Roskildedyreklinik レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God, tryg, professionel oplevelse gennem et stÞrre kirurgisk indgreb pÃ¥ min hund, der skulle have lavet et nyt korsbÃ¥nd, samt sÞrget for at den lÞse knÊskal blev sat pÃ¥ plads og ikke kunne “smutte” me... もっず芋る

5 - Meget tilfreds I Roskilde Dyreklinik mÞdes man med velvilje, tryghed , omsorg , tid til at lytte samt gode råd og frem for alt faglig dygtighed , viden og behandling. Tak for jer.

䌁業が回答したした

Roskilde bedste dyrlÊger . Mener den unge sÞde dyrlÊge hedder Freja, hun er utrolig sÞd,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er ogsÃ¥ altid bare super, sÞd, glad. Alle er altid venlige og tilgodeser... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 - Meget tilfreds Trygt besÞg og grundig forklaring pÃ¥ procedure i forhold til at det er en udredning de laver pÃ¥ min kat. Der var bÃ¥de tid og ro til at fortÊlle muligheder for videre forlÞb ift. Hv... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医

圓該䌁業による蚘述

Roskilde Dyreklinik Vi giver dig en individuel rådgivning og den bedste behandling. Når du kommer til os med dit kÊledyr giver vi dig en individuel rådgivning med udgangspunkt i dit kÊledyr. Vores dygtige dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker er her for fordi vi elsker dyr. Vie er opdaterede med den nyeste viden. Flere er internationalt uddannet.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 43ä»¶

レビュヌを曞く

Tilfreds

SÞde, dygtige og man fÞler sig i de bedste hÊnder

2026幎3月11日

Hej Maria
Tusind tak for de sÞde ord. Det er så vigtig for os, at I fÞler jer trygge, så det er dejligt at hÞre.

Hyggeligt og professionelt personale

Hyggelig modtagelse af både vores hund og os.
Fin professionel orientering om hvor vores hund er i sit hundeliv😊

2026幎2月20日

Hej Lone
Tusind tak for din anbefaling. Det varmer i hele teamet.
Roskilde Dyreklinik

God service og empatisk og dygtig

God service og empatisk og dygtig dyrlÊge behandlede min hund. Jeg og hunden var i trygge hÊnder.

2026幎2月19日

Hej Sussi
Tusind tak for dine sÞde ord og din tillid, det betyder rigtig meget for os i teamet.
Roskilde Dyreklinik

Jeg fÞler mig altid hÞrt

Jeg fÞler mig altid hÞrt, og min kat bliver set, og taget hensyn til.. i viser omsorg ,hvilket er vigtigt...jeg fÞler jeres faglighed er hÞj .hvilket, giver tryghed.

2026幎2月10日

Hej Rikke
Tusind tak for de sÞde ord. Det er lige prÊcis en anmeldelse som din, der minder os om hvorfor vi elsker vores arbejde. Tusind tak.
Roskilde Dyreklinik

Professionel behandling af kompliceret skade

Professionel behandling af sÊrdeles dygtig dyrlÊge. Personalet er alle sÞde og imÞdekommende. Der er tid til at drage omsorg for både hunden og ejeren. Det er en fornÞjelse at vÊre kunde hos Roskilde Dyreklinik.

2026幎1月20日

Hej Helle
Åh, de sÞde ord varmer alle vores hjerter. Tusind tak for dem.

Faglighed i hÞjsÊde

Kort ventetid på behandling. Faglig kompetent personale der formår at skabe tryg stemning for hund og ejer

2026幎1月5日

Hej Marianne
Tusind tak for jeres sÞde anmeldelse. Det betyder meget for os, at I fÞler jer trygge i vores hÊnder.
Roskilde Dyreklinik

Altid god og professionel behandling

Et rart sted at komme. De giver sig god tid. Tror dog ikke min kat er enig i anmeldelsen....

2026幎1月15日

Hej Anne-Mette
Jeg tror, at vi skal vÊre glade for, at Pascha ikke har sit eget log in til computeren :-) Men vi er ihvertfald glade for at vi har fået lov til at hjÊlpe hende. Tusind tak for de sÞde ord og jeres tillid, det varmer.

Roskilde bedste dyrlÊger

Roskilde bedste dyrlÊger . Mener den unge sÞde dyrlÊge hedder Freja, hun er utrolig sÞd,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er også altid bare super, sÞd, glad.
Alle er altid venlige og tilgodeser meget hurtigt dyrets behov. Vi elsker at komme der. Rita begynder allerede 20 meter fÞr vi når huset at trÊkke mig afsted, hun elsker at komme der

2025幎12月30日

Hej Mette
Tusind tak for de sÞde ord. Rita er verdens bedste reklame for os, og man kan se skuffelsen i hendes Þjne, når i skal til at gå hjemad igen. Vi elsker når I kommer på besÞg, og skal nok få fyldt godt op med godbidder inden I kommer igen, det lover vi.
Roskilde Dyreklinik

De var sÃ¥ sÞde lige fra kontoret og til

De var så sÞde lige fra kontoret og til DyrlÊgen
har aldrig vÊret så tryk ved et behandlingssted.
Min sÞns hund brÊkkede benet for 2 dage siden og allerede i dag 2 dage fÞr jul kom han til, Jeg er evigt taknemlig.

2025幎12月22日

Hej Michael
Tusind tak for at dele jeres oplevelse, det varmer. Vi ved hvor meget det betyder, at I alle fÞler jer trygge og vi gÞr os altid umage. Derfor glÊder det os at hÞre, at I havde en god oplevelse, og at vi kunne hjÊlpe jer så hurtigt.

HÞj faglighed

HÞj faglighed, forståelse, venlighed og indlevelsesevne.

2025幎12月19日

Hej Kjeld
Mange tak for de sÞde ord, det betyder meget for os alle i teamet.

Fantastisk dyrlÊge og Þvrige personale

Fantastisk dyrlÊge og Þvrige personale. Fin operation af min hund, og god og udfÞrlig forklaring både fÞr og efter. Dejligt sted med god atmosfÊre, og jeg vil helt sikkert komme igen, hvis der bliver brug for det.

2025幎12月2日

Hej Helle
Tusind tak for de sÞde ord, de varmer. Vi elsker at kunne gÞre en forskel, og give den bedst mulige behandling til alle der besÞger os. Derfor betyder din anbefaling rigtig meget for os, tusind tak for den.
Roskilde Dyreklinik

Rottweiler er bedste til sind :-)

Det er den bedste behandling vi nogensinde har fået, vi har en rottweiler, denne dyrlÊge er fuldstÊndig cool da han skulle give hende noget beroligende så vi kunne få hende rÞntgen undersÞgt. Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender. Tak og atter tak..

2025幎12月2日

Hej med jer
Tusind tak for de sÞde ord, de varmer i hele teamet.
Det betyder rigtig meget for os, at vi kunne give Zoey og jer tryghed og en god oplevelse. Det lykkedes i fÊllesskab, og vi er så glade for jeres anbefaling.

ImÞdekommende

MÞdes med stor venlig
UdfÞrer undersÞgelser med hÞj profimanalisme

2025幎11月6日

Hej Lene
Tusind tak for de sÞde ord, det betyder meget for os.

Dejlig tryg og hurtig behandling

Dejlig tryg og hurtig behandling

2025幎9月22日

Hej Pia
Tak for de sÞde ord, det betyder meget for os. Vi ved hvor meget tryghed betyder, og derfor er det dejligt at hÞre at det mÊrkes.