God, tryg, professionel oplevelse gennem et stÞrre kirurgisk indgreb pÃ¥ min hund, der skulle have lavet et nyt korsbÃ¥nd, samt sÞrget for at den lÞse knÊskal blev sat pÃ¥ plads og ikke kunne âsmutteâ me... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
5 - Meget tilfreds I Roskilde Dyreklinik mÞdes man med velvilje, tryghed , omsorg , tid til at lytte samt gode råd og frem for alt faglig dygtighed , viden og behandling. Tak for jer.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Roskilde bedste dyrlÊger . Mener den unge sÞde dyrlÊge hedder Freja, hun er utrolig sÞd,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er ogsÃ¥ altid bare super, sÞd, glad. Alle er altid venlige og tilgodeser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 - Meget tilfreds Trygt besÞg og grundig forklaring pÃ¥ procedure i forhold til at det er en udredning de laver pÃ¥ min kat. Der var bÃ¥de tid og ro til at fortÊlle muligheder for videre forlÞb ift. Hv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Roskilde Dyreklinik Vi giver dig en individuel rådgivning og den bedste behandling. Når du kommer til os med dit kÊledyr giver vi dig en individuel rådgivning med udgangspunkt i dit kÊledyr. Vores dygtige dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker er her for fordi vi elsker dyr. Vie er opdaterede med den nyeste viden. Flere er internationalt uddannet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Professionelle og behageligeâŠ
Professionelle og behagelige medarbejdere. Giver sig tid til at forklare omhyggeligt og svare på spÞrgsmål.

Roskildedyreklinik ããã®åç
Vi bruger roskilde dyreklinik fordi deâŠ
Vi bruger roskilde dyreklinik fordi de var så fantastisk sÞde at give os en akuttid da vores kat havde fået en blodprop og derfor måtte aflives.
SÃ¥ vi har brugt dem lige siden til vores 2 andre katte.
De er fantastiske til at tage hånd om dem og gÞre så de fÞler sig trygge.

Meget tilfreds
Hurtig, grundig og relevant behandling. SÞde ansatte og sÊrligt skud ud til Andreas for at klarlÊgge mulighederne og vÊre dygtig til sit arbejde.

Har kommet hos Roskilde dyreklinik i 20âŠ
Har kommet hos Roskilde dyreklinik i 20 år og har altid fået den bedste betjening. Her er der bare en sÊrlig forkÊrlighed for dyr, et stort smil og et ekstremt venligt personale til at tage imod - selv på de mest travle tidspunkter. Dejligt at vide, at her bliver man altid godt modtaget, når man kommer med sine småpelsbolde:-)

Dygtig og venlig dyrelÊge
Dygtig og venlig dyrelÊge, vi fÞlte os velkommen, de var sÞde og venlige, tog sig god tid til vores hund.
Vi kommer helt bestemt igen.

Tryg og rar stemning
Som altid en god og tryg behandling, med det sÞdeste rareste personale, der altid tager imod os med et stort smil

Roskildedyreklinik ããã®åç
God, tryg og omsorgsfuld behandling
Min hund bliver altid mÞdt med stor omsorg og med stor interesse i at finde den bedste lÞsning for at blive frisk igen. Jeg fÞler mig meget tryg ved af bruge klinikken.

Meget forstÃ¥ende og imÞdekommendeâŠ
Meget forstående og imÞdekommende dyrlÊge og så dygtige

Altid god behandling
Vores 2 hunde er behandlet her i årevis, og vi har altid vÊret glade for jeres gode betjening,og vores hvalp nÞd sit fÞrste besÞg.

faglighed
faglighed, omsorg, lyttende og virkelig god behandling

Fantastisk dyreklinik
SÞde, rare og mega dygtige alle sammen. Otto blev henvist, og samme dag blev han tilset og dagen efter opereret! Hurtig og effektiv behandling. SÞde både mod dyr og mennesker- de tager hånd om det hele.
Tak for hjÊlpen- fra Otto og familien.

Roskildedyreklinik ããã®åç
Min synsvinkel som hundeejer ðŸ
ðŸ God og hurtig respons
ðŸ God service
ðŸ VelforstÃ¥ede fremgangsmetode
ðŸ Tryghed

Faglig dygtige ,tillid ,tryghedâŠ
Faglig dygtige ,tillid ,tryghed âŠ.igennem 20 Ã¥r !ð¶â€ïž

Roskildedyreklinik ããã®åç
Stor og meget omsorgsfuld hjÊlp da minâŠ
Stor og meget omsorgsfuld hjÊlp da min hund var alvorligt syg.Altid god og imÞdekommende behandling,uanset om det er en bagatel eller mere alvorligt.

Roskildedyreklinik ããã®åç
Dygtige og omsorgsfulde dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker!
Jeg har brugt Roskilde Dyreklinik i rigtig mange år og har altid fÞlt mig godt behandlet. Klinikken er kendetegnet ved dygtige og omsorgsfulde dyrlÊger og veterinÊr-sygeplejersker, som tager sig godt af både dyr og ejer, og jeg er altid glad for at komme der. Kan varmt anbefale Roskilde Dyreklinik!

God oplevelse
Trods det var en sÞrgelig anledning hvor vi skulle sige farvel til et kÊledyr gennem 14 år - så havde vi en god oplevelse hos en empatisk dyrlÊge, der informerede grundigt og gjorde os trygge

Roskilde dyreklinik er megetâŠ
Roskilde dyreklinik er meget professionelle i deres fag samtidig med at de er lyttende, varme og forstående både overfor vores dyr samt os "forÊldre". Jeg er meget glad og tryg ved at komme der.

Rigtig god oplevelse
Vi fik hurtigt en tid til konsultation da vi henvendte os og derefter til operation. Venligt personale som er meget kompetenteð

Dygtige og professionelle
Det er altid trygt og godt at komme hos jer. Alle er yderst professionelle og har altid tid til spÞrgsmål. I har mine varmeste anbefalinger

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã