God, tryg, professionel oplevelse gennem et stÞrre kirurgisk indgreb pÃ¥ min hund, der skulle have lavet et nyt korsbÃ¥nd, samt sÞrget for at den lÞse knÊskal blev sat pÃ¥ plads og ikke kunne âsmutteâ me... ãã£ãšèŠã
5 - Meget tilfreds I Roskilde Dyreklinik mÞdes man med velvilje, tryghed , omsorg , tid til at lytte samt gode råd og frem for alt faglig dygtighed , viden og behandling. Tak for jer.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Roskilde bedste dyrlÊger . Mener den unge sÞde dyrlÊge hedder Freja, hun er utrolig sÞd,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er ogsÃ¥ altid bare super, sÞd, glad. Alle er altid venlige og tilgodeser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 - Meget tilfreds Trygt besÞg og grundig forklaring pÃ¥ procedure i forhold til at det er en udredning de laver pÃ¥ min kat. Der var bÃ¥de tid og ro til at fortÊlle muligheder for videre forlÞb ift. Hv... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Roskilde Dyreklinik Vi giver dig en individuel rådgivning og den bedste behandling. Når du kommer til os med dit kÊledyr giver vi dig en individuel rådgivning med udgangspunkt i dit kÊledyr. Vores dygtige dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker er her for fordi vi elsker dyr. Vie er opdaterede med den nyeste viden. Flere er internationalt uddannet.
SÞnderlundsvej 23, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- klinik@roskildedyreklinik.dk
- www.roskildedyreklinik.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Tilfreds
SÞde, dygtige og man fÞler sig i de bedste hÊnder

Roskildedyreklinik ããã®åç
Behagelig konsultation og dygtig fagligâŠ
Behagelig konsultation og dygtig faglig behandling.

Hyggeligt og professionelt personale
Hyggelig modtagelse af både vores hund og os.
Fin professionel orientering om hvor vores hund er i sit hundelivð

Roskildedyreklinik ããã®åç
God service og empatisk og dygtigâŠ
God service og empatisk og dygtig dyrlÊge behandlede min hund. Jeg og hunden var i trygge hÊnder.

Roskildedyreklinik ããã®åç
Jeg fÞler mig altid hÞrt
Jeg fÞler mig altid hÞrt, og min kat bliver set, og taget hensyn til.. i viser omsorg ,hvilket er vigtigt...jeg fÞler jeres faglighed er hÞj .hvilket, giver tryghed.

Roskildedyreklinik ããã®åç
Professionel behandling af kompliceret skade
Professionel behandling af sÊrdeles dygtig dyrlÊge. Personalet er alle sÞde og imÞdekommende. Der er tid til at drage omsorg for både hunden og ejeren. Det er en fornÞjelse at vÊre kunde hos Roskilde Dyreklinik.

Faglighed i hÞjsÊde
Kort ventetid på behandling. Faglig kompetent personale der formår at skabe tryg stemning for hund og ejer

Roskildedyreklinik ããã®åç
Altid god og professionel behandling
Et rart sted at komme. De giver sig god tid. Tror dog ikke min kat er enig i anmeldelsen....

Roskildedyreklinik ããã®åç
God og professionel behandling af voresâŠ
God og professionel behandling af vores kat gennem hele hendes liv.

Roskilde bedste dyrlÊger
Roskilde bedste dyrlÊger . Mener den unge sÞde dyrlÊge hedder Freja, hun er utrolig sÞd,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er også altid bare super, sÞd, glad.
Alle er altid venlige og tilgodeser meget hurtigt dyrets behov. Vi elsker at komme der. Rita begynder allerede 20 meter fÞr vi når huset at trÊkke mig afsted, hun elsker at komme der

Roskildedyreklinik ããã®åç
God service og kompetent behandling.

Roskildedyreklinik ããã®åç
De var sÃ¥ sÞde lige fra kontoret og tilâŠ
De var så sÞde lige fra kontoret og til DyrlÊgen
har aldrig vÊret så tryk ved et behandlingssted.
Min sÞns hund brÊkkede benet for 2 dage siden og allerede i dag 2 dage fÞr jul kom han til, Jeg er evigt taknemlig.

HÞj faglighed
HÞj faglighed, forståelse, venlighed og indlevelsesevne.

Fantastisk dyrlÊge og Þvrige personale
Fantastisk dyrlÊge og Þvrige personale. Fin operation af min hund, og god og udfÞrlig forklaring både fÞr og efter. Dejligt sted med god atmosfÊre, og jeg vil helt sikkert komme igen, hvis der bliver brug for det.

Roskildedyreklinik ããã®åç
Rottweiler er bedste til sind :-)
Det er den bedste behandling vi nogensinde har fået, vi har en rottweiler, denne dyrlÊge er fuldstÊndig cool da han skulle give hende noget beroligende så vi kunne få hende rÞntgen undersÞgt. Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender. Tak og atter tak..

Professionelle og imÞdekommende.
Professionelle og imÞdekommende.

ImÞdekommende
MÞdes med stor venlig
UdfÞrer undersÞgelser med hÞj profimanalisme

God oplevelse
God oplevelse. SÞde professionelle og imÞdekommende personale.

Dejlig tryg og hurtig behandling
Dejlig tryg og hurtig behandling