レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

NedsÊttelse af Bidragssatser gÊlder kun for nye kunder medmindre der betales dyrt for omlÊgning. Der er stort pres i Danske Bank for at det fremover skal vÊre et bank finansieret boliglÃ¥n i stedet for... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft en rigtig god og positiv oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg kom i kontakt med Realkredit Danmark gennem deres hjemmeside og fandt en personlig rÃ¥dgiver, Kurt Ul... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde besÞg af jeres vurderingsmand hvorefter en kontormand havde lÊst 18 Ã¥r gamle papir igennem og mente derfor at at huset skulle have samme vurdering skÞnt der var en forskel pÃ¥ mindst 300000. I fo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Skal omlÊgge mine eksisterende lÃ¥n og ville gerne have mit boliglÃ¥n uafhÊngigt af banken men dette er ikke muligt- RD er danske bank sÃ¥ hvis man ikke Þnsker at vÊre sovset ind i div. Samle ordninger o... もっず芋る

䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の2

117件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Åger - og arrogante oven i kÞbet

Jeg har "tilladt" brokket mig over en stigning i deres administrationsbidrag på ca 17% (fra 1.1% til 1.3%). Svaret var intetsigende så jeg bad om en uddybning - og fik det svar at det havde de svaret på tidligere. Så nu får de med grovfilen.

Lad vÊre med bare at overveje RD, hold jer helt vÊk!

2014幎8月18日

TillidsvÊkkende

Havde her i weekenden behov for at få fjernet en tvivl omkring omlÊgning af mit lån i RD. Så, at der var telefontid mellem 10-18, men forventede dog en vis ventetid, grundet weekend. Men dette blev gjort til skamme, idet telefonen blev taget med det samme, og jeg indenfor 15 sekunder fik fat i den medarbejder, som var den bedst kvalificerede til at besvare mine spÞrgsmål.

Meget kompetent og let forståelig rådgivning, som gav mig ro i maven. Har haft RD, siden mit fÞrste hus i 1993, og med denne oplevelse, fortsÊtter jeg med at vÊre kunde i mange år fremover. Kan kun varmt anbefales.

2014幎6月16日
自発的なレビュヌ

Dårlig service - umuligt at komme i kontakt med rådgiveren

Ifm med overtagelse og Êndring af et lån fik jeg afslag hvilket ikke var helt uventet.
Men al kommunikation gik per mail fra rådgiveren til trods for jeg flere gange havde forsÞgt telefonisk kontakt og lagt mange beskeder.
Hver gang lÞd beskeden "han sidder i mÞde" men sjovt nok så svarede han straks hver gang jeg sendte mail.
Forklaringen på afslaget i fÞrste omgang var ikke det samme som den sidste, derfor havde det unÊgtelig vÊret godt hvis man kunne have talt sammen.

Så vÊlg for Guds skyld ikke RD, jeg kan derimod varmt anbefale Totalkredit.

2014幎5月25日
自発的なレビュヌ

GÞr handlen mere kompliceret end nÞdvendigt

Havde et F5 lån som jeg lagde om til et fastforrentet lån.
RD kÞrte med et tilbud om at man kunne ligge om fra flekslån til fastforrentede og slippe for gebyrer.
Jeg hÞrte i den forbindelse Danske Bank om hvor meget det ville koste mig at ligge om. Fik at vide at det ville koste et lille gebyr til dem og en afgift til staten.
Opsagde mit nuvÊrende lån.
Fik senere i processen at vide at det ikke kostede noget til staten da vi ikke optog nye lån i ejendommen, men omlagde (dette var korrekt).
Fortalte at jeg også ville hÞre på priser andre steder, fik til sidst at vide at jeg slet ingen gebyrer skulle betale.
Fandt efter meget undersÞgelse selv ud af at jeg skulle betale et gebyr på 0.1% i kursskÊring.

LÃ¥se kursen
Bestemte mig til at omlÊgge til et lån ved RD. Fik at vide at de skulle have en underskrift minimum 10 bankdage fÞr lånet skulle udbetales
Både min Danske bank rådgiver og dem jeg talte med ved RD sagde at de fleste tabte penge på ikke at låse kursen. Dette mener jeg er helt forkert, jeg vil tro at 60-70% af alle ville tjener penge på ikke at låse kursen. Kun hvis kursen falder mere end de udgifter man har ved at låse kursen vil man tjene penge. En medarbejder ved RD sagde at jeg måske var en af dem der lige vidste hvornår man skulle låse kursen også ville ringe ind til dem og låse kursen den dag, jeg synes egentlig at det er en lidt forkert opfattelse hun havde, jeg mener udgangspunktet må vÊre at ingen kan forudse om dagens kurs er bedre end morgendagens.
Hvis man ikke låser kursen justere RD ikke antallet af solgte obligationer fra den dag man kar skrevet under, alt efter kursen, man kan derfor risikere at få udbetalt et alt for lille belÞb hvis kursen er faldet. Synes det er mÊrkeligt at de ikke kan justere antallet af obligationer på dagen hvor lånet skal udbetales, hvis man låser kursen en dag sÊlge de jo obligationerne den dag og kan dermed godt lave hele handlen hurtigt.
Det er mit klare indtryk at RD gerne vil have folk til at låse kursen da de tjener mest på det.

Uoverskuelige papirer
For at optage lånet skulle jeg også skrive under på nogle uoverskuelige papirer. I nogle stod de gebyrer jeg ikke skulle betale i andre gjorde de ikke. Brugte lidt tid på at kigge i papirerne og blev noget forarget over hvor mange gebyrer man skulle betale hvis man ikke fik denne rabat som mig, gebyrerne var delt op i en mange små der ikke hver for sig så så store ud.
Desuden skulle jeg skrive under på et dokument "God Skik Tjekskema" om blandt andet at jeg ikke havde Þnsket at oplyse hele min Þkonomiske situation. Jeg kunne ikke genkende dette, fik at vide af min bankrådgiver at det var fordi jeg ikke på alle områder havde fulgt deres anbefalinger og i hendes afkrydsningsskema var det så dette svar hun var nÞd til at vÊlge. Som mange at de andre papirer synes jeg i bedste fald dette var forivrende, og nok nÊrmere vildledende.

FastlÊggelse af kurs
Da jeg valgte ikke at låse kursen ville jeg gerne vide hvordan kursen så blev fastlagt. Hvis man tage udgangspunkt i RD's uoverskuelige gebyrer mener jeg ikke at jeg kunne vÊre helt sikker på at jeg ikke også skulle vÊre inde i disse detaljer for ikke at risikere at miste penge her.
Det var meget svÊrt at få at vide hvordan kursen blev fastsat. Min bankrådgiver fortalte at det var gennemsnitskursen af 3 bankdage op til lånet skulle udbetales, da jeg gerne ville have flere detaljer foreslog jeg selv at ringe til RD. Dette gjorde jeg så, her fik jeg efter noget insisteren til sidst at vide at kursen ville vÊre gennemsnitskursen den 3. bankdag (altså gennemsnitskurs af en dag) fÞr lånet skulle udbetales, og at jeg kunne se kursen på hjemmesiden dagen efter eller ringe ind til RD og få kursen måske samme dag om aftenen eller i hvert fald dagen efter.
Da udbetalingsdagen kom ringede jeg samme dag og dagen efter men, der var ikke rigtigt nogen der kunne hjÊlpe.
Medarbejderne var fÞrst flinke, men havde så svÊrt ved at svare prÊcist på kursen, og nogle blev meget arrogante hvis jeg ville have noget på skrift som en e-mail, en sagde igen at det var gennemsnitskursen af 3 bankdage (altså gennemsnit af 3 dage) op til udbetalingen så det kunne man ikke se endnu, hun sagde at hun stod ved siden af en der havde arbejdet med disse ting i 15 år, da jeg ville tale med denne person om detaljerne blev jeg pludselig stillet om til min egen bankrådgiver, min egen bankrådgiver lovede at finde ud af hvad der var rigtigt og vende tilbage samme dag. Dette gjorde hun også og havde også en kurs. Kursen var fastsat som gennemsnitskursen den 3. bankdag (altså gennemsnitskurs af en dag) fÞr lånet skulle udbetales.

Endelige papirer
Da jeg fil papirerne på lånet passede kursen faktisk til det jeg havde fået at vide til sidst af min bankrådgiver. Eneste fejl var at der var trukket et indfrielses gebyr på mit gamle lån som jeg var blevet lovet ikke at skulle betale hvis jeg omlagde til et nyt lån i RD. Klagede over det og fik pengene ind på min konto nogle dage senere.

Generelt
Mener generelt af deres strategi med at lave en masse forskellige gebyrer i stedet for et stort og forivrende papirer gÞr at det er meget svÊre at gennemskue hvad man skal betale, det virker også til at de fleste af deres medarbejdere heller ikke kan finde rundt i deres uoverskuelige gebyrer.

De to stjerne er fordi min rådgiver i Danske bank til sidst hjalp mig og fordi rd generelt var venlige når jeg talte med dem. DesvÊrre var det dog svÊrt at få konkrete brugbare oplysninger ud af dem.

2013幎3月22日
自発的なレビュヌ

Fix interest loan is not Fixed !!!

I got a fix interest loan to avoid risk and changes in my monthly/annual payments, however the administration charge keep changing so a fix 3.5% loan is not actually a 3.5% since there are variable administration charges. Maybe I should have just gone with a more risky loan. I feel a bit stupid!

Funny thing that i recently was advised to change my loan this year to lower my annual payments but my total loan amount has increased as a consequence - Don't remember anyone telling me about this 60% loan/value rule at the time, feel as it was a RD plan to begin with to increase the total loan amount to push up the loan/value ratio. I may have made another choice at the point, possibally change companies.

Wonder if RD lower admin charges when the crisis turns to the better - I dont think so... Finally the cost to changing to another company is so high that you are kindly of stuck.

Learnings - Remember to read the fine print!

2012幎11月1日
自発的なレビュヌ

Realkredit Danmark har forhÞjet deres priser med 90 % på 9 måneder!!!

Hvordan kan Finanstilsynet godkende, at Realkredit Danmark kan forhÞje deres bidragssats med 90 % fra 1. januar 2012 - 1. oktober 2012? Vi betalte i 2011 1164 kroner i bidrag. Nu er det steget til over 2.000 kroner om måneden. Og det mest usmagelige er, man ikke bare kan skifte realkreditinstitut, da boligens vÊrdi er faldet til under lånenes vÊrdi i boligen. Så vi er stavnsbundet til at betale den hÞje bidragssats..

2012幎9月3日

Accepter ikke "Nye priser på realkreditlån" - chech din ejendomsvurdering

RD kommer med en lang forklaring om at de er nÞdt til at tilpasse priserne på deres lån..

Det gÊlder kun, hvis du har en belåningsrad over 60%.

Men tro ikke du så er sikker.

RD har lige nedskrevet vores ejendomsvÊrdi, så vi lige akkurat kommer under belåningsgrad den på 60%

Det er samtidigt med at den offentlige ejendomsvurdering er steget.

Morsomt ikke?

Vi har bedt om en vurderingsmand.

2012幎8月25日

RÞveri ved hÞjlys dag

Som mange andre F1/Afdragsfri kunder har jeg i marts modtaget en meddelelse om at RD pålÊgger mig et strafgebyr for ikke at afdrage. Fair nok tÊnker jeg så påbegynder vi da bare afdragene. Det koster så mere end strafgebyret at påbegynde afdrag. Derfor fÞler jeg mig tvunget til at betale strafgebyr frem til rentetilpasningen i januar 2013 uden at have en chance for at påvirke dette. Det skal siges at beskeden er udsendt netop så sent i marts at også de der rentetilpasser i april heller ikke kan nå at påbegynde afdrag. RD - I burde skamme jer. Jeg har måtte finde mig i jeres årlige lille forhÞjelse af bidragstillÊgget på en 30-40 kr om måneden men ganger man dette belÞb med det antal kunder i har bliver det nu nok også til penge på bundlinien. At i nu kommer og forhÞjer dette yderligere uden at jeg reelt har mulighed for at gÞre noget for at undgå dette mener jeg er for usselt. Jeg vil lede med lys og lygte efter et alternativ til jeres forretningsmetoder.

2012幎6月9日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。