Kommer der ikke igen. Husets rosevin koster 135 kr. pr. glas. Det er en uanstÊndig hÞj pris i forhold til andre restauranter i KÞbenhavn. Stjerneskud med gode stegte rÞdspÊttefileter men en undercoo... ãã£ãšèŠã
AltsÃ¥ den rÞget hellefisk med rogn og rygeost creme. Out of this world. ððð. Det helt hvide, nÊrmest gennemsigtige stykke fiskekÞd, som var unik i konsistens. Og hvor den rÞgede smag kom som stÊrk... ãã£ãšèŠã
Vi var to vennepar pÃ¥ restauranten i forgÃ¥rs kl 12. Fin betjening og dejlig stemning. Men smÞrrebrÞdet⊠Uha⊠Min rÞgede laksemad til 195 kr. med porcheret Êg og stuvet spinat var ok. Hvis ikke... ãã£ãšèŠã
Stedet er fyldt med hygge og god stemning. Friske og kompetente tjenere - ros til Flemming og alle de andre dejlige mennesker. Maden er traditonel dansk smÞrrebrÞd pÃ¥ et hÞjt og velsmagende niveau. D... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Ben i maden
I det moderne smÞrrebrÞdsunivers skal der også vÊre plads til tradition og en 'gammeldags' tilgang, som på Schönnemann. Men til gengÊld skal vi på dette niveau kunne forvente noget mere fra kÞkkenet, f.eks. pandestegte fiskefileter (ikke fra friture) og da slet ikke ben i maden, som vi oplevede i sÞndags. I en tartelet med kylling stak et ret stort stykke (skarpt) ben ud. Tjeneren smilede og trak på skulderen. RestauratÞrens tilgang er, at det skal vi som gÊster kunne forvente, da de 'koger vores hÞns hele og plukker kÞdet fra benene'. Altså er det gÊsten, der har misforstået konceptet! Så vil du spise frokost på Schönnemann, må du leve med ben i maden, for det er åbenbart en del af den unikke charme der.
FÞdselsdagsfejring af kÊresten
Min kÊreste og jeg var ude og spise frokost i anledningen af hans fÞdselsdag. Det var ham som stod for bookningen af bordet, og vi fik det rykket til 14.15 i stedet for 13.00 da vi ikke kunne nå det til den tid. De var sÞde og rykkede det som sagt i anledningen af hans fÞdselsdag 𥰠han havde vÊret der to gange fÞr og det var min fÞrste gang. Han havde forberedt mig på stÞrrelsen på smÞrrebrÞdet så vi havde besluttet os for kun at have to stykker vÊrd. Vores drikkelse kom hurtigt. Efter en lille fejl i hvor mange vi skulle vÊre i vores selskab, så kom maden hurtigt. Remouladen som var på min kÊrestes mad var virkelig lÊkker (han tilbÞd mig at smage den). Al maden var lÊkker. Vores tjener var så flink at sÊtte en ekstra tallerken på vores bord da mit stykke med ribbensteg var noget der blÊste mig hel vÊk. Var overrasket af stÞrrelsen - og det var mit andet stykke. Den ekstra tallerken kom i brug af min kÊreste som hjalp mig med at komme igennem de to stykker.
Vi havde en rigtig hyggelig frokost og inden vi fik regningen sang tjeneren og nabobordet fÞdselsdagssang for min kÊreste. Han blev så pinligt berÞrt og rÞd i hovedet, men vi var enige om at servicen var i top.
Eneste minus (for mig dog) var, at tjeneren var forvirret; trods jeg havde fÃ¥et en snaps sÃ¥ spurgte han om jeg var gravid - og jeg er ikke sÃ¥ kraftig igen trods jeg er i en mid size kvinde ð¶ den sad i mig i et stykke tid og min kÊreste forsÞgte at âryste det af migâ efter vi kom ud. Tjeneren undskyldte dog og det var fint, men min autisme tillod ikke at jeg kunne slippe det.
Alt i alt en god fejring og maden holdte os mÊtte i meget lang tid efter ð
ðð»
Jeg vil helt klart gerne tilbage dertil igen en anden gang sammen med min kÊreste ð¥°
En udsÞgt fornÞjelse at spise frokostâŠ
En udsÞgt fornÞjelse at spise frokost her.
SmÞrrebrÞdet en spÊndende, kreativt og velsmagende.
Betjeningen er behagelig, hyggelig og med humor.
Allâs tider restaurant
Formidabelt på alle måder
SchÞnnemann er et gammelt hÊderkronet sted, hvor god mad og ditto betjening går op i en hÞjere enhed. Vi var dér i dag - min mand og jeg - for at fejre bryllupsdag, og det var én på alle måder formidabel oplevelse.
BesÞgte SchÞnnemann i onsdags
BesÞgte SchÞnnemann i onsdags , vi havde ikke bestilt bord , men hvis vi kunne spise på 11/2 time kunne vi få et bord til 3 , det mente vi godt vi kunne .
Maden var sådan set ok , jeg kunne dog godt Þnske mig at jeres fiskefileter er pandestegte og ikke havde vÊret en tur i ÞnskebrÞnden .
Og i âpraler â lidt med at i har alverdens snaps , men Fur Maltsnaps indgÃ¥r ikke i jeres sortiment .
Tak til Moffe for god betjening 𥰠hilsen den jyske quinde
Sublim dårlige service
Vi har samlet besÞgt jer 12 gange og en
Vigtig del af besÞgene har vÊret den gode, venlige, profesionelle betjening.
I går var den ringe. Jeres tjener var helt åbenlyst ikke interesseret i at give en fornuftig betjening. Dette kom til udtryk ved irritation over vi brugte ca 5min på at vÊlge retter. Da jeg spurgte til porse snaps gav hun mig blot en lunken hr skov.
Jeg måtte sågar spÞrge om jeg måtte smage på den fÞr jeg bestilte og det var hun meget irriteret over. Jeg bad om en kold/afkÞlet snaps men fik en varm.
Da jeg havde drukket snapsen (en rimelig) og forsÞgte at hÞre om man kunne smage en til osten blev det fuldstÊndig ignoreret og vi besluttede os for at gå videre til andet sted.
Der var flere af lign elementer som beskrevet. Det samme galt at man serverede maden forskelligt så vi sad med 15min mellemrum og den ene kunne så lade sin varme ret vente indtil den anden fik sin..
Jeg kontaktede restauranten og fik et lige så arrogant svar som tjeneren attitude. Det var nok os den var gal med.
Maden var god som altid men oplevelsen med en sådan service er klart til hvad man forventer på McDonald (faktisk plejer de nu at vÊre sÞdere her)
Blandet oplevelse
Havde en lidt blandet oplevelse af besÞget hos SchÞnnemann der bliver bestilt to fad Þl som begge smagte af smÞr (hvilket det gÞr nå hanen ikke lige har vÊret skyllet igennem) det skal siges vi var der som de fÞrste gÊster 11.30 kontakter tjeneren omkring dette og få svaret er i klar over hvor mange liter Þl der lÞber igennem de haner! Sådan skal en tjener ikke sige sådan et sted men bare komme med to nye som han så også gjorde lidt modvilligt i hans ansigtsudtryk.
SÃ¥ kommer vi sÃ¥ til maden en selvskabte havde bestilt et stjerneskud halvt inde i dette bliver der fundet 2 stykker plastisk (ikke smÃ¥ stykker) kontakter en tjener omkring dette og der bliver serveret et nyt stjerneskud med besked om at det vi havde fundet var stykker reje skal som havde ligget i frituregryden ved simpelthen ikke hvor dumme vi har set ud men man kunne tydligt se at det var plastik fra indpakning og det er simpelhen ikke okay at âspiseâ en kunde af med sÃ¥dan en forklaring der er uprofessionelt.
Man ligger rigtig mange penge for at spise der inde.
Fantastik sted
Vi gjorde, hvad vi kunne - men fandt ikke noget at blive sur over. Vi giver vores bedste anbefalinger til stedet. Fantastik mad og fantastik betjening
Fantastisk service!
Fantastisk service!! Det nå jeg bare sige. En helt exceptionel opmÊrksomhed. Medarbejderen Mortensen er en fryd, så tak en outstanding behandling.
Mange tak og vi ses igen
Super mad kombineret med "altmodisch" betjening
Det er en kendsgerning at Restaurant SchÞnnemann har et gigantisk udvalg. Imidlertid valgte jeg og min gÊst at bestille "SchÞnnemann Frokost". 2 slags sild, 2 slags fisk, 3 slags kÞd/fjerkrÊ samt kransekage med kaffe. Pris DKK 395 pr. person. Virkelig "value for money". Tjenerne på restauranten har denne lidt kÊkke altmodisch attitude "du er gÊsten - og det er mig der bestemmer". Det kan man jo leve med eller se bort fra. Det oplyses ved booking at man har bordet for en vis periode. Men en bemÊrkning om at "Nu må I gerne gå - for tiden er gået" er alligevel upassende og kikset, så de fire stjerne er for maden....
Giv ikke gavekort til denne restaureretâŠ
Giv ikke gavekort til denne restaureret - vores havde vÊre bortkommet i flytterod efter coronatiden Og da vi fandt det, godt kun 1 måned efter udlÞb, kunne vi hverken bruge det eller Êndres det.
Tak for den ringe service / forstÃ¥elseâŠ
Super betjening og dejlig mad
Super betjening og dejlig mad. Dyrt men godt.
Super god betjening af meget dygtigeâŠ
Super god betjening af meget dygtige tjenere, venlige og professionelle til fingrespidserne.
Jeg elsker dansk smÞrrebrÞd og rugbrÞd som har en stor betydning for det samlede indtryk af maden. På alle de smÞrrebrÞdsrestauranter jeg har vÊret i nyere tid er rugbrÞdet mÞrkt og mÞrkt, fyldt med kernefrÞ også ovenpå. På en smÞrrebrÞdsrestaurant bÞr man kunne vÊlge brÞd f.eks to typer, som det var engang.
Jeg er fan af et fuldkornsbrÞd, bagt på surdej med den klassiske syrnede smag og masser af blÞde rugkerner - klassisk dansk.
KÊre alle danske restauranter - giv os det danske klassiske rugbrÞd tilbage - drop solsikkekernerne eller lad os få et valg.
Mad skal ikke saltes for meget men idag på hyggelige SchÞnnemann manglede alle retter en del salt - selvfÞlgelig et spÞrgsmål om smag, men eftersaltning givet aldrig den samme smagsoplevelse
Tak for en dejlig frokost
Holdte i dag pÃ¥skefrokost med familienâŠ
Holdte i dag påskefrokost med familien på SchÞnnemanns, som ved modtagelsen til afslutning var en sublim oplevelse. Ikke nok med at maden smagte fantastisk, var betjeningen helt fantastisk. Friske og veloplagte tjenere gjorde frokosten til en oplevelse, som vi alle 6 vil leve hÞjt på lÊnge.
Tak for god betjening og mad ðð
Stor skuffelse
Jeg havde glÊdet mig til at besÞge SchÞnnemann og smage deres smÞrrebrÞd, som er omtalt til at vÊre i en klasse for sig.
Jeg bestilte en karrysild, som så indbydende ud, men selve fisken var så sej, at jeg havde svÊrt ved at skÊre den i stykker. Dette gjorde jeg opmÊrksom på over for tjeneren, som beklagede og straks tilbÞd mig et andet stykke. Denne gang med hÞnsesalat. Salaten var fin, men det hvide brÞd var både kedeligt og tÞrt. Betjening og atmosfÊre er der ikke noget i vejen med. Dog er stÞjniveauet ret hÞjt, så det er svÊrt at have en ordentlig samtale. Derfor kun to stjerner.
Kedelig oplevelse
Fik et gavekort i fÞdselsdagsgave som jeg desvÊrre ikke fik brugt inden udlÞbsdatoen.
UdlÞbsdatoen var smuttet fra os da vi har vÊret vÊk fra DK i noget af tiden. Og i de to år gavekortet gjalt har der vÊret Corona lukket en stor del af tiden. Vi henvendte os så ca. 2 måneder efter udlÞb, og forsÞgte og få lov og forlÊnge gavekortet lidt. Men det Þnskede man ikke. IÞvrigt det eneste sted jeg har vÊret ude for sådan en oplevelse når en dato er smuttet. Men det var jo også gratis penge for dem.
Jeg er vild med SchÞnnemann
Jeg er vild med SchÞnnemann! Havde inviteret 22 gÊster til fÞdselsdagsfrokost i Stuen. Maden var som altid fantastisk og tjenerne ligeså! Elsker det sted :-)
To timers timeslot er problematisk
Dejligt smÞrrebrÞd og fin betjening. Er ved bookningen bekendt med at man har et bord i 2 timer men jeg finder det personligt lidt stressende at skulle igennem flere stykker smÞrrebrÞd, kage og kaffe og have tid til samtaler inden regningen prÊcis 2 timer efter lÊgges på bordet og man venligt bliver bedt om at forlade restauranten. I vores tilfÊlde blev kuvertprisen på lidt over 500 kr. og til den pris vil jeg som vÊrt bestemme hvornår frokosten slutter ;o)
Tusind tak for fantastisk eftermiddag
Tusind tak for fantastisk eftermiddag. Vi ved bare altid hvor vi skal hå hen, hvis vi skal have den bedste mad og den absolut bedste service.
Tak SchÞnnemann ðð
Fantastisk mad
Fantastisk mad. Betjeningen super professionelle og sÞde mennesker. En rejse vÊrd