Rigtig god oplevelse, de gange jeg har handlet i forretningen. Et sted jeg absolut kan anbefale, venlig og professionel behandling.
Vi har i flere omgange kbt mailng hos Promaling, og alle gange med succes! Beckers maling er fÊnomenal god, og findes ogsÃ¥ i miljÞvenlige udgaver. Hurtig levering af varer, og rigtig fine priser. Ri... ãã£ãšèŠã
Stod selvfÞlgelig 2 dage fÞr der skulle males, og havde glemt at bestille maling og tape. Ringede derfor til promaling for at verificere typen af maling, samt at det kunne blive sendt samme dag, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Har bestilt online et par gange hos promaling. God kvalitet og VIRKELIG god service. Anden gang jeg bestilte havde de desvÊrre set forkert pÃ¥ varenummeret og sendt en hvid maling i stedet for den... ãã£ãšèŠã
Promaling.dk V/Beckers Farvecenter ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Peter Bangs Vej 91, 2000, Frederiksberg
- mail@promaling.dk
- www.promaling.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Lang leveringstid
Reklamen lÞd på dag til dag levering.
Der gik 4 dage fra varerne var bestilt til de blev leveret.

Promaling.dk V/Beckers Farvecenter ããã®åç
God maling, hurtig levering
Malede med deres Scotts 7 som jeg fik anbefalet af en ven. God maling og super hurtig levering. God oplevelse.
Super hurtig levering
Det er fÞrste gang, jeg har fået levering så hurtigt. Samme dag. Det er SERVICE
SUPER GOD SERVICE
Det er nu anden gang - at jeg handler hos Promaling.dk - og alt er i top både servicen og produkterne, og det er bestemt ikke sidste gang. De kan kun anbefales!
God service og hurtig levering
Jeg vil helt klart handle hos Promaling igen.
Manglede lidt hjÊlp
Hurtig service. Blev nÞdt til at min kone hentede maling i butikken hun fik dog ingen hjÊlp til at bÊre malingen ud til bilen...
nemt at handle
Nemt at handle...fin behandling og alle varer leveret ...;-O)
Super service!
Fantastisk service med hjemleverance dagen efter bestilling samt hjÊlp med at bÊre op!
Ringe service
Levering pÃ¥ 1-3 dage holdt ikke. Ãrgeligt at fridage ikke blev brugt pÃ¥ at male som ellers planlagt. Da jeg ringer, er der en begrundelse med travlhed.. Burde oplyses at levering nu var pÃ¥ 5 hverdage!
gode priser
promaling har gode priser, isÊr når man modtager deres nyhedsbrev, og deres levering foregår gnidningsfrit. desuden er deres kundeservice effektiv og kom med god anbefaling på produktet jeg skulle bruge
Rigtig god service
Kompetent vejledning, rigtig god service og de leverede indenfor 2 dage...
Billig kvalitetsmaling,
Kvalitetsmaling til en god pris. Nem levering. Har handlet flere gange og gÞr det igen.
Eneste minus og derfor kun 4 stjerner.
Sidste gang vi handlede, ville vi kontakte dem pr. tlf., men det umuligt at komme igennem.
Så hvad, hvis noget går galt ????
Sidste handel for en uge siden.
Hurtig levering
Nemt ar bestille og leveret nÊste formiddag!
super service
malingen var god at arbejde med, og leveringstiden var helt i top. Vi bestilte sent mandag aften, og vi havde det onsdag. Når vi har haft spÞrgsmål, har deres kundeservice vÊret en fornÞjelse at snakke med, og de har vÊret utroligt hurtige til at svare.
Fin service, fine priser og hurtig behandling. Beckers maling er helt superb!
Vi har i flere omgange kbt mailng hos Promaling, og alle gange med succes! Beckers maling er fÊnomenal god, og findes også i miljÞvenlige udgaver. Hurtig levering af varer, og rigtig fine priser. Ringer man med spÞrgsmål, får man altid god service.
Kan kun anbefale Promaling - og har allerede gjort det :)
Virkelig god rådgivning
Gode varer og god behandling hver gang
god kvalitet og hurtig fragt
Er meget tilfreds med malingen. Det er god kvalitet. Der er gratis fragt, så man kan bestille maling derfra selvom man ikke bor i nÊrheden.
helt ok
Meget fin. Handler gerne her igen, kun 3 stjerner fordi leveringstiden var lidt for lang