Ja det hÀr Àr ju andra gÃ¥ngen jag anlitar teamet pÃ¥ Private Training sÃ¥ det sÀger vÀl en hel del? Min coach Christopher Àr bara helt fantastiskâš Ett upplÀgg helt enligt mina önskningar, ett rikti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr mycket nöjd! Haft PTO ca 1 Ã¥r och upplÀgget med nytt trÀningsprogram var 4-5v Àr toppen. Man hinner lÀra sig övningarna, se progression men det blir ocksÃ¥ variation. Appen smidig och lÀtt chatt... ãã£ãšèŠã
Jag Àr precis i början av min resa med PT Online men Àr redan nöjd bÃ¥de med program och kontakt. Det uppfyller vad jag Àr ute efter, vilket Àr beteende- och vaneförÀndring pÃ¥ sikt med kvalificerat stö... ãã£ãšèŠã
Jag gillar att lÀtt kunna regga mina pass och se mina ökningar nÀr jag trÀnat klart. Tycker det fungerar bra att kunna bygga egna pass, Àven om det hamnar pÃ¥ dagens datum sÃ¥ man mÃ¥ste flytta den till... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Private Training Online (PT Online) ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kom igång med PT Online: Priser & AnmÀlan
Vad vi erbjuder:
- ObegrÀnsad support och coaching: Få svar på dina frågor och vÀgledning nÀr du behöver det.
- Regelbundna uppföljningar: Vi följer upp dina framsteg och justerar dina program för bÀsta resultat.
- Nya upplÀgg varje månad: Nya trÀnings- och kostscheman varje månad baserade på dina mål och framsteg.
- Allt samlat i vår app: Enkel tillgång till dina program, uppföljningar och coachkontakt.
- TrÀningsprogram anpassat efter just dig: Våra trÀningsprogram skrÀddarsys för att passa dina specifika behov och mål, oavsett om du Àr nybörjare eller erfaren atlet.
- SkrÀddarsytt kostschema: Våra kostscheman Àr utformade för att stödja dina trÀningsmål och sÀkerstÀlla att du får i dig rÀtt nÀring.
- Ãver 30 000 nöjda klienter sedan 2012: Vi har i över 10 Ã¥r hjÀlpt tusentals mÀnniskor att nÃ¥ sina trÀnings- och hÀlsomÃ¥l.
- TrÀna hemma, utomhus eller på gym: Våra program Àr utformade för att fungera var som helst, så att du kan trÀna på det sÀtt som passar dig bÀst.
- 14 dagars ångerrÀtt: Prova våra tjÀnster utan risk. Om du inte Àr nöjd inom 14 dagar får du pengarna tillbaka.
- GodkÀnt för friskvårdsbidrag: Våra tjÀnster Àr godkÀnda för friskvårdsbidrag, och du kan betala direkt via din friskvårdsportal.
Sedan 2012 har Private Training Online hjÀlpt tusentals personer att nå sina trÀnings- och hÀlsomål. Med vårt erfarna team och digitala verktyg Àr vi hÀr för att göra din hÀlsoresa så effektiv och enkel som möjligt.
LÀs mer om PT Online hÀr
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UtmÀrkt!
VÀldigt bra trÀningsupplÀg för min önskemÃ¥l och behov och snabb responsðrekommenderas starkt!
Nyligen börjat anvÀnda mig av appen menâŠ
Nyligen börjat anvÀnda mig av appen men plus för att trÀningsdelen Àr tydlig och lÀtt att anvÀnda. Lite minus för att det tar lite tid att registrera maten i appen. Men den funkar.
Bra trÀningsupplÀgg utifrån mina behov
Bra trÀningsupplÀgg utifrån mina behov. Snabba svar. Mindre bra app för registering av mat. AnvÀnder en annan app för detta. Men för övrigt mycket bra.
Bra uppbyggda pass och tillgÀngligaâŠ
Bra uppbyggda pass och tillgÀngliga medarbetare. Hög servicegrad!

Great
Great! Have been using it for the last couple of months. All i need! ðª

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
UpplÀgget för trÀning Àr riktigt bra
UpplÀgget för trÀning Àr riktigt bra, tydligt i appen med video på övningar och man kan registrera vikter så man lÀtt ser utvecklingen. Dock tycker jag inte riktigt upplÀgget vad det gÀller kosten Àr så enkel, jag tycker det Àr lite krångligt och passar inte riktigt mig. Jag har dock fått en uppfattning om hur jag bör Àta vilket Àr bra.

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Jag har fått bra hjÀlp med trÀning och kost
Jag har fått bra hjÀlp med trÀningsupplÀgg och får snabbt svar nÀr jag har frågor. Apppen funkar bra för trÀningen men sÀmre för att registrera mat. AnvÀnder en annan app och anvÀnder det som underlag för samtal om mat. Nöjd!

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Jag Àr supernöjd med min upplevelse
Jag Àr supernöjd med min upplevelse. Får tydliga kontaktvÀgar med PT, anpassat trÀningsschema och kostschema och smidig app att anvÀnda sig av.

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Bra upplÀgg, men har lite svårt att förstå appen
Jag Àr rÀtt ny och har inte kommit igång och förstått upplÀgget riktigt. Tycker upplÀgget på trÀningen Àr bra. Lagom nivå. Mycket recept och inspiration kring kosten. Har dock inte riktigt förstått matloggningen Ànnu

JÀttebra tjÀnst
JÀttebra tjÀnst! Fick skrÀddarsytt kost och trÀningsprogram utifrån mina förutsÀttningar. Enkelt att följa!

Bra app
Bra app, enkelt att följa sitt schema. Dock inte sÀrskilt personligt. Får ingen återkoppling på utförd trÀning.
Jag har provat i fyra veckor sÃ¥ harâŠ
Jag har provat i fyra veckor så har fått mycket resultat redan. Stark rekomenderar.

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Jag vill varna folk att lita på dem
Jag vill varna folk att lita på dem. Det dem skriver stÀmmer inte Dem svara inte nÀr du skriver dina frågor. Dem skriver att dem svarar inom 24 timmar men det har inte hÀnt en enda gång. Det kan gå en vecka tills du får ett svar. Dem följer inte upp dig och din utveckling alls. Kostschemat Àr inte anpassat efter dig utan skickas samma till alla. Jag och min vÀn tog detta och vi båda hade fyllt i olika behov som vi önskade med trÀningen men fick samma upplÀgg både av kostschemat och trÀningen, vÀldigt lustig. Både jag och min vÀn har valt att sÀga upp avtalet, Dem Àr vÀrdelösa.
Sedan alla bra recensioner som folk skriver om Private Training online och man kan gå på det, det Àr för att dem erbjuder dig en månad GRATIS om du skriver en recension. Jag tackade nej till detta för jag tycker inte mÀnniskor ska behöva betala i onödan och ville ge min riktiga åsikt och upplevelse

JÀtte nöjd
JÀtte nöjd, lyhörda om man vill Àndra något. Bra trÀningsprogram med variation, mycket recept att vÀlja på. Bra pepp! Rekommenderar!

TrÀningsupplÀgget Àr mycket braâŠ
TrÀningsupplÀgget Àr mycket bra utformat och enkelt att följa.
Och coacherna ger feedback på ett konstruktivt sÀtt.
Jag rekommenderar Pt online till alla.

Bra och tillmötesgående pt

Bra upplÀgg
Bra upplÀgg, bra och snabb kontakt, riklig bank med matrecept

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Tydliga och varierande trÀningsprogram.
Tydliga och varierande trÀningsprogram.

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Deras upplÀgg funkar perfekt för migâŠ
Deras upplÀgg funkar perfekt för mig som jobbar heltid och Àr ensamstående förÀlder.

bra och smidigt upplÀgg
bra och smidigt upplÀgg, appen Àr lÀttanvÀndlig och tydlig, bra trÀningspass

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã