Ja det hÀr Àr ju andra gÃ¥ngen jag anlitar teamet pÃ¥ Private Training sÃ¥ det sÀger vÀl en hel del? Min coach Christopher Àr bara helt fantastiskâš Ett upplÀgg helt enligt mina önskningar, ett rikti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr mycket nöjd! Haft PTO ca 1 Ã¥r och upplÀgget med nytt trÀningsprogram var 4-5v Àr toppen. Man hinner lÀra sig övningarna, se progression men det blir ocksÃ¥ variation. Appen smidig och lÀtt chatt... ãã£ãšèŠã
Jag Àr precis i början av min resa med PT Online men Àr redan nöjd bÃ¥de med program och kontakt. Det uppfyller vad jag Àr ute efter, vilket Àr beteende- och vaneförÀndring pÃ¥ sikt med kvalificerat stö... ãã£ãšèŠã
Jag gillar att lÀtt kunna regga mina pass och se mina ökningar nÀr jag trÀnat klart. Tycker det fungerar bra att kunna bygga egna pass, Àven om det hamnar pÃ¥ dagens datum sÃ¥ man mÃ¥ste flytta den till... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Private Training Online (PT Online) ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kom igång med PT Online: Priser & AnmÀlan
Vad vi erbjuder:
- ObegrÀnsad support och coaching: Få svar på dina frågor och vÀgledning nÀr du behöver det.
- Regelbundna uppföljningar: Vi följer upp dina framsteg och justerar dina program för bÀsta resultat.
- Nya upplÀgg varje månad: Nya trÀnings- och kostscheman varje månad baserade på dina mål och framsteg.
- Allt samlat i vår app: Enkel tillgång till dina program, uppföljningar och coachkontakt.
- TrÀningsprogram anpassat efter just dig: Våra trÀningsprogram skrÀddarsys för att passa dina specifika behov och mål, oavsett om du Àr nybörjare eller erfaren atlet.
- SkrÀddarsytt kostschema: Våra kostscheman Àr utformade för att stödja dina trÀningsmål och sÀkerstÀlla att du får i dig rÀtt nÀring.
- Ãver 30 000 nöjda klienter sedan 2012: Vi har i över 10 Ã¥r hjÀlpt tusentals mÀnniskor att nÃ¥ sina trÀnings- och hÀlsomÃ¥l.
- TrÀna hemma, utomhus eller på gym: Våra program Àr utformade för att fungera var som helst, så att du kan trÀna på det sÀtt som passar dig bÀst.
- 14 dagars ångerrÀtt: Prova våra tjÀnster utan risk. Om du inte Àr nöjd inom 14 dagar får du pengarna tillbaka.
- GodkÀnt för friskvårdsbidrag: Våra tjÀnster Àr godkÀnda för friskvårdsbidrag, och du kan betala direkt via din friskvårdsportal.
Sedan 2012 har Private Training Online hjÀlpt tusentals personer att nå sina trÀnings- och hÀlsomål. Med vårt erfarna team och digitala verktyg Àr vi hÀr för att göra din hÀlsoresa så effektiv och enkel som möjligt.
LÀs mer om PT Online hÀr
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Proffsigt, tillmötesgåendes och personligt!
Jag har trÀnat med PT Online sedan maj och det Àr verkligen ett av de bÀsta besluten jag tagit för min hÀlsa! De erbjuder inte bara professionell och individanpassad trÀning, utan också ett kostschema som Àr skrÀddarsytt efter mina mål och livsstil.
Dessutom har de ett stort receptbibliotek som gör kosten varierad, inspirerande och lÀtt att följa. TrÀningen anpassas löpande efter hur jag mår och vad jag behöver, och de Àr alltid snabba på att svara, lyhörda och otroligt tillmötesgående.
Jag kÀnner mig både motiverad och trygg varje steg på vÀgen. Det mÀrks att PT Online verkligen bryr sig och vill att man ska lyckas på riktigt. Rekommenderar dem varmt till alla som vill ha långsiktiga resultat och ett personligt stöd som gör skillnad!

Bra trÀningsupplÀgg med flexibilitet
Bra trÀningsupplÀgg med flexibilitet. Men svårt att kostdelen Àr anpassad för en icke-svensk marknad.

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Nu Àr det upp till mig med braâŠ
Nu Àr det upp till mig med bra draghjÀlp!!

Inte en PT - en app och en chatbot
En glorifierad app som krÀver köp av en annan app för att funka. Ingen PT - vilket Àr vad jag ville ha - utan en chattbot, såvitt jag kan se. Program för trÀning och mat, men det kan man ju skaffa gratis idag. Vad tjÀnsten tillför Àr oklart.

Jag Àr vÀldigt nöjd!
Jag har fått ett bra upplÀgg med trÀning och kost utifrån mina förutsÀttningar och önskemål. Coachen Àr lÀtt att få kontakt med och kommer snabbt med förslag på förÀndringar nÀr det efterfrågas. Bra trÀningspass med tydliga instruktioner och video. Appen Àr lÀtt att anvÀnda

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
LÀtt att hitta runt i appen och braâŠ
LÀtt att hitta runt i appen och bra hjÀlp får man !

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Smidigt och lÀtt att anvÀnda samtâŠ
Smidigt och lÀtt att anvÀnda samt lyhörda coacher ð

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Köp en annan app, detta Àr bluff
De har ett system som slumpar övningar och låtsas erbjuda individuell anpassning men i verkligheten skickar de ett mejl per vecka (eller meddelande i appen) (det de kallar avstÀmning) och tjÀnar pengar på en automatiserad app som inte ens kostar en tiondel att ladda ner från annan kÀlla.
Hade tÀnkte starta det nya året med trÀning men bröt istÀllet benet. Kontaktade "PT online" om min situation och de skrev att de kunde individanpassa trÀningen så att den passade en person som brutit benet och gick med gips. Jag var skeptisk till att de kunde göra anpassningar och vi beslutade dÀrför att flytta på starten till veckan då gipset togs bort.
De la då upp en trÀning dÀr jag skulle ut och springa 30 minuter två-tre gånger i veckan och i stort sett alla övningarna baserades på att jag hade fungerande ben.
Jag skrev till dem om att det var helt orimliga övningar med tanke på att ena benet både var opererat och helt saknade muskler, jag kunde max halta fram en meter utan kryckor. Efter en månads konversation gav jag upp på att de skulle kunna göra övningar som var anpassade efter min förmåga. Jag skrev till dem att jag ville ha pengarna tillbaka då de inte kunde leverera det som utlovats. De påstod att de visst kunde göra anpassningar och för första gången såg jag att de försökt göra någon form av individuell anpassning. Den var dock inte i nÀrheten av att fungera.
NÀr jag påtalade det raderades mitt konto och de makulerade betalningen.

Följer trÀnings och kostschema
Följer trÀnings och kostschema! Riktigt nöjd! Haft nÃ¥gra frÃ¥gor till onlinePT och svar i positiv ton har kommit senast dagen efter ð€©ð

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
JÀttebra app med alla möjligaâŠ
JÀttebra app med alla möjliga mat-recept för att Àta bÀttre och PT som Àr noga med hur mycket kalorier man behöver. Jag Àr nöjd. Jag började trÀna igen hemma med appen och med hjÀlp av PT. Tack!

Bra upplÀgg
Bra upplÀgg, trevlig, tydlig och snabb kommunikation. LÀtt att anvÀnda appen och byta ut övningar om något inte passar eller maskin inte finns på just det gym du Àr på. Den kommer ihåg dina föregående pass så du vet vilken vikt du ska börja på tex. Många goda och bra recept. Har haft den i 2 veckor och kan redan kÀnna resultat. Bra grej helt enkelt!

Mycket bra upplÀgg. Lite segt I svaren ibland
Mycket bra upplÀgg. Lite

JÀttebra & tydliga övningar
JÀttebra & tydliga övningar. Lite krÃ¥ngligt med mat registreringen sÃ¥ den kör jag i en annan app. Ãr vÀldigt nöjd!

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Enkelt trÀningsschema och bra app attâŠ
Enkelt trÀningsschema och bra app att logga in det du Àter. Effektiva trÀningspass som inte tar för lång tid på gymmet Àr ett plus.

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Mycket bra dialog med anpassning tillâŠ
Mycket bra dialog med anpassning till egna förutsÀttningar, trÀningsvana och mål.
Tydliga trÀningsinstruktioner.
Livsmedelslistan i kostprogrammet kan utökas för att göra det enklare att vÀlja olika matvaror.

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Ãr ganska ny Àn sÃ¥ lÀnge
Ãr ganska ny Àn sÃ¥ lÀnge, men kÀnns vÀldigt seriöst med snabb Ã¥terkoppling pÃ¥ frÃ¥gor och tydliga videos pÃ¥ övningar

Rekommenderar starkt!
Så nöjd med upplÀgget både vad det gÀller kosten och trÀningen! Rekommenderar starkt!!

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Bra app dÀr du loggar din trÀning
Bra app dÀr du loggar din trÀning. Personligt kostupplÀgg. LÀtt att få kontakt med din PT. Nya trÀningsupplÀgg varje månad så att det blir variation.

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Bra app med ett upplÀgg som passar migâŠ
Bra app med ett upplÀgg som passar mig bra.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