deze afgewezen op het gemeentehuis bij de pp aanvraag. Bij het maken van nieuwe pasfoto’s elders gaf de fotograaf aan dat Primera inderdaad geen goede pasfoto’s maakt (veel klachten) maar ook geen cursus wilde voor haar medewerkers. Deze klacht ook doorgezet naar de Primera klantenservice.
Primera Purmerend
Zojuist bij de Primera in Purmerend geweest om een pakketje op te halen. “Geholpen” door een medewerkster die niet echt met haar goede been uit bed was gestapt. Is overigens niet de eerste keer dat me dat bij deze dame is overkomen. Op de tv reclame zijn ze erg aardig, in de praktijk valt dat reuze tegen!
Zo vriendelijk geholpen bij primera…
Zo vriendelijk geholpen bij primera vlietplein Ridderkerk
Helemaal blij.
Actie Primerapas.
Ik had een vraag over een actie met de Primerapas. Mijn pas kon niet gescand worden bij de winkel Nadat ik Tyrsa aan de telefoon kreeg van de klantenservice heeft ze mij een code toegestuurd per mail. Tyrsa nogmaals bedankt voor de snelle oplossing.
Zeer slechte klantenservice!
Zeer slechte klantenservice!
Problemen met het koppelen van klantenkaarten lijkt zo'n groot probleem te zijn dat menu beiden klantenkaarten niet meer werken. een goedbedoelde actie van een van de medewerkers heeft zelfs mijn naam gewijzigd van Willemsen naar Winkelhorst
Op meerdere mailtjes met de klantenservice komt geen reactie meer.
Ik geef Primera nog een kans het te herstellen maar anders wordt het vanaf dat moment een concurrent, er zijn er genoeg. Alleen erg sneu voor de franchise ondernemer die zo hart zijn/haar best doet.
Neemt de tijd voor een oplossing.
Daarnet door een vriendelijke dame geholpen met mijn primerakaart die ik niet kon activeren. Ze bleef rustig de tijd nemen voor een oplossing en die is uiteindelijk gevonden. Topservice.
Ik kreeg makkelijk en snel iemand aan…
Ik kreeg makkelijk en snel iemand aan de lijn.
Een service gerichte medewerkster hielp me adequaat toen verzilveren van mijn kado kaart was misgelopen
Attendeerde me er vervolgens op dat een andere kaart niet in zijn geheel verzilverd bleek te zijn
Kom hier nooit naartoe mensen!!
Pure schande bij Primera [ 1e Constantijn Huygensstr 65 HB, Eerste Constantijn Huygensstraat 65, 1054 BT Amsterdam]. Ik kom hier al jaren en koop vaak sigaretten in grote verpakkingen, laat genoeg geld achter. Vandaag wilde ik een pakket versturen en had één keer geen plakband bij me. Zoiets kleins, maar in plaats van een beetje service werd ik afgesnauwd door de kale medewerker (degene met die kalender). Respectloos, kleinerend en ronduit racistisch. Ik had geen tijd om er lang op in te gaan, anders was dit heel anders geëindigd. En ik ben zeker niet de enige de vele slechte recensies hier zeggen genoeg. Dit is geen incident maar hun standaard. Dit is geen Primera maar boerenmentaliteit in een winkeljasje. Buitenlanders: ontwijk deze plek. Aan die kale man zelf dit gedrag vergeet niemand, dit blijft aan je naam kleven.
Geen pasfoto laten maken bij Primera!
Pasfoto laten maken voor paspoort en rijbewijs. Helaas pasfoto voor paspoort afgekeurd vanwege onjuiste belichting en kleurstelling door gemeente Rotterdam (‘gebeurd heel vaak bij Primera foto’s’). Wat een gedoe, nieuwe afspraak, foto’s opnieuw bij goed adres Coolsingel 2 laten maken en uiteindelijk maar 10,- terug van Primera, waardoor ik alsnog 10,- meer heb betaald dan in 1x goed. Slechte service.
Stelen pakketjes echt helemaal klaar mee
Man man wat een aanfluiting
Man man wat een aanfluiting. Ik bestel iets online, nadat informatie heb opgevraagd. Vervolgens komt een gepersonaliseerde agenda aan met verkeerde foto en krijg ik een 15% korting als ik de juiste wil bestellen! Ondertussen dus €46 kwijt voor een agenda en het kost hun niks om het over te drukken. Vreselijke service online! Nooit meer! Bestel maar liever bij bedrijven die met je meedenken, of ga naar onze winkel in het dorp. Maar online nooit meer!
De Prrimera in de Aarhof in Alphen aan…
De Prrimera in de Aarhof in Alphen aan den Rijn is echt een super winkel ze helpen je goed en denken in oplossingen niet in problemen. Wij zijn er in ieder geval super geholpen en zijn blij met de aankoop.
Het is een kleine winkel met een groot assortiment en ziet er erg netjes uit.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。