Ja det hÀr Àr ju andra gÃ¥ngen jag anlitar teamet pÃ¥ Private Training sÃ¥ det sÀger vÀl en hel del? Min coach Christopher Àr bara helt fantastiskâš Ett upplÀgg helt enligt mina önskningar, ett rikti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr mycket nöjd! Haft PTO ca 1 Ã¥r och upplÀgget med nytt trÀningsprogram var 4-5v Àr toppen. Man hinner lÀra sig övningarna, se progression men det blir ocksÃ¥ variation. Appen smidig och lÀtt chatt... ãã£ãšèŠã
Jag Àr precis i början av min resa med PT Online men Àr redan nöjd bÃ¥de med program och kontakt. Det uppfyller vad jag Àr ute efter, vilket Àr beteende- och vaneförÀndring pÃ¥ sikt med kvalificerat stö... ãã£ãšèŠã
Jag gillar att lÀtt kunna regga mina pass och se mina ökningar nÀr jag trÀnat klart. Tycker det fungerar bra att kunna bygga egna pass, Àven om det hamnar pÃ¥ dagens datum sÃ¥ man mÃ¥ste flytta den till... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Private Training Online (PT Online) ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kom igång med PT Online: Priser & AnmÀlan
Vad vi erbjuder:
- ObegrÀnsad support och coaching: Få svar på dina frågor och vÀgledning nÀr du behöver det.
- Regelbundna uppföljningar: Vi följer upp dina framsteg och justerar dina program för bÀsta resultat.
- Nya upplÀgg varje månad: Nya trÀnings- och kostscheman varje månad baserade på dina mål och framsteg.
- Allt samlat i vår app: Enkel tillgång till dina program, uppföljningar och coachkontakt.
- TrÀningsprogram anpassat efter just dig: Våra trÀningsprogram skrÀddarsys för att passa dina specifika behov och mål, oavsett om du Àr nybörjare eller erfaren atlet.
- SkrÀddarsytt kostschema: Våra kostscheman Àr utformade för att stödja dina trÀningsmål och sÀkerstÀlla att du får i dig rÀtt nÀring.
- Ãver 30 000 nöjda klienter sedan 2012: Vi har i över 10 Ã¥r hjÀlpt tusentals mÀnniskor att nÃ¥ sina trÀnings- och hÀlsomÃ¥l.
- TrÀna hemma, utomhus eller på gym: Våra program Àr utformade för att fungera var som helst, så att du kan trÀna på det sÀtt som passar dig bÀst.
- 14 dagars ångerrÀtt: Prova våra tjÀnster utan risk. Om du inte Àr nöjd inom 14 dagar får du pengarna tillbaka.
- GodkÀnt för friskvårdsbidrag: Våra tjÀnster Àr godkÀnda för friskvårdsbidrag, och du kan betala direkt via din friskvårdsportal.
Sedan 2012 har Private Training Online hjÀlpt tusentals personer att nå sina trÀnings- och hÀlsomål. Med vårt erfarna team och digitala verktyg Àr vi hÀr för att göra din hÀlsoresa så effektiv och enkel som möjligt.
LÀs mer om PT Online hÀr
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De Àr alltid trevliga ochâŠ
De Àr alltid trevliga och tillmötesgående, dock kan det vara lite långsamma svar ibland. Men det Àr en smidig app och lÀtta att hitta.
Precis kommit igÃ¥ng men har fÃ¥tt ettâŠ
Precis kommit igång men har fått ett positivt intryck av PTOnline, bra coachning för att komma igång och hyfsat snabb feedback. Gillar appen, underlÀttar effektiv trÀning och struktur i vardagen, bra möjligheter att synka med med olika trÀningsverktyg (klockor mm). KÀnner att jag har mer att utforska vad gÀller appen för att optimera ytterligare.
Blev ett superbra första upplÀgg
Blev ett superbra första upplÀgg, sedan ska man på egenhand ordna sitt kostschema vilket Àr smidigt Àven om jag trodde det skulle vara pt online som ordnade. TrÀningen Àr bra då man får inspiration, svårt att regga egna övningar då det Àr svårt att navigera just detta i appen.
Jag fÃ¥r hjÀlp alltid svar pÃ¥ minaâŠ
Jag fÃ¥r hjÀlp alltid svar pÃ¥ mina frÃ¥gor inom loppet av tiden det Àr lovat och min önskningar vid mÃ¥nadsuppföljningarna blir bemötta. Ãlskar att man kan lÀgga sig och fÃ¥ hjÀlp just dÀr man Àr.
Jag har anvÀnt PTO i drygt tvÃ¥ mÃ¥naderâŠ
Jag har anvÀnt PTO i drygt två månader och mitt trÀningsupplÀgg har varit bra och varierat. Kostschemat kan vara svårt att förstå sig på från början då man måste berÀkna kcal mm, men det har Àndå fungerat bra. Det bÀsta hade varit om man fick t.ex tre måltider per dag eller en måltidslista med fÀrdiga måltider.
