レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

NedsÊttelse af Bidragssatser gÊlder kun for nye kunder medmindre der betales dyrt for omlÊgning. Der er stort pres i Danske Bank for at det fremover skal vÊre et bank finansieret boliglÃ¥n i stedet for... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft en rigtig god og positiv oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg kom i kontakt med Realkredit Danmark gennem deres hjemmeside og fandt en personlig rÃ¥dgiver, Kurt Ul... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde besÞg af jeres vurderingsmand hvorefter en kontormand havde lÊst 18 Ã¥r gamle papir igennem og mente derfor at at huset skulle have samme vurdering skÞnt der var en forskel pÃ¥ mindst 300000. I fo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Skal omlÊgge mine eksisterende lÃ¥n og ville gerne have mit boliglÃ¥n uafhÊngigt af banken men dette er ikke muligt- RD er danske bank sÃ¥ hvis man ikke Þnsker at vÊre sovset ind i div. Samle ordninger o... もっず芋る

䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の2

117件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Realkredit Noget af Danmark...

Min mor ejer et Êldre, stråtÊkt bindingsvÊrkshus i en landsby på Fyn. Hun har ejet det siden 2002, og skylder ikke ret meget i det. Familien og venner har lÞbende hjulpet med istandsÊttelse og renovering, og det fremstår idyllisk, men selvfÞlgelig gammeldags..... Hun sÞger om lån til et nyt stråtag med brandsikring, og får et meget kortfattet afslag. Grunden til afslaget er, at man var ude og besigtige det i... 2007! (to nul nul syv).... og fandt dengang ikke, at det var i sÊrlig god stand. Så blev det påpeget, at der var ``et problem med vejen``.. underforstået, at post nummeret var forkert ! Man vil ikke engang ulejlige sig ud, og se det igen, efter der er blevet lagt et stort arbejde i det..... Tjaeh...

2018幎3月12日

KÊre Morten Petersen

Tak for din anmeldelse. Din mor skal selvfÞlgelig have mere end en kortfattet afslag, for vi baserer ikke afslag på forkerte postnumre eller 10 år gamle vurderinger. Jeg vil bede dig om at sende os en mail på rd@rd.dk med lidt flere detaljer om den konkrete sag, så vi kan finde den frem og tage en snak med din mor.

Marlene

Jeg har desvÊrre en dÃ¥rlig oplevelse

Jeg har desvÊrre en dårlig oplevelse med Realkredit Danmark.
LÊste om nye produkter, og kontaktede dem for et tilbud. De mailede til mig og udbad sig dokumentation, som de fik tilsendt. Derefter ringede en sagsbehandler som var venlig og vi fik en god snak. Herefter hÞrte vi ikke mere. Trods gentagne rykkere har man valgt at ignorere os.
Det er simpelthen for uambitiÞst og uprofessionelt bare at lade som ingenting.

2018幎2月20日

Hej Mike

Jeg er rigtig ked af, at vi ikke har vendt tilbage til dig som aftalt. Det er selvfÞlgelig ikke i orden. Hvis du sender mig en mail på rd@rd.dk med dit telefonnummer, og skriver, at du har skrevet på trustpilot, så sÞrger jeg for, at du bliver ringet op med det samme.

Marlene

Lånet figurerer ikke på RDs oversigter

Fik et nyt lån hos RD med ikafttrÊden april 2017. Efter utallige henvendelser er det stadig ikke mulig at se data for sit lån 9 mdr. efter, og selv et gammelt sommerhuslån har nu heller ikke vÊret tilgÊngeligt i 9 mdr.

Ikke så betryggende for RDs datamanagement.

2018幎1月23日

Hej Lars

Det lyder besynderligt. Hvis du sender os en mail på rd@rd.dk med din pantnummer og en henvisning til din anmeldelse på trustpilot, ser vi på det med det samme og vender tilbage til dig.

Tak for en fin service

Tak for en god service , på en sÞndag

2017幎12月10日

Hej Niels

Tak for din anmeldelse og rosen til mine dygtige kolleger, som også sidder klar med rådgivning og gode råd om sÞndagen :-)

Marlene

Hvis du tÞr at fÃ¥ et tilbud om lÃ¥n hos

Hvis du tÞr at få et tilbud om lån hos R.D, så få ALT skriftligt.
De fÞrer åbenbart en praksis, hvor de kommunikerer telefonisk, og lÞber så fra de mundlige aftaler. Det er så umuligt at bevise, hvad de har lovet. Hvis du kan, så hold dig langt vÊk, eller få dem til at skrive, selvom det ikke er let. Den eneste måde er nok at lade vÊre at tage telefonen, så bliver de nÞdt til at skrive. Jeg fÞler mig i den grad snydt.

2017幎12月8日

Hej Lissi

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig Êrgerligt, at du ikke mener, at du har fået det, som vi havde aftalt med dig. Hvis du sender os en mail på rd@rd.dk med lidt detaljer om, hvad problemet prÊcis er, kontakter vi dig med det samme.

God og seriÞs oplevelse!

Har brugt dem i forbindelse med nybyggeri. Alt har kÞrt til UG - super service og god rådgivning. Meget overskuligt og gennemsigtigt.

2017幎11月28日

Hej Rikke

Tillykke med nybyggeriet, og tusind tak for de pÊne ord. Vi er glade for at kunne hjÊlpe med at gÞre en lille del af byggeriprocessen nemmere :-)

Mange småirritationer

Mange småirritationer. Ingen mulighed for at få sendt breve til ens egen mail, selv harmlÞse informationsbreve. StatusopgÞrelser hentet i webbrowseren er mangellfulde: mangler fx pantnummer, kontrolkode. Ny kontrolkode tager 2 dage at få tilsendt.

2017幎10月10日

KÊre Axel B

Tak for din anmeldelse. Der er gode muligheder for at komme omkring de småirritationer du nÊvner, men det kommer lidt an på, hvad du prÊcis gÞr i dag. Hvis du sender os en mail på rd@rd.dk, kan vi ringe til dig og komme med et par gode ideer :-)

Costumer service not responding in 10

Costumer service not responding in 10 out of 10 cases.

Just dont.

2017幎7月24日

Hej Mads

Jeg beklager, at du oplever at vi ikke svarer dig. Du skriver desvÊrre ikke, hvordan du har kontaktet os, så du er meget velkommen til at sende en mail til rd@rd.dk og fortÊlle om din oplevelse, så vi vil vi kontakte dig snarest.

Venlig hilsen Jens

Det er utroligt vigtigt, at man vÊlger det rigtige Realkredit indltitut!

Senior rådgiver Jette Susanne Halling Pedersen ansat hos Realkredit Danmark reder vores sommerhus handel pga. tidsnÞd, da vi troede et andet realkredit indltitut kunne lÞfte opgaven.

Vi kan ikke udtrykke vores taknemmelighed mere ind med få ord, som kort og prÊcis er den flotteste og mest gnidningsfrie behandling vi har oplevet i forbindelse med vores kÞb af et sommerhus, hvor tidsfristen var ved at udlÞbe, fordi et andet Realkredit indititut ikke kunne lÞfte opgaven efter vores Þnske men udfra Deres Þnske som samtidig gjorde, at vi også skulle skifte vores bankforbindelse til at vÊre fuldbyrdes bankkunde. Så hvis man tro at det billigste realkredit Indititut er det rigtige kan vi blot informere, at det ikke altid kan betale sig.

Tak for en professionel behandling og tak fordi i var med til at gÞre det til en fornÞjelse, at arbejde med et så professionelt team der gÞr at handlen bliver redet i sidste Þjeblik.

2017幎7月21日

Hej Niels

Tak for din fine anmeldelse.

Tusind tak til Berit Hegelund fra

Tusind tak til Berit Hegelund fra Realkredit Danmark, aldrig er jeg blevet betjent, så kompetent af en person som i den grad har sat sit ind i min situation og - fundet en rigtig god lÞsning for mig, af hjertet TAK.

2017幎6月15日

Hej Trine

Tusind tak for din flotte anmeldelse af den rådgivning du har fået hos os. Jeg er glad for at du har delt din oplevelse, og jeg sender dine pÊne ord videre til dygtige Berit.

Marlene

Jeg har lige haft telefonkontakt med

Jeg har lige haft telefonkontakt med RD.

SjÊldent er jeg blevet betjent, så kompetent - direkte og tilmed med et smil på lÊben, som jeg blev af Margrethe Lumbye. :-)

Tak for hjÊlpen Margrethe - jeg håber dine kollegaer har samme indstilling - så kan RD "kun" vinde terrÊn.

