Private Training Online (PT Online) レビュヌ

1,085
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ja det hÀr Àr ju andra gÃ¥ngen jag anlitar teamet pÃ¥ Private Training sÃ¥ det sÀger vÀl en hel del? Min coach Christopher Àr bara helt fantastisk✹ Ett upplÀgg helt enligt mina önskningar, ett rikti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr mycket nöjd! Haft PTO ca 1 Ã¥r och upplÀgget med nytt trÀningsprogram var 4-5v Àr toppen. Man hinner lÀra sig övningarna, se progression men det blir ocksÃ¥ variation. Appen smidig och lÀtt chatt... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag Àr precis i början av min resa med PT Online men Àr redan nöjd bÃ¥de med program och kontakt. Det uppfyller vad jag Àr ute efter, vilket Àr beteende- och vaneförÀndring pÃ¥ sikt med kvalificerat stö... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag gillar att lÀtt kunna regga mina pass och se mina ökningar nÀr jag trÀnat klart. Tycker det fungerar bra att kunna bygga egna pass, Àven om det hamnar pÃ¥ dagens datum sÃ¥ man mÃ¥ste flytta den till... もっず芋る

䌁業情報

5. フィットネス プログラム
  6. りェルネス プログラム

Private Training Online (PT Online) に぀いお

圓該䌁業による蚘述

TrÀnings- och kostschema anpassat unikt efter just dig och dina mål. Support från personlig trÀnare och kostrådgivare med regelbundna uppföljningar och nya upplÀgg varje månad. LÀs mer om PT Online

Kom igång med PT Online: Priser & AnmÀlan

Vad vi erbjuder:

• ObegrÀnsad support och coaching: FÃ¥ svar pÃ¥ dina frÃ¥gor och vÀgledning nÀr du behöver det.

• Regelbundna uppföljningar: Vi följer upp dina framsteg och justerar dina program för bÀsta resultat.

• Nya upplÀgg varje mÃ¥nad: Nya trÀnings- och kostscheman varje mÃ¥nad baserade pÃ¥ dina mÃ¥l och framsteg.

• Allt samlat i vÃ¥r app: Enkel tillgÃ¥ng till dina program, uppföljningar och coachkontakt.

• TrÀningsprogram anpassat efter just dig: VÃ¥ra trÀningsprogram skrÀddarsys för att passa dina specifika behov och mÃ¥l, oavsett om du Àr nybörjare eller erfaren atlet.

• SkrÀddarsytt kostschema: VÃ¥ra kostscheman Àr utformade för att stödja dina trÀningsmÃ¥l och sÀkerstÀlla att du fÃ¥r i dig rÀtt nÀring.

• Över 30 000 nöjda klienter sedan 2012: Vi har i över 10 Ã¥r hjÀlpt tusentals mÀnniskor att nÃ¥ sina trÀnings- och hÀlsomÃ¥l.

• TrÀna hemma, utomhus eller pÃ¥ gym: VÃ¥ra program Àr utformade för att fungera var som helst, sÃ¥ att du kan trÀna pÃ¥ det sÀtt som passar dig bÀst.

• 14 dagars Ã¥ngerrÀtt: Prova vÃ¥ra tjÀnster utan risk. Om du inte Àr nöjd inom 14 dagar fÃ¥r du pengarna tillbaka.

• GodkÀnt för friskvÃ¥rdsbidrag: VÃ¥ra tjÀnster Àr godkÀnda för friskvÃ¥rdsbidrag, och du kan betala direkt via din friskvÃ¥rdsportal.

Om oss:
Sedan 2012 har Private Training Online hjÀlpt tusentals personer att nå sina trÀnings- och hÀlsomål. Med vårt erfarna team och digitala verktyg Àr vi hÀr för att göra din hÀlsoresa så effektiv och enkel som möjligt.

LÀs mer om PT Online hÀr

(1,085)

過去12か月のレビュヌ数: 107ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Precis kommit igång men har fått ett

Precis kommit igång men har fått ett positivt intryck av PTOnline, bra coachning för att komma igång och hyfsat snabb feedback. Gillar appen, underlÀttar effektiv trÀning och struktur i vardagen, bra möjligheter att synka med med olika trÀningsverktyg (klockor mm). KÀnner att jag har mer att utforska vad gÀller appen för att optimera ytterligare.

2026幎4月22日
5぀星のうち4の評䟡

Blev ett superbra första upplÀgg

Blev ett superbra första upplÀgg, sedan ska man på egenhand ordna sitt kostschema vilket Àr smidigt Àven om jag trodde det skulle vara pt online som ordnade. TrÀningen Àr bra då man får inspiration, svårt att regga egna övningar då det Àr svårt att navigera just detta i appen.

2026幎4月20日
5぀星のうち4の評䟡

Jag har anvÀnt PTO i drygt tvÃ¥ mÃ¥nader

Jag har anvÀnt PTO i drygt två månader och mitt trÀningsupplÀgg har varit bra och varierat. Kostschemat kan vara svårt att förstå sig på från början då man måste berÀkna kcal mm, men det har Àndå fungerat bra. Det bÀsta hade varit om man fick t.ex tre måltider per dag eller en måltidslista med fÀrdiga måltider.
Jag bestÀllde kosttillskott i början av min trÀningsperiod men har Ànnu inte fått några produkter. Jag har skickat 3 mail och betonat detta, varpå svaret varit att ordern kommer skickas inom kort. Just nu vÀntar jag på att varorna ska komma antingen imorgon eller på onsdag - det återstår att se.

2026幎4月12日

KanonupplÀgg efter förlossning

Får jÀttebra hjÀlp och personlig respons. Först tyckte jag att upplÀgget kÀndes lite generiskt men allt eftersom vi kom igång har jag mÀrkt att min coach Àr uppmÀrksam och inlyssnande för mina specifika behov. Jag har nyss fött barn och ville komma igång med styrketrÀningen igen och få ordning på min bÀckenbotten. Rekommenderar! Också bra att ha någon som det kÀnns som att man måste redovisa inför - då blir trÀningen av!

2026幎3月24日

Super

Anpassningsbar och lyssnar på dina behov! Nöjd efter 1 månads anvÀndning! Bra med recept och så mångsidig trÀning. Super.

2026幎3月18日

Rutiner

För mig Àr detta ett bra sett att ha rutiner och få trÀningen gjord. Man vet om att man inte Àr ensam och har hjÀlpen med sig ifall den behövs.

2026幎3月17日

Jag Àr supernöjd med PT Online

Jag Àr supernöjd med PT Online! Det Àr en bra och snabb guide till effektiv trÀning, och upplÀgget gör det enkelt för alla att komma igång. Programmen Àr tydliga, lÀtta att följa och anpassade så att man både trÀnar och Àter på rÀtt sÀtt.
Det bÀsta Àr priset – jÀmfört med mÃ¥nga andra alternativ fÃ¥r man otroligt mycket vÀrde för en vÀldigt liten kostnad. Rekommenderas varmt till alla som vill komma i form pÃ¥ ett smidigt och prisvÀrt sÀtt!

2026幎2月25日
5぀星のうち1の評䟡

Bra app men inget mer

Bra app
DÃ¥lig variation i trÀningsupplÀgg. Upplevde inte att de tog hÀnsyn till mina mÃ¥l. Önskade tex öka kondition men inte ett enda pulspass har lagts till. Visst Àndrades upplÀgg efter pÃ¥pekande men det kÀnns absolut inte personligt. Inte mycket till coaching och automatiskt genererade meddelanden. Opersonligt. Ingen aning om jag chattade med samma person varje gÃ¥ng.

2026幎2月24日

Smidigt upplÀgg

Mycket bra app dÀr all info finns, kul och inspirerande trÀningsupplÀgg och, kanske viktigast, snabb respons i all kommunikation. Rekommenderas!

2026幎2月22日
5぀星のうち4の評䟡

Jag har fÃ¥tt sÃ¥ snabb respons nÀr jag

Jag har fÃ¥tt sÃ¥ snabb respons nÀr jag upplevt nÃ¥got jobbigt eller sÃ¥ som jag velat Àndra pÃ¥, och inte en enda gÃ¥ng har jag kÀnt mig till besvÀr nÀr jag bett om att byta ut nÃ¥gon övning i upplÀgget eller liknande. Sen har jag bara fÃ¥tt uppmuntrande ord som stÀrker en ordentligt. SmÃ¥ direkta kommentarer tillbaka nÀr jag noterat nÃ¥got efter ett loggat trÀningspass och ord som peppar som tusan! 👐

2026幎2月22日
5぀星のうち4の評䟡

Smidigt upplÀgg med bra trÀningspass

Smidigt upplÀgg med bra trÀningspass och hjÀlpsam PT vid frågor eller behov av Àndringar.
Kostschema enligt dina mål.

Smidigt sÀtt att få trÀningen och kosten på banan igen utan att behöva spendera halva årslönen! :)

Enda negativa Àr vÀll att appen som anvÀnds inte har sÀrskilt mycket svenska produkter inlagt, men det går att sync med andra.

2026幎2月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス