QuickImport.dk レビュヌ 1,617

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det hele er bare gÃ¥et glat igennem. Det eneste jeg gerne ville have vidst pÃ¥ forhÃ¥nd, da jeg tÊnker i har mange handler, specielt fra Tyskland at man sÃ¥dan set er meget heldig, hvis man kan fÃ¥ e... もっず芋る

Havde i lÊngere tid prÞvet at finde hoved og hale i nedvejnings regler for nyere biler, og bÃ¥de FDM og Motorstyrelsen var ikke til megen hjÊlp, tvÊrtimod.. Jeg havde egentlig opgivet at kÞbe bi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bedre hjÊlp findes ikke, jeg er desvÊrre ny i import / frikÞb af firmabiler og derved ogsÃ¥ afgifter. QuickImport er fantastisk til bÃ¥de vejledning og hurtig behandling af ens problematik !! Kan ikke... もっず芋る

䌁業が回答したした

AnsÞgning torsdag fyraften, svar fredag formiddag. 14 dage efter lavede jeg en overfÞrsel tirsdag aften, senere fik jeg bekrÊftet at det var modtaget og nummerpladen til min MC var frigivet, sÃ¥ jeg... もっず芋る

䌁業情報

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

1617件のレビュヌ

Super hurtig service,

2026幎3月30日

QuickImport.dk からの回答

Hjertelig tak for din positive anmeldelse Ole. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Quickimport

Generel god kundeservice og hurtig

Generel god kundeservice og hurtig respons. Man skal vÊre lidt opmÊrksom pÃ¥ vejledning ved indregistrering af bil som ikke er fra EU/EØS

2026幎3月30日

Hej Raun,

Mange tak for din 4-stjernede anmeldelse. Vi er rigtig glade for at hÞre, at du generelt har haft en god oplevelse hos os. Samtidig arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre, så hvis der er noget, vi kunne have gjort for at gÞre din oplevelse til 5 stjerner, vil vi meget gerne hÞre din feedback. Når et kÞretÞj kommer udenfor EU, er der sÊrlige omstÊndigheder man skal vÊre opmÊrksom på, der kan gÞre processen lidt mere kringlet. Fra Quickimports side gÞr vi altid vores bedste for at vejlede og rådgive indenfor området.

Vi sidder altid klar til at hjÊlpe en anden god gang.

Meget hÞflig

Meget hÞflig, kundeorienteret. Jeg nåede det ikke til tiden, det var ikke noget problem, fik en uge extra

2026幎3月11日

KÊre Alexander,

En stor tak for din anmeldelse og de 5.stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service, vi gÞr altid vores bedste for at finde fleksible lÞsninger for at vores kunder, kan komme i mål på bedst mulig vis.

Super hurtig og nem

Super hurtig og nem

2026幎3月19日

QuickImport.dk からの回答

Tak for din fine anmeldelse Jan. Jeres feedback er utrolig vigtig for os, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.

De har bare styr på det med afgift

De har bare styr på det med afgift
De hjalp mig med en gammel Porsche
Gennem fÞrt professionelle
Fuld tilfreds med forlÞbet 🀩🀩🀩🀩🀩

2026幎3月26日

KÊre Rasmus,

Til en start tak for de flotte ord, hvor er det dejligt at hÞre. Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe dig og står altid klar en anden god gang.

Quick and easy process.

Quick and easy process.

2026幎3月19日

Dear Henrik,

Thank you so much for your wonderfuel eview. We truly appreciate you taking the time to share your experience with us. We look forward to welcoming you again in the future.

Best regards

Meget hurtigt arbejde 💪

2026幎3月26日

QuickImport.dk からの回答

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os. Din feedback betyder meget, og er med til at gÞre os endnu bedre.

Meget hurtigt svar

2026幎3月17日

KÊre SÞren,

En stor tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds, og vi håber at kunne give dig en lige så god oplevelse nÊste gang.

God service.

God service og god dialog.

2026幎3月16日

Hej Yahya,

En stor tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi håber at kunne hjÊlpe dig en anden god gang.

Hurtig og god service

Meget hurtig og god service. Kan varmt anbefale at bruge firmaet.

2026幎3月18日

KÊre Niels,

Vi sÊtter stor pris på dine 5-stjerner og varme anbefaling, så tak for at tage dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Vi står altid klar til at hjÊlpe, hvis muligheden byder sig igen.

Det gik hurtigt og smertefrit

Det gik hurtigt og smertefrit

2026幎3月18日

QuickImport.dk からの回答

Tak for de flotte ord og 5-stjerner Flemming, din anmeldelse er med til at gÞre os endnu bedre. Vi er glade for at hÞre, at vi nemt og bekvemt kunne hjÊlpe dig i mål med din sag. Vi sidder altid klar til at hjÊlpe en anden god gang.

Top Prof og venlig service

Quickimport gÞr det super let at hente en bil hjem fra udlandet

2026幎3月17日

KÊre Thomas,

Hvor er vi glade for at hÞre, vi kunne leve op til dine forventninger og gÞr en ellers lidt kringlet proces mere transparent. Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse her på Trustpilot, så tak for den meget positive anmeldelse.

Super professionelle.

Super professionelle.
Hurtig service.

2026幎3月12日

QuickImport.dk からの回答

Tak for din flotte anmeldelse Ulrich. Vi er taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot.

Lynhurtig ekspedering af sagen

Lynhurtig ekspedering af sagen, kan varmt anbefales.

2026幎3月11日

Hej Mads,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling. Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse. Vi håber at kunne give dig samme gode service nÊste gang, hvis muligheden skulle byde sig.

Quick and smoothly

Quickimport always reacted very quickly to my emails. The process went very smoothly. I had Danish number plates within 2 hours.

Dear Cornelia,

Thank you so much for your 5-star review. We truly appreciate you taking the time to share your experience. It means a lot to our team to know that we met your expectations. We’re delighted that you had a great experience, and we look forward to welcoming you again in the future.

Best regards
Quickimport

Nemt nok, men det koster lidt.

Jeg fik kaffe gratis , da bilen blevet synet

KÊre Daniel,

Tak for din anmeldelse og for de fire stjerner, det sÊtter vi pris på. Vi er glade for, at du har haft en ellers positiv oplevelse hos os. Vi forstår godt registreringsafgift og priser er en vigtig faktor. Hos Quickimport gÞr vi os altid umage med at fastsÊtte den laves mulige registreringsafgift indenfor lovens rammer og de befÞjelser, vi arbejder under. Deraf afspejler også, at vi giver bindende svar på registreringsafgiften.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os ved behov, vi sidder klar alle hverdage 8-16 på telefon: 71 99 47 47 og mail@quickimport.dk.

Vi håber på, at få muligheden for at hjÊlpe dig en anden god gang.

Hurtig betjening

Hurtig betjening

Hej Jens,

Tusind tak for din feedback. Vi er yderst glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi sÊtter stor pris på, at du deler din oplevelse her på Trustpilot, da det er med til at gÞre os endnu bedre.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。