Butikken har sendt spam pÃ¥ SMS uden tilladelse. Edit: Hold nu op et flabet svar. "Ikke lÊngere Þnsker". Jeg har ALDRIG Þnsket det. Lad nu vÊre med at bortforklare, at I bryder alle regler og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÃ¥r det betales med kort og jeg som kunde gjÞr mine ting riktigt fungerer dette helt flott! (har lest all kritikk men fikk ikke dette til helt Ã¥ stemme med at nettbutikken skulle vÊre Sà dÃ¥rlig,... ãã£ãšèŠã
NÃ¥r jeg har lest alle kommentarer ble veldig usikker om det er en god idé Ã¥ handle pÃ¥ shopping4net, men de hadde veldig bra tilbut og jeg bestemte meg til Ã¥ risikere. ðð SÃ¥ jeg vi si at alt gikk kje... ãã£ãšèŠã
Hvorfor 1 stjerne, man kan ikke give mindre. Vi kÞbte en julegave til vores barnebarn, og han blev naturligvis skuffet, da vi mÃ¥tte tage den med igen, fordi den ikke virkede. vi lavede en rekl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Shopping4net Danmark kan du handle kontaktlinser, linser, blÊkpatroner, toner, parfume, sminke, kosttilskud og helsekost direkte på nettet til billige priser.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ikke kjÞp noe herfra! Det er ikke mulig å reklame dersom noe er feil med produktet. Selskapet sier selv at de ikke er ansvarlig for reklamasjoner ettersom de kun er en formidler av produktene

Shopping4net ããã®åç
Var meget betÊnkelig ved at bestille, da der var en del anmeldelser med 1 stjerne. Jeg bestilte i forgårs, pakken blev sendt i går og modtaget i dag. Levede helt klart op til forventningerne.
HUST AT BETALE DIN REGNING TIL TIDEN, SHOPPING4NET ER MEGET HURTIG UDE MED RYKKEGEBYR, de sender rykker ud efter 5 dages for sen betaling tillagt kr. 100,- og de er ikke til at tale med.
Bare lige så I ved det.!!!!

Shopping4net ããã®åç
Easy transaction and arrived really quickly considering it was international postage 5*
Nemt, billigt, hurtigt og uden problemer
Trods at jeg havde lÊst de mange dårlige anmeldelser herinde, så tog jeg chancen og handlede her alligevel.
Jeg kÞbte 7 varer og alt kom lynhurtigt frem uden problemer.
SÃ¥ derfor handler jeg helt sikkert her igen
Bestilte Paul Mitchell firm style XTG glue, da den i Norge er trekt tilbake pga feil med produktet ,var ingen hold i produktet. Sendte mail og fekk til svar at det stemte, men at det ikkje gjaldt deres produkt. Har brukt glue i mange år og merket fort at det absolutt gjaldt deres produkt og, ingen hold i det heile tatt.
Betalte fakturaen på produkta eg hadde mottatt, men viste seg at eg hadde betalt inn på deres gamle kontonr, og belÞpet vart tilbakebet på min konto( uten at eg fekk det med meg) Fekk purring med gebyrer, sendte mail om at fakturaen var betalt. Vart mange mailer fram og tilbake uten lÞsning på saken. Eg er sikker på at det gamle kontonr deres stod på fakturaen som vart sendt med produktet, korleis skulle eg ellers vite deres gamle kontonr???

Shopping4net ããã®åç
Fantastisk service, da jeg reklamerede over en stÞbejernsgryde. Firmaet kontaktede producenten, og få dage efter modtog jeg en ny gryde uden omkostninger og efter en yderst behagelig og venlig dialog med Shopping4net. Vh Hanne Kjerulff
Totalt scam-virksomhed - der er sÃ¥ mange gode danske webshops sÃ¥ brug dem i stedet. SÃ¥ slipper du ogsÃ¥ at hÞre pÃ¥ deres sÞforklaringer, nÃ¥r der gÃ¥r galt. KÞbte en carbonwok - Ken Hom. Selve salget og leverance gik som smurt. Men sÃ¥dan en wok skal brÊndes ind. Det har jeg gjort fÞr, men med denne gang bÞjede wokken ud af form. NÃ¥r man laver en reklamation hos shopping4net sender de den videre til hvad jeg mÃ¥ formode er den rigtige forhandler. Han afviste reklamationen og pÃ¥stod at jeg havde brugt for hÞj varme, hvad jeg ikke havde, Den havde fÃ¥et 7+ pÃ¥ et induktionskomfur, og hvis ikke en wok kan tÃ¥le +7, skal man nok lade vÊre med at sÊlge produktet. Anyways - det var Shoping4net flÞjtende ligeglade med. De dÊkker sig ind under, at de bare er videreforhandlere: âtyvÀrâ nÃ¥r âtilverkerenâ siger nej, er der ikke noget vi kan gÞre. ÃvbÞv. âHa en trevlig dagâ. SelvfÞlgelig er de ikke uden ansvar, men sÃ¥ skal man igennem det svenske konsumentverk, men hvem gider at bruge liv pÃ¥ det for 400 kr. Det er ikke for sjov, at de har en ussel trustpilot-score - det er et usselt foretagende og det hjÊlper deres mange bortforklaringer ikke pÃ¥.
Hilsen SÞren
Tak for jeres svar nedenfor. Hvilke dokumenter er det du henviser til at producenten har fået? Jeg har sendt en video af produktet til jer med en forklaring på hvordan jeg har gjort. Så siger producenten, at jeg har brugt for hÞj varme. Så skriver jeg tilbage med samme forklaring på hvad jeg har gjort, og at jeg ikke har brugt for hÞj varme. Så skriver I at det er der jo ikke noget at gÞre ved. Jeg kan oplyse dig om, at det ikke fungerer sådan i Danmark hvis man laver en en reklamation i en butik. Så skal reklamationen ikke godkendes af producenten, så derfor gentager jeg gerne min anbefaling, at man skal lade vÊre med at bruge jer.

Shopping4net ããã®åç
Det er sjovt at lÊse alle de negative anmeldelser, hvor de giver firmaet skylden, kalder dem ligefrem for pengegriske osv MEN det er deres egen skyld hvis pakker bliver sendt tilbage, og det koster. Voksne mennesker der ikke tager ansvar for at hente sine egne ting til tide, og dermed give skylden til firmaet er dybt pinligt. Jeg har handlet hos dem flere gange og ALDRIG har der vÊret problemer, de er effektive, hurtige til at sende pakken, samt informere omkring pakke forsendelse etc. Jeg fortsÊtter med at handle her og giver jer 10/10 stjerner. I er bare gode!
P.S. Jeg har lige afhentet min pakke uden problemer og ekstra gebyr. Blot ved at hente til tiden.ð
KÞbte varer for 356 kr. og modtog varer den 30. okt. 2024. jeg glemmer at betale. Sjusk fra min side!
Jeg modtager i januar betalingspåmindelse med posten, hvor der i mellemtiden er tilskrevet renter og gebyrer, og jeg betaler 874 kr., heraf 478 kr. i gebyrer. Modtager et par dage efter, bekrÊftelse på mail at selskabet har modtaget min betaling.
Modtager derefter et brev i postkassen med en yderligere betalingspåmindelse, hvor jeg nu skylder 979,05 kr.. Jeg ringer og taler med selskabet, som oplyser, at de kan se at de har modtaget min betaling, men at da var brevet med yderligere gebyrer og renter sendt, så jeg skylder fortsat 105,43 kr. i renter og gebyrer. Jeg oplyser, i telefonen at jeg ikke mener deres rykkerprocedure er lovlige, men det vil de ikke forholde sig til.
I fÞlge renteloven § 9 b, kan rykkerbegyrer ikke overstige samlet 300 kr. De må hÞjest vÊre på 100 kr. pr. gang og de skal sendes med minimum 10 dages mellemrum (de påmindelser jeg har modtaget sendes med 8 dages mellemrum). Og jeg har allerede betalt 478 kr. i gebyrer.
Jeg har sendte mail til selskabet med ovenstående.
Jeg har oplyst selskabet, at jeg ikke har tÊnkt mig at betale yderligere renter og gebyrer medmindre de kan dokumentere, at de er lovligt opkrÊvet. Jeg har ikke hÞrt fra selskabet.
Mit svar på jeres tilbagemelding den 03.02.2025:
1. Hvorvidt jeg selvfÞlgelig skal betale til tiden og at der er tale om sjusk fra min side, kan ikke diskuteres. Og da jeg opdager min forglemmelse, betaler jeg også den modtaget faktura inkl. renter og gebyrer jf. (gebyrer på 478 kr.) med det samme.
2. Jeg har ikke kontaktet jer eller talt med jer den 8/1 2025, som I påstår og hvad I mener med at I har hjulpet mig, ved jeg derfor ikke. Denne anmeldelse skyldes ikke, at jeg ikke kan betale. Den skyldes, at jeg ikke er overbevist om, at det I gÞr er lovligt. I krydser min grÊnser for, hvad jeg mener er rimeligt, da jeg kontakter jer (for fÞrste gang) den 29.01.2025 på grund af ekstra opkrÊvede gebyrer og renter.
3. Uanset hvem I har overdraget sagen til, er det jeg modtager fortsat rykkergebyrer og betalingspåmindelser og oplysning om, at hvis jeg ikke betaler, vil jeg blive sendt til inkasso.
4. I fÞlge forbrugerombudsmanden gÊlder, at: "Der kan krÊves et rykkergebyr på hÞjst 100 kr. for hvert rykkerbrev, men virksomheden kan dog hÞjst sende dig tre rykkere for den samme regning. Det vil sige, at virksomheden sammenlagt kan krÊve 300 kr. i rykkergebyrer for det samme krav. Der kan kun krÊves gebyr for rykkerskrivelser, som er sendt med mindst 10 dages mellemrum".
5. Jeg mangler fortsat at modtage et svar på den mail jeg sendte til jer den 29.01.2025, som vedrÞrer ovenstående sag. Jeg kan lÊse på jeres svar herinde, at sagen i fÞlge jer er afsluttet. Det vil jeg gerne have på mail.

Shopping4net ããã®åç
Jeg har lÊst flere af de anmeldelser der er givet til virksomheden og fandt hurtigt en rÞd tråd at det ofte skyldes fejl fra kunder og ikke kun firmaet.
Jeg valgte at bestille og allerede 2 dage senere var produkterne ankommet og helt efter ordren komplet så jeg kan absolut ikke genkende flere af de negative henvendelser.
Tak for hurtigt levering
Since I didnt received a notification from them that my parcel arrived they almost took my money that I paid and they keep telling me they did tfð this store is really money sucker so I wont every buy again this store. I paid 350kr and they refund me for only 129 ð€£ I hope this store will be ban in Denmark ð©ð° And they only refund me for almost 1 month. And lets say I received an email or notification I dont think u will get that big amount from ur customers order ððððð

Shopping4net ããã®åç
Arrogant og pengegrisk firma. Endte med at betale nÊsten mere i âgebyrâ for en ikke afhentet vare end for selve varen samt porto.
Jeres gebyrer er utilstedelige hÞje og svarer ikke til den egentlige ydelse den dÊkker over. UndgÃ¥ at handle med disse udenlandske sider, hvis du vil vÊre fri for deres âdummebÞderâ

Shopping4net ããã®åç
Handlen forlÞb som den skulle!
Jeg modtog mine varer få dage efter bestilling. Jeg modtog lÞbende statusmails både fra Shopping4net og fra transportÞren.
Jeg har intet at klage over.
De fjernede min fÞrste anmeldelse, så jeg lÊgger den op igen.
Her bliver kunderne aldrig taget alvorligt. HOLD JER VÃK.
LÊs de negative anmeldelser, fÞr du overvejer at kÞbe noget her. Deres kundeservice er fyldt med tomme floskler og emojis, hvor de siger, at de gerne vil hjÊlpe, men i virkeligheden afviser de alle henvendelser og reklamationer, simpelthen for at tjene flere penge.
Jeg klagede over kvaliteten af et egernfoderbrÊt, der kun efter 3 uger var blevet tygget i stykker af et egern. På deres hjemmeside stod der, at det var lavet af massivt trÊ, men det viste sig at vÊre billigt finertrÊ, som nemt kunne ÞdelÊgges af et egern. Shopping4net solgte altså et produkt under falske prÊmisser. Kundeservicemedarbejderen forsÞgte på en manipulerende måde at overbevise mig om, at det måtte vÊre et andet dyr, der havde forårsaget skaderne, og derfor kunne de ikke tage imod reklamationen. Jeg havde allerede fortalt medarbejderen, at jeg havde set egernet tygge på foderhuset flere gange, så jeg accepterer ikke, at de prÞver at undgå deres ansvar.
Da hun senere indså, at det faktisk var egernbid, kom hun med den absurde forklaring, at mine egern nok var nogle, der bare tygger mere end andre. Det er helt uforståeligt, at de ikke kan se, hvor absurd et svar det er.
SÃ¥ hvis du overvejer at kÞbe her, sÃ¥ LAD VÃRE. Find en ordentlig dansk butik, hvor du kan fÃ¥ hjÊlp efter dit kÞb. Hos Shopping4net er det desvÊrre kun penge og dÃ¥rlige kundeoplevelser, der tÊller.

Super god oplevelse!
Jeg er meget tilfreds med forlÞbet. Jeg fik god information undervejs, og varen blev leveret som lovet. Alt i alt en positiv oplevelse, som jeg helt klart kan anbefale!
Bestilte varen, og den kom ét par dage senere.
Varene sendes. Ikke noe problem med det. Dessverre melder de deg inn i en SMS tjeneste. Slik samtykke har jeg ikke gitt. Passiv samtykke gjemt inn i avtalevilkår telles ikke! à prÞve å melde seg av fungerer ikke. Veldig useriÞst
Var lidt tilbageholden med at kÞbe på shopping4net pga. de dårlige anmeldelser herinde men tog alligevel chancen på en 3D pen. Bestilte den mandag middag og kunne hente den tirsdag eftermiddag. Super hurtig levering og god information hele vejen igen. Og så her op mod jul. :-) Vil absolut handle her igen hvis de har de produkter jeg skal bruge.
Jeg bestilte en pakke med 180 vitaminkapsler fra dette firma, som var på tilbud, men modtog kun 60 kapsler. Da jeg kontaktede kundeservice, blev min reklamation afvist med en forklaring om, at vÊgten på pakken stemte overens med det korrekte antal kapsler. Pakken var ikke beskadiget ved modtagelsen, så dette virker som en bevidst fejl.
Det virker desvÊrre som om, firmaet lokker kunder med tilbud, men leverer fÊrre varer end lovet for at tjene ekstra penge. Jeg fÞler mig snydt og kan ikke anbefale at handle her. Det er skuffende, at de ikke tager deres kunder alvorligt eller tager ansvar for deres fejl.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã