レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Opplevelsen med dyrene ***** Selve parken og utforming***** Morgemad ***, mangler opplysning om allergener Betaling * for aktiviteter som tog og safari, dette bÞr vÊre inkludert i prisen for ove... もっず芋る

Vi havde en virkelig fantastisk oplevelse i Ree Park og blev faktisk meget positivt overraskede. Hele parken er utrolig flot, velholdt og gennemtÊnkt, og alt fremstÃ¥r nÊsten som nyt. Der er en helt... もっず芋る

Rigtig god dyrepark! Men Êrgeligt at personalet kigger telefon så meget, hver gang de ikke har noget at lave, selvom gÊsterne går ude foran. Samt der var ikke styr på det ved junior bilerne.

Vi var 3 personer der havde fornÞjelsen af at skulle overnatte i Ree Park. Vi skulle overnatte i Night Explorer Africa. Hvis man forventer en hytte med rigtig meget plads, sÃ¥ bliver man skuffet, og ma... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ

圓該䌁業による蚘述

BesÞg Ree Park Safari og få et uforglemmeligt oplevelse i dyrenes spÊndende verden. Tag på Safaritur gennem fire kontinenter og oplev bl.a. den afrikaske savanne med vilde oplevelser og facinerende aktiviteter.

4.3

(1,213)

過去12か月のレビュヌ数: 469ä»¶

レビュヌを曞く

En rigtig god oplevelse.

Det er en virkelig spÊndende park, som er indrettet på en måde, der giver gode muligheder for at komme helt tÊt på dyrene. Personalet er samtidig utroligt hjÊlpsomme, venlige og imÞdekommende, hvilket gÞr oplevelsen endnu bedre. Vi havde en rigtig god oplevelse og kan varmt anbefale et besÞg.

2026幎4月3日

Meget velholdt og et smukt anlÊg. Masser at lave.

Et smukt og velholdt anlÊg med dejlige dyr, hvoraf få var stressede. Jeg har besÞgt mange dyreparker, men denne er min absolutte favorit. Jeg vender helt sikkert tilbage, hvis det er muligt! Personalet var altid venligt og hjÊlpsomt, og man kunne altid stille spÞrgsmål. Jeg havde også nogle dejlige samtaler med de frivillige.

2026幎4月7日

Dejlig park

Dejlig park, hvor dyrene ser ud til at have masser af plads. 🌳🊒
Der er selvfÞlgelig lidt lÊngere mellem dyrene.

OBS: Du skal betale for tog- eller safaritur, efter du har betalt for at komme ind i parken. 🎟🚂
Det kom lidt bag på os.

Vi tog togturen, som var hyggelig – isÊr for vores to bÞrn under 3 Ã¥r. 👶🚂💛
Men for bÞrn over 5 Ã¥r vil jeg anbefale safari. 🊁🚙✚

2026幎4月2日

Dejligt oplevelse

Dejligt oplevelse. Med gode muligheder for at se dyrerne .skÞnt område at gå rundt i .afsÊt gerne 5 timer til fÞrste besÞg da der er så utrolig meget at se samt et dejligt område at gå rundt i

2026幎4月1日

Tusind tak for din gode anmeldelse 🌟

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os i Ree Park. 😊

Ree Park Safari

Fantastisk oplevelse for hele familien

Personalet var meget sÞd og selvom parken ikke er den stÞrste har dyrene dejligt plads og ser hverken uplejet eller stresset ud. Man kan se at der bliver arbejdet meget på dyrenes velfÊrd og formidling om dyrearterne.

Vi havde en ekstra fremvisning efter luk og vores formidler var virkelig above and beyond. Fantastisk oplevelse med god humÞr og en masse spÊndende oplevelser.

Faciliteterne var meget fint, dog trÊnger bruseren i ulvehytten til lidt kÊrlighed. TÊnker dette skyldes at den nok ikke bliver brugt hen over vinteren. Resten var udmÊrket.

Parken i sig selv er fantastisk, der er ikke meget negativt at sige. Hvis man er dårlig til fods kan turen igennem den dog vÊre lidt hårdt, da den er tilpasset områdets naturlige bakker. Dette gÞr parken meget unikt og personligt elskede vi det, men hvis man ikke er helt stÊrkt på gåben skal man lige regne med at vÊre meget udmattet i slutningen af dagen.

