Ja det hÀr Àr ju andra gÃ¥ngen jag anlitar teamet pÃ¥ Private Training sÃ¥ det sÀger vÀl en hel del? Min coach Christopher Àr bara helt fantastiskâš Ett upplÀgg helt enligt mina önskningar, ett rikti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr mycket nöjd! Haft PTO ca 1 Ã¥r och upplÀgget med nytt trÀningsprogram var 4-5v Àr toppen. Man hinner lÀra sig övningarna, se progression men det blir ocksÃ¥ variation. Appen smidig och lÀtt chatt... ãã£ãšèŠã
Jag Àr precis i början av min resa med PT Online men Àr redan nöjd bÃ¥de med program och kontakt. Det uppfyller vad jag Àr ute efter, vilket Àr beteende- och vaneförÀndring pÃ¥ sikt med kvalificerat stö... ãã£ãšèŠã
Jag gillar att lÀtt kunna regga mina pass och se mina ökningar nÀr jag trÀnat klart. Tycker det fungerar bra att kunna bygga egna pass, Àven om det hamnar pÃ¥ dagens datum sÃ¥ man mÃ¥ste flytta den till... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Private Training Online (PT Online) ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kom igång med PT Online: Priser & AnmÀlan
Vad vi erbjuder:
- ObegrÀnsad support och coaching: Få svar på dina frågor och vÀgledning nÀr du behöver det.
- Regelbundna uppföljningar: Vi följer upp dina framsteg och justerar dina program för bÀsta resultat.
- Nya upplÀgg varje månad: Nya trÀnings- och kostscheman varje månad baserade på dina mål och framsteg.
- Allt samlat i vår app: Enkel tillgång till dina program, uppföljningar och coachkontakt.
- TrÀningsprogram anpassat efter just dig: Våra trÀningsprogram skrÀddarsys för att passa dina specifika behov och mål, oavsett om du Àr nybörjare eller erfaren atlet.
- SkrÀddarsytt kostschema: Våra kostscheman Àr utformade för att stödja dina trÀningsmål och sÀkerstÀlla att du får i dig rÀtt nÀring.
- Ãver 30 000 nöjda klienter sedan 2012: Vi har i över 10 Ã¥r hjÀlpt tusentals mÀnniskor att nÃ¥ sina trÀnings- och hÀlsomÃ¥l.
- TrÀna hemma, utomhus eller på gym: Våra program Àr utformade för att fungera var som helst, så att du kan trÀna på det sÀtt som passar dig bÀst.
- 14 dagars ångerrÀtt: Prova våra tjÀnster utan risk. Om du inte Àr nöjd inom 14 dagar får du pengarna tillbaka.
- GodkÀnt för friskvårdsbidrag: Våra tjÀnster Àr godkÀnda för friskvårdsbidrag, och du kan betala direkt via din friskvårdsportal.
Sedan 2012 har Private Training Online hjÀlpt tusentals personer att nå sina trÀnings- och hÀlsomål. Med vårt erfarna team och digitala verktyg Àr vi hÀr för att göra din hÀlsoresa så effektiv och enkel som möjligt.
LÀs mer om PT Online hÀr
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Proffsiga,stöttande och bra upplÀgg

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Skönt med ett upplÀgg efter önskemål!
Skönt med fÀrdiga pass som man kan följa, bra med små filmklipp på övningarna!

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Bra upplÀgg och mycket bra information
Bra upplÀgg och mycket bra information.
Bra dialog i chatt och portalen Àr lÀtt att navigera sig i, och följa upp!

JÀtta bra upplÀgg
JÀtta bra upplÀgg , bra uppföljning , och servicen Àr suverÀn

Tycker PT online Àr ett jÀttebraâŠ
Tycker PT online Àr ett jÀttebra hjÀlpmedel om man inte vet hur man ska börja med sin trÀning och för att få rutin i sin trÀning.

