レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hebben een Rowenta X-Force Flex steelstofzuiger aangekocht en zijn er heel tevreden over. Krachtige moter, op eco stand kan je 30 min stofzuigen. We hebben de stofzuiger aangekocht met cashbackf... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

J’ai acheté l’aspirateur sans fil rowenta x for flex en décembre 2023 Déjà trÚs déçue de la force d’aspiration à part quand on le mets au max il aspire trÚs mal et une fois au maximum l’autonomie e... もっず芋る

䌁業情報

1. 電化補品店
  2. 掃陀機専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Rowenta met la technologie au service de solutions innovantes pour le confort, le ménage, le linge et la beauté. Rendez-vous sur le site officiel Rowenta

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Schandalig voor zo een firma!

2 vriendelijke Nederlandstalige mevrouw die uw goed te woord staan maar blijkbaar zijn die alleen zijn zonder TEAM, want na uw telefoon gebeurt er niks meer, complete stilte! Gewoon schandalig voor zo een firma zou je denken! Nooit meegemaakt, 3 dagen na elkaar gebeld,gemaild en rooksignalen gestuurd maar complete stilte! Jammer een verloren kans , een boze West Vlaminck! Ze laten hun website werken waar zij willen en zeggen dan dat het aan u ligt!

2026幎3月10日

Cashback remboursement qui traine

j'ai acheté un aspirateur laveur en janvier 2026 sur lequel il y avait un cashback de 100€. Cela fait maintenant 5 fois qu'il prolonge la date de remboursement ... parce que soit disant la promotion a fait fureur, je ne pense pas qu'ils ont vendu leur produit à toutes la planete. cela va faire 3 mois que j'attend mes 100€. Je vais finir par prendre un avocat et leur réclamer des frais pour publicité mensongÚre

2026幎1月20日

En panne 2mois aprÚs la garantie! J’ai acheté l’aspirateur sans fil

J’ai acheté l’aspirateur sans fil rowenta x for flex en décembre 2023
Déjà trÚs déçue de la force d’aspiration à part quand on le mets au max il aspire trÚs mal et une fois au maximum l’autonomie est ridicule.
Ensuite début février cette année la batterie ne va plus il ne charge plus pas de chance la garantie est passée depuis 1,5mois deux mois donc plus sous garantie! L’obsolescence programmée prend tout son sens avec rowenta! Plus de 300€ pour un aspirateur qui aspire mal et qui m’aura servie 2ans et deux mois! Plus jamais cette marque!

2026幎2月27日

1 omdat 0 sterren niet mogelijk is

1 omdat 0 sterren niet mogelijk is.
Cash-back is ronduit een leugen!
Je kan geen cash-back krijgen wanneer je al eens, jaren geleden, voor een totaal ander product cash-back hebt aangevraagd.
Houden je wekenlang aan het draadje om uiteindelijk te vragen de aanvraag opnieuw te doen en alles opnieuw te starten. Ronduit oplichting is dit

2026幎1月5日

Horrible expérience.

Horrible expérience.
Je ne recommande aucunement l'achat sur ce site internet.
Cela fait 3 mois que je réclame le remboursement d'un produit jamais arrivé à expédition. Le service client est inutile et inefficace. C'est une honte. Je n'achÚterais plus jamais.

2025幎11月28日

Maart 2025 robotzuiger meer dan 6m in reparatie

Maart 2025 robotzuiger van 699€ gekocht die 6 maand later in reparatie moest. Na meer dan 1 maand kwam hij terug met exact dezelfde klachten. Teruggestuurd en weer meer dan een maand in herstelling. In november 2025 opnieuw totaal defect, doet niets. In herstelling en komt 2 weken laten terug met hetzelfde defect. Opnieuw Teruggestuurd en momenteel 24 januari 2026 nog geen herstelling. Klantendienst meer dan 10 mails gestuurd die inhoudelijk met AI gereplyd worden. Geen opvolging enkel voortdurende de vraag om alle herstelnummers door te geven. Na een hele zoektocht in hun onlinsysteem blijkt dat er geen herstelnummers bestaan, enkel ordernummer. Maar na nog tig mails moeten ze echt wel de hetstelnummers hebben. Dus knip en plak ik de screenshots, waarna ze totaal niets met die info doen behalve me opnieuw de herstelnummers vragen... dit is echt frustrerend. Te weten dat ze op die manier mijn garantieperiode beperkend. De stofzuiger robot is momenteel in totaal meer dan 6 maanden in herstel geweest.