2017幎6月8日

KÊre A. Nielsen

Tak fordi du vil dele din oplevelse med os. Det er dejligt at hÞre, at du har fået den rådgivning du skulle bruge og endda med godt humÞr.

Uacceptable stigninger i bidragssatsen

Efter at have vÊret loyal kunde i RD siden 1994 må det nu vÊre slut. Det er ikke kun Totalkredit der brillerer med stigende bidragssatser. RD fÞlger godt med. Har vÊret prioritetskunde hos RD da de havde det program og har altid betalt hver en krone. Der er ikke meget prioritet tilbage. Det eneste der prioriteres hos RD er en stadig stigende og efterhånden horribel bidragssats. Det er tid til at finde alternative finansieringsmuligheder og i takt med realkreditinstitutternes enorme grådighed opstår der heldigvis andre muligheder. Prioriteten og kundefokus er aflÞst af en enorm griskhed og arrogance. Aldrig mere RD !

2017幎3月7日

KÊre Tommy Brink

Det er rigtigt, at bidragssatsen på udvalgte låntyper er blevet sat op. Du er meget velkommen til at kontakte os på 70 15 15 16, hvis du vil tale alternativer med os. Eller du kan skrive en mail til os på rd@rd.dk, så kontakter vi dig.

Super!! DÃ¥rligt!

I samarbejde med danske Bank har jeg fÃ¥et den dÃ¥rligste service jeg skifter ! Og skifter ogsÃ¥ bank! Hvor mange faktisk kan fÃ¥ en rÃ¥dgivende mand der vil give en muligheder i livet ! NÃ¥r man er loyal og har styr pÃ¥ sin Þkonomi! Farvel👎🖐

2017幎2月7日

KÊre Peter Nygaard

Du er meget velkommen til at sende en mail til rd@rd.dk og fortÊlle om din oplevelse, så vi vil vi kontakte dig snarest.

Jens

UACCEPTABELT BIDRAG FORHØJELSE UDEN VARSLING!

Jeg har ikke fået nogensomhelst varsling mht en denne STOR bidrags forhÞjelser! Faktisk havde jeg hust vurdeeet i sommers og fik bigrag nedsat. Er det lovligt? Bidrag er sat op med over 38%!!! Man har ikke på nogen måde forsÞgt at kontakte mig, eller finde frem til en billigere og mere hen sigtsmÊssige lÞsning.

2016幎10月5日

KÊre Brian Burr

Tak for din anmeldelse, som vi er kede af at lÊse, for du skal selvfÞlgelig have oplysning om Êndringer på dit lån og rådgivning. Hvis du ikke allerede har talt med en rådgiver om en alternativ lÞsning, er du meget velkommen til at sende en mail til mig på rd@rd.dk, så får jeg en rådgiver til at ringe til dig med det samme.

Gebyrstigning 1. oktober 2016

Intet belÊg for denne stigning pr 1. oktober 2016. På trods at et intetsigende brev. Selskabet er absolut ikke underskudsgivende.

2016幎5月25日

KÊre Svenn Dyhr

Tak for din anmeldelse. Vi vil meget gerne se på dit konkrete lån, og om det stadig er den rigtige lÞsning for dig med de Êndrede bidragssatser. Du er derfor meget velkommen til at skrive en mail til os på rd@rd.dk, så kontakter vi dig.

Jens

Bevist udeladte informationer i "Info om rentetilpasning" !!

I alle andre åbne brancher, infomerer man forbrugerne i detaljer om hvad man betaler for, men bare ikke hos Realkredit Danmark !!!
Her bruger man i mit tilfÊlde 4 sider på at fylde mig med tal/oplysninger samt et slutresultat for aktuelle omlÊgning. Samtidigt tager de lige forbehold for, at tallene kun er vejledende, da RD til en hver tid kan Êndre bidrag m.m.

Jeg ved godt hvorfor RD ikke viser alle mellemregninger, for disse tal ser jo IKKE godt ud over for os lånetagere, hvis de er alt for synlige.

Som et minimum (lovkrav) skulle alle oplysninger som indgår i beregninger fremgå tideligt, så man slipper for at gÊtte sig til resten

1) Ejendomsvuderingen (som bruges til vurdering af bidragssats/belåningsgraden)
2) Bidragsats (og beregning udfra ejendomsvurderingen)
3) KursskÊring som RD tager.
4) Obligationsrenten (med/uden bidrags/kursskÊring)

Alt dette ville give os lånetagere et langt bedre overblik samt mulighed for at vurdere lånet. Og alt sammen oplysninger som kan udtrÊkkes fra deres database, når der genererer disse informationer/breve.
Men igen .. det sker nok aldrig, da låntagerne meget lettere kan blive stÞdt over de stigende omkostninger RD tager for at formidle lånene.

2016幎3月18日

Helt grotesk og tillidsbrud

Dette var hvad jeg skrev for ca. 2œ måned siden:

"Mindre justering af FlexLÃ¥n@

Det er overskriften på brevet jeg fik i går, og fÞlges op med, at rentestigningen gÊlder indtil nÊste rentetilpasning 1. april 2017, hvor en mindre del af lånet igen rentetilpasses.
Men sÊtningen "mindre justering" dÊkker over en stigning i rentesatsen på nÊsten 3,2%!

Håber ikke rentesatsen nÊste år igen stiger med over 3% på mit F3 lån - for så bliver det dyrere og dyrere. Eneste trÞst er at lånet kun er på ca. 1,2 mio. kr. - og rentesatsen kun er 0,1036%, p.a. + bidrag, men skulle hilse og sige, at min lÞn ikke stiger med 3% om året!

Synes brevet skulle have startet "Kraftig justering af FlexLÃ¥n@.

Burde have giver 1 stjerne men de andre realkreditinstitutter hÊver jo deres bidrag med rekord fart - så i det lys er RD nok ikke meget vÊrre end konkurrenterne. Kunne have drÞmt jeg havde haft et lån i Jyske Bank :-)"

Dette afstedkom at en venlig ansat i RD ringede til mig og forsikrede mig om, at stigningen ikke var så stor, og at jeg ikke skulle forvente at renten steg nÊste år.

Jeg oplyste at jeg havde valgt at indfri 40% af min lån, så belåningsgraden ville falde, og at jeg derfor syntes, at min bidragssats skulle reduceres på mit tilbagevÊrende lån. Svaret var pÊnt fra medarbejderen fra RD, "at RD ikke justerer bidraget lÞbende som gÊlden afvikles, ligesom RD heller ikke hÊver bidraget uden for "rentetilpasningerne": Det lÞd meget godt, bortset for at var en ulempe for mig, at de ikke sÊtter bidraget ned - men vel noget for noget tÊnkte jeg.

Lige indtil i dag, hvor jeg så får brev om, at bidragssatsen nu hÊves med ca. 40% - lÊst 40%. Da jeg ringede for spurgte - hvordan det hÊnger sammen - og hvorfor bidraget nu sÊttes op - og man ikke samtidig kigger på, at jeg har afdraget 40% af mit lån. Er svaret det er en rigtig god pointe - men det er beslutningen.

Toppen af tarvelighed og helt urimeligt at hÊve bidraget med ca. 40% med den begrundelse at man gerne vil have flere til at vÊlge fast rente. Men der er bidraget så uÊndret!

Bedste råd var at omlÊgge. Fik jeg oplyst - og RD betaler alle gebyrer - og det var også lÞgn. "Alle gebyrer" er ikke "alle gebyrer" men nogle gebyrer. Men jo en besparelse på ca. 4.000 kr. 5.000 kr. fik jeg oplyst men med en udgift så til mig på 10-12.000 kr.

Har besluttet helt at droppe RD, når mit lån skal rentetilpasses nÊste gang.

Et dårligt udgangspunkt at have en aftalepartner der lyver - ikke givdigt i lÊngden.

Ville Þnske Trustpilot have mulighed for at give "0 stjerner". for den "Dårlige og helt uacceptable oplevelse"

2016幎3月16日

God oplevelse ved ejendomshandel

Vi benyttede RD ved vores huskÞb i vinteren 2014, der var tale om professionel og hurtig service, fra Margrethe Lumbye RD.

Vi havde en dejlig oplevelse, og er tilfredse med den gode service og de fine bidragssatser, som ved RD er rimelige i modsÊtning til de utilregnelige gribbe ovre hos totalkredit / nykredit.

2016幎2月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。