レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Butikken har sendt spam pÃ¥ SMS uden tilladelse. Edit: Hold nu op et flabet svar. "Ikke lÊngere Þnsker". Jeg har ALDRIG Þnsket det. Lad nu vÊre med at bortforklare, at I bryder alle regler og... もっず芋る

䌁業が回答したした

NÃ¥r det betales med kort og jeg som kunde gjÞr mine ting riktigt fungerer dette helt flott! (har lest all kritikk men fikk ikke dette til helt Ã¥ stemme med at nettbutikken skulle vÊre SÅ dÃ¥rlig,... もっず芋る

Hvorfor 1 stjerne, man kan ikke give mindre. Vi kÞbte en julegave til vores barnebarn, og han blev naturligvis skuffet, da vi mÃ¥tte tage den med igen, fordi den ikke virkede. vi lavede en rekl... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

圓該䌁業による蚘述

Hos Shopping4net Danmark kan du handle kontaktlinser, linser, blÊkpatroner, toner, parfume, sminke, kosttilskud og helsekost direkte på nettet til billige priser.

2.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 35ä»¶

レビュヌを曞く

Terrible customer service

Terrible customer service. Replied to me with an obvious 'auto-answer' in Swedish, even though I had written in English. Did this several times in a row which was clearly an attempt to try and get me to give asking my question. I tried to cancel an order a few hours after placing it only to be told this wasn't possible as my order had already been packed - even though this wasn't visible to me anywhere, I just had to take their word for it.

2024幎12月4日

Dear Rose,

We are truly sorry that you feel this way.

Please accept our apologies for the initial response being in Swedish; all subsequent emails have been in English. We have made every effort to provide detailed explanations, including pictures, about how our picking, packing, and shipping process works. We have shared tracking times, created tracking information, and even provided confirmation of delivery.

When you placed your order at approximately 11:30 and reached out to us around 14:00 with a request to cancel, your order had already been packed and dispatched. Unfortunately, once an order has been shipped, we are unable to cancel it. However, we did provide instructions for returning the parcel.

As a customer, you have the ability to cancel an order on our website up until the point when it has been packed.

We regret that, despite our best efforts to clearly explain the process, you feel that we did not offer assistance. Had it been possible, we would have gladly canceled the order to make the process easier for you.

We wish you a pleasant day.

/ Shopping4net

Dejlig netbutik - vender gerne retur

Jeg bestilte varer tirsdag ved 23:00 tiden. I dag er det torsdag og jeg har hentet varerne fra pakkeudleveringsstedet.
Alt var helt perfekt - alle varer var pakket yderst forsvarligt ind (der var bla porcelÊn i kassen) og der var de varer, jeg havde bestilt.
Priser er meget rimelige, informationen jeg fik lÞbende fra ordremodtagelse og til afhentning helt ok.
Jeg har simpelthen ikke fået andet end en positiv oplevelse ved at handle hos Shopping4net.

2024幎11月21日

DÃ¥rlig service

Jeg fortrÞd min bestilling efter 1 time, og skrev at jeg ville gÞre brug af min fortrydelsesret. Det var for sent, da varen allerede var sendt, men viste sig dog, at varen var pakket men endnu ikke sent. Men firmaet stod fast, jeg kunne ikke afbestille.
Aldrig har jeg vÊret udsat for så dårlig service. Kan absolut ikke anbefale firmaet.

2024幎11月6日

Hej

Vi er kede af, at du er ked af dette.
Det er rigtigt, ordren blev oprettet den 2024-11-06 11:43 og 12:44 samme dag, den blev pakket og på vej til dig.
Som vi forklarede dig på mail, kan vi ikke fysisk gå ind på vores lager og lede efter din pakke, når du klokken 13:23 vil annullere ordren, fordi du har glemt at aktivere en rabatkode.
Havde vi kunnet annullere ordren, havde vi selvfÞlgelig hjulpet dig med det.
Vi har også mailet dig billeder af alle transaktioner og vores lager, så du forstår, at det ikke er muligt at finde en pakke så let i en stor bygning.
Du har altid ret til at returnere pakken til os, hvis du Þnsker det.

/ Shoppin4net

Utroligt pengemaskine

Utroligt pengemaskine! Ender med at berake 544 kr for er produkt der kostede 244!! Sender 100 kr i rykker hver gang de sender en påmindelse ud, selvom jeg havde betalt belÞbet! KÞb aldrig derfra !!

2024幎11月7日

Hej Benjamin,

Vi er kede af, at du har det sådan.
Du har valgt at betale med faktura ved kassen og har modtaget fakturaen i pakken og som en mail.

Fakturaen forfaldt den 28-09-2024 og du har fÞrst betalt den 18-10-2024, efter at der var sendt 2 rykkere til dig.
Du valgte at betale uden rykkergebyrer, som vi nu har faktureret via kundekontoen.

Kontoudtoget blev e-mailet til dig den 23/10, men ingen betaling er kommet frem til os endnu.

Du kan altid vÊlge at betale flere kort eller MobilePay, hvis du på anden vis har svÊrt ved at holde styr på fakturaerne.

En glad kunde

NÃ¥r jeg har lest alle kommentarer ble veldig usikker om det er en god idé Ã¥ handle pÃ¥ shopping4net, men de hadde veldig bra tilbut og jeg bestemte meg til Ã¥ risikere. 😁😂 SÃ¥ jeg vi si at alt gikk kjempe bra, jeg er veldig fornÞyd med varer, service og alt! Takk 😊🌞

2024幎10月28日

Super fast delivery

I was a bit hesitant about ordering from shopping4net after reading reviews here. But because I couldn't find one supplement anywhere else (powdered lion's mane that is not in capsules), I still went for it. And I'm glad I did - I received the package 30 hours after ordering it. That's impressive.

2024幎10月30日

fik aldrig min vare

fik aldrig en besked om at min vare kommet, den blev derfor sendt retur, skulle derfor betale 129,00 kr. for en vare jeg ikke har modtaget. bliver faktureret med rykker gebyr hver mdr, uforskammet kundeservice eller ingen service overhovedet, de er meget aggressive med at indkrÊve penge.
Hold jer langt vÊk fra at handle hos dem.

2024幎6月25日

Hej Marlene,

Bring har meddelt dig via SMS til det nummer, du havde givet os. Dette skete i juni. Pakken blev ikke afhentet og returneret, og vi sendte dig en faktura i henhold til kÞbsbetingelserne.
Den faktura på 129 SEK blev betalt mere end 5 uger for sent, hvilket har medfÞrt rykkergebyrer.
Vi har tidligere forklaret dig situationen via e-mail, men gÊlden er stadig ikke betalt. Vi er glade for at hjÊlpe med eventuelle spÞrgsmål, du måtte have, bedes du sende os en e-mail igen.

/ Shopping4net

Kvalitet og pris har ingen sammenhÊng.

Kvalitet og pris har ingen sammenhÊng.

Jeg har kÞbt 2 puder til 850 kr. ved dem. Hvormed jeg forventer en god kvalitet. Kort efter modtagelsen taber begge puder flere af de kugler den er lavet med.

Shopping4net vil intet gÞre og mener bare at det må man forventer og henviser til at jeg selv skal sy dem på igen.

Er helt paf, da jeg på ingen måder har givet så mange penge for et par puder for at jeg lÞbende selv skal sidde og sy. Det var min fÞrste og sidste handel her.

2024幎10月2日

Hej Helena,

Vi beklagar att du inte upplever att du har fått hjÀlp med Àrendet.
Det stÀmmer att dessa kuddar Àr lite knepiga ibland. De Àr handgjorda och dÀrav skickar tillverkaren alltid med information om att lösa delar kan förekomma men att man kan lÀtt sy bollarna tillbaka.
Då vi Àr en återförsÀljare, måste vi följa tillverkarens beslut kring Àrendet. Hade vi kunnat göra mer, hade vi sjÀlvklart gjort det.

Vi önskar dig en fin dag.

KÞbte en kay bojesen fugl hos jer den 8

KÞbte en kay bojesen fugl hos jer den 8 april 24. Modtog den hurtigt, men da jeg åbnede den var fuglen uden stempel og kay bojesen har altid stemplet sine ting. Sendte en mail til jer med det samme og i ville finde ud af noget. Det har i så stadig ik gjort dags dato, og ingen svar via mail fra jeres side af trods jeg har sendt mere end 10 mails til jer.!!

2024幎4月8日

Hej

Vi beklager igen, at du oplever situationen på denne måde. Ikke alle producentens varer har stempler og vi sendte en forespÞrgsel til producenten for at vÊre på den sikre side. Vi har desvÊrre ikke modtaget feedback og har derfor ikke svaret dig rettidigt efter at have modtaget og besvaret klagen i april. Vi beklager dette. Der er dog ingen ubesvarede mails, men det sidste var, at vi vender tilbage til dig, når vi får svar fra leverandÞren.
Men da du kontaktede os igen i september, reagerede vi med det samme og bad dig returnere den vare, du ville klage over.
Du havde givet den i gave, fik vi at vide. Der blev dog sendt en ny vare til dig, fÞr vi vidste om den, men vi aftalte, at du ikke behÞver at afhente varen. Vi har tilbudt dig et gavekort som kompensation.

/ Shopping4net

Hurtig levering. Bestilte min vare torsdag, og kunne hente lÞrdag. Produktet var pakket forsvarligt og varen levede op til forventningen. Tak for god service.

2024幎8月31日

Hej Trine,

Tack så mycket för din feedback! 🌺
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vår leveranstid och att din vara kom fram snabbt. Det Àr alltid vårt mål att leverera en bra service och hålla våra kunder nöjda. Om du har några frågor eller behöver hjÀlp med något annat Àr du vÀlkommen att kontakta oss nÀr som helst.
Tack igen för ditt vÀnliga ord och hoppas att du kommer att fortsÀtta vara nöjd med våra produkter och service i framtiden.

MVH Shopping4net

SuperfornÞyd

Jeg er meget fornÞyd med super service. Fikk min leveranse hurtig. Måtte kontakte kundeservice vedr. Et spÞrsmål jeg hadde og fikk svar med en gang jeg ringte.

2024幎8月16日

Hej Hanne-Jorunn,

Tack sÃ¥ mycket för din feedback! ✹
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vår leveranstid och service.

Tack igen för dina vÀnliga ord och hoppas att du kommer att fortsÀtta vara nöjd med vÃ¥ra produkter och service i framtiden. 🌺

MVH Johanna från Shopping4net

Jeg bestilte en yogamåtte og den blev leveret efter få dage, hurtigere end jeg forventede, så jeg er meget tilfreds 😊

2024幎8月14日

Hej Susanne,

Vad hÀrligt att höra att leveransen kom fram sÃ¥ snabbt, precis som den ska 🙏⭐
Vi uppskattar din feedback och ser framemot din nÀsta bestÀllning.

Ha en underbar dag!

Virkelig dårlig og uforskammet

Virkelig dÃ¥rlig og uforskammet kundeservice 🀬
Firmaet trÊkker penge 2 gange med 6 minutters mellemrum.
Jeg kommer ALDRIG til at handle med de uforskammede svenskere igen !!!

2024幎8月5日

Hej Bettina,

Vi beklager, at du er ked af det, men som vi har forklaret, har du foretaget og betalt for 2 separate kÞb, og vi har sendt begge ordrer til dig. Det er fuldstÊndig umuligt for os at vide, om dette var en fejl, eller om du besluttede at bestille flere varer. Ingen gennemgår manuelt disse små ordrer.
Vi har tilbudt at sende dig en returseddel, men har ikke hÞrt tilbage endnu. Venligst vend tilbage, hvis du Þnsker at modtage en returseddel via e-mail.

REN SVINDEL

REN SVINDEL! De varene som du bestiller vil aldri komme til deg. De brukte samme sporingsnummer for to forskellige bestillingen jeg bestilt. De bare sier at varene er allerede levert til posten, men virkelig ikke. Du kan heller ikke kontakte dem for refusjon.

2024幎8月1日

Hej Joy,

Vi har ikke modtaget nogen opkald eller e-mails vedrÞrende en lignende sag. Send en e-mail til info@shopping4net.com, så hjÊlper vi dig selvfÞlgelig med sagen.
Alle Brings leverancer er sporbare, så hver leverance har et separat sporingsnummer.

Kontakt os, så ordner vi det. Trods kontaktforsÞg har vi ikke kunnet nå dig.

/ Shopping4net

En uge er gået siden jeg bestilte

En uge er gået siden jeg bestilte. Jeg har intet hÞrt om leveringen. Ordre 5436994 - ikke sÊrlig serviceminded, selv om det er juli og ferietid.

2024幎7月25日

Hej

Vi ser att det finns en mejldiskussion om Àrendet och du har valt att avbestÀlla ordern då varan var tillfÀlligt slut hos leverantören. Du hade fått berÀknat utleveransdatum till den 22 juli och den 23/7 skickades ett automatiskt meddelande att leveransen var försenad.
Vi beklagar naturligtvis att vi inte kunde skicka ordern som berÀknad.

Shopping4net önskar dig en fin dag!

Fejl på produkt

Hej,

Vi har bestilt vare og der er fejl på produktet.

Shopping4net nÊgter at tage i mod varerne eller give afslag. Selvom der er gÊldende i kÞbeloven.

De vil have vi selv skal betale 59kr i returfragt på varer der er gået i stykker.

Brug ikke dette firma.

Fup

2024幎7月19日

Hej

Du har rapporteret om smÃ¥ mÊrker pÃ¥ plasten af ​​majsholdere. IfÞlge producenten er dette ikke en rimelig grund til at klage, da disse mÊrker ikke pÃ¥virker produktets funktion, men hvis du Þnsker det, kan vi naturligvis bytte disse for dig. Derfra har du modtaget generelle betingelser og information om returnering via e-mail.
Det har ikke engang vÊret et spÞrgsmål om afvisning, det er selvfÞlgelig også muligt og ville vÊre blevet accepteret, hvis du havde foreslået det.
Vi vender tilbage til dig via e-mail.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。