Rigtig god oplevelse, de gange jeg har handlet i forretningen. Et sted jeg absolut kan anbefale, venlig og professionel behandling.
Vi har i flere omgange kbt mailng hos Promaling, og alle gange med succes! Beckers maling er fÊnomenal god, og findes ogsÃ¥ i miljÞvenlige udgaver. Hurtig levering af varer, og rigtig fine priser. Ri... ãã£ãšèŠã
Stod selvfÞlgelig 2 dage fÞr der skulle males, og havde glemt at bestille maling og tape. Ringede derfor til promaling for at verificere typen af maling, samt at det kunne blive sendt samme dag, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Har bestilt online et par gange hos promaling. God kvalitet og VIRKELIG god service. Anden gang jeg bestilte havde de desvÊrre set forkert pÃ¥ varenummeret og sendt en hvid maling i stedet for den... ãã£ãšèŠã
Promaling.dk V/Beckers Farvecenter ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Peter Bangs Vej 91, 2000, Frederiksberg
- mail@promaling.dk
- www.promaling.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
manglene levering
Jeg har i flere år handlet hos Beckers og fået mine bestilte vare nÊrmest fÞr jeg har afsluttede handlen, men sidder nu og venter på min maling på anden uge, kontaktede firmaet torsdag med besked om at der var travlt, men at min maling ville vÊre fremme senest lÞrdag, nu tirsdag har jeg stadig ikke modtaget noget. pengene er dog trukket på min konto.
Efter god kommunikation med pro maling hvor det viste sig at min maling var sendt til gammel adr. har jeg nu modtaget min maling, den blev leveret som vanlig hurtigt, dejligt at der var tale om en misforståelse, og den godeånd er genoprettet. kan kun anbefale promaling

Meget tilfreds
Er super tilfreds med mit kÞb
Og det ikke sidste gang jeg kÞber derfra

Promaling.dk V/Beckers Farvecenter ããã®åç
Bestilling og levering samme dag
Jeg bestilte maling på promaling.dk om formiddagen og malingen blev afleveret om eftermiddagen.
Fantastisk hurtig levering.

Promaling.dk V/Beckers Farvecenter ããã®åç
Hurtig levering og gode vare
Hurtig levering, god service og gode vare.

leveringstiden ikke ok
Ville denne gang prÞve dette firma ved kÞb af maling, da de har et samarbejde med coop så man får 1 point for ved krone man kÞber for.
Men gÞr det ikke en anden gang deres leveringstid siger 1-3 dage hverdage.
jeg bestilte torsdag. Da der ikke var kommet maling mandag eftermiddag, skrev jeg til dem da jeg skulle bruge det tirsdag og forhÞrte mig hvornår de leverede det bestilte. fik svar at det gjorde de onsdag i lÞbet af dagen.
hvis I ikke kan levere indenfor jeres egen leveringstid, er det ikke kunden som skal henvende sig med jer der skal give kunden besked.
jeg fik min ordre annulleret.
og har kÞbt min maling et andet sted

Ingen hjÊlp.
Grundet manglende hjÊlp nåede jeg aldrig at kÞbe noget.
Normalt forventer jeg ikke den store service når jeg handler på nettet. Men når nu promaling.dk skriver at man bare kan ringe på deres hotline hvis man har spÞrgsmål, og der popper en fin boks op på hjemmesiden hvor de skriver at man kan chatte med dem og spÞrge om alt. Så er det et problem at der ikke bliver svaret nogen af stederne.
Jeg mener det er falsk reklame når man reklamere for ting man ikke kan holde.
Fjern chat og ringemuligheden eller svar på det. Alt andet er ikke godt nok!
Jeg fandt mit maling andetsteds denne gang...

Hurtig levering
Jeg fik leveret min spand maling personligt ud til sommerhuset. Det var hurtigt og service udover det sÊdvanlige. Mange tak!

Super butik
Nemt, billigt og god service. Kan klart anbefale promaling.dk

Super service
Er super tilfreds. Billig kvalitetsmaling, super rådgivning og hurtig levering.
Det eneste rigtig sted at kÞbe maling.

Promaling.dk V/Beckers Farvecenter ããã®åç
Billig maling, let at bestille og hurtig levering.
Billig maling, let at bestille og hurtig levering
Service helt i top
Alt er i top hos Promaling - deres hjÊlpsomhed, venlighed, svartid leveringstid, rabatter og produkters kvalitet.
Jeg har handlet med dem i 5 år, og det bliver jeg bestemt ved med.
Effekt, hurtigt og pålideligt.
Bestilte om morgenen og havde varerne få timer efter. Super cool.
God pris og gratis levering
God pris og gratis levering efter 2 dage.
Anbefales
Levering af de bestilte varer - til tiden og lige til dÞren
Lidt problemer med levering.
Lidt problemer med levering. Det er formentlig ikke promaling der laver fejlen, men nok det firma man har hyret til levering.
Ellers er alt andet meget flot.
Super
God vejledning, skÞnt at få maling o.l. leveret lige til dÞren