2026幎1月24日
5぀星のうち1の評䟡

incapables de gérer leur chaine

incapables de gérer leur chaine logistique : un colis commandé le 30/11 toujours bloqué chez leur prestaire DHL le 16/12 !! malgré plusieurs appels ( quand on arrive à le joindre ) pas de résultat. Ils ne proposent même pas d'envoyer un produit de remplacement . mais pour facturer et se faire payer, là pas de problÚme. A FUIR !!!!

2025幎12月16日
5぀星のうち5の評䟡

Goed mag ook gezegd worden

Was aan het twijfelen om via rowenta te bestellen vanwege de slechte reviews.
Pakketje was snel geleverd.
Cashback perfect kunnen aanvragen.
Dus van mij krijgen ze 5 sterren.
De clean x onmiddellijk uitgeprobeerd en is echt wel fijn om mee te werken.

2025幎11月19日

We hebben een Rowenta X-Force Flex

We hebben de stofzuiger aangekocht met cashbackformule. Vanuit de winkel alle info gekregen over het toestel als om de cashback te ontvangen en 3 weken later werd dit al teruggestort. Heel tevreden over zowel het toestel als de verkopers.

2025幎11月11日

Cashback is niet mogelijk

Cashback wordt tegengewerkt door geen SMS door rowenta te versturen en daardoor krijg je dus ook geen code aan.
Nummer op verschillende manieren bezorgd maar geen resultaat.
Les voor mezelf: koop nooit iets met cashback en enkel rechtstreeks met korting. Ik voel me opgelicht.

2025幎11月3日
5぀星のうち1の評䟡

Balai aspirateur. Je ne recommande pas

J'ai acheté un balai aspirateur en 2023 et depuis l'appareil est déjà tombé en panne 3 fois. Toujours au niveau de la batterie. Maintenant il est en réparation pour la troisiÚme fois et je n'ai plus de nouvelles depuis bien 6 semaines.
Que un mail que le service est submergé de travail. Tiens donc.
L'aspirateur n'est pas mauvais, mais il n'a pas une énorme puissance pour aspirer. La batterie tient pas mal, mais enlever la batterie pour la charger est une galÚre. Je suppose que c'est peut-être comme ça que la batterie est endommagé. Je ne recommande vraiment pas.

2025幎7月26日

Slechte ervaring garantie

Bij het aanvragen van een garantieprobleem, word ik doorverwezen naar een andere site (e-care). Deze schuiven mijn probleem opzij en laten geen contact toe ( antwoorden doodgewoon niet).
Hierbij mijn ervaring:
Op 20/06/25 heeft E-Care mijn handstofzuiger ontvangen.
Mijn probleem is dat de batterij plat was na een paar minuten, net als de vorige keer (op dat ogenblik had deze nog voldoende zuigkracht. Na een tweede en derde poging na opladen, had ik nog steeds hetzelfde probleem (hoewel ik steeds zuigkracht had). Nu beweren ze dat de capaciteit van mijn batterij te wijten is aan een verstopte filter. Er is geen sprake van de controle van het elektrisch gedeelte, gemakshalve verwijzen ze gewoon naar een vuile filter van 11 €.
Deze filter zit gewoon in de opvangbak en is in een paar minuten eruit.

Als ik de filter laat vervangen moet ik 94 € betalen voor een filter van 11 € zonder nazicht van het elektrische gedeelte en heb ik nog altijd een defecte toestel en dit voor een nieuw toestel van 85 €
Indien ik niets laat doen moet ik 59 € betalen, zonder dat mijn garantieprobleem is opgelost. Als ik de prijzen van PostNL bekijk, kan ik gewoon maar vaststellen dat er hier gewoon wordt van geprofiteerd. OP de site staat duidelijk dat een niet-herstelling ongeveer 20 € is.
Pakket (track & trace) met PostNL

max. 100 × 50 × 50 cm
max. 10 kg

bezorgen op adres ontvanger

Nederland
Totaal bedrag (incl. btw): 12,60 euro

Als ze deze weggooien, moet ik nog steeds 47,13 betalen, nochtans is er een terugnameplicht en zelfs wanneer ik deze naar het containerpark brengt, is dit gratis.

Deze ganse offerte is schandalig en is gewoon een geldklopperij.

Spijtig voor de firma Rowenta, dit is geen klantenservice

2025幎7月1日
5぀星のうち1の評䟡

Very bad products and customer service

Very bad products and customer service! DISASTER
Very bad products, very bad customer experience
I got a robot 240AI+ robot vacuum cleaner that was not cheap at all. Few months in the robot stopped working showing a motor error. Sent to a repair 1st time under warranty, the response was nothing is wrong. Got it back, immediately showing the same error.
Sent it again, they replied weeks after that they will send a new robot. Got the new robot, the station of this new robot is not working, not charging the robot and robot does not see it and dock to it as no electricity is present inside of the station.
Been in discussion for over 3 months, they refuse to reimburse the money and keep asking to send the robot for repair. not sure this suffering will end.

2025幎6月24日

Cashback scam

Nog maar eens een slechte review ivm hun “zogezegde” cashback.
Dat deel van hun website werkt gewoon niet! Contact opnemen met de klantendienst is haast onmogelijk, meer dan 15 min aan de lijn hangen en nog steeds geen medewerker aan de lijn krijgen.
Uiteindelijk dan toch een stem aan de andere kant en deze is zogezegd verbaast dat het niet werkt. Stuurt een link door alsof wij een bende idioten zijn. Probeer een ander media
. Gsm, iPad, MacBook, iMac, Windows desktop,
. Alles geprobeerd met alle mogelijke browsers
.nada! Dan terug bellen, zelfde dame aan de lijn die zegt dat de website het even moeilijk heeft
Contact opnemen via Messenger
.idem dito
.. linken doorsturen die ook niet werken
. Alsof ze zelf niet zien dat die pagina nergens heen leidt.
Kortom blijf hier weg!
Ik ga nog ministerie van economische zaken hierover aanschrijven daar ik duidelijk niet de enige ben met dit probleem. Dit zijn frauduleuze verkoopspraktijken!

2025幎5月25日

service de réparation lamentable

J'ai acheté un aspirateur Rowenta X Force 14.60 en janvier 2024 (facture 41008052 RI). Le 26 décembre2024, l'aspirateur est tombé en panne. Suivant les instructions du site de Rowenta, j'ai envoyé le jour même l'appareil au réparateur BP ELECTRO désigné par le fabricant.
3 mois plus tard, l'aspirateur n'est pas encore revenu.
J'ai écrit plusieurs fois au SAV mais je reçois en retour un message d'excuse pour cause de service réparation surchargé. J'ai demandé un nouvel appareil pour me dépanner mais pas de réponse. ROWENTA se vante sur son site d'une garantie sans faille de 2 ans et d'un service de réparation compétent mais la réalité ne le confirme pas

2025幎3月23日

Doe absoluut GEEN zaken met Rowenta.be

Doe absoluut GEEN zaken met Rowenta.be. Koop niks van hen, en al zeker niet online. Absoluut niet te vertrouwen. Cashback website werkte niet... Customer service dept hielp niet en was onvriendelijk. Totaal onbekwaam en dit als deel van een grote groep zoals SEB. Beschamend! Iedereen wees gewaarschuwd

2024幎2月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