Private Training Online (PT Online) レビュヌ

1,085
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ja det hÀr Àr ju andra gÃ¥ngen jag anlitar teamet pÃ¥ Private Training sÃ¥ det sÀger vÀl en hel del? Min coach Christopher Àr bara helt fantastisk✹ Ett upplÀgg helt enligt mina önskningar, ett rikti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr mycket nöjd! Haft PTO ca 1 Ã¥r och upplÀgget med nytt trÀningsprogram var 4-5v Àr toppen. Man hinner lÀra sig övningarna, se progression men det blir ocksÃ¥ variation. Appen smidig och lÀtt chatt... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag Àr precis i början av min resa med PT Online men Àr redan nöjd bÃ¥de med program och kontakt. Det uppfyller vad jag Àr ute efter, vilket Àr beteende- och vaneförÀndring pÃ¥ sikt med kvalificerat stö... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag gillar att lÀtt kunna regga mina pass och se mina ökningar nÀr jag trÀnat klart. Tycker det fungerar bra att kunna bygga egna pass, Àven om det hamnar pÃ¥ dagens datum sÃ¥ man mÃ¥ste flytta den till... もっず芋る

䌁業情報

5. フィットネス プログラム
  6. りェルネス プログラム

Private Training Online (PT Online) に぀いお

圓該䌁業による蚘述

TrÀnings- och kostschema anpassat unikt efter just dig och dina mål. Support från personlig trÀnare och kostrådgivare med regelbundna uppföljningar och nya upplÀgg varje månad. LÀs mer om PT Online

Kom igång med PT Online: Priser & AnmÀlan

Vad vi erbjuder:

• ObegrÀnsad support och coaching: FÃ¥ svar pÃ¥ dina frÃ¥gor och vÀgledning nÀr du behöver det.

• Regelbundna uppföljningar: Vi följer upp dina framsteg och justerar dina program för bÀsta resultat.

• Nya upplÀgg varje mÃ¥nad: Nya trÀnings- och kostscheman varje mÃ¥nad baserade pÃ¥ dina mÃ¥l och framsteg.

• Allt samlat i vÃ¥r app: Enkel tillgÃ¥ng till dina program, uppföljningar och coachkontakt.

• TrÀningsprogram anpassat efter just dig: VÃ¥ra trÀningsprogram skrÀddarsys för att passa dina specifika behov och mÃ¥l, oavsett om du Àr nybörjare eller erfaren atlet.

• SkrÀddarsytt kostschema: VÃ¥ra kostscheman Àr utformade för att stödja dina trÀningsmÃ¥l och sÀkerstÀlla att du fÃ¥r i dig rÀtt nÀring.

• Över 30 000 nöjda klienter sedan 2012: Vi har i över 10 Ã¥r hjÀlpt tusentals mÀnniskor att nÃ¥ sina trÀnings- och hÀlsomÃ¥l.

• TrÀna hemma, utomhus eller pÃ¥ gym: VÃ¥ra program Àr utformade för att fungera var som helst, sÃ¥ att du kan trÀna pÃ¥ det sÀtt som passar dig bÀst.

• 14 dagars Ã¥ngerrÀtt: Prova vÃ¥ra tjÀnster utan risk. Om du inte Àr nöjd inom 14 dagar fÃ¥r du pengarna tillbaka.

• GodkÀnt för friskvÃ¥rdsbidrag: VÃ¥ra tjÀnster Àr godkÀnda för friskvÃ¥rdsbidrag, och du kan betala direkt via din friskvÃ¥rdsportal.

Om oss:
Sedan 2012 har Private Training Online hjÀlpt tusentals personer att nå sina trÀnings- och hÀlsomål. Med vårt erfarna team och digitala verktyg Àr vi hÀr för att göra din hÀlsoresa så effektiv och enkel som möjligt.

LÀs mer om PT Online hÀr

(1,085)

過去12か月のレビュヌ数: 107ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Proffsigt, tillmötesgåendes och personligt!

Jag har trÀnat med PT Online sedan maj och det Àr verkligen ett av de bÀsta besluten jag tagit för min hÀlsa! De erbjuder inte bara professionell och individanpassad trÀning, utan också ett kostschema som Àr skrÀddarsytt efter mina mål och livsstil.

Dessutom har de ett stort receptbibliotek som gör kosten varierad, inspirerande och lÀtt att följa. TrÀningen anpassas löpande efter hur jag mår och vad jag behöver, och de Àr alltid snabba på att svara, lyhörda och otroligt tillmötesgående.

Jag kÀnner mig både motiverad och trygg varje steg på vÀgen. Det mÀrks att PT Online verkligen bryr sig och vill att man ska lyckas på riktigt. Rekommenderar dem varmt till alla som vill ha långsiktiga resultat och ett personligt stöd som gör skillnad!

2025幎5月2日

Private Training Online (PT Online) からの回答

Stort tack för dina vÀrmande ord! SÃ¥ roligt att att bÃ¥de trÀningsupplÀgget, koststödet och receptbiblioteket gör skillnad för dig – och att du kÀnner dig trygg och motiverad lÀngs vÀgen. Vi ser fram emot att fortsÀtta stötta dig mot dina mÃ¥l!

5぀星のうち3の評䟡

Bra trÀningsupplÀgg med flexibilitet

Bra trÀningsupplÀgg med flexibilitet. Men svårt att kostdelen Àr anpassad för en icke-svensk marknad.

2025幎6月1日

Private Training Online (PT Online) からの回答

Hej, tack för din fina feedback om trÀningsupplÀgget – kul att flexibiliteten funkar för dig! Jag tar helt med mig din synpunkt om kosten. Vi jobbar fortlöpande med att bredda databasen sÃ¥ att den bÀttre matchar svenska rÃ¥varor och varumÀrken. Om det Àr nÃ¥gra specifika livsmedel du saknar fÃ¥r du gÀrna hojta till, sÃ¥ ser jag till att de hamnar i nÀsta uppdatering och anpassar dina mÃ¥ltidsförslag dÀrefter. SÀg till om du vill ha mer hjÀlp pÃ¥ kostsidan framöver!

5぀星のうち2の評䟡

Inte en PT - en app och en chatbot

En glorifierad app som krÀver köp av en annan app för att funka. Ingen PT - vilket Àr vad jag ville ha - utan en chattbot, såvitt jag kan se. Program för trÀning och mat, men det kan man ju skaffa gratis idag. Vad tjÀnsten tillför Àr oklart.

2025幎5月25日

Hej Lina,

Tack för din recension. Du behöver inte någon annan app eller enhet för att tjÀnsten ska fungera. Du kan koppla appen med exempelvis Apple Watch, iPhone, FitBit och kostappar. Du behöver dock inte införskaffa någon av dessa, utan det Àr bara möjliga kopplingar. Vi hjÀlper dig gÀrna vidare med kosten om något varit otydligt dÀr.

Vi har ingen chattbot i appen. Vi ber din coach skriva till dig, så att inget missats dÀr. Hörs via appen inom kort så att vi kan reda ut ev missförstånd.

Önskar dig en fortsatt fin söndag!
Med vÀnliga hÀlsningar,
Private Training Online

Jag Àr vÀldigt nöjd!

Jag har fått ett bra upplÀgg med trÀning och kost utifrån mina förutsÀttningar och önskemål. Coachen Àr lÀtt att få kontakt med och kommer snabbt med förslag på förÀndringar nÀr det efterfrågas. Bra trÀningspass med tydliga instruktioner och video. Appen Àr lÀtt att anvÀnda

2025幎5月19日

Private Training Online (PT Online) からの回答

Tusen tack för din recension Isadora. Skönt att upplÀggen och samarbetet kÀnns bra för dig. Vi ser fram emot att fortsÀtta följa- och stötta dig pÃ¥ din resa. 🫶💪🏻

Bra trÀning

Bra trÀningsupplÀgg

2025幎5月6日

Roligt att höra Ingela! 🫶

5぀星のうち1の評䟡

Köp en annan app, detta Àr bluff

De har ett system som slumpar övningar och låtsas erbjuda individuell anpassning men i verkligheten skickar de ett mejl per vecka (eller meddelande i appen) (det de kallar avstÀmning) och tjÀnar pengar på en automatiserad app som inte ens kostar en tiondel att ladda ner från annan kÀlla.

Hade tÀnkte starta det nya året med trÀning men bröt istÀllet benet. Kontaktade "PT online" om min situation och de skrev att de kunde individanpassa trÀningen så att den passade en person som brutit benet och gick med gips. Jag var skeptisk till att de kunde göra anpassningar och vi beslutade dÀrför att flytta på starten till veckan då gipset togs bort.
De la då upp en trÀning dÀr jag skulle ut och springa 30 minuter två-tre gånger i veckan och i stort sett alla övningarna baserades på att jag hade fungerande ben.
Jag skrev till dem om att det var helt orimliga övningar med tanke på att ena benet både var opererat och helt saknade muskler, jag kunde max halta fram en meter utan kryckor. Efter en månads konversation gav jag upp på att de skulle kunna göra övningar som var anpassade efter min förmåga. Jag skrev till dem att jag ville ha pengarna tillbaka då de inte kunde leverera det som utlovats. De påstod att de visst kunde göra anpassningar och för första gången såg jag att de försökt göra någon form av individuell anpassning. Den var dock inte i nÀrheten av att fungera.
NÀr jag påtalade det raderades mitt konto och de makulerade betalningen.

2025幎4月30日

Hej Matilda,

Tack för din recension, dock stÀmmer inte detta. Den information som vi utgick från vid planeringen av upplÀgget skiljde sig sedan från informationen som vi fick i efterhand. Då gjorde vi justeringar.

Din ångerrÀtt hade passerat med 2 månader men Àndå gjorde vi en full återbetalning.

Vi skrev via appen att tillgången försvinner i samband med att medlemskapet avslutas, men att vi skulle vÀnta ett par dagar så att du skulle hinna ta emot meddelandet.

Vi skrev alltsÃ¥ via appen 2-3 gÃ¥nger, men eftersom vi makulerat och Ã¥terfört medlemskapet, samt utfört arbetet gratis, sÃ¥ Àr inte tillgÃ¥ngen till appen kvar pÃ¥ obegrÀnsad tid. Detta var mer Àn en mÃ¥nad sedan.. Även om vi vÀntade ett par dagar för att du skulle hinna ta emot informationen.

Om du undrar något angående ditt medlemskap så når du oss alla vardagar via mejl. Vi uppskattar all feedback, men gÀrna en så sanningsenlig feedback som möjligt.

Följer trÀnings och kostschema

Följer trÀnings och kostschema! Riktigt nöjd! Haft nÃ¥gra frÃ¥gor till onlinePT och svar i positiv ton har kommit senast dagen efter 🀩👍

2025幎4月29日

Private Training Online (PT Online) からの回答

Roligt att höra Malin! Tusen tack för din recension :)

5぀星のうち5の評䟡

JÀttebra app med alla möjliga

JÀttebra app med alla möjliga mat-recept för att Àta bÀttre och PT som Àr noga med hur mycket kalorier man behöver. Jag Àr nöjd. Jag började trÀna igen hemma med appen och med hjÀlp av PT. Tack!

2025幎4月25日

Private Training Online (PT Online) からの回答

HÀrligt att höra Parisa! Tusen tack för dina fina ord.

Bra upplÀgg

Bra upplÀgg, trevlig, tydlig och snabb kommunikation. LÀtt att anvÀnda appen och byta ut övningar om något inte passar eller maskin inte finns på just det gym du Àr på. Den kommer ihåg dina föregående pass så du vet vilken vikt du ska börja på tex. Många goda och bra recept. Har haft den i 2 veckor och kan redan kÀnna resultat. Bra grej helt enkelt!

2025幎4月21日

Private Training Online (PT Online) からの回答

HÀrligt att höra Annette! Som alltid bara att sÀga till direkt nÀr vi kan hjÀlpa till med något :)

Mycket bra upplÀgg. Lite segt I svaren ibland

Mycket bra upplÀgg. Lite

2025幎4月21日

Private Training Online (PT Online) からの回答

Tack för din feedback! Vi tar till oss av det och jobbar för att förbÀttra det. Som alltid bara att sÀga till om vi kan hjÀlpa till med något :)

JÀttebra & tydliga övningar

JÀttebra & tydliga övningar. Lite krÃ¥ngligt med mat registreringen sÃ¥ den kör jag i en annan app. Är vÀldigt nöjd!

2025幎4月14日

Tack för din recension Aida! 💚

5぀星のうち4の評䟡

Mycket bra dialog med anpassning till

Mycket bra dialog med anpassning till egna förutsÀttningar, trÀningsvana och mål.
Tydliga trÀningsinstruktioner.
Livsmedelslistan i kostprogrammet kan utökas för att göra det enklare att vÀlja olika matvaror.

2025幎4月8日

Tack för din recension, Ingela! 💚

5぀星のうち4の評䟡

Är ganska ny Àn sÃ¥ lÀnge

Är ganska ny Àn sÃ¥ lÀnge, men kÀnns vÀldigt seriöst med snabb Ã¥terkoppling pÃ¥ frÃ¥gor och tydliga videos pÃ¥ övningar

Tack för din recension, Peter! 💚

Rekommenderar starkt!

Så nöjd med upplÀgget både vad det gÀller kosten och trÀningen! Rekommenderar starkt!!

Tack för din recension, Emelie! 💚

5぀星のうち4の評䟡

Bra app dÀr du loggar din trÀning

Bra app dÀr du loggar din trÀning. Personligt kostupplÀgg. LÀtt att få kontakt med din PT. Nya trÀningsupplÀgg varje månad så att det blir variation.

Tack för din recension, Anneli! 💚

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス