レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kommer der ikke igen. Husets rosevin koster 135 kr. pr. glas. Det er en uanstÊndig hÞj pris i forhold til andre restauranter i KÞbenhavn. Stjerneskud med gode stegte rÞdspÊttefileter men en undercoo... もっず芋る

AltsÃ¥ den rÞget hellefisk med rogn og rygeost creme. Out of this world. 👏👏👍. Det helt hvide, nÊrmest gennemsigtige stykke fiskekÞd, som var unik i konsistens. Og hvor den rÞgede smag kom som stÊrk... もっず芋る

Vi var to vennepar pÃ¥ restauranten i forgÃ¥rs kl 12. Fin betjening og dejlig stemning. Men smÞrrebrÞdet
 Uha
 Min rÞgede laksemad til 195 kr. med porcheret Êg og stuvet spinat var ok. Hvis ikke... もっず芋る

Stedet er fyldt med hygge og god stemning. Friske og kompetente tjenere - ros til Flemming og alle de andre dejlige mennesker. Maden er traditonel dansk smÞrrebrÞd pÃ¥ et hÞjt og velsmagende niveau. D... もっず芋る

䌁業情報

3.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk sÞd tjener vi havde

Fantastisk sÞd tjener vi havde. Det var som det skal vÊre hos et smÞrrebrÞds sted. Maden var dejlig, dog ikke speciel. TÊnker man kan få samme standard på andre smÞrrebrÞds steder. Dejlige snaps og god atmosfÊre. Vi var så heldige at tale med en af ejerne efter frokosten. Hun var vildt sÞd og imÞdekommende. God oplevelse

2019幎9月29日

Perfekt mad og betjening

Perfekt mad og betjening. Fantastisk der stadig er en restaurant i KÞbenhavn der laver rigtig dansk mad fra bunden. Sluttede af med en citron fromage... smagte fuldstÊndigt som min mormors.. tak for mad

2019幎2月23日
自発的なレビュヌ

Uvenlig modtagelse. God mad.

Flere dage inden, havde jeg bestilt bord til to kl. 14.15 hos Schönnemann. Dagen inden genbekrÊftede jeg bord bookingen.
Vi går ned ad trappen til restauranten, kl. 14.10, men bliver straks afvist af flere tjenere, der på en ret uvenlig måde siger, at vi fÞrst har bord kl. 14.15, så vi skal gå op på gaden igen. Jeg prÞvede at sige, at vi havde bestilt bord, men blev hurtigt afvist med, at det var sandelig fÞrst fra kl. 14.15!
Nu regnede det ikke, så vi kunne sÊtte os udenfor og vente.
Da vi igen kommer ned i restauranten, siger navnet mht bord bestillingen, ser tre tjenere på skÊrmen og siger, du er her ikke! Jeg påpeger, at jeg dagen inden, har jeg genbekrÊftet min booking. Lidt efter, siger den ene tjener, din booking er rÞget i skraldespanden (på PC).
Fra vi trÊder ind ad dÞren, bÃ¥de fÞrste og anden gang, mÞdes vi af en ikke-venlig tone, en mÃ¥de at mÞde os gÊster pÃ¥

ja, der gÞr, at man ikke fÞler sig specielt meget velkommen hos Schönnemann.

Nu får vi så tildelt et bord og tjeneren der efterfÞlgende betjener os, optrÊder venligt og korrekt.
Vi bestiller fÞrst Þl, to typer, to stÞrrelser. Men får de forkerte typer i forkerte stÞrrelser. Det undskylder tjeneren og vi siger, at det er i orden.
Lidt efter bestiller vi hver, to stykker smÞrrebrÞd. Kort efter vender tjeneren tilbage og forklarer venligt, at de i kÞkkenet anvender friske råvarer. Råvaren til det ene stykke mad, har de ikke mere af. Jeg vÊlger hurtigt et andet stykke.
Vi får serveret de 4 stykker smÞrrebrÞd og det er rigtigt godt. Det skuffer bestemt ikke! Da vi har spist, taler vi lidt med tjeneren om den kiksede booking, som han meget venligt undskylder og forklarer lidt om deres genbooking og baggrunden derfor. En behagelig samtale.

Men jeg må jo sige, at vores fÞrste indtryk af stedet har prÊget den samlede oplevelse af at besÞge Restaurant Schönneman. For os to Êldre herrer var det, en blandet oplevelse.
Ikke alt er schönt hos Schönne!

2017幎6月23日
自発的なレビュヌ

Fantastisk dejligt smÞrrebrÞd, serveret med charme, selvtillid og lÊkre snapse

Mit fÞrste besÞg på Restaurant SchÞnemanns, og absolut ikke det sidste. Jeg elsker smÞrrebrÞd, isÊr sild, kartoffelmadder og en god snaps. Hos SchÞnemanns har de ikke fÊrre end 140 forskellige snaps at vÊlge imellem :-) Og sÞrme om de ikke også har 4 variationer over en god kartoffelmad. Jeg gik med den med rygeost. Mums! Silden blev udkonkurreret af nye fjordrejer, lÊkker og let anrettet.

SchÞnemanns er traditionelt og "gammeldags" indrettet, en tidslomme midt i en verden der ellers forandrer sig konstant. Hyggelige og sÞde tjenere, med et glimt i Þjet og en hurtig kommentar. Lige i min ånd!

Husk at bestille bord, for de to "time-slots" er ofte fully booked laaaaaaang tid frem. Jeg fik smagt 2 stykker ud af de 75 på kortet, og som snapse elsker går der nok også lidt tid, inden jeg har fået smagt dem alle :-O Men jeg glÊder mig til at komme igen.

Tillykke til de nye ejere men denne perle af en frokost restaurant :-)

2016幎4月19日
自発的なレビュヌ

Flabet tjener og mad drÊbt i mayonaise... Direkte klamt...

Ærligt skal siges at jeg blot tror vi havde ramt en rigtig dårlig dag og en stupid tjener...

Men vi havde en rigtig Þv oplevelse... da vi havde sat os til bords ville jeg finde noget passende mad til min datter på fire år. Jeg så de havde fiskefrikadeller på den ene ret og noget kartoffel på den anden. Jeg spurgte om de ikke kunne lave en lille tallerken med en fiskefrikadelle og nogle kartofler. Det arrogante svar fra den unge kvindelige tjener var "nej for det er ikke nogen bÞrnerestaurant..." og pigebarnet fortsatte.."du har vel også lagt mÊrke til at vi ikke har nogen bÞrnestole?"... Så var vi godt i gang men for husfredens skyld lod jeg bemÊrkningen ligge i luften. Det var trods alt min fars fÞdselsdag.

Vi bestilte fra alle 2 stykker smÞrrebrÞd og jeg har aldrig i mit liv set et stykke rugbrÞd smadret så meget ind i mayonaise... det var direkte klamt. Vi var 5 voksne + min datter og 8 ud af 10 af de smÞrrebrÞd vi fik serveret var under al kritik, de sidste var acceptable. De otte stykker var drÊbt i mayonaise eller kedelig og fantasilÞse og det hele bar prÊg af at gÊsterne bare skulle overstås så de kunne gÞre klar til nÊste seating...

De skal åbenbart nå to gange fuldt hus på en frokost hvilket kun giver knap 2 timer til at nyde en god frokost hvilket i dette tilfÊlde var mere end rigeligt... Far er meget skuffet og nÊste frokost bliver på kanal kafeen eller Aamans.

Måske kommer vi igen... så uheldig kan man vist ikke vÊre 2 gange!

2014幎8月31日

Mums

Ja sådan skal man lave smÞrrebrÞd. Alt mellem himmel og jord, gode råvarer, kÊmpe udvalg af snaps og Þl og hold nu op hvor smager det godt. Både husbond og jeg var meget begejstret. Vi kommer helt sikkert igen.

2014幎3月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