Fantastisk online-trÀning medâŠ
Fantastisk online-trÀning med personligt upplÀgg!
Jag har trÀnat på gym i många år, men ville testa något nytt och mer flexibelt. DÀrför valde jag att köra online-trÀning med Private Training, och det har verkligen varit en fulltrÀff!
Det jag uppskattar mest Àr att jag varje månad får nya övningar som Àr helt anpassade efter mina mål och de redskap jag har hemma. Skulle någon övning inte passa av någon anledning finns alltid alternativa övningar att vÀlja mellan. Dessutom ingår ett kostschema för den som vill optimera sina resultat ytterligare.
En av de största fördelarna Àr flexibiliteten â jag kan ta med mig trÀningen vart jag Àn Àr, oavsett om det Àr hemma, pÃ¥ resande fot eller tillbaka pÃ¥ gymmet. Ã
terkopplingen från instruktörerna Àr dessutom snabb och professionell, vilket gör att jag kÀnner mig trygg och motiverad genom hela processen.
Om du letar efter en smidig och effektiv trÀningslösning som Àr anpassad efter dina behov, kan jag varmt rekommendera Private Training!

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Clear plan on diet and training
Clear plan on diet and training. Fantastic access to PT for advice and adjustments.

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Tydlig beskrivning om kost och trÀning.
Tydlig beskrivning om kost och trÀning.
LÀtt att förstÃ¥ och hÀnga medð

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Snabb respons och bra pepp!
Jag tycker att responsen Àr snabb och bra. De Àr trevliga och erbjuder stöd och peppning. Jag tycker att programmet överensstÀmmer med de mål jag har uppgett och de förvÀntningar jag har.

Superbra
Superbra, lÀtthanterlig app, kommunikationen Àr Àven den vÀldigt bra, lyssnar på dina behov, Àndrar snabbt om något behövs justeras. Svarar Àven vÀldigt snabbt på ens frågor. Har precis börjat (inne på andra veckan) men kÀnner redan nu hur peppad jag Àr inför varje ny trÀningsdag.

Ãlskar enkelheten
Ãlskar enkelheten, perfekt för nÃ¥gon som vill komma igÃ¥ng men inte riktigt vet hur man ska göra âºïž rekommenderar!

Plus för enkelhet
Bra återkoppling från pt, snbba svar och enkla upplÀgg för att komma igång och hitta rutin!

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Smidigt att vÀlja var och hur man villâŠ
Smidigt att vÀlja var och hur man vill trÀna. Man blir peppad av påminnelserna som trillar in då och då.

Bra upplÀgg
Mycket bra upplÀgg på kostschema och trÀningsupplÀgg! Ett plus Àr att de Àr snabba på att svara om man har någon fundering över något!

Jag verkligen Àlskar appen gÀllandeâŠ
Jag verkligen Àlskar appen gÀllande trÀningsdelen, den hade varit fullkomlig ifall matdelen förenklades då jag anvÀnder inte den funktionen alls.
Tycker om hur man enkelt kan följa sin utveckling i appen och lÀtt att höra av sig till sin PT för vÀgledning. En nöjd tjej helt enkeltð

Bra trÀningsupplÀgg
Har trÀnat med PT online i 5 månader. Fått varierade övningar som har gett mer och bÀttre resultat Àn nÀr jag trÀnade sjÀlv. Snabba med att förÀndra det som inte fungerat så bra för just mig.

Allt toppen/ förutomâŠ
Allt toppen/ förutom kaloriberÀknings-funktionen i appen.
Finns knappt någonting nÀr man söker , så man måste lÀgga till nya matvaror. Man kan heller inte enkelt ta kort och att appen rÀknar ut sjÀlv som i andra kaloriberÀkningsappar.
Annars jÀttebra trÀningsprogram, kostschema och kontakt ð

Private Training Online (PT Online) ããã®åç
Mycket bra stöd för mig!

Bra haft tjÀnsten i 1 månad
Bra haft tjÀnsten i 1 månad, men servicen har varit bra. Fått hjÀlp med mat schema och trÀningsupplÀgg

VÀldigt trevligt bemötande ochâŠ
VÀldigt trevligt bemötande och professionell samarbete med Private Training Online

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã