Butikken har sendt spam pÃ¥ SMS uden tilladelse. Edit: Hold nu op et flabet svar. "Ikke lÊngere Þnsker". Jeg har ALDRIG Þnsket det. Lad nu vÊre med at bortforklare, at I bryder alle regler og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÃ¥r det betales med kort og jeg som kunde gjÞr mine ting riktigt fungerer dette helt flott! (har lest all kritikk men fikk ikke dette til helt Ã¥ stemme med at nettbutikken skulle vÊre Sà dÃ¥rlig,... ãã£ãšèŠã
Hvorfor 1 stjerne, man kan ikke give mindre. Vi kÞbte en julegave til vores barnebarn, og han blev naturligvis skuffet, da vi mÃ¥tte tage den med igen, fordi den ikke virkede. vi lavede en rekl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Shopping4net Danmark kan du handle kontaktlinser, linser, blÊkpatroner, toner, parfume, sminke, kosttilskud og helsekost direkte på nettet til billige priser.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Jeg var lidt utryg over de dårlige anmeldelser her på siden og at man ikke rigtig kunne få produktet andre steder. Dog var det billigt, så jeg tog chancen og bestilte alligevel. Alt var som det skulle vÊre. Leveret til tiden og billigt.
Bestilte HTH Body Lotion d. 2. December. Ankom 4. December. Alt godt.
Terrible customer service. Replied to me with an obvious 'auto-answer' in Swedish, even though I had written in English. Did this several times in a row which was clearly an attempt to try and get me to give asking my question. I tried to cancel an order a few hours after placing it only to be told this wasn't possible as my order had already been packed - even though this wasn't visible to me anywhere, I just had to take their word for it.

Shopping4net ããã®åç
Jeg bestilte varer tirsdag ved 23:00 tiden. I dag er det torsdag og jeg har hentet varerne fra pakkeudleveringsstedet.
Alt var helt perfekt - alle varer var pakket yderst forsvarligt ind (der var bla porcelÊn i kassen) og der var de varer, jeg havde bestilt.
Priser er meget rimelige, informationen jeg fik lÞbende fra ordremodtagelse og til afhentning helt ok.
Jeg har simpelthen ikke fået andet end en positiv oplevelse ved at handle hos Shopping4net.
Jeg fortrÞd min bestilling efter 1 time, og skrev at jeg ville gÞre brug af min fortrydelsesret. Det var for sent, da varen allerede var sendt, men viste sig dog, at varen var pakket men endnu ikke sent. Men firmaet stod fast, jeg kunne ikke afbestille.
Aldrig har jeg vÊret udsat for så dårlig service. Kan absolut ikke anbefale firmaet.

Shopping4net ããã®åç
Utroligt pengemaskine! Ender med at berake 544 kr for er produkt der kostede 244!! Sender 100 kr i rykker hver gang de sender en påmindelse ud, selvom jeg havde betalt belÞbet! KÞb aldrig derfra !!

Shopping4net ããã®åç
NÃ¥r jeg har lest alle kommentarer ble veldig usikker om det er en god idé Ã¥ handle pÃ¥ shopping4net, men de hadde veldig bra tilbut og jeg bestemte meg til Ã¥ risikere. ðð SÃ¥ jeg vi si at alt gikk kjempe bra, jeg er veldig fornÞyd med varer, service og alt! Takk ððž
I was a bit hesitant about ordering from shopping4net after reading reviews here. But because I couldn't find one supplement anywhere else (powdered lion's mane that is not in capsules), I still went for it. And I'm glad I did - I received the package 30 hours after ordering it. That's impressive.
fik aldrig en besked om at min vare kommet, den blev derfor sendt retur, skulle derfor betale 129,00 kr. for en vare jeg ikke har modtaget. bliver faktureret med rykker gebyr hver mdr, uforskammet kundeservice eller ingen service overhovedet, de er meget aggressive med at indkrÊve penge.
Hold jer langt vÊk fra at handle hos dem.

Shopping4net ããã®åç
Kvalitet og pris har ingen sammenhÊng.
Jeg har kÞbt 2 puder til 850 kr. ved dem. Hvormed jeg forventer en god kvalitet. Kort efter modtagelsen taber begge puder flere af de kugler den er lavet med.
Shopping4net vil intet gÞre og mener bare at det må man forventer og henviser til at jeg selv skal sy dem på igen.
Er helt paf, da jeg på ingen måder har givet så mange penge for et par puder for at jeg lÞbende selv skal sidde og sy. Det var min fÞrste og sidste handel her.

Shopping4net ããã®åç
KÞbte en kay bojesen fugl hos jer den 8 april 24. Modtog den hurtigt, men da jeg åbnede den var fuglen uden stempel og kay bojesen har altid stemplet sine ting. Sendte en mail til jer med det samme og i ville finde ud af noget. Det har i så stadig ik gjort dags dato, og ingen svar via mail fra jeres side af trods jeg har sendt mere end 10 mails til jer.!!

God kvalitet, hurtig levering
Har flere gange kÞbt nattÞj, strÞmper og underbukser til min sÞn. Altid hurtig bestillingsbekrÊftelse, og hurtig, let levering.
Hurtig levering. Bestilte min vare torsdag, og kunne hente lÞrdag. Produktet var pakket forsvarligt og varen levede op til forventningen. Tak for god service.

Shopping4net ããã®åç
Jeg er meget fornÞyd med super service. Fikk min leveranse hurtig. Måtte kontakte kundeservice vedr. Et spÞrsmål jeg hadde og fikk svar med en gang jeg ringte.

Shopping4net ããã®åç
Jeg bestilte en yogamÃ¥tte og den blev leveret efter fÃ¥ dage, hurtigere end jeg forventede, sÃ¥ jeg er meget tilfreds ð

Shopping4net ããã®åç
Virkelig dÃ¥rlig og uforskammet kundeservice ð€¬
Firmaet trÊkker penge 2 gange med 6 minutters mellemrum.
Jeg kommer ALDRIG til at handle med de uforskammede svenskere igen !!!

Shopping4net ããã®åç
Bestilte Frida Baby Windi Pysventil. Leveringe efter 3 dage og produktet virker fint :)
REN SVINDEL! De varene som du bestiller vil aldri komme til deg. De brukte samme sporingsnummer for to forskellige bestillingen jeg bestilt. De bare sier at varene er allerede levert til posten, men virkelig ikke. Du kan heller ikke kontakte dem for refusjon.

Shopping4net ããã®åç
En uge er gået siden jeg bestilte. Jeg har intet hÞrt om leveringen. Ordre 5436994 - ikke sÊrlig serviceminded, selv om det er juli og ferietid.

Hej,
Vi har bestilt vare og der er fejl på produktet.
Shopping4net nÊgter at tage i mod varerne eller give afslag. Selvom der er gÊldende i kÞbeloven.
De vil have vi selv skal betale 59kr i returfragt på varer der er gået i stykker.
Brug ikke dette firma.
Fup