2026幎4月6日

Ree Park からの回答

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse 🌟

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os i Ree Park.😊

Vi brÊnder for at skabe gode og mindevÊrdige oplevelser for vores gÊster og vigtigst skabe de bedste forhold for vores dyr, så tusind tak for at anerkende det som vi brÊnder for.

Ree Park Safari

Overordnet set en fin oplevelse

Overordnet set en fin oplevelse.
Ikke så mange dyr at kigge på vs. de konkurrerende zoologiske haver, og der er langt mellem dyrene. Dog kan man se dem meget tÊt på, så man fÞler man står lige ved siden af dem.

Maden i Ree Park er helt sindssygt dyr. +145 DKK minimum for en sandwich og pommes, UDEN drikkevarer. Det kan på ingen måde betale sig ift. kvaliteten af maden. DesvÊrre.

Tusind tak for din anmeldelse ⭐⭐⭐

Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os i Ree Park.

Vi arbejder hele tiden for at at forbedre og gÞre oplevelsen for vores gÊster endnu bedre, og din feedback har derfor stor betydning for os, så tusind tak for det.
Det skal dog siges at vi dog ikke kan bestemme over dyrene og de har store anlÊg at bevÊge sig i rundt i også. :)

Dog hÃ¥ber vi at fÃ¥ fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen til en mindre kold dag, hvor I har muligheden for at se flere dyr🊒🌿

Give 3 for jeg synes der mangler nogle ellers en fin parken og gå rundt i

Give 3 for jeg synes der mangler nogle flere dyr at kigge på

TAK for et super ophold

TAK for et super ophold. Vi skulle overnatte i parken sammen med stormen Dave. 🙈 Vores tag var blÊst af hytten. Vi oplevede at personalet var totalt omstillingsparate. Med ro og overskud blev vi tilbudt nye hytter og en VIP guide og frit valg til hvad vi gerne vil se. Top karakter til vores guide Alma og vi havde et super ophold med fejring af rund 🇩🇰

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os i Ree Park. Det glÊder os meget at hÞre hvordan jeres oplevelse har vÊret (trods stormen) 😊

Vi giver din dejlige besked videre til vores fantastiske guide Alma., tak igen.

Vi hÃ¥ber at fÃ¥ fornÞjelsen af at byde jer velkommen igen 🊒🌿

En god dag i dyrepark

En virkelig god dag i dyrepark med vores to bÞrn. Vi tog både på togturen og safarituren og det var alt i alt en god oplevelse for bÞrn og voksne.
Vi ville ihvertfald anbefale det til familie og venner ☺✌🏻

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os i Ree Park. Det glÊder os meget at hÞre, at dit besÞg har levet op til dine forventninger 😊

Vi hÃ¥ber at fÃ¥ fornÞjelsen af at byde jer velkommen igen 🊒🌿

Ree Park Safari

Det var en super oplevelse i Ree park

Det var en super oplevelse at besÞge Ree park. Masser af lave, oplevelser for både de helt små og store. Tur i tog, på savannen og masser af god mad og en god legeplads

Ree Park Safari

God plads til dyrerne men ellers dyrt

God plads til alle dyr. Når det er sagt virker det ret dyrt, at man udover at betale dyr indgang, også skal betale hvis du vil kÞre ud på både den ene og den anden savanne.

Tusind tak for din anmeldelse ⭐⭐⭐

Det glÊder os at hÞre, at du samlet set har haft et godt besÞg,

Ree Park Safari

Jeg er vildt tilfreds med jer.

Jeg er vildt tilfreds med jer.
Både jeres service, personalet og selve parken, som er et af mine yndlings steder og kommer der flere gange om året, hvad er nemt når man har årskort

Ree Park からの回答

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse 🌟

Vi glÊder os til at fÃ¥ fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen 🊒🌿

Ree Park Safari

Det var nok for tidligt på sÊsonen

Det var nok for tidligt på sÊsonen, der var ikke så mange dyr ude.

2026幎3月30日

Ree Park Safari

Altid let at finde rundt

Altid let at finde rundt. Og har man spÞrgsmål er der altid en hÞflig medarbejder som hjÊlper

2026幎4月6日

Tusind tak for din gode anmeldelse 🌟