Jag bestÀllde kosttillskott i början av min trÀningsperiod men har Ànnu inte fått några produkter. Jag har skickat 3 mail och betonat detta, varpå svaret varit att ordern kommer skickas inom kort. Just nu vÀntar jag på att varorna ska komma antingen imorgon eller på onsdag - det återstår att se.
Man fÃ¥r snabba svar nÀr man harâŠ
Man får snabba svar nÀr man har fundering över något, och alltid trevliga och lÀttsamma!
KanonupplÀgg efter förlossning
Får jÀttebra hjÀlp och personlig respons. Först tyckte jag att upplÀgget kÀndes lite generiskt men allt eftersom vi kom igång har jag mÀrkt att min coach Àr uppmÀrksam och inlyssnande för mina specifika behov. Jag har nyss fött barn och ville komma igång med styrketrÀningen igen och få ordning på min bÀckenbotten. Rekommenderar! Också bra att ha någon som det kÀnns som att man måste redovisa inför - då blir trÀningen av!
Bra upplÀgg på både kost och trÀning.
Bra upplÀgg på både kost och trÀning.
TrÀnarna Àr trevliga och duktiga samtâŠ
TrÀnarna Àr trevliga och duktiga samt anpassar scheman bra efter behov!
Svarar på frågor relativt snabbt
Svarar på frågor relativt snabbt. Hade maten funkat bÀttre att regga hade de fått 5 stjÀrnor men dÀr har jag inte hittat riktigt rÀtt Ànnu.
Super
Anpassningsbar och lyssnar på dina behov! Nöjd efter 1 månads anvÀndning! Bra med recept och så mångsidig trÀning. Super.
Rutiner
För mig Àr detta ett bra sett att ha rutiner och få trÀningen gjord. Man vet om att man inte Àr ensam och har hjÀlpen med sig ifall den behövs.
JÀttenöjd
Jag har nyss börjat trÀna med POT och jag Àr jÀttenöjd hittills. Jag får svar snabbt nÀr jag vill diskutera något i upplÀgget.
Helt fantastisk lÀtt app att navigera iâŠ
Helt fantastisk lÀtt app att navigera i och ett plus Àr att jag kan se övningen.
Jag Àr supernöjd med PT Online
Jag Àr supernöjd med PT Online! Det Àr en bra och snabb guide till effektiv trÀning, och upplÀgget gör det enkelt för alla att komma igång. Programmen Àr tydliga, lÀtta att följa och anpassade så att man både trÀnar och Àter på rÀtt sÀtt.
Det bÀsta Àr priset â jÀmfört med mÃ¥nga andra alternativ fÃ¥r man otroligt mycket vÀrde för en vÀldigt liten kostnad. Rekommenderas varmt till alla som vill komma i form pÃ¥ ett smidigt och prisvÀrt sÀtt!
Ett bra upplÀgg med trÀning och kost
Ett bra upplÀgg med trÀning och kost, trevlig personal och bra feedback. Lite krångligt att regga mat nÀr allt Àr på engelska och att försöka lÀgga till matrÀtter i recept tar en stund att komma in i.
Men vÀl vÀrt ð
Bra app men inget mer
Bra app
DÃ¥lig variation i trÀningsupplÀgg. Upplevde inte att de tog hÀnsyn till mina mÃ¥l. Ãnskade tex öka kondition men inte ett enda pulspass har lagts till. Visst Àndrades upplÀgg efter pÃ¥pekande men det kÀnns absolut inte personligt. Inte mycket till coaching och automatiskt genererade meddelanden. Opersonligt. Ingen aning om jag chattade med samma person varje gÃ¥ng.
Smidigt upplÀgg
Mycket bra app dÀr all info finns, kul och inspirerande trÀningsupplÀgg och, kanske viktigast, snabb respons i all kommunikation. Rekommenderas!
Jag har fÃ¥tt sÃ¥ snabb respons nÀr jagâŠ
Jag har fÃ¥tt sÃ¥ snabb respons nÀr jag upplevt nÃ¥got jobbigt eller sÃ¥ som jag velat Àndra pÃ¥, och inte en enda gÃ¥ng har jag kÀnt mig till besvÀr nÀr jag bett om att byta ut nÃ¥gon övning i upplÀgget eller liknande. Sen har jag bara fÃ¥tt uppmuntrande ord som stÀrker en ordentligt. SmÃ¥ direkta kommentarer tillbaka nÀr jag noterat nÃ¥got efter ett loggat trÀningspass och ord som peppar som tusan! ð
Smidigt upplÀgg med bra trÀningspassâŠ
Smidigt upplÀgg med bra trÀningspass och hjÀlpsam PT vid frågor eller behov av Àndringar.
Kostschema enligt dina mål.
Smidigt sÀtt att få trÀningen och kosten på banan igen utan att behöva spendera halva årslönen! :)
Enda negativa Àr vÀll att appen som anvÀnds inte har sÀrskilt mycket svenska produkter inlagt, men det går att sync med andra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã